DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Romme Lördag 19/10

18 Oktober 2019 - 17:07

Lördagens V75 tävlingar avgörs på Romme med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-3 på nummer 4 Milligan's School som näst senast var med i Masters-finalen på Vincennes och gick klart godkänt där. Senast kördes han till täten efter ett drygt halvvarv och vann sedan väldigt lätt och här tror jag att Ulf Eriksson som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede på nytt och från den positionen så säljer han sig dyrt. Vinnarodds 1.55 LeoVegas & Unibet.

V75-1 1,6
V75-2 8,9,11,15
V75-3 4 Milligan's School
V75-4 3,4,9,13
V75-5 5,9
V75-6 1,2,3,6,11
V75-7 4,9,10,11

1280 rader x 0,50 = 640 kr

Dagens Dubbel
DD1: 6 Global Undecided
DD2: 4,9,10,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 4 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Macelleria höll upp ledningen från innerspåret senast och stack sedan undan till en enkel seger via 11,8 sista 800 meterna. Från springspåret här så tror jag Robert Bergh som kör hästen sitter i ledningen in i första sväng och från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Electrical Storm kom tillbaka efter halsinfektion senast och fick då en bra löpning i rygg ledaren där han fastnade med mycket sparade krafter. Utgångsläget är helt perfekt nu då han är bäst med ryggresa och han var väldigt fin i måndagens jobb meddelar man från stallet och skulle en lucka uppenbara sig till slut så kan han bli farlig över upploppet, vid ytterligare gardering kan 5 Win B.Hill som gjorde debut på svensk mark efter fem års tävlingsfrånvaro och han visade verkligen ingen ringrost när han avslutade 08,9 sista 700 metrarna fram till seger vara tänkbar. Han har gjort tre starter i livet och dras med en hög tvångsprissumma och har ett lurigt femtespår i volten så han kan lika gärna vara borta direkt och får därför inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Macelleria
Spets efter 500m: 6 Macelleria
Skrällen: 7 Ontrack He's Black
Ranking: A 6,1 B 5,7,8,11,4 C 3,10,9,2,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Charlie Mills Race - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar, 15 Apollon De Kacy satt fast med sparade krafter i den senaste starten och hade det norska huvudlaget oryckt. Han är härdad mot eliten och trots att han står med 60 meters tillägg jämfört med hästarna på startvolten så ska han räknas tidigt. Den långa distansen är passande och det aviseras ett offensivt upplägg den här gången, 8 Magic Cash är mycket stark och vann näst senast enkelt i ett lopp över tre varv men gången efter det så galopperade han bort sina möjligheter. Felfri nu så tror jag att Jorma Kontio är offensiv och skickar hästen till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan blanda sig i segerstriden på nytt, 9 Guillaume Boko avslutade bra till knapp seger näst senast. Gången efter det så fick han dra tåget i tredjespår under slutvarvet i Klass I finalen på Solvalla och höll klart bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Ike Schermer. Nu är det debut över den långa distansen men det tror jag ska fungera bra så han kan då utmana om en framskjuten placering på nytt, 11 Coal Trader gick starkt som fyra bakom vinnande Viking Brodde över aktuell distans senast. Han har aldrig varit bättre än vad han är nu och känns smällfin i jobben meddelar man från stallet och med lite klaff här så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 15 Apollon De Kacy
Spets efter 500m: 8 Magic Cash
Skrällen: 11 Coal Trader
Ranking: A 15 B 8,9,11,3,13,6,4,1,2,10 C 5,7,14,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
STL Gulddivisionen, Försök 3 i Meeting 7 över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Milligan's School som näst senast var med i Masters-finalen på Vincennes och gick klart godkänt där. Senast kördes han till ledningen efter ett drygt halvvarv och vann sedan väldigt lätt och här tror jag att Ulf Eriksson som kör hästen sitter i täten i ett tidigt skede på nytt och från den positionen så säljer han sig dyrt, vid gardering kan 1 Exodus Hanover som har bytt regi från Roger Walmann till Daniel Redén vilket får ses som en fördel vara tänkbar. Det här blir tredje starten i den nya regin och kan Örjan Kihlström ge hästen en bra löpning på innerspår eventuellt i vinnarhålet så kan han lifta med till en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud, 5 Chianti har fått tre lopp i kroppen efter vila och han gick en rejäl avslutning till andraplatsen bakom vinnande Dibaba senast. Nu är det debut i högsta klassen fast om Björn Goop kan servera honom en bra löpning så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 4 Milligan's School
Spets efter 500m: 4 Milligan's School
Skrällen: 1 Exodus Hanover
Ranking: A 4 B 1,5,6,2,11 C 8,10,9,3,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Järvsöodin hamnade svårt till men han gick en bra avslutning i skymundan senast. Han är stark och trivs över distansen och löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme här, 3 Bokli Rapp gjorde debut i ny regi för Daniel Redén senast och vann då på ett mycket bra vis. Han kan öppna bra och felfri här så tror jag att Örjan Kihlström som kör hästen kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det bli en ny seger men han är stark och tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och han ska räknas tidigt här, 4 Hvalstad Odin har vunnit två raka i ny regi men då har det varit sprinterdistans. Han är stark så jag tror att den längre distansen nu kan passa bra fast det finns en viss galopprisk från spår fyra i volten fast om han kliver iväg i rätt gångart så kan han bli att räkna med över upploppet, 13 Lukas Rauen fick ett tufft lopp senast och fick inte riktigt chansen till slut och gick i mål med sparade krafter. Jag tror att han klarar av att gå felfritt från det här läget fast det blir nog ingen snabbare start men den långa distansen är passande och då kan han avsluta loppet starkt.

Min Vinnare: 9 Järvsöodin
Spets efter 500m: 3 Bokli Rapp N.O.
Skrällen: 13 Lukas Rauen
Ranking: A 9,3 B 4,13,10,14,1,7,12 C 8,11,5,2,15,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
STL Klass II, Försök 5 i Meeting 7 över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Digital Summit är riktigt fin och har varit duktig i två raka segrar. Han är bra i jobben meddelar man från stallet fast det är lite frågetecken över den korta distansen men om Örjan Kihlström kan servera honom en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Det blir troligen skor runt om och jänkarvagn meddelar Stefan Melander, 9 Fighter Mearas har galopperat en hel del tidigare men har nu skött sig i de två senaste loppen. Han vann enkelt efter ledning runt om senast och har mycket hög kapacitet för klassen. Kan han komma igenom vettigt från bakspåret här och hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, vid ytterligare gardering kan 6 Bordeaux Doc som var positiv i ett Derbykval näst senast som fyra bakom vinnande Campo Bahia vara tänkbar. Han tog karriärens första seger i den senaste starten och då han är startsnabb så tror jag att Åke Lindblom är ute efter ledningen men det finns flera startsnabba konkurrenter med i loppet så det kan bli överpace och kostar det för mycket kraft att komma till spets kan det bli tufft att vinna loppet.

Min Vinnare: 5 Digital Summit
Spets efter 500m: 6 Bordeaux Doc
Skrällen: 3 Brake Cooling
Ranking: A 5,9 B 6,1,2,3,12,4 C 11,8,7,10
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
STL Silverdivisionen, Försök 4 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Global Undecided gjorde det bra vid överlägsen seger näst senast. I finalen senast så var han inte lika bra och slutade oplacerad. När ett motbud i Esprit Sisu har blivit struken så tror jag att Örjan Kihlström är offensiv då hästen trivs bäst utan någon rygg framför sig och från dödens eller kanske rentav ledningen här så ska han räknas tidigt, 1 Ural vann på ett bra vis näst senast men var inte som bäst gången efter det och galopperade bort sig med mycket krafter sparade då. Han kan öppna bra men det är inte säkert att det blir någon ledning här men det kan lösa sig bra med en lucka till slut om det inte skulle bli spets, 2 Track Angle är härdad i V75 där han har gjort jämna och fina prestationer från svåra utgångslägen utan att ha fått sätta nosen först. Senast spurtade han riktigt vasst som tvåa via 10 tempo sista 800 metrarna till andraplatsen bakom vinnande From The Mine. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en bra löpning och då kan det vara läge för en seger, 3 From The Mine har mycket fin form och kommer närmast från en seger i Bronsfinalen på Solvalla. Nu är han upp en klass men är bra nog att göra sig gällande på nytt om Magnus A Djuse kan servera honom ett bra lopp, 11 Reverend Wine bestämde i ledningen senast och gick sedan undan till en enkel seger. Kan Björn Goop som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 6 Global Undecided
Spets efter 500m: 5 Exclamation Mark
Skrällen: 11 Reverend Wine
Ranking: A 6 B 1,2,3,11,9,5 C 12,10,8,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Klass I, Försök 7 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Rocky Tilly var mycket bra vid vinsten i den senaste starten trots att han blev överflyglad med halvvarvet kvar men han kom sedan tillbaka starkt och vann lätt sedan ledaren galopperat på upploppet. Han är snabb ut och jag tror han kommer till ledningen smärtfritt och skulle han få bestämma lite som han vill i täten så kan det räcka långt här, 9 Istanbul Boko avgjorde i fin stil näst senast och hade slutat långt framme utan galoppen i sista sväng senast när han krokade ihop med en konkurrent. Kan Jorma Kontio komma igenom bra från bakspåret här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 10 McGarret kommer med två raka segrar och kan han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 11 Toreador avgjorde på ett bra vis vid vinsten näst senast och gången efter det så höll han bra till andraplatsen bakom tipsettan. Löser det sig med positionerna här så kan han ställa till med en rejäl överraskning och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Rocky Tilly
Spets efter 500m: 4 Rocky Tilly
Skrällen: 11 Toreador
Ranking: A 4 B 9,10,11,7,5,3,12,1 C 6,2,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:15  Lopp 9: Lome Storm
Trav - Bollnäs - Vinnare
1.85
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 + Under 3,5 mål
2.15
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming