DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10

30 September 2020 - 14:32

På lördag avgörs V75 tävlingarna i Skellefteå. Det är en Jackpot på 36 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med tre spikar. 5 Tangen Haap i den tredje avdelningen samt 6 Seismic Wave i den femte avdelningen och 13 Very Kronos i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Avd 1: 1,3,5,7,8,9,12
Avd 2: 1,2,4,6,8,10,11
Avd 3: 5 Tangen Haap
Avd 4: 1,4,7,8,9,10,12,13,14,15
Avd 5: 6 Seismic Wave
Avd 6: 13 Very Kronos
Avd 7: 1,5,6,11

1960 rader x 0,50 = 980 kr

DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
DD-1: 13 Very Kronos
DD-2: 1,5,6,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS SKELLEFTEÅ LÖRDAG 3/10

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 2 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 8 Swagger har vunnit fyra av de fem senaste loppen. Näst senast så var han ute i ett Breeders' Crown lopp på Solänget. Han travade då i ledningen men han fick press av First Ideal Man i dödens och in på upploppet så var han slagen och han galopperade sedan uppgivet. Gången efter det så tog han över ledningen efter ett knappt halvvarv och han vann sedan i överlägsen stil. Han är orutinerad i voltstart och därför är spåret inte helt fel fast det finns risk att han blir fast. Hittar Mika Forss som kör åt Sandra Eriksson en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden. Det finns även open stretch att använda sig av om det skulle bli ett lopp i vinnarhålet.

12 Västerbo Pokerface har gjort tre starter efter en tids frånvaro. För tre starter sedan så tog han över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så blev det sedan en överlägsen seger. I den näst senaste starten så landade han i dödens med två varv till mål. I den sista svängen så knäckte han den ledande Apollo Effe och han gick sedan undan till en mycket lätt seger. På Hagmyren senast så satt han i andra utvändigt men när Enge Eros i dödens tröttnade så drogs han bakåt men när han fick fritt spelutrymme så avslutade han godkänt och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Iceland Falls. Utgångsläget nu är mindre bra men intressant med Björn Goop i sulkyn för första gången nu.

1 Mellby Granat kom med en väldigt vass avslutning i skymundan näst senast och kom i mål som trea i ett lopp där Moses segrade. Gången efter det på Jägersro så gick han i dödens över lång distans och det blev för tufft och han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Exclusive Matter. Innerspår nu och han kan öppna bra ur volten. Lyckas Ulf Eriksson hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Global Upset travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Prince S.W. Han knäckte ledaren och han gick sedan undan till en säker seger för fyra starter sedan. Gången efter det var han fullständigt överlägsen när han vann ett Klass II försök på Solänget. I Klass II finalen på Solvalla i lördags så hade han ett dåligt utgångsläge så han hamnade långt bak men han avslutade klart godkänt i skymundan även om det bara räckte till en sjundeplats. Nu har han klivit upp en klass och han har ett snävt spår i volten. Han är dock rätt travsäker och han kan öppna rätt bra även från snäva spår så kan Rikard N Skoglund servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här gånget.

9 Faster Than You var ute i ett enklare gäng senast. Han tog då över ledningen med 1700 meter kvar av loppet och han vann sedan pliktskyldigt från den positionen. Man sparade medvetet fötterna då och målet nu är att han ska tävla barfota runt om. Han tränar starkt och utgångsläget är väl okej eftersom han ändå inte är någon raket i voltstart så med rätt resa här så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 8 Swagger
Spets efter 500m: 1 Mellby Granat
Skrällen: 3 Anthem
Ranking: A 8,12,1 B 5,9,3,7,4,10 C 6,11,2

V75-2
STL Klass II, Försök 2 i Meeting 7 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat sju hästar. 10 Leave Your Sox On kommer till den här starten med fem raka segrar. Trixton-sonen har verkligen hittat rätt för han har övertygat mer och mer för varje start. Näst senast kördes han till spets i ett tidigt skede av loppet och segrade sedan med tio längder på ett imponerande vis. Gången efter det fick han en dryg inledning på loppet innan han landade i dödens på den ledande Armida F.B. Han knäckte sedan ledaren och sprintade undan till en lätt seger. Nu blir det första gången över lång distans och det var synd med bakspår. Hittar Ulf Ohlsson en bra väg med honom så kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

1 One Kind Of Art debuterade i Timo Nurmos regi för fem starter sedan. Det blev en rätt intetsägande seger då eftersom han fick bestämma som han ville i ledningen. Gången efter det så tog han över ledningen med varvet till mål och han vann sedan mycket lätt. För tre starter sedan så slog han på en galopp på upploppet och det var en fin placering som försvann i det läget. I den näst senaste starten så landade han utvändigt om den ledande Artico Zack med 1200 meter till mål. In på upploppet så satte han klorna i ledaren och han gick sedan undan till en lätt vinst. Det blev dubbla galopper senast som hårt betrodd på Hagmyren. Han kan öppna bra även om innerspåret kan vara lite lurigt men kliver han iväg i rätt gångart så kanske han kan hålla upp ledningen. Skulle så bli fallet så är mycket mycket här.

11 Golden Boy Sisu har gjort fyra starter efter ett års tävlingsuppehåll. I comebacken svarade han för en riktigt stark insats när han blev femma i ett lopp som vanns av en överlägsen Joule V.S. Efter det så plockade han två raka segrar och senast så hakade han på bra som tvåa bakom Rutger B.L. efter en snäll resa så formen är på topp. Med rätt resa så fäller han många hästar till slut.

6 Ingesson var ute på Solvalla över lång distans för fyra starter sedan. Han satt i fjärde utvändigt innan han vreds på i tredjespår på den sista bortre långsidan och in på upploppet så tog han ner den ledande Gipsy De Chamant och Nymo som satt utvändigt till en säker seger. Gången efter det så landade han i dödens ut på slutvarvet och han tryckte sedan till och tog över ledningen sedan Plato At Work galopperat med halvvarvet till mål och sedan så dansade han undan till en överlägsen seger. Han gick efter det bra som tvåa i ett lopp där Romantico segrade. Senast så hade han innerspår och hamnade illa till från start. Han kom sedan helt snett på det när han blev hängandes i tredjespår så det loppet kan vi glömma. Löser det sig med positionerna bättre den här gången så kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 Shut Up And Dance höll mycket starkt från dödens bakom Bridge Jumper som vann från spets senast. Han tappade travet lite i utgången av den sista kurvan den gången och det kan ha varit det som gjorde att han inte tog sig förbi och fick nöja sig med andrapriset istället. Han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb så han kan bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 10 Leave Your Sox On
Spets efter 500m: 1 One Kind Of Art
Skrällen: 4 Let's Dance L.A.
Ranking: A 10,1 B 11,6,2,8,4 C 12,7,3,9,5

V75-3
Steggbest Minne - STL Kallblodsdivisionen, Försök 10 i Meeting 2 över 1640 meter. Jag har spikat 5 Tangen Haap som är jämn och säker. Han gjorde det bra som tvåa bakom omöjlige Odd Herakles näst senast. Gången efter det så satt han i andra utvändigt innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och i slutsvängen så satte han klorna i den ledande Titan Tabac och han stack sedan undan till en mycket enkel seger. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han öppna fort och skulle ledningen nås är mycket vunnet. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position med om det skulle behövas. Eventuellt första gången med norskt huvudlag nu är intressant.

I övrigt kan 4 Mel Odin vara tänkbar. Han gjorde comeback efter lång frånvaro näst senast. Han galopperade då efter 300 meter men han kom tillbaka bra och via en stark avslutning så sänkte han sitt motstånd till seger. I SM senast så gick han bra som trea bakom Månlykke A.M. och Don Viking. Han kan öppna bra och skulle Micael Melander komma till spets så provar han nog i täten så länge lampan lyser och då kan det räcka en bit här.

6 Myr Faksen var ute i ett sexhästarslopp på Harstad senast. Han var storfavorit över kort distans då men han var aldrig med segerchans. Han kom i mål som trea bakom Gardin Trappa som ledde loppet från start till mål och han var sist av de tre felfria hästarna. Nu hoppar Björn Goop upp bakom hästen och kan han få fart på honom så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Tangen Haap
Spets efter 500m: 5 Tangen Haap
Skrällen: 2 Pave Faks
Ranking: A 5 B 4,6,2,7,1,11 C 10,8,9,12,3

V75-4
STL Diamantstoet, Försök 1 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat tio hästar. 10 Qeen Roc har visat en härlig form på sistone men hon vinner inte jätteofta. Hon känns jättefin i träningen och fick springspår här vilket passar henne då hon kan öppna riktigt bra och borde på så vis kunna få en fin position. Får hon gå med i ryggar och spara speeden fram till upploppet så kan hon bli svår att stå emot över upploppet så hon ska räknas tidigt här.

1 Brida fick ett lyft när hon testades barfota runt om. På den balansen har hon tagit karriärens tre första segrar. För tre starter sedan så valde Ove A Lindqvist i vagnen fel väg med henne och det fanns krafter kvar när hon kom i mål som sjua i ett Klass II försök bakom en överlägsen Global Upset. Näst senast så blev det en startgalopp innan hon anslöt och hon hängde sedan med godkänt. Hon blev fyra i ett lopp som vanns av M.T.Montpelier senast. Hon kan öppna bra och Ove A Lindqvist låter sugen på att köra i ledningen den här gången. Från spets så kan det räcka en bit här.

4 Mellby Hope kommer från en färsk seger. Hon klev då iväg bra ur volten och tog hand om ledningen. Från den positionen så vann hon sedan väldigt lätt. Hon fick gå tillbaka till träningsbalansen senast och då stämde det betydligt bättre för henne. Hon kan öppna fort och hittar Erik Adielsson ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

12 Abrystir gjorde första starten sedan januari senast. Hon låg då på lite mycket och kom in som sexa i ett lopp som vanns av Dante Godiva. Hon ska gå framåt rejält med det loppet i kroppen. Nu blir det troligen barfota runt om och jänkarvagn. Bakspår på tillägg nu är tufft men kan Magnus A Djuse som finns i sulkyn nu få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli att räkna med över upploppet.

13 Easy Creation var ute i ett stolopp på Halmstad senast. Hon avslutade godkänt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Zanna Jet då. Hon har tidigare varit lite känslig för att resa och hon har ett svårt utgångsläge här. Med lite klaff och om ett par av de mer betrodda hästarna skull hamna snett på det eller göra bort sig med galopp så kan hon duga mot det här motståndet.

Min Vinnare: 10 Qeen Roc
Spets efter 500m: 1 Brida
Skrällen: 12 Abrystir
Ranking: A 10,1,4 B 12,13,7,8,14,9,15 C 5,6,2,3,11

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 7 över 2140 meter. Jag har spikat 6 Seismic Wave som har vunnit sju av sina åtta starter i Sverige. Han vann mycket enkelt från ledningen på Rättvik i början av juli näst senast. Han var efter det sjuk och han hade dåliga blodvärden som satt i länge. Han var därför inte helt i ordning i den senaste starten i Jubileumspokalen senast och då går det inte mot så tufft motstånd så där fick han nöja sig med sjätteplatsen bakom Missle Hill som drog fördel av ett högt tempo när han spurtade in till seger. Nu har han fått ladda om och han har tränat på rejält efter det loppet meddelar man från stallet. Här tror jag Björn Goop kan köra sig till spets och från den positionen så blir han svårstoppad. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med en god segerchans här.

Vid gardering kan 2 Macelleria vara tänkbar. Han gick en stark avslutning efter en startgalopp och kom i mål som tvåa bakom Harran Boko näst senast. På Solvalla i finalen i Silverdivisionen senast så trivdes han inte riktigt på banan och han slutade oplacerad bakom Heading Reference som drog det längsta strået i det loppet. Här sitter han bra till i andraspår omgående och får han en fin löpning så kan han ha vissa möjligheter här jag tror inte han besegrar min spik.

3 Remarkable Feet var lite seg senast i ett litet fält på Bergsåker och kom i mål som fyra bakom Global Welcome som spurtade in till seger. Från stallet meddelar man att man har tränat honom hårdare efter det loppet och han känns fin i jobben fast han är ändå lite svårbedömd. Han är kvick iväg och han har ett bra läge här så med rätt resa här så kan han dyka upp långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Seismic Wave
Spets efter 500m: 6 Seismic Wave
Skrällen: 3 Remarkable Feet
Ranking: A 6 B 2,3,11,4,8,5 C 9,7,12,10,1

V75-6
Stig Lindmarks Styrkeprov över 3140 meter. Jag har spikat 13 Very Kronos har vunnit 17 av karriärens 35 starter. I ett litet fält på Solvalla näst senast så lade han en rejäl press på den ledande Short In Cash på den sista bortre långsidan. Han tog då över ledningen och från spets så dansade han undan till en överlägsen seger. Gången efter det på Hagmyren så slog han på en galopp i den första svängen. Han är inte helt att lita på och voltstart som gäller nu har han tidigare haft en del problem med. Kan han hålla ihop aktionen nu så blir han inte lätt att stå emot trots att han har dubbla tillägg att hämta in jämfört mot hästarna på startvolten.

Vid gardering kan 12 Apollon De Kacy vara tänkbar. Han kom med en stark avslutning och plockade ner Kalashnikov på linjen till seger för fem starter sedan. Det följde han upp med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Kapten Kidd. Han avslutade starkt och kom i mål som tvåa bakom Borups Tornado för tre starter sedan. Gången efter det så slutade han oplacerad i The Owners Trophy på Solvalla där My Dream Art plockade ner den ledande Hierro Boko till seger kort före mål. På Umåker senast så flög han fram i vida spår på upploppet och fångade in Selmer I.H. som kopplat greppet till seger kort före mål. Sitter han i ett bra slagläge inför avgörandet så är han stark den sista delen av loppet.

2 Algot Zonett är precis som min spik inte helt pålitlig men han har gått felfritt i fyra lopp i rad nu. Han travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Barry Wadd innan han tog över ledningen med knappa halvvarvet till mål och han vann sedan lätt senast. Nu blir det täta starter men det tror jag ska fungera bra och den långa distansen likaså. Kliver han iväg i rätt gångart och om Daniel Wäjersten kan servera honom en fin löpning så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 13 Very Kronos
Spets efter 500m: 1 Enriko Ha
Skrällen: 9 Hunkydory Degato
Ranking: A 13 B 12,2,1,9,3,6,14 C 5,8,10,7,11,4

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 7 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Rossi Palema har gjort två starter i Thule Jonssons regi. I debuten så tog han över ledningen med halvvarvet till mål och från den positionen så vann han sedan enkelt. Gången efter det så satt han fast med alla krafter sparade i ett lopp som vanns av Valiant Dream från ledningen. Eventuellt åker jänkarvagnen på nu och han kan öppna fort så här kan det kanske bli spets eller vinnarhålet så från ett fint läge här så ska han räknas tidigt.

11 Cab Lane som spurtade bra och kom i mål som tvåa bakom Very Kronos näst senast. Björn Goop körde honom för första gången senast. Han tog då hand om ledningen och från spets så vann han mycket enkelt. Bakspår över kort distans är inte det bästa men kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

5 Fabian B.R. debuterade i ny regi för Aleksi Kytölä för tre starter sedan. Han travade då i dödens och han sänkte ledaren och tog över ledningen i den sista kurvan men han kunde inte stå emot Dante Godiva som var för bra så det slutade med en andraplats då. Han var efter det ute i försök och final samma tävlingsdag i Boden senast. I försöket så gick han starkt från dödens och kom i mål som tvåa bakom Syoss som vann från spets. I den efterföljande finalen så fullföljde han bra men Just A Flirt var för svår att nå så han fick på nytt nöja sig med en andraplats. Med rätt resa här så kan det vara läge för en fullträff.

6 Cargo Door kommer med fin form till den här starten. Han gick bra näst senast och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Bear Hope från ledningen. Det var debut i ny regi för William Eriksson senast. Han blixtrade då till ledningen och han släppte sedan omgående till Strong Heartbeat. Han hittade sedan loss och då avväpnade han ledaren lätt till seger. Han är kvick iväg och kan snuva tipsettan på ledningen. Skulle så bli fallet så tror jag att Magnus A Djuse provar i spets så länge lampan lyser.

Min Vinnare: 1 Rossi Palema
Spets efter 500m: 1 Rossi Palema
Skrällen: 2 Balotelli Crown
Ranking: A 1,11 B 5,6,2,7,3,9 C 12,8,10,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming