DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Rättvik 7/8

5 Augusti 2021 - 22:47

Lördagens V75-tävlingar arrangeras av Dalatravet och närmare bestämt på Rommes travoval. Omgången kryddas av en Jackpot på 50 Miljoner. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 5 Milliondollarrhyme i den tredje avdelningen och 4 Perpetuate i den femte avdelningen.

V75 Tips Romme Lördag 7/8
V75-1 1,5,6,9,11
V75-2 2,4,7,8,9
V75-3 5 Milliondollarrhyme
V75-4 1,2,6,7,11,12,14
V75-5 4 Perpetuate
V75-6 3,7,9,10
V75-7 2,4,5,11

2800 rader x 0,50 = 1400 kr

DD Tips Romme Lördag 7/8
DD1: 3,7,9,10
DD2: 2,11

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2640m volt
6 Lefty Gun har en intressant uppgift framförs idag. Detta är en fyraåring som öppnar bra från start och från sitt springspår kommer man med kusk och tränare Jörgen Westholm kunna hitta hela vägen till ledningen direkt. Väl i den positionen stiger också segerchanserna. Lefty Gun har vunnit över 2640m tidigare och skulle man få fuska bort några meter under loppets gång är jag inne på att detta är en god segermöjlighet för Team Westholm.

1 No Pressure kommer med två raka segrar på kontot till dagens start. Även om segrarna kommit i enklare sammanhang har hästen gjort det bra och sett fin ut. Nu är det V75 och tuffare hästar, men läget är perfekt och detta är en femåring som besitter bra styrka och klarar distansen. Streckas på systemet.

Skrällen är 11 The World Is Mine som är en fyraåring som utvecklats mycket på slutet och i den senaste starten som var en klass-ll final visade man att det finns både kunnande och kapacitet som duger bra för klassen. Ikväll är det anmält barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande. The World Is Mine är både stark och snabb och räkna med att Tomas Pettersson kommer med en häst som är i ordning nu när man bara är några tusen ifrån att gå ur klassen.

5 Digital Eye gjorde det bra i sin debut för Björn Goop men har efter det inte presterat lik bra. Nu har man inte startat på nästan tre månader, vilket gör att formen är lite svårbedömd. Men distansen känns som en fördel och Björn Goop brukar ha hästarna väl förberedda när det är anmält till V75. Kanske har även vilan gjort Digital Eye gott, en outsider.

Min Vinnare: 6 Lefty Gun
Spets efter 500m: 6 Lefty Gun
Skrällen: 11 The World Is Mine
Ranking: A 6,1,11 B 5,9,7,2,10 C 11,3,8,4,12

V75-2 2140m auto
2 Van Gogh Z.S. vet ni som följer tipsen här att jag ofta framhåller och idag blir han knapp förstahäst i loppet med tanke på sitt utgångsläge. Han vann från ledningen för tre starter sedan i samma klass, och från bricka tvåa bakom bilen lär kusk och tränare Robert Bergh försöka göra en repris på det loppet. I den senaste starten var man ute i en silverfinal och kom aldrig in i loppet efter att hamnat på vingel från start. Men han avslutade ändå bra en bit ned i kön och det ska inte vara någon fara med formen. Hittar man till ledningen idag är segerchansen hög och detta blir mitt förstastreck i loppet.

8 Summit In Sight är van att möta tufft motstånd och var i den senaste starten ute i ett stenhårt femåringslopp och slutade då trea bakom Admiral As och Axl Rose. Idag är motståndet något enklare men samtidigt är utgångsläget klart negativt. Men Summit In Sight besitter en tung avslutning, och löser det sig bara någorlunda med positionerna under loppet idag blir man tuff att stå emot över upploppet.

Nämner även 4 Ingo som inte ännu fått visa vad man kan efter sitt Frankrike äventyr. Ingo har suttit fast i de två senaste starterna vilket borde innebära att man idag lär man vara sugen på att tävla med honom. Han besitter kunnande som kan räcka för att utmana om segern.

Plockar även med 9 Viking Brodde på systemet. Han har haft lite problem med galopper på slutet men detta är en häst med högt kunnande. Från bricka nio idag kommer man sitta bra på det i ett andraspår direkt. Håller Viking Brodde sig till rätt gångart hela loppet idag kommer man kunna vara med och slåss om de framskjutna placeringarna.

Min Vinnare: 2 Van Gogh Z.S.
Spets efter 500m: 2 Van Gogh Z.S.
Skrällen: 4 Ingo
Ranking: A 2,8 B 4,9,7,3,5 C 1,6,11,10

V75-3 1640m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 5 Milliondollarrhyme. Detta är en av få hästar i dagens gulddivision som kan anses tillhöra eliten. För fyra starter sedan var han femma i ett Elitloppsförsök för att därefter sluta sexa i Norrbottens Stora Pris. För två starter sedan gick han det bra ute i spåren, klockan stannade på 1.08 sista 800m men var trots den vassa avslutningen inte med och utmanade om någon seger. Men intrycksmässigt såg han fin ut och med Erik Adielsson i vagnen ikväll känns ekipaget högintressant. Med ett perfekt utgångsläge lär man med sin startsnabbhet sikta mot ledningen. Väl i spets ska han mot enklare motstånd ha toppchans och jag spikar.

Motbud
3 Nadal Broline kan en hel del men för tre starter sedan var man inte alls bra från ledningen och har efter det körts på rulle. I den senaste starten avslutade man vasst bakom Zarenne Fas. Idag har man fått ett bra utgångsläge och kommer kunna söka en vettig position direkt. Med lite tempo på loppet kommer man kunna fälla många över upploppet. Givet streck vid gardering.

Nämner även 9 Snowstorm Hanover, en sjuåring som tyvärr inte rosat marknaden senaste åren. Men det handlar om en högkapabel polle i grunden. Idag är det spännande debut för Daniel Redén som har ett stall i högform. Dessutom blir det barfota runt om och amerikansk vagn direkt. Spännande.

Min Vinnare: 5 Milliondollarrhyme
Spets efter 500m: 5 Milliondollarrhyme
Skrällen: 9 Snowstorm Hanover
Ranking: A 5 B 3,9,7,8,1 C 6,2,10,11,4

V75-4 1640m volt
2 Sundbo Nova är knapp förstahäst i detta öppna sprinterlopp. Detta på grund av att hon tillsammans med Björn Goop i vagnen är knapp spetsfavorit. För fyra starter sedan var man nära att vinna på V75 från just ledningen. Till dagens start kommer Sundbo Nova med fin form. Hon avslutade bra senast via 22,4 sista 800m vilket räckte till en fin tredjeplats. Lyckas man ta sig till ledningen här är man ett givet segerbud.

7 Järvinn S.K. vinner inte ihjäl sig men formen är på topp och i den senaste starten såg man fin ut med sparade krafter över mållinjen. Det var första gången med Örjan Kihlström då och han får chansen på nytt, vilket känns intressant. Prickar man springspåret från start kommer man kunna få en bra position och Järvinn S.K. ska inte nonchaleras i detta öppna lopp.

En annan som är garanterat ett bra lopp är 1 Bol Brage, visserligen gan han sig lite väl enkelt från ledningen senast. Men för tre starter sedan mötte man Sundbo Nova och blev då fast med krafter sparade. Får man smyga med här idag och luckan uppenbarar sig in på upploppet kommer man kunna avsluta vasst.

Nämner även 14 Bellfaks som har fart och kunnande som duger bra. Strular det inte för mycket under loppet kan han mycket väl runda samtliga ikväll, men det krävs att elvaåringen håller sig till rätt gångart.

Min Vinnare: 2 Sundbo Nova
Spets efter 500m: 2 Sundbo Nova
Skrällen: 1 Bol Brage
Ranking: A 2,7,1,14 B 12,6,11,13,4,15 C 10,8,3,9

V75-5 1640m auto
Här kommer dagens andra spik, 4 Perpetuate är en fin fyraåring som gjorde bort sig med galopp i försöket till Sprintermästaren för två starter sedan. Men i den senaste starten fick han verkligen visa upp sig från sin rätta sida, då tog han över ledningen med varvet kvar till mål och stack sedan undan med ett par längder och segern blev tillslut överlägsen. Idag riskerar Perpetuate att få göra en hel del jobb själv under vägen men han är tuff och tål det. Med en liknande prestation som senast kommer man på nytt bli mycket svårslagen idag. Spik.

Motbud
3 Axel Wind är kvick iväg från start och har idag fått bra förutsättningar. Det är anmält amerikansk vagn för första gången på Svensk mark och siktet är inställt på ledningen. Kommer man dit utan att det kostar för mycket är man främst motbudet till min spik på förhand.

Men 1 Condior är också startsnabb och trivs som bäst över kort distans. Han gjorde det bra från ledningen för två starter sedan trots att man fick se sig besegrad av Mystic Mom tillslut. Från ett perfekt utgångsläge kommer säkert Robert Bergh vilja ha ett finger med i spetskörningen och det är svårt att sia om vem som sitter i ledningen efter en bit. Men oavsett ska man inte nonchalera Condior vid gardering.

Nämner även 9 Gerris Trix som är en bra sprinter som var bra som trea bakom Zorro Wind och Helluva Am under Elitloppshelgen. Från bricka nio sitter man bra på det i ett andraspår direkt och blir det sen lite tempo på loppet kommer denna femåring fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 4 Perpetuate
Spets efter 500m: 3 Axel Wind / 1 Condior
Skrällen: 3 Axel Wind / 1 Condior
Ranking: A 4 B 3,1,9,11,2,6,5 C 7,10,8,12

V75-6 2640m volt
10 Cyber Lane är en häst med höga toppar, han var bland annat tvåa bakom Who´s Who i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten och har under året redan inkasserat 1.5 miljoner kronor. Under Elitloppet var han inte som bäst men vann comebacken för två starter sedan och visade då att formen är på topp. Han har inte startat i Voltstart sedan 2016 men detta är en förnuftig häst som inte ska ha några problem med startmomentet. Distansen är inga problem och sitter man bara någorlunda till inför slutvarvet kommer man bli tuff att stå emot för övriga. Förstahäst.

9 Missle Hill är en annan häst med skyhög kapacitet. Idag är det debut i voltstart men enligt stallet ska det inte vara några problem. Det är även debut över distansen, vilket gör Missle Hill något svår att sätta in i loppet. Men med en normal prestation är man med och gör upp om segern idag.

Nämner även 3 J.J. Stitch som har vunnit fyra av fem lopp i år och är den troliga ledaren av loppet. Kommer leda länge idag igen, men med endast elva hästar med i loppet så sitter tilläggshästarna bra på det. Men J.J. Stitch ska ändå inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 10 Cyber Lane
Spets efter 500m: 3 J.J. Stitch
Skrällen: 9 Missle Hill
Ranking: A 10 B 9,3,7,8,6 C 11,2,4,1

V75-7 2140m auto
2 Frodo S. kommer med en färsk seger i bagaget från den senaste starten, då vann man på bra sätt från ledningen. Frodo S. är kvick iväg från start och ses som den troliga ledaren av loppet på förhand. I ledningen har det blivit fem segrar på sex försök på Svensk mark. Men denna femåring har även visat att han kan vinna lopp från andra positioner också. Så oavsett om det blir ledningen eller inte ska Frodo S. ses med bra segerchans i den avslutande avdelningen.

11 Kate Baldwin har idag fått ett tufft utgångsläge men detta är en tjej som besitter hög kapacitet och ska trots bricka elva tidigt ses som en segerkandidat. Hon har vid flertalet gånger stått för ruggiga prestationer. Örjan Kihlström sitter i vagnen för första gången vilket är intressant. Dessutom ska Kate Baldwin tävla med norskt huvudlag för första gången i tränarens Sybille Tinters regi vilket är mycket intressant. Givet streck på systemet.

Nämner även 5 Cash Cowboy därbakom, han har vunnit på V75 tidigare i år och är den som kommer utmana Frodo S. från start. Även om han inte är beroende av ledningar ökar så klart segerchansen om han lyckas ta sig till spets. För den som vill gardera på i den avslutande avdelningen är detta ett giet streck. 

4 Axel Ruda har nu fått ett lopp i kroppen efter ett kortare uppehåll. Denna fyraåring kommer säkert gå framåt en del med det loppet innanför västen. Dessutom är det anmält barfota runt om till dagens start. Har tränaren Pär Ländin prickat formen rätt är detta en skräll som kan vara värd att betala för.

Min Vinnare: 2 Frodo S.
Spets efter 500m: 2 Frodo S. / 5 Cash Cowboy
Skrällen: 11 Kate Baldwin
Ranking: A 2,11 B 5,4,7,6,12,10,3 C 1,8,9

Lycka till med spelet
Oliver Bergman


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:51  Lopp 10 - 12 Charming Krono
Trav - Solvalla  - Vinnare
4.00
04:00  Colorado - Boston
Ishockey - NHL - 1
1.884
19:00  Djurgården - Linköping
Ishockey - SHL - 1 (moneyline)
1.80
22:00  Ecuador - Brasilien
Fotboll - VM-kval - 1X
1.65
21:00  Valladolid - Gijon
Fotboll - La Liga 2 - Under 2,5 mål
1.81
02:00  Witt - Rowe
Annat - UFC - Witt vinnare
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 26/1
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 1050 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 200 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Torsdag 27/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming