DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla 25/10

25 Oktober 2020 - 01:34

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Solvalla. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 2 Mascate Match i femte avdelningen och 3 Barbro Kronos i fjärde avdelningen.

V75 Tips Solvalla Lördag 25/10
V75-1 3,4,7,8,9,10
V75-2 2 Mascate Match
V75-3 2,3,6,7,9,11
V75-4 3 Barbro Kronos
V75-5 1,5,6,8,10
V75-6 7,11
V75-7 1,3,4,6,11,12

2160 rader x 0,50 = 1080 kr

DD Tips Solvalla Lördag 25/10

DD1: 7
DD2: 1,4,11

3 rader x 80 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - LeoVegas - Casumo

V75-1 2140m auto
7 Revelation gör debut för formstallet Robert Bergh. Han va inte som bäst i uttagningsloppet till kriteriet, travet stämde aldrig den dagen. Men bara vetskapen om kapaciteten hos Revelation gör att det ska bli intressant att honom hos i just regi Bergh. Från tränarhåll meddelar man att allt är väl inför dagens start och man är nöjda med honom i träning inför loppet. Detta är en treårig valack man ska ha respekt för idag.

9 Selected News gick man senast ut med i ett lopp senast där man körde försiktigt. Mållinjen passerade men i spänstig stil och med massa krafter obrukade och i min bok sparade till kvällens start. Från stallet anads en optimism och man meddelar att Selected News känns mycket fin i träning och ska räknas tidigt idag.

3 Armani Degato avgör ofta själv hur man ska handskas med loppen man startar i då man är en humörsbetonad treåring. Kapaciteten vet vi finns där i grunden, och vaknar man på rätt sida och presterar på topp blir man att räkna med. Han har ar varit oerhört bra vid två raka segrar då han bara rusat på i ledning. Senaste vart det en tuff öppning via 09,3/1000 och skulle man ha rätta dagen skulle det kunna vara spets och slut.

Min Vinnare: 7 Revelation
Spets efter 500m: 3 Armani Degato
Skrällen: 3 Armani Degato
Ranking: A 7,9,3 B 4,8,10,11,6 C 1,12,5

V75-2 2140m auto
2 Mascate Match är ett fyraårigt sto som har 27 segrar på 31 försök. Ett otroligt bra facit och man vet verkligen vart mållinjen finns. Man har även visat upp att man är finlands bästa treåriga sto genom att vinna det finska derbyt. Man är startsnabb och fått ett optimalt läge. I min bok står det skrivet spets och därifrån tror jag övriga konkurrenter får vara extremt bra för att slå henne. Från stallet meddelar man att siktet är inställt på ledningen och därifrån ska det vara en bra segerchans. Jag spikar. Anmäld skor, jänkarvagn och öppet huvudlag.

Motbud.
7 Milady Grace har övertygat hos sin tränare Daniel Redén. Näst senast va man ute i Derbystoet och fick ett tufft lopp utvändigt om ledaren. I den senaste starten strulade det endel men man fick imål helt obrukad meddelar man från stallet. Anmäld barfota runt om, vanlig vagn och ett norskt huvudlag

4 Gina Mearas är en humörsbetonad dam. Idag lär man söka efter ett fint lopp där man får spara krafterna tillslut. Men är snabb på speed och med rätt resa och lite tempo på loppet ska man inte nonchaleras.

1 Tonique ska tävla barfota runt om idag vilket är ett stort plus, man är dessutom snabb ut. Hittar man till rygg ledaren och sen lucka tillslut så skulle man kunna utmana min spik om segern.

Min Vinnare: 2 Mascate Match
Spets efter 500m: 2 Mascate Match
Skrällen: 1 Tonique
Ranking: A 2 B 7,1,4,11,10,6 C 8,9,5,12

V75-3 2140m auto
2 Elegant Ima har bara förlorat två lopp i karriären, men dock är det de två senaste loppen man startat i. Trots de två senaste förlusterna så har man sätt väldigt fin ut och formen verkar vara på topp. Idag är det dessutom anmält första gången barfota runt om. Man kan ladda iväg hyggligt från start och är min tidiga ledare av loppet. Når man ledningen tror jag första gången barfota dansade 2 Elegant Ima blir svårslagen. Anmält barfota vanlig vagn och ett norskt huvudlag.

7 Brambling var otroligt fin vid segern senast i Kriteriet. Han blir bara bättre och bättre för varje start och tål att göra endel själv i loppen. I senaste loppet va det också första gången man använde rycktussar vilket fick en mycket fin effekt. Rycktussarna sitter i till dagens start också och om de rycks igen kommer Brambling ha en pollett kvar att skjuta till i loppet.

6 Bandido Gar är min skräll i loppet. Har formen på topp vilket man vissat i segerna man tagit i de senaste loppen. Med rätt resa ska denna heren verkligen passas upp. Från stallet meddelar man att man tror på sin häst och det räcker för mig. Anmäld skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

3 Despot Power är väldigt startsnabb och kommer troligen ta hand om ledningen initialt. Men i mitt badkar vill man ha rygg. För i de senaste två loppen man kört i ledningen har man också förlorat. Så när min förstahäst 2 Elegant Ima kommer fram och ställer en fråga om att överta ledningen tror jag man kommer vara väldigt nöjda med ryggen. Anmäld skor, vanlig vagn och stängt huvudlag.

Min Vinnare: 2 Elegant Ima
Spets efter 500m: 2 Elegant Ima
Skrällen: 3 Despot Power
Ranking: A 2,7 B 3,9,11,6,5,10 C 8,4,1,12

V75-4 2140 auto
3 Barbro Kronos är en mycket fin travare som levererade fina lopp under hela våren, bland annat genom att vinna långa E3. Man har heller hittills aldrig i sin karriär placera sig sämre än trea i något lopp man startat i. Vilket såklart säger en hel del om vilken hög kapacitet hästen håller. Från tränarhåll meddelar man att hästen känns fin inför dagens start och man ska räknas tidigt. Blir min andra spik i omgången. Anmält Skor och vanlig vagn .

Motbud
6 M.T.Perette är en riktig tuffing med bra löpskalle. I Korta E3 fick man trava utvändigt ledaren och gjorde det riktigt bra. I senaste starten galopperade man med ett halvvarv kvar till mål med gott om krafter kvar. Krafter som kommer väl till användning idag. Anmäld barfota runt om, hybridvagn och öppet huvudlag.

1 Circus fick göra grovjobbet i senaste starten på Örebro. Idag ser upplägget helt annorlunda ut. Man är väldigt startsnabb och hittar man till ledningen direkt står man inför valet om man ska köra där eller om man ska släppa ifrån sig ledningen och ta positionen i rygg på ledaren. Det beslutet tar troligtvis inte Carl Johan Jepson som kör förens han ser vem som kommer upp utvändigt och ställer frågan. Min skräll i loppet. Anmäld Barfota runt om, hybridvagn och öppet huvudlag.

Min Vinnare: 3 Barbro Kronos
Spets efter 500m: 3 Barbro Kronos
Skrällen: 1 Circus
Ranking: A 3 B 1,6,2,5,9,12 C 4,11,7,8,10

V75-5 2140 auto
8 Ghostintheshell har utvecklats oerhört mycket på senaste tiden. I senaste starten avslutade man oerhört vasst och får vi se en liknande avslutning idag och att det inte krånglar allt för mycket från bricka åtta så kommer man vara med och göra upp om segern idag. Från stallet meddelar man att fromen är på topp och att man tror på en fin insats ikväll. Anmäld barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn.

10 Golden Tricks stod för en mindre bra prestation senast. Men innan dess har man presterat många väldigt fina lopp. Till idag behöver inte spåret vara allt för dåligt. Får man lite tempo på loppet från start och man hittar ner i fina ryggar kommer vi säkerligen få sen en väldigt fin avslutning som kommer räcka långt. Från stallet tror man på en bra insats som ska räcka långt. Anmält barfota runt om, amerikansk vagn och öppet huvudlag.

1 Mellby Harissa har ett perfekt utgångsläge då man visat upp en fin startsnabbhet tidigare. Håller man upp innerspåret ifrån start så kommer 1 Mellby Harissa inte ge sig i första taget. Från tränarhåll meddelar man att starten senast på Örebro va godkänd och formen ska vara bra. Perfekt spår idag och man siktar på ledningen. Anmäld barfota runt om, öppet huvudlag och hybridvagn,

Min Vinnare: 8 Ghostintheshell
Spets efter 500m: 1 Mellby Harissa
Skrällen: 10 Golden Tricks
Ranking: A 8,1,10 B 6,5,4,9 C 11,2,3,7,12

V75-6 2140m auto
Jag kommer låsa detta loppet på två hästar.

7 Mister Hercules är extremt kapabel. Senast gjorde man ett fint lopp där man sprang 09,4 sista 800m vilket också räckte till en enkel seger. Formen ska enligt rapporter vara god inför dagens start. Adderar vi därtill den startsnabbhet som Mister Hercules visade upp senast tror jag att man hittar till ledningen tidigt. Därifrån kommer man sälja sig dyrt. Från stallet meddelar man att man borde gå frammåt med loppet i kroppen senast och att man tror på en fin chans. Anmäld skor, vanlig vagn och can't see back.

11 San Moteur ger ett pampigt intryck på tävlingsovalen. Detta är en hingst som är under snabb utveckling och även om man står lite sämre till än favoriten i mina ögon inte alls får räknas bort. Från stallet meddelar man att det finns en stor tro på San Moteur och han känns väldigt fin hemma i träning. Anmäld barfota bak, öppet huvudlag och hybridvagn,

12 Henry Flyer Sisu är en riktigt fin avslutare och hittar man rät ryggar idag och kan gå med in på slutvarvet och sen kunna kasta loss i sista sväng kommer vi få se en rykande avslutning av 12 Henry Flyer Sisu. Anmäld barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn.

Min Vinnare: 7 Mister Hercules
Spets efter 500m: 7 Mister Hercules
Skrällen:
Ranking: A 7,11 B 12,2,6,10,3 C 4,9,1,5,8

V75-7 2140m auto
1 Gulfstream Am har formen på topp och läget är perfekt. Siktet från innerspåret är att hålla upp ledning och sen i min bok köra där hela vägen. Från ledningen har man vunnit fyra av fem gånger. Man meddelar från stallet att man tror Gulfstream Am blir svårslagen från spets och att han känns fin hemma i träning. Anmäld skor runt om, öppet huvudlag och hybrid vagn.

4 Guzz Mearas är ytterligare en kandidat som är startsnabb från start. Skulle man ta sig förbi 1 Gulfstream Am så kommer man bli svår att slå, dock tror jag det blir svårt. Man kanske inte heller är beredd att offra alla krafter idag då det räcker med att sluta topp 4 för att ta sig till finalen. Men jag vågar ändå inte räkna bort på mitt system.

3 Admiral As besitter en grym kapacitet. Men man har haft svårt att prestera jämt över tid då man ibland ägnat sig åt galopp istället för trav. Men nu har man två raka segrar i fin stil, så äntligen kanske Admiral As har mognat och man fått honom att fungera över tid? På kunnande och kapacitet håller jag honom högt men ändå ingen jag vågar lita fullt ut på. Anmäld Skor runt om, openeye huvudlag och jänkarvagn.

11 Global Adventure har verkligen levererat fina prestationer under hösten. Från stallet ligger man lågt och hoppas det ska räcka till en finalplats. Men jag vill ändå varna och med rätt lopp och lite tempo på loppet så måste man passa Global Adventure. Anmäld öppet huvudlag, vanlig vagn och barfota runt om.

Min Vinnare: 1 Gulfstream Am
Spets efter 500m: 1 Gulfstream Am
Skrällen: 11 Global Adventure
Ranking: A 1,3,4 B 11,6,12,7,5 C 2,8,9,10

Lycka till med spelet idag

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming