DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Romme Lördag 28/12

26 December 2019 - 16:40

Winter Burst landar den här lördagen på Romme och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-3 på nummer 6 Propulsion som inte har startat sedan han vann Trotting Masters finalen på Vincennes i september. Daniel Redén skulle dock aldrig plocka ut sin stjärnhäst om han inte var väl förberedd inför den här uppgiften och även om det kan saknas en del till den absoluta toppformen så tror jag han har god chans att ta en ny seger mot betydligt enklare motstånd än senast.

V75 Tips Romme Lördag 28/12
V75-1 2,7,9
V75-2 1,4,6
V75-3 6 Propulsion
V75-4 1,3,6,7,10,11
V75-5 2,6,9
V75-6 1,6,11,12,13
V75-7 3,9

1620 rader x 0,50 = 810 kr

Dagens Dubbel Tips 28/12
DD1: 1,6,11,12,13
DD2: 3 Dom Perignon

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 1 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Rocky Tilly har vunnit fyra av de fem senaste starterna. Han vann enkelt med krafter kvar från andra utvändigt senast. Han kan öppna rätt så vettigt ur volten så här kan ske Rikard N Skoglund kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt i debuten i Bronsdivisionen nu så han ska räknas tidigt här. Troligen blir det vanlig vagn nu när det är voltstart, 7 Electrical Storm har varit fin en längre tid men har inte riktigt fått den rätta utdelningen. Senast så blev det dock en fullträff när han rundade ett litet fält på Solvalla efter en vass avslutning från tredje ytter. Med en lyckad start från springspåret här så borde han kunna ramla ner i ett vettigt slagläge så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

9 Divine har gått bra utan att få vinna på slutet. Hon är ensamt sto i loppet men hon går alltid hela vägen in i mål så om hon kan få lite draghjälp och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut, 6 Dexter Brick gjorde det bra vid segern senast och drar en del streck här. Nu är det voltstart för blott andra gången i karriären och han kan vara knepig att vända med så då tror jag inte på någon snabbare start om han skulle kliva iväg i rätt gångart vilket leder till att han rankas ner en bit här.

Min Vinnare: 2 Rocky Tilly
Spets efter 500m: 2 Rocky Tilly
Skrällen: 3 Athos Race
Ranking: A 2 B 7,9,10,3,6,5 C 11,12,4,1,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 2 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Enriko Ha kommer mycket fin form och ståtar nu med två raka segrar. Han vann lätt från spets senast och gången innan det så travade han i rygg ledaren innan han tog sig loss med 800 meter kvar till och tog sedan över ledningen ett knappt halvvarv före mål och sedan så gick han undan till en säker seger. Nu har han inte startat på ett par veckor men han kliva iväg rätt så bra från start så om Carl Johan Jepson kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet så han ska räknas tidigt här. Han går alltid med skor så han är gynnad av barfotaförbudet, 4 The Noble One höll tappert till andraplatsen bakom Thunder Rick från dödens senast. Han är snabb iväg så här tror jag att Mikael J Andersson har ledningen i sikte och som de flesta känner till så släpper den kusken väldigt sällan om han kommer till ledningen så med spetsläge här så kan det räcka långt här. Han är även obesegrad i ledningen efter fem gånger tidigare han har tävlat i den positionen.

1 G.R.J.'s Wolverine hade två raka segrar innan det senast slutade med ett galoppmisslyckande i ett Klass II försök på Gävle i slutet av november. Han har efter det drabbats av kolik och har varit struken för en tilltänkt start fast från tränarhåll så tror man att han ska hålla ungefär samma form som tidigare. Innerspåret här är inte det bästa och han riskerar att bli över från start men om Örjan Kihlström kan hitta loss i god tid före mål så kan han vara med och göra upp om segern här, 5 Thunder Rick drar en del streck för han gjorde det bra vid vinsten från ledningen senast. Här blir det tuffare att komma till spets av egen kraft och skulle han få vandra utvändigt ledaren så tror jag det kan bli tufft att räcka till seger så han rankas ner en bit här.

Min Vinnare: 6 Enriko Ha
Spets efter 500m: 4 The Noble One
Skrällen: 8 Temporino
Ranking: A 6 B 4,1,9,10,5,8,7,2 C 12,11,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Super Lights lopp - STL Gulddivisionen, Försök 2 i Meeting 1 över 2640 meter och jag har spikat nummer 6 Propulsion som inte har startat sedan han vann Trotting Masters finalen på Vincennes i september. Daniel Redén skulle dock aldrig plocka ut sin stjärnhäst om han inte var väl förberedd inför den här uppgiften och även om det kan saknas en del till den absoluta toppformen så tror jag han har god chans att ta en ny seger mot betydligt enklare motstånd, vid gardering kan 10 Zenit Brick som har gjort det okej på slutet men han har inte riktigt nått upp i samma nivå som han hade den förra vintern vara tänkbar om min spik skulle ha en sämre dag eller hamna snett på det, 1 On Track Piraten fick göra en del grovjobb senast och fullföljde klart godkänt till femteplatsen bakom vinnande Digital Ink. Han vann det här loppet ifjol och har ett bra utgångsläge nu så Hans R Strömberg kommer ladda från start vad som går så skulle han hålla spets så kör han nog i den positionen men jag tror inte det räcker hela vägen till seger.

Min Vinnare: 6 Propulsion
Spets efter 500m: 1 On Track Piraten
Skrällen: 2 Snowstorm Hanover
Ranking: A 6 B 10,1,2,5,8 C 4,9,3,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
STL Kallblodsdivisionen, Försök 1 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Guli Rubin höll okej till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Grislefaksen G.L. senast. Han kan öppna bra så här tror jag att Örjan Kihlström har ledningen i sikte och skulle han komma till spets smärtfritt och få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka långt här så han ska räknas tidigt, 1 Tripsson Ö.K. fastnade med sparade krafter senast. Han har spetsat från innerspår tidigare och från det här läget så tror jag han kan få en fin löpning i antingen spets eller vinnarhålet så då kan han blanda sig i segerstriden här.

6 Björs Frej gjorde första starten på drygt tre månaders frånvaro senast men hade ett risigt läge och kunde inte ta så mycket. Med det loppet i kroppen nu så tror jag på en bättre insats nu från ett bättre startspår och kan Jorma Kontio servera honom en fin resa så kan han utmana om en framskjuten placering, 7 Steinfaks återkommer efter efter ett väldigt långt tävlingsuppehåll på grund av en gaffelbandskada. Den senaste starten var i juli 2018 så formen nu är svårbedömd men löper han upp till sitt kunnande så kan han vara långt framme direkt i comebacken här. Steinfaks har stor fördel av att kusken får ha körspö och det blir rycktussar samt en svensk jänkarvagn för första gången meddelar Stian Eilefsen.

Min Vinnare: 3 Guli Rubin
Spets efter 500m: 3 Guli Rubin
Skrällen: 10 Eldvin
Ranking: A 3,1 B 6,7,10,11 C 9,2,4,8,5
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
STL Klass I, Försök 2 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Got To Dash kördes i ledningen senast och höll bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Silvester. Han är kvick iväg så här tror jag att Ulf Ohlsson kör till ledningen på nytt och kan han hushålla med krafterna där framme så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage så han ska räknas tidigt här, 6 El Gumpert har vunnit sju av tolv starter hittills. Han gjorde en del av grovjobbet på egen hand senast men kunde inte plocka ner en duktig Beartime som ledde loppet från start till mål utan han fick nöja sig med fjärdeplatsen då. Det var första starten efter en tids frånvaro så med den genomköraren i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten fast det finns risk att han tvingas göra en del grovjobb själv den här gången också men han är stark nog att klara av det, 9 Miss Silver har två lopp i kroppen och hon gick okej senast och känns fin i träningen meddelar man från stallet. Med en bra startrygg här så borde hon kunna komma iväg bra så om Jörgen Westholm som kör hästen kan få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 2 Got To Dash
Spets efter 500m: 2 Got To Dash
Skrällen: 9 Miss Silver
Ranking: A 2 B 6,9,3,1,7,10,8,4 C 12,5,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 13 Xanthis Delicious har gjort det bra på slutet och ståtar nu med två raka segrar. Spår fem i volten är ingen höjdare men det bör hon reda ut även om det inte troligen inte blir någon snabbare start men om Erik Adielsson kan få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut. Hon tål även att göra en del jobb på egen hand om kusken skulle välja ett sådant upplägg så oavsett så ska hon räknas tidigt här, 12 Lyx Håleryd gick en vass avslutning från kön till seger näst senast. Gången efter det så fick hon en löpning i andra utvändigt innan hon tog över ledningen på sista bortre långsidan men hon kunde inte freda sig mot Be The One som var starkast över upploppet så hon fick nöja sig med andrapriset. Hon fick lägga speeden lite för tidigt senast så med ett lopp i ryggar fram till upploppet så kan hon bli att räkna med här, 11 Cactus är inte att lita på men hon spurtade klart bra senast på Örebro men hon fick inte tag i Apple Rose utan hon fick nöja sig med andraplatsen. Löser det sig med positionerna här så kan hon vara långt framme på nytt.

1 Greta Sisu travade i ledningen senast men fick ge sig med knapp marginal när Imilie Boko tog sig förbi. Hon är bara tre år och möter äldre och mer rutinerade ston här. Hon har dragit ett fint läge och med en lyckad start här så kan det bli spets men det är inte säkert då springspåren kan öppna bra fast om det inte blir ledningen så kan det bli vinnarhålet istället så med en lucka till slut så kan hon blanda sig i segerstriden här, 6 Sideslip är ännu utan seger så här långt i karriären. Hon satt fast med sparade krafter näst senast och gången efter det så levererade hon en plusbetonad avslutning och nådde andraplatsen i ett lopp som vanns av Blownaway. Kan Oskar J Andersson ge henne ett bra lopp så kan det vara läge för en efterlängtad seger så hon är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 13 Xanthis Delicious
Spets efter 500m: 7 Darling Laser
Skrällen: 6 Sideslip
Ranking: A 13,12 B 11,1,6,7,10,3,15,14,9 C 8,5,2,4
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Dom Perignon spetsade på ett par steg och ledde sedan loppet hela vägen till mål vid vinsten näst senast. Gången efter det så hamnade han långt bak i kön från sitt bakspår men gick ändå en klart bra avslutning ute i spåren och nådde tredjeplatsen bakom Victor A.U. Från ett bättre läge nu så tror jag att Torbjörn Jansson har ledningen i sikte och skulle han få bestämma som han vill i spets så kan han rinna undan till en ny seger, 9 Pascha Tilly svarade för enorm upphämtning efter startgalopp i finalen av Bronsdivisionen i början av november. Efter det har det blivit ytterligare två segrar i Finland fast Jari Kinnunen meddelar att han har haft dåliga träningsförhållanden och han har stått över men han hoppas att det inte ska betyda så mycket och man åker knappast från Finland om man inte tror han har chans här. Med en vettig rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut, vid ytterligare gardering kan 6 Doctor Doxey Zenz som vann lätt med tussarna kvar senast vara tänkbar. Mathias Andersson är troligen offensiv men jag tror att han kommer få svar och då kan det bli en jobbig löpning i dödens i stället och då kan det bli tufft att räcka till seger.

Min Vinnare: 3 Dom Perignon
Spets efter 500m: 3 Dom Perignon
Skrällen: 12 Sign Me Up Too
Ranking: A 3,9 B 6,12,8,7,2 C 1,11,10,5,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 + Under 3,5 mål
2.15
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming