DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla 29/5

28 Maj 2021 - 00:10

Dagen före dopparedan, Elitloppet en gång om året! En helg som förgyller och betyder mycket för oss travälskare är nu kommen. Vi bjuds på flera fina Finaler men dagens höjdpunkt är såklart Harpers Hanovers lopp som avslutar V75, med 1.000.000kr i förstapris.

Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 5 Oxidizer. i femte avdelningen och 4 Double Exposure i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Solvalla Lördag 29/5
V75-1 2,6,8,9,11,15
V75-2 1,2,5,9,10
V75-3 4,6,7
V75-4 2,5,6,10
V75-5 5 Oxidizer.
V75-6 4 Double Exposure.
V75-7 1,2,6,7,8,10,13

2520 rader x 0,50 = 1260 kr

DD Tips Solvalla Lördag 29/5
DD1: 4 Double Exposure.
DD2: 1,2,6,7,8,10,13

7 rader x 30 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
6 Joyful Trix är ett talangfullt sto som är kvick i benen och som ikväll idag en spännande uppgift. Hon har varit ute och fått hårdhet i lopp mot de bästa stona i hennes årgång, i den senaste starten var man bland annat ute i Finalen av Drottning Silvias Pokal. Från springspår på start är Joyful Trix den troliga ledaren av loppet och därifrån är man sen hästen att slå för övriga. Från stallet Redén är tongångarna positiva och man tror på en bra insats idag. Man meddelar också att Joyful Trix gynnas av att tävla på hemmaplan. Bra segerchans i loppet.

11 Arquana As har hitta nya växlar sedan man kom till träning hos Timo Nurmos. Detta är ett sexårigt sto som gjorde det bra även tidigare, men nu på slutet har hon gjort fyra starter för Nurmos. I den första starten för honom imponerade man när man rundade samtliga konkurrenter till seger via 10,6 sista 1000m. I den senaste starten var man ute på V75, då tog man direkt hand om ledningen och höll sedan nosen först hela vägen och det blev seger, intrycket var klart positivt. I stallet är detta en häst man håller högt och meddelar att man tror detta är en individ som kommer höra till i Stoeliten framöver. Bricka elva är såklart ett litet minus men strular det inte för mycket längs vägen härifrån är man ett givet segerbud i loppet.

2 Georgia Am är under fin utveckling och har ett intressant utgångsläge. I den senaste starten vann man på 11,5 sista 700m och man slog bland annat Island Life. Tränaren David Persson meddelar att man siktat på detta lopp en längre tid och att han känner sig trygg med vart han har Georgia Am för dagen. Han är kvick iväg från start och skulle man lyckas snuva Joyful Trix på ledningen är mycket vunnet. Ett givet streck på kupongen.

Nämner även 8 Erin Zet som är stallkamrat med 6 Joyful Trix och tränaren Daniel Redén har svårt att särskilja sina hästar och meddelar att han inte kan avgöra vem som är bäst. Men med tanke på utgångsläget ser uppgiften tuffare ut för denna fyraåring. I den senaste starten testade man barfota runt om för andra gången och den förändringen föll väl ut. Kusken som då var Örjan Kihlström serverade Erin Zet ett fint lopp och hon tackade för det med att avsluta sista 800m via 12,7 och ta en enkel seger. Det blir samma balans idag och även om hon är beroende av lite klaff längs vägen så är det ett intressant streck på kupongen sett till den låga procenten. Väljer att plocka med henne på systemet.

Min Vinnare: 6 Joyful Trix
Spets efter 500m 6 Joyful Trix
Skrällen: 2 Georgia Am / 8 Erin Zet
Ranking: A 6,11 B 2,8,15,9,12,7,13,1 C 14,3,4,10,5

V75-2 2140m auto
1 Deal Done Zet blir förstahäst i loppet, denna femåring kommer med formen på topp till dagens start. För två starter sedan gick man i mål med sparade krafter i stayerloppet Örebro Int’l. Den starten följde man upp med att gå en rapp avslutning senast. Deal Done Zet har nio segrar på femton starter och har spetsat från innerspåret tidigare. Han är min favorit att håll upp ledningen idag och från ledningen har man tagit fem segrar på sex försök. Förstahäst.

5 Rotate är även han intressant i dagens lopp. Detta är en femåring som verkligen hittat rätt på slutet, han kommer till dagens start med fyra segrar och en andraplats på de fem senaste stararna. I den senaste starten slog man självaste Hail Mary via en vass avslutning, 08,5 sista 600m. Att man ikväll möter enklare hästar är det inget snack om, men vart hamnar man från start? Han är ingen blixt men öppnar okej och skulle det inte bli för mycket vingel härifrån är man ett givet segerbud i loppet. Rotate är både stark, snabb och tål att göra jobb på egen hand. Från stall-Goop meddelar man att detta är bästa chansen för teamet under lördagen.

Nämner även 10 Mandela Zon som gjorde det mycket bra i den senaste starten trots en tufft lopp. Formen är bra och till dagens start är det anmält barfota runt om och amerikansk vagn vilket är väldigt intressant. Till låg procent är man ett givet streck.

9 Alpago W.F. har imponerat och med två raka segrar på Svensk mark och håller toppform för dagen. Bakspår idag är ett klart minus då båda segrarna kommit ifrån ledningen. Men att det idag är anmält barfota runt om är spännande och det är ingen jag vågar lämna utanför systemet.

Min Vinnare: 1 Deal Done Zet
Spets efter 500m 1 Deal Done Zet
Skrällen: 10 Mandela Zon
Ranking: A 1,5,10 B 9,2,3,11,8,7 C 12,6,4

V75-3 2140m auto
4 Cab Lane är fortfarande obesegrad i år efter tre raka segrar. I årsdebuten vann man enkelt från ledningen det följde man sedan upp med att spurta rappt i ett silverlopp där man bland annat mötte Vikens High Yield. I den senaste starten imponerade man ytterligare när man vann från utvändigt om ledaren. Han är kvick iväg från start och när det två främsta motbuden har spår utvändigt är Cab Lane den troliga ledaren av loppet och därifrån ska sen segerchansen vara hög. Förstahäst.

Fortsätter dock nämna 6 Vikens High Yield som är både stark och snabb. I den senaste starten var man dock inte som bäst när man svek efter att fått dra tåget i tredjespår. Men gången innan vann man överlägset efter att man kört sig till ledningen efter 600m från bricka elva. Han är allround och går från samtliga positioner men gynnas om tempot hålls uppe i loppet. Första gången med Örjan Kihlström är även intressant. Till endast 8% är detta en skräll jag vill ha med på systemet.

Plockar även med 7 Jaguar Dream som var borta hela förra året på grund av skada och som nu verkligen kommit igång ordentligt. Man har två raka segrar på kontot och formen är på topp. Man är kvick iväg från start och jag hoppas man laddar iväg vad som går från start idag trots ett spår något långt ut bakom bilen.

Min Vinnare: 4 Cab Lane
Spets efter 500m 4 Cab Lane
Skrällen: 6 Vikens High Yield
Ranking: A 4 B 6,7,11,2,3,1 C 9,10,5,12,8

V75-4 2140m auto
5 Gogobet Sisu är en femåring som besitter hög kapacitet, vilket han inte minst visade för två starter sedan när han vann på V75 trots galopp. I den senaste starten var man ute i ett stenhårt lopp där man bland annat mötte Elitloppsfavoriten Don Fanucci Zet och Hail Mary. Gogobet Sisu tål att göra en hel del jobb själv under loppet och det vankas även ändring på huvudlaget till dagens start vilket är intressant. Från stallet meddelar man att det blir blinkers för första gången. Förstahäst i ett öppet lopp.

6 Magnificent Tooma jagar första seger i år och kommer till start med två raka andraplatser. För två starter sedan var man inte som bäst när man fick se sig besegrad av just Gogobet Sisu. I den senaste stareten var man tvåa bakom Zeolit. Idag får man även Björn Goop i vagnen för första gången vilket är intressant. Till 11% är man klart intressant.

2 Halo Am har gjort tre starter för Jerry Riordan och har segrat i två. I den senaste straten slutade man trea bakom Mr Mah Can och Synergy. Detta är en fyraåring som tål att göra en hel del grovjobb i loppet och sitter i ett perfekt andraspår direkt. Med en toppform som inte är långt borta är jag inne på att denna fyraåring kommer bli att räkna med i dagens lopp.

10 Venture Capital är en segermaskin som har tretton segrar på sina sexton starter i livet. Dock ska sägas att man mestadels varit ute i enkla sammanhang. Men i den senaste starten på Charlottenlund visade man prov på hög kapacitet när man imponerade vid segern. Man offrade mycket krafter i en omstart före loppet och kunde trots detta stå emot tuff press under loppet för att sen kunna ta en fin seger. Med en lika bra prestation idag ska man inte nonchaleras trots sitt bakspår.

Min Vinnare: 5 Gogobet Sisu
Spets efter 500m 5 Gogobet Sisu / 6 Magnificent Tooma
Skrällen:6 Magnificent Tooma
Ranking: A 5,6,2,10 B 8,9,1,3,4 C 7,12,11

V75-5 2140m auto
I ett lopp där många sprider strecken kommer jag ta ställning och spika 5 Oxidizer. Detta är en sexåring som är under fin utveckling och som gjort det väldigt bra under säsongen. Man har fyra segrar på de sex senaste starterna. I den senaste starten var det mini comeback och man fick ett snällt lopp men sköt till rappt när luckan kom. Oxidizer såg fin ut både före och under loppet den dagen. Idag har man fått ett fint utgångsläge samtidigt som de värsta motbuden har fått sämre startspår och det troliga är också att formen är framflyttad en del till dagens start. Från stallet är man optimistiska inför loppet och menar att man äntligen fått ett bra utgångsläge. Det väntas också bli första gången Oxidizer ska tävla med rycktussar vilket tränaren David Persson tror kommer ge bra effekt. I min bok är detta en bra segerchans och till endast 32% är Oxidizer en spelvärd spik.

Motbud
3 Otroligosåfin hade fyra raka segrar i bagaget inför den senaste starten, då var man dock inte som bäst och såg seg ut i ryggar. Men detta är en femåring som trivs klart bäst i ledningen. Det visade man inte minst för två starter sedan när man travade 2140m via 12,3 från ledningen. Idag är det dock högst oklart om man kommer till eldningen då 2 Pere Ubu som har spår invändigt är mycket startsnabb. Men skulle Otroligosåfin kunna trycka sig till ledningen trotts allt är såklart mycket vunnet och man är ett givet motbud till min spik.

10 Eddy West är en femåring som besitter en ruskig avslutning. För två starter sedan vann man på bra sätt på V75 ifrån samma utgångsläge som man har idag. En annan faktor som kommer var densamma som idag som vid den segern är att Eddy West ska tävla barfota runt om. Det har man bara gjort vid två tillfällen tidigare i livet var på den ena gången var för två starter sedan när man segrade på V75. Eddy West gynnas om det blir tempo på loppet och ska inte nonchaleras vid gardering.

6 Sam the Man är en norsk gäst som i den här starten kommer att tävla med optimal utrustning. Det blir barfota runt om och amerikansk vagn, vilket man från stallet meddelar är ett klart plus. Han kommer med fyra segrar och en andraplats på de fem senaste starten. I den senaste starten blev det en andraplats, men man var mycket nöjda med sin häst ifrån stallet och menade på att han gick i mål med sparade krafter. Idag möter man något tuffare motstånd men skulle det klaffa med positionerna längs vägen är man inte oäven. Formen är på topp.

Min Vinnare: 5 Oxidizer.
Spets efter 500m 2 Pere Ubu
Skrällen: 6 Sam the Man
Ranking: A 5 B 3,10,6,1,8,2,9 C 7,12,4,11

V75-6 1640m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 4 Double Exposure. Detta åttaåriga supersto gjorde i den senaste starten årsdebut, en årsdebut som lämnade lite övrigt att önska. Man kördes passivt och satt kvar i andra ytter när tåget gick utvändigt. Man passerade sen mållinjen med gott om krafter obrukade efter att fått sen lucka. Nu med lopp i kroppen kan vi förvänta oss en formkurva som är framflyttad en hel del till dagens start. Vi kan förvänta oss ett mer offensivt upplägg från start och från ett bra utgångsläge är man även loppets troliga ledare. En position man har tolv segrar på fjorton försök ifrån. Men Double Exposure är inte beroende av ledningen för att vinna loppet utan kan även vinna lopp på andra sätt. Jag tvekar inte, utan kommer spika Daniel Redéns åttaåriga sto.

Motbud
9 Dear Friend var ute i ett större lopp i Finland för två starter sedan, då mötte man hingstar och kunde trots detta gå undan på lätta ben från ledningen. Från sitt bakspår idag är hon beroende av tempo på loppet men skulle det klaffa med både tempo och positionerna så kommer Dear Friends avslutning bita bra. Ska inte nonchaleras vid gardering.

1 Billie De Montfort har sprungit in över hela 24 Miljoner, vilket är helt mäkta imponerande. Hon är kvick iväg från start och skulle hon kunna hålla upp landningen initialt är frågan vilken taktik man väljer? Skulle man pröva köra i ledningen vilket man aviserar från stallet så kommer man utsättas för hårt tryck. Men samtligt är det kanske enda scenariot för att kunna vinna loppet. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 4 Double Exposure.
Spets efter 500m 4 Double Exposure / 1 Billie De Montfort
Skrällen: 9 Dear Friend
Ranking: A 4 B 9,1,8,10,6 C 7,2,3,5

V75-7 3140m volt
Dagens största sportsliga höjdpunkt avslutar V75 spelet, det är nämligen HARPER HANOVERS LOPP med 1 000.000kr i förstapris.

1 Maestro Crowe kommer med ett imponerande staket i resultatraden, vilket innebär fem raka segrar. Även om motståndet idag är det tuffaste man stött på så är den långa distansen något som gynnar Maestro Crowe. Man har ett bra utgångsläge med bricka ett på start och han är den troliga ledaren av loppet, även om man kommer utmanas av 2 Boston Wise L om den positionen initialt. Men kommer man till ledningen ska det sen bli spännande att följa Johan Untersteiners tuffing. Han har tidigare visat att han kan gå ett snabbt slutvarv och blir därför inte lätt för övriga att plocka längder på. Det är även aviserat att det blir barfota runt om för första gången vilket är intressant. Faller den balansförändringen väl ut kommer de ge ytterligare en välbehövlig extraväxel under loppet.

7 Born Unicorn är fortfarande en talang som haft en karriär kantad av skador och utan alla dessa skadebekymmer hade han haft betydligt mer pengar på konto. Daniel Redéns valack har idag ett tufft utgångsläge med startspår på mellan volten, men med Björn Goop i vagnen för första gången kanske de väger upp för utgångsläget. Björn Goop är regerande mäster i Harper Hanovers lopp, och är det någon som ska lösa denna uppgiften så är det han. Till endast 10% är detta ett givet sträck på min kupong.

Nämner även 2 Boston Wise L. som vann direkt i årsdebuten på bra sätt senast. Känslan är att vi ännu inte sett botten i denna fyraåring vilket gör att han blir intressant i ett lopp som detta. Skulle man komma till ledningen idag kommer Timo Nurmos råämne inte ge sig i första taget. Med Per Lennartsson i vagnen skulle man kunna få fuska bort en del och då kommer man inte bli lätt att passera under slutvarvet. Pass upp.

Måste även givetvis nämna om 8 Who's Who. I den senaste starten var man ute i Finalen av Paralympiatravet. Då fick man hård press ifrån start vilket satte sina spår över upploppet och man blev trött sista biten. Han har tidigare visat att han klarar den längre distansen. Vi minns bland annat andraplatsen i Åby Stora Pris under förra året. Innerspåret med 40m tillägg är kanske inte optimalt men Örjan Kihlström som sitter i vagnen lär vara angelägen om att leta sig ut i ett andraspår tidigt och när man väl kommer ut finns flera olika taktiska upplägg att ta sig an detta långlopp på. Who's Who ska ses som en av de som kan vinna loppet.

Min Vinnare: 1 Maestro Crowe
Spets efter 500m 1 Maestro Crowe / 2 Boston Wise L
Skrällen: 2 Boston Wise L / 7 Born Unicorn
Ranking: A 1,7,2,8 B 13,10,6,12,9,3 C 4,15,5,14,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:51  Lopp 10 - 12 Charming Krono
Trav - Solvalla  - Vinnare
4.00
04:00  Colorado - Boston
Ishockey - NHL - 1
1.884
19:00  Djurgården - Linköping
Ishockey - SHL - 1 (moneyline)
1.80
22:00  Ecuador - Brasilien
Fotboll - VM-kval - 1X
1.65
21:00  Valladolid - Gijon
Fotboll - La Liga 2 - Under 2,5 mål
1.81
02:00  Witt - Rowe
Annat - UFC - Witt vinnare
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 26/1
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 1050 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 200 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Torsdag 27/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming