DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Romme 28/12

27 December 2020 - 17:34

V75-tävlingar och Winter Burst fortsätter och arrangeras idag av Dalatravet och närmare bestämt på Rommes travoval. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 1 Hula Hula Sisu i den sjätte avdelningen och 7 Jacoby Keeper i den sjunde avdelningen.

V75 Tips Romme Måndag 28/12
V75-1: 4,5,7,8,9,11
V75-2: 4,10,13
V75-3: 1,2,3,6,7,8,10
V75-4: 8,11
V75-5: ALLA 
V75-6: 1 Hula Hula Sisu
V75-7: 7 Jacoby Keeper

3 024 rader x 0,55 = 1 512 kr

DD Tips Romme Måndag 28/12
DD1: 1,2,5,14
DD2: 7 Jacoby Keeper

4 rader x 70 kr = 280 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m auto
8 Chapuy gör comeback idag men han har visat tidigare att han fungerar bra direkt efter liknande uppehåll. Åke Lindblom som tränar är känd för att ha sina häst i bra skick när han selar ut dem till start. Jag tror man kommer ladda vad som går här ifrån start trots sitt åttonde spår bakom bilen. Jag är inne på att man trots läget efter en bit kommer sitta i ledningen här. Nu har man dessutom blivit nedstruken ett hack vilket är en klar fördel. Når man ledningen är man hästen att slå för övriga. Givet att gardera men Chapuy är min förstahäst i loppet.

11 Rocky Tilly är ytterligare en mycket kapabel häst som inte lottats till något gynnsamt utgångsläge. I den senaste starten tog man hand om ledningen direkt och sen fick man bestämma tempot första varvet, för att sedan gå undan i en snabb avslutning och sätta nosen först över mål. Denna sexåringen tränas av Jörgen Westholm och har vid flera tillfällen visat att han besitter en vass avslutning och trots spår elva över kort distans ska man räknas in i segerstriden här.

Vill även nämna 5 Give Me Ten som kommer med bra form till dagens start. två segrar på de tre senaste starterna. Båda segrarna är tagna ifrån ledningen och Give Me Ten trivs över den korta distansen. Klaus Kern som tränar och kör kommer göra allt för att skicka iväg Give Me Ten så snabbt som möjligt från start och hittar man till ledningen ska man inte nonchaleras. Speciellt inte med tanke på formen hos 8 Chapuy och utgångsläget för 11 Rocky Tilly.

9 Betting Rebel hade fel balans näst senast och galopperade i en snabb tempoväxling då han försökte hänga på Farlander Am senast. Han har mött tuffare motstånd än det här på slutet och kan absolut vinna ett sådant här lopp felfri. Kapacitet finns. 7 Dats So Cool har en vass avslutning. Vid överpace.

Min Vinnare: 8 Chapuy
Spets efter 500m: 8 Chapuy
Skrällen: 4 Dexter Brick
Ranking: A 8,11,5 B 4,9,7,6,12 C 3,10,1

V75-2 2640m volt
10 Let's Go Ernie är en stark och rejäl sexåring som tränas och körs av Nicklas Westerholm. Let's Go Ernie kommer från en fin seger över den aktuella distansen i den senaste starten och har dessförinnan stått för en rad fina prestationer. Han tål även att göra en del grovjobb själv under loppen. För mig är det kritiska momentet att kusken Nicklas Westerholm som ska hitta ut från innerspåret på bakvolten. Lyckas Nicklas med det kommer man vara med och göra upp om segern ikväll. Let's Go Ernie är även kvick på speed om han skulle få spara krafterna tillslut. Förstahäst.

13 Mcgarret står för fina prestationer varje start. I den senaste starten fick man betalt på den fina formen. Detta är en stark femåring som trivs över distansen. Till dagens start ska man även utrusta honom med rycktussar för första gången vilket är en spännande utrustning förändring. Skulle Mcgarret få en fin resa kommer man fälla många över upploppet. 

4 Global Attention är inte att lita på men kapacitet finns. Fast med sparat senast och kan vara en rolig skräll felfri.

Min Vinnare: 10 Let's Go Ernie
Spets efter 500m: 3 Forcement
Skrällen: 4 Global Attention
Ranking: A 10,13 C 4,3,11,12,2,15,1 C 9,8,5,7,6

V75-3 2640m auto
3 Narold Vox har nu fått tre lopp i kroppen efter ett längre uppehåll vilket gör att formen är bra. För två starter sedan satte man nosen först efter att travet sista varvet utvändigt om ledaren. I den senaste starten fick man trötta ryggar i knät och drogs bakåt. Med ett bra utgångsläge ikväll kommer man vara med och göra upp om segern. Förstahäst för mig men jag garderar ändå friskt i detta loppet med tanke på den långa distansen.

Favoriten 7 On Track Piraten är bäst på vintern. Han visade uppåtform som tvåa bakom Disco Volante på Solvalla senast. "Piraten" slog då flera namnkunniga hästar och räknas tidigt.

10 Västerbro Grosbois trivs med bra fart på loppen och skulle kunna vara en skräll som kan sätta nosen först i detta lopp med rätt resa. Över ett tungsprunget upplopp kan denna nioåringen tugga ner många och det gått lite för snabbt där framme.

1 Going For Gold Zaz är kvick från start. Släppte ledningen i den senaste starten och kunde då inte följa under upploppet. Så det troliga är att man nöjer sig med rygg på ledaren även om taktikvalet är mer svårbedömt nu då 5 Majestic Man blivit struken. Från tränarhåll förbryllar den senaste starten, hästen kändes fin men det inte fanns något tryck i honom in på upploppet. Man har inte hittat något fel på Going For Gold Zaz och därför startar man ikväll igen. Given på systemet.

Vill nämna att 2 Linus Boy stortrivs under vinterhalvåret och har tagit 5 segrar på 13 starter under aktuella årstiden. Idag har man ett fint utgångsläge och kommer sitta bra på det direkt från start. Jag streckar även storskrällarna 6 Lover Face och 8 West Wing.

Min Vinnare: 3 Narold Vox
Spets efter 500m: 5 Majestic Man
Skrällen: 10 Västerbro Grosbois
Ranking: A 3,7 B 10,1,2,6,8 C 4,9

V75-4 2140m auto
Ett fint kallblodslopp där jag väljer att låsa loppet på två hästar. Hade plånboken varit större hade jag plockat med ytterligare några hästar på systemet.

11 Våler Nikolai har verkligen utvecklats under året som gått och står för bra insatser varje gång. I den senaste starten fick man ge sig mot 12 B.W.Rune. Men då stod B.W Rune 20m bättre till jämfört med ikväll. Ikväll tror jag på revansch, i den senaste starten fick man en tuff öppning i spåren och fick offra mycket för att komma till ledningen. Man höll väldigt bra och blev förbipasserad av B.W.Rune sista stege. Våler Nikolai är ruskigt speedig en bit och ikväll tror jag man kan gå med i fina ryggar istället för att göra jobbet själv ute i spåren. Jag är inne på att man kommer fälla samtliga över upploppet. Från stallet är man optimistiska och förväntar sig återigen en bra prestation.

Vill dubbla systemet med 8 S.T.C.C.Faksen som var delad favorit med B.W.Rune på vinnarspelet hos ATG i den senaste starten. Då galopperade man varvet kvar men kom tillbaka starkt via 22,8 sista 800m. Ikväll står 20m före de två betrodda och håller man sig till rätt gångart hela loppet kommer man bli tuff att hinna ikapp. Jag dubblar systemet.

12 B.W.Rune var sjuk i höstas men har nu gjort fem starter efter sjukdomen och har stått för fina prestationer. För tre starter sedan vann man på svenskt rekord och för två starter sedan mötte man 11 Våler Nikolai som man inte kunde rå på då. Men i den senaste starten slog man Våler Nikolai efter att fått trava sista 800m utvändigt om honom. Då stod man 20m bättre till jämfört med ikväll. B.W.Rune ska ändå ses med viss vinstchans ikväll och är klar tredjehäst för den som vill gardera ytterligare.

Min Vinnare: 11 Våler Nikolai
Spets efter 500m: 8 S.T.C.C.Faksen
Skrällen: 12 B.W.Rune
Ranking: A 11,8 B 12,1,10,13,5,9 C 6,4,7,2

V75-5 2140m auto
Ett öppet ungdomslopp står på menyn och jag väljer att plocka med samtliga ekipage på systemet. Jag förväntar mig en rivig inledning av loppet. Adderar vi därtill en tung sprungen oval på Romme så kommer många kuskar troligtvis köra lite för hårt med sina uppsättningar och det kommer bli många stumma ben in på upploppet.

6 Joe Frazier Boko mötte 1 Grevin Sisu i den senaste starten, då vann förstnämnda loppet efter att ha avslutat rappt via 11,8 sista 700m. Joe Frazier Boko har formen på topp och gör sällan några dåliga lopp. Han besitter en vass avslutning och får man smyga med i ryggar in på upploppet ikväll kommer man fälla många tillslut. Förstahäst i ett öppet lopp.

5 Global Agency gick bra enligt Mattias Djuse i den senaste starten, men Global Agency fick mjölksyra och det var inget att säga något om menar man. Man meddelar även att han känts väldigt fin hemma på gården efter senaste starten. Detta är en fyraåring som brukar behöva några lopp innanför västen för att hitta den riktiga formen. Nu med två lopp i kroppen och bra spår förväntar jag mig en förbättrad Global Agency som är tidig på systemet.

1 Grevin Sisu har visar fin form under en tid utan att få segerdefilera. Kanske får man betalt på formen ikväll? I den senaste starten stod man för en vass avslutning via spåren och blev trea. För två starter sedan fick man göra jobbet i dödens och höll då bra som tvåa i mål. Frågan är vart man hamnar från start ikväll? Man är okej från start utan att vara en raket. Andreas Lövdal som sitter i vagnen får försöka att inte bli fast på innerspåret och lyckas han med det kommer man kunna avsluta rappt och blanda sig in i segerstriden.

Vill även nämna 4 Åsens Boogie som har en diffus form, men det är en femåring som har hög kapacitet. Man är dessutom kvick iväg från start och skulle man komma till ledningen ikväll ska man inte nonchaleras. Skräll.

Min Vinnare: 6 Joe Frazier Boko
Spets efter 500m: 4 Åsens Boogie
Skrällen: 4 Åsens Boogie
Ranking: A 6,5,1 B 4,8,7,11,3,12,2,,9,10

V75-6 2140m volt
I den här avdelningen hittar vi kvällens första spik i omgången, 1 Hula Hula Sisu. Den här tjejen är en treåring som startat sin karriär på ett mycket lovande sätt. Hon har tre segrar på sina sju starter hittills. Ikväll är man min tidiga ledare av loppet, och från den positionen är man hästen att slå. Dessutom har man två lopp i kroppen efter lite vila nu och formen bör vara framflyttad till kvällens start. I den senaste starten vann man enkelt från ledning efter att haft spår åtta bakom bilen. Idag från ett perfekt utgångsläge blir man svårslagen om man får bestämma lite där framme. Spik för mig.

Motbud
2 Essie Gonzales en finsk gäst som kommer med fin form. Hon har slutat topp-3 i tio av sina tolv starter i karriären. Hon är allround och går lika bra bakifrån som i främre träffen. Ikväll är det en intressant debut för Katja Melkko, som har bra snurr på stallet för dagen. Främsta utmanaren till min spik.

14 Lyckans Cash är jämna och stabil och står ofta för fina prestationer. I den senaste starten kördes man offensivt och höll starkt till en andraplats efter en tuff resa. Gången före satte man nosen först efter tagit hand om ledningen. Idag ser uppgiften tuff ut på pappret men denna sexåring med Örjan Kihlström i vagnen ska inte nonchaleras vid gardering.

Vill även nämna att 5 Self Taught Beauty stod för en fin upphämtning efter galopp i den senaste starten. Formen är där.

Min Vinnare:1 Hula Hula Sisu
Spets efter 500m: 1 Hula Hula Sisu
Skrällen: 5 Self Taught Beauty
Ranking: A 1 B 14,2,5,13,12,11,6,14,10,8 C 3,9,7,4,15

V75-7 2140m volt
Vi avslutar kvällens omgång med ytterligare en spik, 7 Jacoby Keeper. Han imponerade kraftigt i den senaste starten då han trots en tuff uppgift att trava i dödens över lång distans kunde plocka ner en så bra häst som Trumpie enkelt. Jacoby Keeper har lärt sig öppna något bättre och i mitt badkar kommer Leif Witasp som sitter i vagnen vara offensiv från start och tidigt köra fram. Förhoppningsvis vet konkurrenterna om hans kapacitet och man blir släppt till ledningen, men Jacoby Keeper är så bra att man skulle kunna återigen vinna från utvändigt ledaren. Spik för mig.

Motbud
10 Alien Hill är ett sto som besitter hög kapacitet. Även om man i senaste starten ägnade sig åt dubbla galopper meddelar man från stallet att formen är god. För två starter fick man sätta nosen före bland annat 6 Appasso som man möter ikväll igen. Då var man mycket bra i ett rivigt lopp, klockan stannade på 11,3 sista varvet. Skulle det bli körning i dagens lopp kommer det gynna Alien Hill som är väldigt vass sista biten. Tidig vid gardering.

6 Appasso är rapp från start och är den som initialt kommer ta hand om ledningen, frågan är sen om man släpper till min spik? Vill man ha med sig fina pengar bör man släppa ledningen, men vill man tävla och få ett rivigt lopp och riskera att kallna tillslut så svarar man ut favoriten när Leif Witasp kommer fram och ställer frågan. Ska med på ett system där man garderar.

Min Vinnare: 7 Jacoby Keeper.
Spets efter 500m: 7 Jacoby Keeper.
Skrällen: 6 Appasso
Ranking: A 7 B 10,6,3,8,1,11,5 C 4,2,9

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Elfsborg - Velez
Fotboll - Conference League - 1 asian -1,5
2.08
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
21:00  Cukaricki - Hammarby
Fotboll - Europa Conference League - Under 2.5 mål
1.70
02:00  Steelers-Cowboys
Amfotboll - NFL - Ö33,5 poäng
1.90
04:00  Sverige dam - Kanada dam
Fotboll - OS - 1
1.90
21:00  Monaco - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.83
17:30  Örebro - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.88
04:00  Luque - Chiesa
Annat - UFC - Chiesa vinnare
2.10
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:59  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
18:29  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Torsdag 5/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Åby 5/8
Insats: 720 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 5/8
Insats: 240 kr - DrTrav

Livestreaming