DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Romme Söndag 12/4

10 April 2020 - 15:00

Avslutningen av Spring Race avgörs på Romme på söndag med en saftig Jackpot på 70 miljoner kronor i potten och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-5 på nummer 4 Click Bait som gav ett härligt intryck i årsdebuten senast. Han tog då ledningen och släppte sedan till Admiral As och fick ett bra lopp i rygg på denne innan han tog sig loss och då avslutade han mycket vasst men fick aldrig tag i ledaren utan han fick nöja sig med andraplatsen. 

Han är väldigt startsnabb så kan han nå spets här så kör nog Örjan Kihlström i den positionen om han kommer dit men det är långtifrån säkert då det finns startsnabba hästar invändigt. Blir det inte ledningen så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och gör han om avslutningen från senast så tror jag han blir svårstoppad. Vinnarodds 2.50 hos Unibet, Casumo, 888sport & LeoVegas

V75 Tips Romme Söndag 12/4
Avd 1: 1,3,7,10
Avd 2: 2,3,5,10,11,12
Avd 3: 7,12,14,15
Avd 4: 3,10
Avd 5: 4 Click Bait
Avd 6: 5,9
Avd 7: 1,2,4,6,12

1920 rader x 0,50 = 960 kr

DD Tips Romme Söndag 12/4
DD-1: 5 Sorbet
DD-2: 1,2,4,6,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass II, Försök 2 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Pine Muscle var inte som bäst i årsdebuten senast men med det loppet i kroppen nu så tror jag på en bättre insats här. Han kan kliva iväg bra ur volten och från springspår här så tror jag det är ledningen som gäller och skulle han få bestämma en del i täten så kan han rinna undan till en seger. Första barfota runt om nu är mycket intressant.

10 Don Fanucci Zet har vunnit fem av sina sju starter hittills i karriären. Han vann enkelt från spets i comebacken senast och kan Örjan Kihlström få till en bra styrning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här. Värt att tänka på är dock att samtliga vinster är tagna efter att han kommit till ledningen i ett tidigt skede så här är det andra förutsättningar.

1 L.L.Royal fullföljde klart godkänt till tredjeplatsen i ett Klass II försök som vanns av King Of Everything näst senast. Det följde han upp med en seger mot lite enklare motstånd. Fint läge här och han kan öppna bra från start så här kan han få ett passande lopp i den främre träffen och kan då vara med och kriga om en framskjuten placering igen.

3 Tinten har gjort tre lopp efter lång frånvaro och han har blivit tvåa varje gång. Senast så avslutade han bra men Joe Frazier Boko drog det längsta strået då. Han är inte snabb iväg men blir det lite körning där framme så har han en vass avslutning att ta till och kan då bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 7 Pine Muscle
Spets efter 500m: 7 Pine Muscle
Skrällen: 5 Brandy Flame
Ranking: A 7,10 B 1,3,2,5,6,9,8 C 12,4,11
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
STL Klass I, Försök 2 i Meeting 3 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Tengil Face kom snett på det i Klass I försöket på Jägersro i lördags så han fick nöja sig med sjätteplatsen. Det var kort distans då men nu är det mer passande längre distans som gäller och här tror jag att Erik Adielsson provar mot ledningen när tillfälle ges och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt.

12 Very Charming har varit väldigt bra och tagit två raka segrar efter en paus. Han är inte helt att lita på och har ett tråkigt utgångsläge men han är stark och rejäl så den långa distansen är en fördel. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan och nu ska han tävla barfota runt om vilket är optimalt för honom så löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Digital Science lever mestadels på sin styrka och i comebacken senast så höll han farten bra som trea i ett lopp som vanns av Messiah. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten och kan Robert Bergh servera honom ett passande lopp så kan han bli att räkna med.

10 Sigel Garline stod tufft inne i loppet senast och mötte några riktigt bra konkurrenter då men han hakade på klart bra till andraplatsen bakom Sir Ratzeputz. Efter det loppet så har Hans-Owe Sundberg siktat mot det här loppet och får han en fin resa här så kan han avsluta loppet vasst.

11 He's Marvelous spurtade okej i skymundan till femteplatsen i ett lopp som vanns av Vien Ici senast. Kan han få smyga med i en bra rygg innan han sätter in slutstöten så kan han ha vissa möjligheter.

2 Accolade var alldeles för laddad senast och man har kollat upp honom efter den starten utan att finna några fel så den starten kan vi lägga till handlingarna. Innan det hade han två raka segrar och han duger bra i klassen. Trevligt utgångsläge nu över en distans som passar så får han ett bra lopp så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 5 Tengil Face
Spets efter 500m: 5 Tengil Face
Skrällen: 6 Vien Ici
Ranking: A 5,12 B 3,10,11,2,9,6,7,1 C 4,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
DubbelCupen, Final i Meeting 1 - STL Kallblodsdivisionen, Försök 8 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 14 Steinfaks svarade för en strålande insats senast. Han travade då först i tredjespår i ett drygt varv men var ändå inte långt ifrån segern men Pydin lyckades hålla undan till seger. Gången innan det så blev han fast med sparade krafter. Kan Örjan Kihlström servera honom ett bra lopp här så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

15 Pydin vann nyss nämnda lopp där tipsettan blev tvåa senast. Han är stark och rejäl och kan göra en del grovjobb på egen hand men han har ett svårt läge nu med många hästar att runda fast han besitter gott kunnande och har han en bra dag så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

7 Ådne Odin gjorde det bra som trea bakom Troll Solen och Ingbest senast. Han kan kliva iväg bra ur volten så kan Dagfinn Aarum som kör hästen hitta en vettig position i andra eller tredje utvändigt så kan han bli farlig när han väljer att sätta in slutstöten och kan då vara med och utmana om segern.

12 Tangen Haap är mycket kapabel och han glänste vid en enkel seger från ledningen näst senast. Gången efter det så slutade det med en tidig galopp men felfri nu så har han gott kunnande. Han ska köras på chans nu från det här läget men med lite klaff så är han inte borta. Barfota bak den här gången vilket är ett plus meddelar Björn Karlsson.

Min Vinnare: 14 Steinfaks
Spets efter 500m: 3 Brenne Järven
Skrällen: 3 Brenne Järven
Ranking: A 14,15 B 7,12,1,10,3,5,11,9 C 13,2,6,8
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
STL Diamantstoet, Försök 2 i Meeting 3 - Ungdomslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 Bear Victory har tre vinster och två galoppmisslyckanden på de fem senaste loppen. I den senaste starten så satt hon en bit ner i kön innan hon vreds ut till attack på den sista bortre långsidan och via en härlig spurt så fångade hon in den då ledande Optimum Terminator till en klar seger. Kan Mats E Djuse servera henne ett bra lopp så har hon en vass avslutning att ta till och kan då blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Loveya Fashion återkommer efter vila. Nu kommer hon ut i ny regi för Katja Melkko. Här kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och kan Magnus A Djuse som kör hästen få till en bra styrning så kan hon bli att räkna med direkt i comebacken.

Vid ytterligare gardering kan 12 Kavata Käll som har varit borta från tävlingsbanorna länge vara tänkbar. Hon har haft en bra vinterträning och hon mycket tränad, men hon kan nog behöva något lopp i kroppen innan toppformen infinner sig meddelar man från stallet. Svårt spår i volten men håller hon sig till rätt gångart så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Bear Victory
Spets efter 500m: 1 Lamona Håleryd
Skrällen: 14 Jasmin Band
Ranking: A 10,3 B 12,14,1,5,8,7,6,13 C 2,4,11,9,15
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 3 över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Click Bait som gav ett härligt intryck i årsdebuten senast. Han tog då ledningen och släppte sedan till Admiral As och fick ett bra lopp i rygg på denne innan han tog sig loss och då avslutade han mycket vasst men fick aldrig tag i ledaren utan han fick nöja sig med andraplatsen. Han är väldigt startsnabb så kan han nå spets här så kör nog Örjan Kihlström i den positionen om han kommer dit men det är långtifrån säkert då det finns startsnabba hästar invändigt. Blir det inte ledningen så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och gör han om avslutningen från senast så tror jag han blir svårstoppad.

Vid gardering kan 3 Guillaume Boko som är jämn och säker och har svarat för fina insatser utan att det räckt till någon fullträff på slutet vara tänkbar. Debut över den korta distansen och nu har han äntligen fått ett vettigt utgångsläge så med en fin resa så kan han vara långt framme igen.

9 Adde S.H. klev fram utvändigt om den ledande Burning Man med varvet kvar till mål i finalen av bronsdivisionen på Solvalla senast och från den positionen så höll han sedan mycket bra till andraplatsen. Bakspår över kort distans nu men kan han få smyga med i en vettig rygg och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 4 Click Bait
Spets efter 500m: 1 Betting Rebel
Skrällen: 5 Bon Ego
Ranking: A 4 B 3,9,2,10,1,5 C 8,12,11,6,7
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-6
Rommeheatet - Paralympiatravet, Deltävling 3 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Sorbet svarade för en strålande årsdebut senast. Han fick då trava utvändigt om Diamanten men avgjorde väldigt lätt och kom i mål på 09,8 över sprinterdistans. Han kan öppna bra så här kanske han kan komma till spets efter en bit men han är inte beroende av ledningen för att ses med bra segerchans.

9 Milliondollarrhyme var väldigt bra när han efter en mycket vass avslutning plockade hem vinsten i SM ifjol. Han har tränat på rejält den senaste månaden och känns väl förberedd även om det inte är tal om någon toppform meddelar man från stallet. Här kan han få smyga med i en bra rygg innan han spelar ut speeden och sitter han inte för långt bak när han går till attack så kan det räcka långt.

Vid ytterligare gardering kan 12 Makethemark som var duktig vid segern i årsdebuten senast vara tänkbar. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu men utgångsläget är mindre bra men med lite klaff och hjälp med tempot så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 5 Sorbet
Spets efter 500m: 5 Sorbet
Skrällen: 10 Milligan's School
Ranking: A 5,9 B 12,7,10,1,2 C 6,4,11,3,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 3 över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Coogan har tagit två raka segrar efter lång frånvaro. Senast så fick han ta över ledningen i ett tidigt skede och från spets så stack han sedan undan till en enkel seger. Här kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt.

1 Ural har varit borta länge men han gick ett bra banjobb för en tid sedan meddelar man från stallet. Han har spetsat från innerspåret tidigare så här tror jag Jorma Kontio försöker hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så blir han inte helt lätt att plocka ner. I annat fall så kan det bli ett lopp i vinnarhålet och då kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

6 Pascha Tilly har radat upp bra prestationer på sistone. Han är inte så snabb ut så det finns risk att han hamnar illa till här men han har en vass avslutning att ta till och blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

2 Island Life har gjort två starter efter vila. Senast så var han ute mot tuffa guldhästar och gick rätt bra som fyra bakom Cyber Lane som vann det loppet. Ner en klass nu och ett bra startspår här så får han en fin löpning här så kan han vara med och kriga om segern.

12 Grainfield Aiden har varit bra hela vintern. Senast i finalen så kördes han rätt passivt och hängde mest bara med och slutade oplacerad då. Han är stark och rejäl så trots ett dåligt läge nu så är han inte borta.

Min Vinnare: 4 Coogan
Spets efter 500m: 1 Ural
Skrällen: 7 Dom Perignon
Ranking: A 4,1 B 6,2,12,5,7 C 3,10,9,8,11
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Real Madrid - Shakhtar
Fotboll - Champions League - BLGM
1.90
19:00  Södertälje - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
21:00  Midtjylland - Atalanta
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
2.08
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
21:00  Man City - Porto
Fotboll - Champions League - City ö 4,5 ins
1.83
21:00  Bayern M - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.76
21:00  Ajax - Liverpool
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.05
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.85
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Jägersro / Solvalla 22/10
Insats: 864 kr - DrTrav
21:40  DD tips Jägersro & Solvalla
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming