DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Östersund Lördag 6/6

3 Juni 2020 - 13:06

På lördag avgörs V75 spelet i Östersund. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. 9 Award Kronos i den fjärde avdelningen och 7 Campo Bahia i den sista avdelningen.

V75 Tips Östersund Lördag 6/6
Avd 1: 1,3,6,9
Avd 2: 1,2,3,4,5,7,11,12
Avd 3: 1,4,9,11
Avd 4: 9 Award Kronos
Avd 5: 2,3,9
Avd 6: 2,4,7,9,10
Avd 7: 7 Campo Bahia

1920 rader x 0,50 = 960 kr

DD Tips Östersund Lördag 6/6
DD-1: 2,4,7,9,10
DD-2: 7 Campo Bahia

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75 TIPS ÖSTERSUND LÖRDAG 6 JUNI

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass II, Försök 3 i Meeting 4 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Armagnac var riktigt läcker att skåda när han tog hand om ledningen och trummade på där framme i täten och bjöd inte övriga motståndare på någonting vid vinsten näst senast. Gången efter det så fick han en invändig löpning och han avslutade sedan strålande via open stretchen till tredjeplatsen bakom Dali Pagadi som vann från ledningen. Lång distans nu är väl kanske inte hans bästa gren men han är kvick iväg ur volten så jag tror att Björn Goop tar hand om ledningen och skulle han sedan få bestämma som han vill där framme i täten så kan det ändå räcka långt här.

3 Mellby Highball gjorde debut i ny regi för Robert Bergh senast. Han fick en dryg inledning i tredjespår första halvvarvet innan han kom ner i position och sedan gick han till attack med dryga varvet kvar av loppet och då landade han i dödens. Från den positionen så tog han sedan ner den ledande Comte Godiva men Bordeaux S. avslutade vasst och han fick även släppa Mr Rapide förbi sig så det slutade med en andraplats. Med lopp i kroppen nu är en minst lika bra insats att vänta här och Robert Bergh synar nog dödens när tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

1 Will I Am vinner inte direkt ihjäl sig vilket 1 vinst på 25 starter visar. Senast på Färjestad så hade han bakspår och hamnade en bit ner men han gick sedan en stark avslutning fast åt Dwayne Zet som vann från ledningen fanns det inget att göra och han fick även släppa Golden Guard förbi sig på linjen så det slutade med en tredjeplats. Spåret här är passande och lång distans ska han klara av. Från innerspåret här så kan han få ett bra lopp i rygg på ledaren och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

9 Phoenix Photo har bara vinster och galopper i raden. Han känns väldig fin i träningen meddelar Svante Ericsson. Debut över den dryga distansen nu men det tror jag kommer att passa honom bra. Kan han hålla sig till rätt gångart så kan han bli farlig den sista biten om han får smyga med innan attacken sätts in. Barfota bak för första gången och dessutom Örjan Kihlström upp även det första gången är spännande.

Min Vinnare: 6 Armagnac
Spets efter 500m: 6 Armagnac
Skrällen: 9 Phoenix Photo
Ranking: A 6,3 B 1,9,7,5,8,4,11 C 10,12,2

V75-2
Sjunga Best Minne - STL Kallblodsdivisionen, Försök 12 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 3 Alma Prins tryckte sig till ledningen på den första långsidan och från den positionen så vann han sedan väldigt lätt näst senast. Gången efter det så satt han instängd länge och han fullföljde sedan bra till slut utan att tömma sig. Här tror jag att Jomar Blekkan har ställt in siktet på ledningen och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

12 Bokli Teddy hade två raka segrar innan han näst senast fick ge sig med liten marginal mot Pave Faks. Gången efter det så fick han göra en del grovjobb på egen hand under slutvarvet och han orkade inte riktigt så det slutade med en fjärdeplats bakom Will Prinsen som avslutade starkt. Springspår på tillägg nu så om Arve Sjoner som kör hästen kan ramla ner i en vettig position innan han sätter in attacken så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Spang Viktor var ruggigt fin när han klev runt sitt motstånd och stack undan till en överlägsen seger näst senast. Gången efter det så kom han snett på det. Björn Karlsson meddelar att han ska byta bett och checkrem på honom till den här starten för att han ska lära sig att öppna bättre men det blir säkert ändå ingen ledning. En bra resa på innerspår borde han kunna få och med en lucka till slut så kan han bli att räkna med här. Barfota runt om nu och så var det längesedan han tävlade.

11 Guli Rubin var riktigt bra senast då han försökte utmana Månprinsen A.M. men han fick nöja sig med fjärdeplatsen då. Han är startsnabb och utgångsläget från springspår här är passande så kommer Jörgen Westholm ner i en fin position omgående så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Rubus har visat en härlig form på sistone. För tre starter sedan så vann han över kort distans. Det följde han upp med en ny bra insats men då fick han ge sig på målfoto mot Backegubben. Senast så fick han vandra först i andraspår och han fullföljde klart godkänt till tredjeplatsen i ett V75 lopp som vanns av Gott Klirr för S.T.C.C.Faksen. Kan Hans Bergh servera honom en fin löpning så kan han nypa en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 3 Alma Prins
Spets efter 500m: 3 Alma Prins
Skrällen: 4 Rubus
Ranking: A 3,12 B 1,11,4,7,2,5,14,15,9,6 C 10,8,13

V75-3
Gustaf Perssons Minne - STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 9 Fort Knox har vunnit 6 av 10 starter. I comebacken näst senast så tappade han stilen och galopperade bort sig. Gången efter det så var han ute i ett Breeders' Crown lopp i Halmstad och där avslutade han starkt mellan hästar men åt Marvellous Tooma som vann loppet så fanns det inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Bakspår nu men får Björn Goop som kör hästen smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

4 Hossiana Boko stack till ledningen och från den positionen så vann hon sedan på ett bra vis näst senast. Hon är väldigt startsnabb så här tror jag att Jörgen Westholm bombar till ledningen och från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Barfota runt om och jänkarvagn meddelar man från stallet.

1 Global Winner har årsdebuten avklarad och han hade ett dåligt läge då. Han gick på i motvinden på den sista bortre långsidan och han fick sedan gå i tredjespår utan rygg genom sista kurvan och dom som var före honom i mål gick alla på innerspår så han fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Zap Di Girifalco. Timo Nurmos hade sedan anmält honom till Harper Hanovers lopp, men där kom han inte med. Han kan knappast hålla upp ledningen men en fin resa på innerspår borde han kunna få och med en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

11 Buzzer Beater kommer från en färsk seger. Han fick då ett bra lopp i ryggar innan det löste sig perfekt på upploppet och när han väl fick fritt spelutrymme så avslutade han strålande och avgjorde till en enkel seger då. Tufft utgångsläge nu men får han lite draghjälp och om det blir ett uppskruvat tempo på loppet så har han en vass spurt att tillgå och då kan han smälla till med en ny seger. Jänkarvagn den här gången meddelar Per Linderoth.

Min Vinnare: 9 Fort Knox
Spets efter 500m: 4 Hossiana Boko
Skrällen: 11 Buzzer Beater
Ranking: A 9 B 4,1,11,3,5,8,7,2,10 C 12,6

V75-4
STL Ungdomslopp - STL Diamantstoet, Försök 3 i Meeting 4 över 2140 meter. Jag har spikat 9 Award Kronos som tog hand om ledningen och från den positionen så vann hon rätt enkelt näst senast. Gången efter det så hade hon ett dåligt utgångsläge över kort distans men hon avslutade mycket vasst i vida spår som fyra bakom Idreamicanfly som segrade i det loppet. Mats E Djuse får chansen nu och nu möter hon enbart ston. Spåret här passar bra och får hon ligga på rulle och spara speeden in i det längsta så har hon en härlig avslutning att tillgå och då tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 14 Dexter Brick som gjorde det bra som trea bakom In Royalty Boko i årsdebuten näst senast vara tänkbar. Gången efter det så försvarade hon sig tappert från ledningen till seger. Tråkigt utgångsläge nu men löser det sig lite med positionerna på vägen så kan hon vara långt framme på nytt.

1 Smaragd Norrgård har gjort ett par fina lopp på slutet. Hon öppnade snabbt senast och tog ledningen men släppte och gick sedan bra som tvåa bakom Carry Cash. Utgångsläget nu blev perfekt och öppnar hon som senast så tror jag att Ludwig Wickman som kör hästen håller upp ledningen och från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Award Kronos
Spets efter 500m: 1 Smaragd Norrgård
Skrällen: 13 Fragolini Am
Ranking: A 9 B 14,1,12,13,15,8,3,5,6 C 11,4,2,7,10

V75-5
STL Klass I, Försök 3 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Messiah har två raka segrar över lång distans. Mellan starterna så har han varit struken en gång för en halsinfektion. Autostart nu är däremot lite negativt då han skyggar lite för startbilen men håller han sig till rätt gångart och om han inte tappar alltför mycket från början så är han stark till slut och då kan han blanda sig i segerstriden igen.

3 Announcement satt i tredje utvändigt innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och landade då utvändigt om den ledande Feerie De Fael i slutsvängen och han fullföljde sedan starkt även om det bara räckte till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Merritt senast. Bra läge här så nu tror jag det blir full laddning mot spets och kommer han till täten smärtfritt så kan han bli svår att fånga in så han ska räknas tidigt här. Det är första gången han reser så här långt fast vid kortare resor tidigare så har han alltid varit förnuftig meddelar man från stallet.

9 Pleasure For Cash har hittat rätt för sin nuvarande tränare Oscar Berglund och ståtar med två raka segrar. Senast så klev han fram utvändigt om den ledande Alfred Zonett med varvet till mål och in på upploppet så kopplade han greppet på denne och när sedan Digital Dominance som också utmanade slog på en galopp den sista biten så blev segern väldigt enkel. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så han kan vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 2 Messiah
Spets efter 500m: 3 Announcement
Skrällen: 1 Vien Ici
Ranking: A 2,3,9 B 7,6,1,8 C 4,5,12,11

V75-6
Storsjöpokalen - STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 4 över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Hill Street gick bra som trea i ett lopp som vanns av Picasso i årsdebuten näst senast. Gången efter det så avslutade han sylvasst men han fick aldrig tag i Macelleria som vann det loppet. Bakspår nu över kort distans men med flera startsnabba hästar med i loppet så luktar det rejäl körning från många håll och då kan Örjan Kihlström glida med i en bra rygg och spela ut speeden när övriga motståndare har kört klart så han ska räknas tidigt här.

10 Hazard Boko kommer med två raka tredjeplatser efter en tids frånvaro. Senast så gick han en rapp avslutning bakom Very Kronos som vann det loppet före Religious. Senast gick han med helstängt huvudlag men den här gången kan det bli ett norskt istället. Får han lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

4 Only One Winner tog första segern i Björn Goops regi senast. Han öppnade då fort och tog hand om ledningen och han vann sedan lätt med krafter kvar från den positionen. Inte säkert att han kommer till spets här med många som är snabba iväg men skulle ledningen nås så kan han ta en ny seger från den positionen här. Han är inte beroende av spets så kommer han inte till täten så kan han duga även från andra positioner.

2 Macelleria avslutade vasst till seger över aktuell distans för tre starter sedan. Senast så gick han med i rygg på Stoneisle Ocean på den sista bortre långsidan och han avslutade sedan mycket bra i vida spår men det gick inte att ta så mycket så det slutade med en femteplats bakom Maze Runner som vann från ledningen. Här sitter han bra till i andraspår omgående och får han spara spurten fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten.

7 From The Mine gjorde det bra vid vinsten näst senast och det följde han upp med en ny bra prestation. Det var en hård öppning då och han fullföljde duktigt som trea i ett lopp där Heading Reference drog det längsta strået. Han kan lägga iväg bra från början och den korta distansen är ingen nackdel. Catarina Nordqvist som tränar honom tror att han kan gå en låg 10-tid och skulle han göra det så borde det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 9 Hill Street
Spets efter 500m: 4 Only One Winner
Skrällen: 3 Han Herred
Ranking: A 9,10 B 4,2,7,6,3,1,8 C 5,11,12

V75-7
Vi avslutar V75 med Jämtlands Stora Pris - STL Gulddivisionen - STL Open, försök 1 över 2140 meter. Jag har spikat 7 Campo Bahia som har vunnit 8 av karriärens 14 starter så han besitter väldigt bra kunnande. Han gör en mycket intressant comeback efter lång frånvaro nu. Han har tränat fint och han har gått ett bra banjobb inför det här där man körde i 13,5 tempo med honom. Det är nog ändå ingen toppform men jag tror ändå han kommer att göra en bra insats här så kan Conrad Lugauer få till en bra styrning så tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 8 Double Exposure som var duktig när hon vann stoeliten från ledningen i lördags vara tänkbar. Nu möter hon hingstar och valacker från ett jobbigt utgångsläge men med lite klaff så har hon en härlig avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit även mot det här motståndet.

3 Handsome Brad årsdebuterade på bästa vis med att spurta in till andraplatsen bakom Mindyourvalue W.F. senast. Lopp i kroppen nu så en minst lika bra prestation här är att vänta. Han är startsnabb men ändå inte säkert att han tar sig förbi Cyber Lane som har spår innanför men ett trevligt lopp i den främre träffen borde han kunna få och då kan han nypa en framskjuten placering här.

1 Cyber Lane tog över ledningen efter ett knappt halvvarv men han var inte riktigt som allra bäst så det slutade med en andraplats senast, men Cokstile som tog ner honom då var samtidigt väldigt bra med. Han är kvick iväg och gäller som spetsfavorit här. Eventuellt barfota runt om nu är en fördel och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 7 Campo Bahia
Spets efter 500m: 1 Cybel Lane
Skrällen: 2 Very Kronos
Ranking: A 7 B 8,3,1,6,9,2,10 C 4,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:27  Lopp 8 - Dixie Brick
Trav - Solvalla  - Plats
2.50
18:00  Brynäs - Färjestad
Ishockey - SHL - 2
2.40
18:00  Benevento - Juventus
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.14
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
20:45  Atalanta - Verona
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
2.00
21:00  WBA - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - Under 2,5 mål
1.62
21:00  Real Madrid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:15  Powerplay Tips Lördag 28/11
Insats: 144 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 28/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 28 Nov
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 28/11 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Solvalla 28/11
Insats: 1080 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Solvalla 28/11
Insats: 360 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming