DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Örebro Söndag 1/12

1 December 2019 - 10:26

Det är V75 tävlingar ifrån Örebro denna söndag och nedan följer min lösning av omgången.

När vi nu har klivit in i årets sista månad så gäller att samtliga hästar måste tävla med skor i Sverige.

Jag spikar i tre av loppen dels i V75-5 på nummer 1 Mister Donald som brände som storfavorit senast när han galopperade i starten. Han gick sedan en stark upphämtning till tredjeplatsen och sköter han sig så tror jag han leder loppet från start till mål om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skor hade han på alla fyra hovarna vid segern från ledningen näst senast så tror jag inte ska vara något bekymmer. Vinnarodds 2.00 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-6 på nummer 3 Deede Star som hade två raka segrar innan han utgick felfri senast, dels i Klass II finalen på Solvalla och sedan tog han hem ett försök i Bronsdivisionen från ledningen. Han har vunnit 8 av 13 starter i karriären och över den korta distansen här så tror jag att Örjan Kihlström provar mot ledningen och skulle han komma till ledningen smärtfritt är mycket vunnet här. Han har gått barfota runt om i de sex senaste loppen så att det blir skor på nu är väl ingen fördel men han tog ett par segrar med skor ifjol så det ska nog gå bra igen. Vinnarodds 2.50 hos Unibet & LeoVegas

Den tredje spiken kommer i V75-7 på nummer 13 Antonio Trot som är väldigt stark och är gynnad av distansen och han har visat bra form en längre tid. Han såg mycket fin ut senast men fick aldrig chansen i finalen av Silverdivisionen på Solvalla. Han tävlar ofta barfota men har vunnit med skor flera gånger tidigare så det ser jag inte som något större minus och med en lyckad start här så kan Örjan Kihlström sitta bra på det i ett tidigt skede och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 3.00 hos Unibet & LeoVegas

V75-1 2,3,5,7,8
V75-2 Alla
V75-3 4,8,12,13,14
V75-4 1,3,6,7
V75-5 1 Mister Donald
V75-6 3 Deede Star
V75-7 13 Antonio Trot

1200 rader x 0,50 = 600 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,3,5,11,12
DD2: 13 Antonio Trot

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Stoeliten över 2100 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Waffle Cone gör tredje starten i Björn Goops regi. I debuten gick hon bra efter galopp och senast så gick hon en godkänd avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Victor A.U. Hon kan öppna bra och när nu Björn Goop kör själv för första gången så tror jag på en bra insats så från ett trevligt utgångsläge här så ska hon räknas tidigt, 3 El Fitzgerald har ingen vidare rad men hon fastnade med gott om krafter sparade senast. I ett litet fält här så kanske hon kan komma till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här, 7 Bugatti Brick har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Näst senast så gjorde hon bort sig med galopp men utan det missödet så hade hon troligen varit tvåa bakom Cactus som vann det loppet. Senast blev det för tufft när hon fick gå utvändigt ledaren i högt tempo men hon hade även en del problem i kurvorna och såg inte som allra bäst ut. Kan Jorma Kontio hitta ner i ett vettigt här slagläge så kan det vara läge för en seger.

8 Ginny Weasley stod tufft placerad med 40 meters tillägg senast och det blev för långt fram till hästarna på start. Hennes spurt var dock klart godkänd och hon gynnas av ett litet fält här, 2 Firewire har inte vunnit på länge och har varit struken för hälta inför den här starten men hon kan få en bra löpning i vinnarhålet och skulle en lucka uppenbara sig så kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 5 Waffle Cone
Spets efter 500m: 3 El Fitzgerald
Skrällen: 2 Firewire
Ranking: A 5,3 B 7,8,2 C 6,4,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett lopp över 2609 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 7 Duke Ratzeputz fick bestämma i ledningen och vann sedan lätt näst senast. Gången efter det så fick han en tung löpning och var ursäktad. Han är bara tre år och ställs mot äldre hästar nu men med en offensiv Jorma Kontio i vagnen är det inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen, 5 She’s My Secret tog ledningen och släppte och gick sedan en bra avslutning men kunde inte nå vinnande Pine Muscle utan fick nöja sig med andraplatsen senast. Hon är snabb ut så jag tror att hon tar ledningen initialt men sedan kanske Carl Johan Jepson släpper om tipsettan ställer frågan fast oavsett så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen så hon ska räknas tidigt här.

11 Time To Rock’nroll gjorde ett bra lopp på Solvalla senast när han hittade ner i vinnarhålet efter ett halvvarv och under slutrundan felade ledaren så då blev det gratisledning och det tackade han för med att gå undan till en lätt seger. Med lite klaff från bakspåret här och en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 1 Drooping är jämn och säker men är alltjämt segerlös efter 21 starter. Från innerspåret får han svårt att hålla upp ledningen men om Per Lennartsson kan hitta loss i god tid före mål så kan han dyka upp i segerstriden.

Min Vinnare: 7 Duke Ratzeputz
Spets efter 500m: 7 Duke Ratzeputz
Skrällen: 2 Sunset Brizard
Ranking: A 7,5 B 11,1,3,2,8,12 C 4,9,10,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 8 True Vision har vunnit tre av de fyra senaste starterna. Senast så satt hon i fjärde utvändigt innan hon satte in attacken med 800 meter kvar av loppet och via en rejäl avslutning på 11,4 sista 800 meterna så vann hon lätt med krafter sparade utan att Kaj Widell behövde rycka tussarna. Femtespåret i volten bör hon klara av och kan hon få lite draghjälp och få spara speeden fram till 300 meter kvar till mål så kan hon bli farlig över upploppet, 4 Cactus vann från ledningen näst senast och gången efter det så körde hon sig till ledningen efter 700 meter och varvade sedan på 15,5 men kunde ändå inte stå emot en bra avslutande Lyx Håleryd. Innerspår på tilläggsvolten är lite chansartat men Örjan Kihlström har löst värre uppgifter än så tidigare så med lite klaff så kan hon duga en bit här. Skor nu är dock ett minus, 12 Easy Creation kommer från en seger där hon fick det bra serverat. Hon ska helst inte göra alltför mycket själv i loppen men löser det sig med positionerna så har hon en bra pollett till slut.

14 Princess Corner blev alldeles för het i ledningen och slutade oplacerad näst senast. Tufft läge här med många hästar att runda men hon har bra farter i sig och kan komma in i matchen om det blir bra tempo på tillställningen, 13 Digital Track tog sin senaste seger för ett halvår sedan men är bättre än raden och kan Carl Johan Jepson servera henne en fin resa så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad, 9 Frequency Am drar en del streck för hon kommer från bra prestationer. Det är en barfota häst som har gjort sina tio senaste lopp barfota runt om så att hon nu måste gå med skor är knappast en fördel så hon får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 8 True Vision
Spets efter 500m: 1 Agnes Lixarve
Skrällen: 13 Digital Track
Ranking: A 8,4 B 12,14,13,6,9,5 C 7,3,11,1,2,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Show Time kommer med bra form. Han har hittat nya växlar sedan man ändrade till en svensk jänkarvagn för fyra starter sedan. Han fick det fint serverat vid vinsten senast när han kom loss från vinnarhålet och avgjorde sedan på ett bra vis. Han är snabb ut och kan få en fin löpning i den främre träffen och ska då räknas tidigt här. Han har mest tävlat barfota så skor nu är ett litet minus, 1 Cavalier Brodde gick en vass avslutning och var inte så långt efter vinnande Cesar F.C. men han fick nöja sig med andraplatsen senast. Han kan öppna bra men det är inte säkert att Ulf Eriksson lyckas hålla upp ledningen men det kan lösa sig bra ändå med en lucka till slut så han kan bli att räkna med här.

6 Simb Murdoch är jämn och säker och kan lägga iväg bra från början så om Mattias Eriksson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge eventuellt i ledningen så kan han blanda sig i segerstriden här, 7 Luce Axe fick dra upp spurten lite för tidigt på sista bortre långsidan senast och stumnade en del till slut. Hon behöver ett lopp i ryggar in i det längsta men om hon kan få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut. Eventuellt norskt huvudlag är intressant nu.

Min Vinnare: 3 Show Time
Spets efter 500m: 6 Simb Murdoch
Skrällen: 9 Colonello
Ranking: A 3,1 B 6,7,9,8 C 2,11,10,4,5,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
Ett Treåringslopp över 2100 meter och jag har spikat nummer 1 Mister Donald som brände som storfavorit senast när han galopperade i starten. Han gick sedan en stark upphämtning till tredjeplatsen och sköter han sig så tror jag han leder loppet från start till mål om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skor hade han på alla fyra hovarna vid segern från ledningen näst senast så tror jag inte ska vara något bekymmer, vid gardering kan 10 Mellby Hoffa som har inlett karriären lovande med 5 vinster på 7 försök vara tänkbar. Senast så travade han i ledningen över tre varv men hade en del problem med travet och slutade oplacerad. Han kan sluta långt framme här om han är tillbaka i full form, 2 Rackham har fått gå den tunga vägen utvändigt ledaren i de två senaste starterna och har då knäckt ledaren men har ändå inte fått sätta nosen först. Han är stark och rejäl och är under utveckling och skulle min spik ha en sämre dag eller göra bort sig med galopp så kan det räcka långt här. Han ska lättas i balansen till aluminiumskor meddelar Christoffer Eriksson.

Min Vinnare: 1 Mister Donald
Spets efter 500m: 1 Mister Donald
Skrällen: 3 Lover Bac
Ranking: A 1 B 10,2,3,12,6,4,5 C 11,8,9,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Ett lopp över 1609 meter och jag har spikat nummer 3 Deede Star som hade två raka segrar innan han utgick felfri senast, dels i Klass II finalen på Solvalla och sedan tog han hem ett försök i Bronsdivisionen från ledningen. Han har vunnit 8 av 13 starter i karriären och över den korta distansen här så tror jag att Örjan Kihlström provar mot ledningen och skulle han komma till ledningen smärtfritt är mycket vunnet här. Han har gått barfota runt om i de sex senaste loppen så att det blir skor på nu är väl ingen fördel men han tog ett par segrar med skor ifjol så det ska nog gå bra igen, vid gardering kan 2 Lexington Hall som är kvick ut och kan få ett bra lopp i vinnarhålet här vara tänkbar men han är också klart vassare på barfotabalansen, 5 Bo C. är ojämn och har galopperat i tre av de fyra senaste starterna. Kan han hålla ordning på benen nu så har han en vass avslutning och kan då duga en bit mot det här gänget. Han har fördel av skotvånget för han går alltid med skor runt om.

Min Vinnare: 3 Deede Star
Spets efter 500m: 3 Deede Star
Skrällen: 12 Urgent Call
Ranking: A 3 B 2,5,12,11,10 C 6,4,1,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 13 Antonio Trot som är väldigt stark och är gynnad av distansen och han har visat bra form en längre tid. Han såg mycket fin ut senast men fick aldrig chansen i finalen av Silverdivisionen på Solvalla. Han tävlar ofta barfota men har vunnit med skor flera gånger tidigare så det ser jag inte som något större minus och med en lyckad start här så kan Örjan Kihlström sitta bra på det i ett tidigt skede och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 6 Grandfather Bill som inte har någon vidare rad vara tänkbar. Han har varit ute i tuffa gäng och om Björn Goop är på offensiven så kanske han kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge men jag håller min spik som strået vassare.

7 Olle Rols har ett lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten. Kan Jorma Kontio servera honom en fin löpning så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud, 12 Transcendence drar en del streck men gör första starten sedan april och behöver troligen lopp i kroppen. Sedan siktar man på Frankrike med honom så han känns klart överstreckad här även om han har bra grundkapacitet.

Min Vinnare: 13 Antonio Trot
Spets efter 500m: 6 Grandfather Bill
Skrällen: 2 Cambria
Ranking: A 13 B 6,7,12,9,2 C 1,8,5,4,3,10,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:15  Lopp 9: Lome Storm
Trav - Bollnäs - Vinnare
1.85
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 & under 3,5
2.15
18:20  Lopp 10: Very Kronos
Trav - Skellefteå - Vinnare
1.85
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 2/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming