DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla 26/12

24 December 2020 - 18:08

Lördagens V75-finaler arrangeras av Solvalla. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 1 Astronascente Zac i femte avdelningen och 5 Van Gogh Z.S. i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Solvalla Lördag 26/12
V75-1 6,10,13
V75-2 2,3,5,6,8
V75-3 1,3,5,8,10,12
V75-4 1,2,3,5,8,9,11,12,13
V75-5 1 Astronascente Zac
V75-6 5 Van Gogh Z.S.
V75-7 2,6,10

2430 rader x 0,50 = 1215 kr

DD Tips Solvalla Lördag 26/12
DD1: 5 Van Gogh Z.S.
DD2: 2,6,10

3 rader x 80 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 3140m volt
6 Vikens Dome är en riktig vinnartyp, och har vunnit fyra av sju starter för tränaren Robert Bergh. Den längre distansen är inget som skrämmer denna sexååring, Vikens Dome har vunnit både i lopp över 2600m och 3000m tidigare. Med få hästar på start förväntar jag mig ett offensivt upplägg härifrån och jag är inne på att man kommer sitta i ledningen efter en bit. Hittar man dit kommer man inte vara lätt för övriga att ta sig förbi. Förstahäst.

13 Racing Brodda är en tuff femåring som ofta står för starka och rejäla prestationer. I den senaste starten gick man en vass avslutning i skymundan av Disco Volante. Utgångsläget lämnar såklart mer att önska, men skulle det lösa sig någorlunda härifrån finns både fart och styrka för att blanda sig i segerstriden. Tidig på systemet.

10 Exaudio Vici har fin styrka och en bra löpskalle, så den längre distansen är ett klart plus för denna sexåring från Katja Melkko. Kommer till dagens start med fin form och två raka segrar. På svensk mark har man dessutom vunnit sex av åtta starter i lopp som mäter över 3000m. Han tål att göra jobb själv under loppen och Jorma Kontio lär vara offensiv från start. Tidigt bud.

Min Vinnare: 6 Vikens Dome
Spets efter 500m: 6 Vikens Dome
Skrällen: 5 Ufo Jet
Ranking: A 6,13,10 B 5,1,9,4,11,8 C 7,2,12,3

V75-2 2140m auto
2 Trumpie är härdad i tuffa sammanhang på slutet och införskaffat sig en hårdhet. Den hårdheten fick vi se i den senaste starten när han ledde sitt första lopp på rikstoton från start till mål. Det var då V75 och jag spikade. Idag är det Finaler på solvalla och Trumpie är ingen spik för mig. Men ändå given förstahäst. Man är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet och från ledningen kan man mycket väl vinna igen.

6 Vicar har verkligen fått det att börja lossna på slutet. I den senaste starten stod man för en fin prestation när man kopplade greppet över upploppet. Final och Solvalla, det känns som det är då Örjan Kihlström är som bäst. Han sitter bakom Vicar och jag vill inte räkna bort detta ekipaget ikväll. Tidig på systemet.

3 Stepping Moneyboy blir i mitt tycke bara bättre och bättre för varje start. I den senaste starten stod man för en kvick öppning, men man hade även en vass pollett kvar tilslut. Från spår tre kommer man sitta bra på det direkt och skulle man få spara speeden in på upploppet kommer inte Eric Martinssons travare inte bli lätt att stå emot. Tidig.

Vill även nämna att 8 Thai Knight som satt fast med sparade krafter i den senaste starten och ikväll får man den stekheta Björn Goop i vagnen för första gången vilket såklart är intressant.

Min Vinnare: 2 Trumpie
Spets efter 500m: 2 Trumpie
Skrällen: 8 Thai Knight
Ranking: A 2 B 6,3,8,5,4,1,10 C 9,11,7

V75-3 2140m auto
1 Very Kronos är återigen ute på tävlingsovalen, detta är en sexåring jag gillar skarpt. I mina ögon är det en av Sveriges allra bästa hästar som verkligen både sett fin och formstark ut på slutet. Jag försökte dock fälla honom från bricka tio i den senaste starten, men då blev det en fin seger efter en rykande sista långsida. Men ikväll gör jag ett nytt försök att gardera även om det såklart är förstahästen i loppet. Men spår ett är inte det roligaste för en hetsig Very Kronos, nu vet jag om att han uppträtt betydligt mer stabilt och harmoniskt på slutet. Men skulle han stressa upp sig före start som spelad till 60% vill jag ha fler streck på min kupong. Från stallet meddelar man att allt känns bra inför dagens start. Förstahäst.

3 Disco Volante är den främsta utmanaren i loppet då han även är min initiala ledare av loppet. Han är kvick från start och trivs att få trava på i eget hårt tempo framme i ledningen. Vilket denna sjuåring inte minst visade i den senaste starten när man vann enkelt från ledningen. Skulle det strula för min förstahäst är jag inte främmande för att det skulle kunna vara spets och slut för Disco Volante ikväll. Tidig.

En annan som kommer kunna utmana om ledning från start är 5 Elian Web som också kan öppna snabbt. Men tror man är nöjda med att hitta ryggen på Disco Volante då han kör på i sitt hårda tempo där framme och luckan oftast uppenbarar sig på upploppet. Hittar Elian Web ner i rygg på ledaren fäller man många med lucka. Endast 4% i skrivande stund och man är skrällen i loppet.

Min Vinnare: 1 Very Kronos
Spets efter 500m: 3 Disco Volante
Skrällen: 5 Elian Web
Ranking: A 1 B 3,5,12,8,10,7,4,9,6 C 11,2

V75-4 2140m volt
Det öppnaste loppet i omgången och jag plockar med så många hästar som plånboken tål.

12 Devs Daffodil har varit nere till Frankrike en vända och gjorde ett lopp på kolstybben, man slutade trea i mål och stod för en fin prestation där man gick riktigt starkt i med 1300m kvar till mål. Tröttnade något på upploppet men fullt godkänd insats. Nu är man tillbaka på svensk mark och står med dubbla tillägg. Men det är ikväll en liknande uppgift som man hade för två starter sedan när man satte nosen först. Skor är heller inget problem. Strular det bara inte för mycket härifrån kommer Devs Daffodil vara en tidig segerkandidat. Min förstahäst.

5 Alhambra Mail är en högklassig fyraåring som avgjorde på ett fint sätt till seger i den senaste starten. Nu har man till dagens Final fått två lopp i kroppen och formen bör vara ordentligt på gång. Från stallet är man optimistiska. Carl Johan Jepson som sitter i vagnen är specialist från start och kommer man bara ut från innerspåret på mellanvolten är man med i segerstriden här. Tidig.

2 Kali Smart hade jag tidigt senast, då mötte man bland annat Wild Love och slutade tvåa. För två starter sedan vann man på nytt rekord från ledningen. Idag är Kali Smart min tidiga ledare av loppet och med toppform för dagen är man hästen att slå för övriga. Ska räknas tidigt i dagens öppna lopp.

Skrällen i loppet är 1 Ella Pace som har formen på topp, och i den senaste starten fick hon äntligen utdelning och fick sätta nosen först. Denna sexåriga tjejen hos Oskar Kylin Blom har visat att hon är ruskigt vass på speed. Från detta utgångsläget lär man sitta bra på det och med en fin smygresa kommer man skjuta till snabbt med lucka över upploppet. Skräll.

Min Vinnare: 12 Devs Daffodil
Spets efter 500m: 2 Kali Smart
Skrällen: 1 Ella Pace
Ranking: A 12,5 B 2,1,11,9,13,3,8 C 7,4,6

V75-5 2140m auto
I den här avdelningen hittar vi kvällens första spik, 1 Astronascente Zac. Han blåste till ledningen i Halmstad i den senaste starten och lämnade konkurrenterna bakom sig och kunde ohotat addera en ny triumf på kontot. Björn Goop både tränar och kör denna fyraåring och kuskformen eller stallformen går verkligen inte att göra anspråk på. Björn Goop har verkligen hittat rätt i julformen. Astronascente Zac är min tidiga ledare av loppet och det ser ut att kunna bli en repris på senaste starten. Hon har sju segrar på åtta försök från ledningen. Jag väljer att spika Astronascente Zac, en häst- en kusk och ett stall i form.

Motbud
4 Sweetman är också kvick från start och mötte min spik i senaste starten, då kunde man inte ta en längd på Astronascente Zac sida vid sida. Ikväll har man spår längre ut och skulle kunna få upp mer fart för att öppna något Snabbare, men är ändå tveksam på att man tar sig förbi Astronascente Zac. Tror dessutom Lars I Nilssons som tränar hade varit nöjd med positionen rygg på ledaren, men det ska bli spännande att se vad kusken Stefan Persson väljer för upplägg. Främsta motbud till min spik.

2 Oracle Tile är ingen som kommer blanda sig i någon spetskörning, men däremot kommer han profitera på om det blir en tuff öppning på loppet. Då denna fyraåring från Trond Anderssen har en vass avslutning att tillgå. Dessutom är det ett rejält kuskplus ikväll, Örjan Kihlström för första gången kontra Kristian Malmin, bara det gör detta ekipage X antal meter bättre ikväll. Pass upp vid gardering.

Min Vinnare: 1 Astronascente Zac
Spets efter 500m: 1 Astronascente Zac
Skrällen: 2 Oracle Tile
Ranking: A 1 B 4,2,6,3,5,11,7,8 C 9,12,8

V75-6 2140m auto
Här hittar vi kvällens andra spik, 5 Van Gogh Z.S. Denna sexåring hos Robert Bergh gör sin andra raka start i en bronsfinal. För två starter sedan spikade jag honom på Romme, då vann man på ett imponerande vis. Senast var man trea bakom Farlander Am och Born Unicorn. Detta är en häst jag gillar skarpt och alltid tror på. Han har hittills tagit tolv segrar för Robert Bergh och över hälften av de segrarna är tagna med skor på hovarna. Segerchansen är hög trots att man riskerar att få göra grovjobbet själv. Jag tar ställning och spikar.

Motbud
4 Algot Zonett har verkligen hittat formen på slutet och stått för en rad fina prestationer för tränaren Daniel Wäjersten. Idag ser det upplagt ut för att man tidigt tar hand om ledningen och därifrån är man största motbudet till min spik. Skor är inga problem då åtta av hans nio segrar är tagna med skor på hovarna. Given om man garderar loppet.

Vill även nämna skrällen 11 Merritt som gjorde det riktigt bra under slutvarvet i den senaste starten. Då slog man stallkamraten Algot Zonett. Ikväll är det första gången med Örjan Kihlström i vagnen och med formen på topp kommer man fälla många över upploppet. Tidig vid gardering.

Min Vinnare: 5 Van Gogh Z.S.
Spets efter 500m: 4 Algot Zonett
Skrällen: 11 Merritt
Ranking: A 5 B 4,11,1,2,7,6,3,10 C 9,12,8

V75-7 2140m auto
10 Vikens High Yield kommer med tre raka segrar i bagaget till dagens start. I den senaste starten slog man bland annat 2 Night Brodde och 6 Zio Tom Jet efter en kraftfull prestation. Man tryckte sig till ledningen och kunde sen hålla undan för båda nämnda som fick smygresor i ryggar hela vägen. Insatsen för tre starter sedan var också ytterligare en prestation i raden av enastående insatser av denna sexåringen. Robert Bergh som tränar håller honom högt. Med formen på topp blir det min förstahäst i loppet trots utgångsläget.
  
Vill även betala för 2 Night Brodde som dock inte kunde följa Vikens High Yield över upploppet i den senaste starten. Men ikväll ser uppgiften annorlunda ut. För två starter sedan fick Night Brodde visa upp sitt fulla kunnande och med sin startsnabbhet tror är man min tidiga ledare av loppet ikväll. Från den positionen är man sen hästen att slå för övriga. Han har nio segrar på tolv försök när man gått i ledningen, och ska räknas tidigt på systemet ikväll med bättre förutsättningar än min förstahäst.

Vill även nämna 6 Zio Tom Jet som kommer till dagens start med toppform. För två starter sedan mötte man de två ovan nämnda och gick en sylvass avslutning efter sen lucka, det räckte till en fin andraplats. Den fina formen fick man betalt på i den senaste starten när man vann på V75 efter man kört sig till ledningen och se kunde hålla undan för övriga. Zio Tom Jet ska inte nonchaleras ikväll, hans vassa avslutning kommer fälla många till slut.

Min Vinnare: 10 Vikens High Yield
Spets efter 500m: 2 Night Brodde
Skrällen: 6 Zio Tom Jet
Ranking: A 10,2 B 6,9,3,1,5,8,7 C 4,11,12

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
20:56  Lopp 8 - 5 Hemisphere
Fotboll - Åby - Plats
1.90
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
01:00  NY Rangers - Philadelphia
Ishockey - NHL - 1
2.00
02:00  Rockets-Clippers
Basket - NBA - 1 Wood U19,5 poäng
1.76
13:30  Liverpool - Newcastle
Fotboll - Premier League - NEW ö 2,5 hörnor
1.80
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
21:00  Real Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.86
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/4
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Åby 23/4
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 23/4
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming