DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla 28/11

26 November 2020 - 22:46

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Solvalla. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 1 Global Agreement i andra avdelningen och 8 Seismic Wave i den femte avdelningen.

V75 Tips Solvalla Lördag 28/11
V75-1 2,3,4
V75-2 1 Global Agreement
V75-3 1,3,4,7,8
V75-4 4,6,11
V75-5 8 Seismic Wave
V75-6 1,4,5,6,7,9,10,11
V75-7 1,3,5,6,9,12

2160 rader x 0,50 = 1080 kr

DD Tips Solvalla Lördag 28/11
DD1: 9,4,5
DD2: 1,5,12

9 rader x 40 kr = 360 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto

4 Wild Love är min knappa förstahäst i detta jämnt spelade lopp. Denna sexåring har klättrat raka vägen upp i stoeliten. I mitt tycke fortsätter utvecklingen brant uppåt och hon är en individ jag gillar skarpt. I den senaste starten avslutade hon jämt med Cyber Lane och Very Kronos, men fick tyvärr lite långt fram då ifrån kön. Anmärkningsvärt dock är att hon på sina sju starter på Solvalla endast fått med sig ett tredjepris som bäst. Det är en statistik jag är ute för att fälla idag. Hittar men en vettig position från början, andra eller tredje utvändigt så kommer man kunna fälla många från slutkurvan och framåt. Förstahäst. Anmäld barfota runt om och norskt huvudlag.

2 Hevin Boko är också tidig på kupongen med tanke på att jag tror man tidigt sitter i ledningen, där är man hästen att slå för övriga. Timo Nurmos sexåring slog några av de värsta utmanarna i sto-SM 10/10. Dock så ådrog man sig en snöplig galopp i den senaste starten vilket väcker frågetecken. Men hittar man ledningen idag så är mycket vunnet. Man ska även testa ett goggles huvudlag till dagens start vilket är intressant. Anmäld barfota runt om och jänkarvagn.

3 Mellby Free blir min tredje häst i loppet. Hon är nästan alltid med långt framme i loppen hon startar. Hon har dock fått ge sig mot de värsta två gånger i rad nu, men jag skulle inte blir förvånad om hon tar revansch på dem idag.

Min Vinnare: 4 Wild Love
Spets efter 500m: 2 Hevin Boko
Skrällen:
Ranking: A 4,3,2 B 6,5,9,8 C 1,7

V75-2 2140m auto
I denna avdelning kommer min första spik i omgången, 1 Global Agreement. Han var strålande på topptid vid seger i Gävle för två starter sedan. I den senaste starten vann man även då säkert efter att tryckt sig till ledningen efter 500m och sen avsluta på en 09 tid sista 800m. Global Agreement har spetsat från innerspår tidigare och samtliga hans vinster har kommit från ledningen. Jag tror man håller upp ledningen och därifrån är det en toppchans. Man låter även väldigt confident från stallet och meddelar att siktet är inställt på ledningen. Spik. Anmäld jänkarvagn, halvstängt och barfota bak.

Motbud
5 Nairajah gick i mål som tvåa bakom min spik i den senaste starten utan att vara på topp för dagen. Ska enligt rapporter vara vassare till dagens start. Kan man hitta ner i rygg på ledaren härifrån kommer man bli farlig med luckan tillslut. Man meddelar från stallet att man siktat mot detta loppet. Anmäld barfota runt om, can't see back och jänkarvagn.

3 Global Above All är en Love You avkomma som efter åtta starter är anmäld att tävla barfota runt om för första gången, vilket såklart är väldigt intressant. Kapacitet finns det gott om hos denna fyraåring och skulle det klaffa under loppet är man med långt framme här. Från stallet meddelar man att till dagens start kommer man vara mera offensiva än senaste. Anmäld barfota, helstängt och vanlig vagn.

Min Vinnare: 1 Global Agreement
Spets efter 500m: 1 Global Agreement
Skrällen: 5 Nairajah
Ranking: A 1 B 5,11,3,4,8,10,7 C 2,12,9,6

V75-3 2140m auto
3 Farlander Am ser bättre och bättre ut för varje start, för två starter sedan fick man tidigt punktering och kunde trots det göra en topprestation och gå i mål som tvåa. I sin senaste start fick man betalt för det oerhörda slit man la ner gången före och avgjorde på fint vis trots att ledarhästen som då var 11 Ingo fått bestämma tempot i ledningen. Farlander Am har utvecklat sin startsnabbhet och jag skulle inte bli förvånad om man vill ladda och utmana 4 Cab Lane om ledningen initialt. Till dagens start hoppar formstarke Stefan Persson upp i vagnen igen och oavsett hur upplägget blir till dagens start så är det min förstahäst i loppet. Anmäld Helstängt huvudlag med hål, jänkarvagn och barfota runt om.

4 Cab Lane kommer med två raka segrar till dagens start. I den senaste starten vann man enkelt från ledningen med sparade krafter. Till dagens start är man återigen optimistiska från stall Timo Nurmos, man tror på en fin prestation och att man är med och gör upp om segern i detta loppet. Formen är på topp för dagen och när man dessutom är min knappa spetsfavorit även om han kommer bli utmanad så är han tidig på kupongen. Från ledningen kommer han bli tuff att plocka ner för övriga. Anmäld barfota runt om och jänkarvagn.

Jag vill även varna för 8 Born Unicorn som vann knappt före Indra’s Secret för två starter sedan. Born Unicorn har nu fått några lopp i kroppen och visade toppform i den senaste starten starten när man gick i mål som tvåa bakom Cab Lane. Dock är utgångsläget inte det bästa idag, men det är också inbakat i den lägre procenten. Skulle det bara lösa sig ifrån start och man hamnar i en vettig position så finns kapaciteten för att vinna detta loppet. Skräll. Anmäld öppet huvudlag, vanlig vagn och barfota runt om.

Vill även nämna 7 Van Gogh Z.S som nu verkar hittat tillbaka till toppformen. Kommer till kvällens start med en färsk seger i bagaget. Från stallet låter man även optimistiska och tycker Van Gogh Z.S ska räknas här. Anmäld barfota bak, fast huva och hybridvagn.

Min Vinnare: 3 Farlander Am
Spets efter 500m: 4 Cab Lane
Skrällen: 8 Born Unicorn
Ranking: A 3,4 B 7,8,1,5,2 C 11,10,9,6,12

V75-4 2140m volt
4 Chicharita kommer med två raka segrar till dagens start, senast tog man tidigt hand om ledningen och vann ohotat via en 10 tid sista 800m. Då tävlar man med ett blinkershuvudlag och barfota runt om, och fick effekt direkt. Till dagens start är tanken att använda samma utrustning, Tränaren Timo Nurmos låter optimistisk och tycker detta är en av hans bättre chanser in omgången. Gör Chicharita om prestationen senast förlängs segersviten med ytterligare en seger. Anmäld barfota runt om, blinkers, vanlig vagn.

11 Activated stod för en mycket fin prestation i den näst senaste starten då man vann efter en vass avslutning på Örebros korta upplopp. I den senaste starten blev man bara sexa trots en minst lika bra prestation. Formen är på topp för dagen och man gynnas av att det endast är elva startande ekipage. Man ska inte nonchalera hennes avslutning och är tidig på mitt system. Anmäld norskt huvudlag, skor bak och hybridvagn.
  
Skrällen för mig är 6 Dixie Brick som gick starkt i skymundan i det lopp som Activated vann på Örebro. För två starter sedan vann man på Solvalla och avslutade hon sista varvet på 1.10. Nu har man kunnat sikta mot detta loppet och jag tror på en bra prestation och att man är med i segerstriden här. Även om man från stallet meddelar att man normalt sett inte plockar in 20m på stallkamraten Chicharita om hon presterar som senast. Anmäld barfota runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn.

Min Vinnare: 4 Chicharita
Spets efter 500m: 4 Chicharita
Skrällen: 6 Dixie Brick
Ranking: A 4 B 6,11,2,8,1 C 5,10,8,7,3

V75-5 2140m auto
I denna avdelning hittar vi min andra spik i omgången. 8 Seismic Wave har inte det bästa utgångsläget, men har trots spår åtta bäst segerchans i loppet. Denna femåring är ytterligare en Timo Nurmos tränad häst. Jag tror vi kommer få se Seismic Wave i de största loppen vi har i landet så småningom, så stor kapacitet finns det i denna valacken. Nu med en konkurrent dessutom struken innanför som har gjort att man fallit ner ett hack i banan så kommer vi troligtvis få se ett offensivt upplägg direkt från start, jag tror man kommer köra sig till ledningen efter en bit. Tränaren själv tror på en mycket bra chans trots spåret och meddelat man siktat på denna starten. Jag håller med och spikar. Anmäld barfota runt om, norskt huvudlag, jänkarvagn.

Motbud
2 Dragster kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Dragster är kvick iväg från start och har vunnit i sju av tolv lopp från ledningen. Men dock verkar han trivas bäst med ryggresor numera och släpper säkerligen gärna till min spik. Skulle Seismic Wave ha en sämre dag och luckan uppenbarade sig tillslut kommer man kunna skjuta till rappt. Anmäld barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag.

10 Vagabond Bi har klättrat igenom klasserna på ett fint sätt. Denna sexåring är stark och rejäl och räds inte att göra jobb på egen hand i loppen. Formen är fin och kommer troligtvis laddas framåt tidigt härifrån. Anmäld barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.

Min Vinnare: 8 Seismic Wave
Spets efter 500m: 8 Seismic Wave
Skrällen: 2 Dragster
Ranking: A 8 B 10,2,6,4 C 3,1,5,7,9,11,12

V75-6 2140m auto 
I ett öppet lopp där jag väljer att gardera brett blir 9 Very Kronos min förstahäst, har verkligen sett fin och formstark ut i sina senaste starter. Han har tagit tre segrar och en andraplats på sina fyra senaste starter och formen är på topp för dagen. Läget är inte optimalt idag men ska ändå räknas tidigt på kapacitet. Från stallet meddelar man att allt känns bra inför dagens start.

4 Cyber Lane är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. I den senaste starten såg man inte som bäst ut men gick ändå en 09 tid sista 700m och fick se sig besegrad av Sevilla. Då tävlar man med skor, det ändrar man till dagens start och återgår till barfota runt om igen vilket är ett plus. Från stallet tror man på en topprestation och aviserar full laddning från start. Når man ledningen är segerchanserna bra. Anmäld barfota, norskt huvudlag och hybridvagn.

5 Zarenne Fas såg fin ut som fastlåst senast, skrevs upp i blocket som nästagångare. Med toppform för dagen vill jag varna för honom idag. Från tränarhåll ser man fram emot dagens start och tror på en bra prestation. Hittar man en vettig position från start är man tidigt med i segersnacket här. Skräll.

11 Antonio Trot har toppform för dagen och kommer stå för en rapp avslutning. Med tempo på loppet kommer Björn Goop fälla många över upploppet med Antonio Trot.

Min Vinnare: 9 Very Kronos
Spets efter 500m: 4 Cyber Lane
Skrällen: 5 Zarenne Fas
Ranking: A 9,4,5 B 10,11,1,6,7 C 2,12,8

V75-7 2140m auto
5 Dwayne Zet kommer med en fin seger i bagaget till dagens start. Då körde man sig till ledningen efter 500m och sen försvarade man sig bra mot smygköra konkurrenter. Inför dagens start verkar allt bra meddelar man från stallet och man tror även på en ny bra prestation. Nu med två lopp i kroppen tror jag man kommer vara ytterligare något bättre än senaste starten och blir därför min förstahäst.

9 Västerbo Pokerface har skyhög kapacitet och ska trots nederlaget som favorit senast på V86 räknas tidigt här. Västerbo Pokerface är mer stark än snabb och därför meddelar man från stallet att man ska försöka bättra på kvickheten genom att ändra i huvudlaget till dagens start. Men den kanske mest intressanta utrustningsförändringen är att man kommer testa rycktussar för första gången, vilket jag är spänd på att få se. Jag håller denna sexåring högt och tror på en bra prestation. Tidig. Anmäld barfota runt om, öppet huvudlag eller goggles-huvudlag och vanlig vagn.

1 Mellby Granat ska inte nonchaleras här om man lyckas hålla upp innerspåret, men risken finns att man blir över. Från stallet meddelar man att allt känns bra inför starten och kommer man bara ut från innerspåret är man inne på att Mellby Granat kommer stå för en bra prestation. Anmäld barfota runt om, halvstängt och hybrid vagn.

3 Royce Rolls fick trava i dödens sista 800m i sin senaste start och gjorde det klart bra då och fick som tack sätta nosen först. Skulle han komma till ledningen idag är mycket vunnet. För tre starter stod man för en 12 tid i ledningen och ska räknas tidigt från den positionen idag. Från stallet meddelar man att man kommer ladda med allt som går från start. Anmäld amerikansk vagn, barfota runt om och öppet huvudlag.

Min Vinnare: 5 Dwayne Zet
Spets efter 500m: 1 Mellby Granat
Skrällen: 1 Mellby Granat
Ranking: A 5,9 B 1,3,12,6,10,4,7 C 8,2,11

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Getafe - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Östersund - Örebro
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.80
15:00  Häcken - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.88
15:44  Lopp 6 - 6 Mr Brilliant
Trav - Årjäng  - Vinnare
3.25
16:00  Sylvia - Sollentuna
Fotboll - Ettan Norra - 2 draw no bet
2.00
17:00  Man United - Burnley
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
2.07
17:30  Djurgården - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.90
18:00  Timrå - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.10
19:30  Leicester - Southampton
Fotboll - FA-cupen - 1
1.95
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 1
3.00
21:00  Getafe - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.86
00:30  Philadelphia - NY Islanders
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.96
21:00  Leeds - Liverpool
Fotboll - Premier League - Salah målskytt
1.83
21:00  Almeria - Espanyol
Fotboll - La Liga 2 - 2 asian 0
1.68
19:00  Helsingborg - Örgryte
Fotboll - Superettan - 1 över 1,5 mål
1.85
20:45  Verona - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Årjäng 18/4
Insats: 1152 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 18/4
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:45  DD Tips Årjäng 18/4
Insats: 210 kr - DrTrav

Livestreaming