DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla Lördag 26/9

23 September 2020 - 17:36

På lördag är det V75 tävlingar på Solvalla. Det är fina lopp med STL-finaler och dessutom ska Kriteriet & Oaks för de treåriga hästarna avgöras. 

Jag spelar med två spikar. 2 Harran Boko i den första avdelningen samt 2 San Moteur i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Avd 1: 2 Harran Boko
Avd 2: Alla
Avd 3: 7,10,14
Avd 4: 1,2,3,4,9
Avd 5: 1,2,3,4,12
Avd 6: 2 San Moteur
Avd 7: 2,5

1800 rader x 0,50 = 900 kr

DD Tips Solvalla Lördag 26/9
DD-1: 2,3,8
DD-2: 2,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS SOLVALLA LÖRDAG 26/9

V75-1
Vi inleder V75 med Silverdivisionen, Final över 2140 meter. Jag har spikat 2 Harran Boko som har gjort det bra på sistone. För fyra starter sedan så travade han i ledningen men han kunde inte stå emot Zap Di Girifalco den sista biten och kom in som tvåa då. Gången efter det så satt han i tredje invändigt innan han gick ut först i andraspår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så satte han klorna i den ledande Partizan Face och han höll sedan även undan för en bra avslutande Volnik Du Kras till en säker seger. I finalen på Åby näst senast så valde Marc Elias fel rygg fast han fullföljde ändå bra och kom i mål som sexa bakom Pastor Power som vann det loppet. Han dundrade på och vann mycket lätt från ledningen senast. Han är snabb iväg och han gäller som spetsfavorit här och kommer Marc Elias till ledningen smärtfritt så blir han inte lätt att plocka ner.

Vid gardering kan 9 Zap Di Girifalco vara tänkbar. Han debuterade i klassen för fem starter sedan och han fick då ett struligt lopp när han fick svar och blev hängandes innan han fick backa sig sist. Han fick det bra serverat i ryggar gången efter det och han tackade för en fin resa med att spurta ner Man At Work till seger då. På Årjäng för tre starter sedan så klev han fram i dödens på den ledande Harran Boko med varvet till mål. På upploppet sedan så plockade han sedan ner ledaren och gick undan till en ny seger. I finalen på Åby näst senast så landade han i dödens ut på slutvarvet och från den positionen så gick han i rejäl närkamp med Pastor Power men han fick aldrig tag i denne så det slutade med en andraplats. På Solänget för en månad sedan så tog han över ledningen i ett tidigt skede och han vann sedan i ohotad stil från den positionen. Bakspår nu men intressant med Stefan Persson upp på Björn Goop tränat för första gången och klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme igen.

3 Sir Henry P.Hill kommer till den här starten med två raka segrar. Näst senast så tog han ner Coogan i en tät upploppsstrid. Gången efter det så satt han en bit bak i kön men via en härlig avslutning i vida spår så sänkte han sitt motstånd till en ny seger. Trevligt utgångsläge nu och hittar Rikard N Skoglund som finns i vagnen en bra väg med honom så är han stark den sista delen av loppet och då kan det räcka en bit här men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 2 Harran Boko
Spets efter 500m: 2 Harran Boko
Skrällen: 1 Heading Reference
Ranking: A 2 B 9,3,5,4,1 C 10,11,7,12,8,6

V75-2
STL Klass II, Final över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 8 Uncle Töll har tre lopp i kroppen efter en tids frånvaro så formen borde vara i antågande. För tre starter sedan så fullföljde han starkt men Enge Eros drog det längsta strået så han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så var han ute i Derbykval. Då hade han ett dåligt utgångsläge så han hamnade lång bak men när han tog sig loss från invändigt läge så avslutade han strålande i skymundan och kom i mål som fyra i ett lopp som Power vann före Galantis. Senast så gick han i ledningen men han var väldigt trög men man hade ändrat en del i utrustningen då och han kom i mål som tvåa bakom Iggy Boko som vann det loppet. Nu blir det barfota runt om samt jänkarvagn och open eye och rycktussar. Spåret är mindre bra men han trivs bäst i den främre träffen så kan han ramla ner i en hygglig position så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

4 Bansky travade i ledningen men hon fick ge sig kort före mål näst senast när Upper Face sluggade sig förbi så det slutade med en andraplats. På Mikkeli senast så gjorde hon det bra vid seger. Med den startsnabbheten hon besitter så gäller hon som spetsfavorit igen. Skulle sedan Johan Untersteiner som finns i vagnen få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

6 Oracle Tile har vunnit sju av elva starter hittills i karriären. För fyra starter sedan på Halmstad så satt han långt ner i kön innan han gick till anfall i spåren och via en härlig slutrunda så klev han runt sitt motstånd på ett bra vis till seger. Gången efter det på Bjerke så tryckte han till och tog över ledningen med 800 meter till mål och sedan så stack han undan till en överlägsen seger. Han gick en stark slutrunda i tredjespår men han fick aldrig tag i Global Agency så det slutade med en andraplats näst senast. Han mötte ett riktigt tufft gäng i den senaste starten som var ett uttagningslopp till Derbyt och då räckte han helt enkelt inte till. Kan Kristian Malmin få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

10 Awesome Kronos travade i ledningen för tre starter sedan men när Glacier som satt i dödens galopperade på den sista bortre långsidan så kom Don't Be Weak som satt i tredje invändigt loss och då visade sig den hästen sedan vara starkast över upploppet så han fick nöja sig med andraplatsen. Han sprang och bröt ner när han var ute i spåren sista 300 meterna näst senast och kom in som fyra i ett lopp där Mio Flash segrade. Gången efter det så fick han göra grovjobbet utvändigt om Bansky och höll bra som femma bakom Upper Face som avgjorde till seger. Bakspår nu men kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 8 Uncle Töll
Spets efter 500m: 4 Bansky
Skrällen: 11 Pappajonnys Ilse
Ranking: A 8,4 B 6,10,9,7,11 C 3,1,12,2,5

V75-3
STL Diamantstoet, Final över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 14 Unique Juni fick vandra utvändigt om ledaren i Sto-EM näst senast och hon blev väldigt pigg. Hon gjorde det bra även om hon tröttnade en del de sista 200 meterna och hon kom i mål som sexa bakom Conrads Rödluva som vann det loppet. Hon klev ner i klass och trots 40 meters tillägg så rundade hon sitt motstånd på ett bra vis till seger senast på Hagmyren. Hon har dubbla tillägg igen och ett liknande läge den här gången som senast. Klaffar det med löpningsförloppet så kan hon bli svår att stå emot när Jörgen Westholm sätter in slutstöten så hon ska räknas tidigt här.

7 Lipstick Tooma har gjort sex starter i nuvarande regi för Daniel Redén. Hon gick godkänt från ett dåligt läge i debuten. Efter det har det blivit fem raka segrar. Hon attackerade på den sista bortre långsidan och tog över ledningen in i slutsvängen och sedan så gick hon undan till en enkel seger för tre starter sedan. Hon tog över ledningen efter 650 meter näst senast och sedan så vann hon lätt. Senast i Lars Lindbergs Minne på Bergsåker så travade hon utvändigt om den ledande Argbiggan och i en tät upploppsduell så avgjorde hon till seger kort före mål. Nu får Johan Untersteiner chansen och med ett offensivt upplägg så kan hon kanske sitta i ledningen efter ett halvvarv. Från spets så kan hon bli svårfångad. Hon tål att göra en del grovjobb på egen hand om de skulle vara upptaget i ledningen.

10 Valborg Marje kommer till den här starten med fin form. För tre starter sedan så avslutade hon bra men hon fick inte tag i Procalate så det blev en andraplats. Gången efter det så spurtade hon mycket bra och då räckte det till ännu en andraplats för Quarcia blev för svår att nå. Senast så var det stökigt i den sista kurvan men hon kom återigen med en härlig avslutning och kom i mål som trea bakom Loes. Hon har samlat ihop till en seger nu. Från springspår på tilläggsvolten så kan hon sitta bra till omgående om Paw Mahony skulle pricka bra från början. Får hon en fin löpning så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 14 Unique Juni
Spets efter 500m: 7 Lipstick Tooma
Skrällen: 10 Valborg Marje
Ranking: A 14,7,10 B 11,4,2,3,15,5,1 C 12,13,9,8,6

V75-4
Svenskt Trav-Oaks över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Barbro Kronos har vunnit fem av sju starter och hon har aldrig varit sämre än trea. Hon fick en perfekt resa i andra utvändigt i uttagningsloppet till långa E3 för fyra starter sedan. Hon tackade för det med att spurta ner den ledande Motive Match och hon höll även undan för M.T.Perette som fått vandra i dödens till seger. I den efterföljande finalen så gjorde hon en del grovjobb på egen hand men hon hade sedan inga problem med att plocka ner sitt motstånd till seger. Hon fick en välförtjänt pust efter E3-segern och formen var därför inte på topp i näst senaste starten. I uttagningsloppet senast så fick hon en dryg inledning på loppet innan hon kunde ta över ledningen på den första bortre långsidan. Från den positionen så dansade hon sedan undan på ett mycket bra vis till en lätt seger. Hittar Erk Adielsson en bra väg med henne så kan hon duga mot det här motståndet.

3 Hoboken Am har gjort allting rätt så här långt och ståtar med fem segrar på lika många starter. Hon är både snabb och stark. Hon öppnade fort bakom bilen och tog ledningen och hon vann sedan mycket enkelt för tre starter sedan. Efter det har hon tagit ytterligare två stycken spetssegrar. Det har varit krafter sparade vid vinsterna. Skulle Jorma Kontio nå spets här så kan hon bli svår att plocka ner fast det är inte säkert att så blir fallet men ett trevligt lopp i den främre träffen borde hon kunna få och då kan hon blanda sig i segerstriden igen. Eventuellt första gången barfota runt om nu.

2 Beauty Kronos har gjort fem starter hittills i karriären. Hon har vunnit tre av dessa. Hon vann i debuten från ledningen och i den efterföljande starten så var hon trea bakom Napoleon Cash från dödens. Näst senast så avancerade hon fram och tog över ledningen med dryga halvvarvet till mål och sedan så vann hon mycket enkelt. I uttagningsloppet till den här finalen senast så hade hon spår 12 men hon ramlade ner i tredje utvändigt. Från den positionen så attackerade hon i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så sänkte hon den ledande Hill's Angel och hon höll även undan för Nikita Sunrise som avslutade starkt till en ny seger. Bra utgångsläge och det vankas intressanta ändringar nu för det ska bli barfota runt om för första gången och dessutom jänkarvagn för första gången. Med rätt resa här så kan hon dyka upp långt framme igen.

1 Eagle Eye Sherry fastnade med sparade krafter och kom i mål som fyra i E3 finalen som vanns av Globalizer näst senast. I uttagningsloppet senast så spetsade hon och från den positionen så tog hon en överlägsen seger. Hon kan öppna bra och kan nog ta hand om ledningen initialt men om hon sedan körs i spets eller inte det återstår att se. Ett passande lopp i den främre träffen borde hon kunna få och då kan hon nypa en fin placering. Stefan Persson får chansen för första gången nu eftersom Björn Goop är avstängd.

9 Ester Wibb låg man mycket lågt med inför senast då hon haft en strulig period innan uttagningarna. Hon var dock mycket bättre än vad man trodde när hon kom till ledningen i ett tidigt skede av loppet och hon vann sedan på ett bra vis. Det var inte direkt något sparat i mål fast hon var knappt förberedd inför det loppet och hon ska ha gått framåt rejält med det loppet i kroppen. Bakspår nu men får hon smyga med i en trevlig rygg och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen. Eventuellt barfota runt om för första gången och jänkarvagnen på nu.

Min Vinnare: 4 Barbro Kronos
Spets efter 500m: 3 Hoboken Am
Skrällen: 9 Ester Wibb
Ranking: A 4,3,2 B 1,9,10,7,6,11 C 5,12,8

V75-5
STL Klass I, Final över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Moses kommer till den här starten med två raka segrar. Näst senast så tävlade han barfota runt om för första gången. Han tog då hand om ledningen och han vann sedan lätt. Senast så fick han vandra i dödens men han avgjorde sedan väldigt enkelt. Han har ett bra spår och här kan det kanske bli tidig ledning. Skulle så bli fallet så kan han vara långt framme igen. Blir det inte spets så borde han ändå kunna få en fin löpning i den främre träffen och då kan han vara med och göra upp om segern igen.

4 Viscount hade varit borta från tävlingsbanorna i ett år innan han gjorde comeback i ny regi för Oskar J Andersson. Han började med fyra raka segrar innan det blev en tredjeplats bakom Cyrano De B. som vann för tre starter sedan. Gången efter det var han ute i ett Klass I försök på Romme. Han tog då spets från springspåret och från den positionen så försvarade han sig hela vägen till en ny seger. Senast på Eskilstuna så fick han ett rygglopp och kom i mål med en del sparade krafter som tvåa bakom Amiral. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering på nytt.

1 Iceland Falls har övertygat stort vid två raka segrar på slutet. Hon kan kliva iväg bra från start så här kan det bli spets eller vinnarhålet och får hon ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet. Eventuellt jänkarvagn för första gången är intressant nu.

3 Manuzio Hanover galopperade i ett långlopp på Bollnäs och slutade oplacerad för fyra starter sedan. Han svarade för en vass prestation gången efter det. Han tog då över ledningen efter 850 meter och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men Selected News tog ner honom i det sista steget så han fick nöja sig med andraplatsen. Näst senast i ett Klass I försök på Bergsåker så travade han en stor del av loppet i dödens innan han tog över ledningen på den sista bortre långsidan och han vann sedan lätt. Senast så gick han med i ryggar men galopperade bort sig med 200 meter kvar av loppet. Första gången med open eye huvudlag nu och löser det sig med positionerna så kan han bli att räkna med över upploppet.

12 Exclusive Matter var väldigt bra när han trummade på till seger från ledningen senast. Spår 12 nu är inte bra men med lite klaff och om han kan få smyga med i en trevlig rygg innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 2 Moses
Spets efter 500m: 2 Moses
Skrällen: 12 Exclusive Matter
Ranking: A 2,4 B 1,3,12,5,11,8,6,10 C 9,7

V75-6
Svenskt Trav-Kriterium över 2640 meter. Jag har spikat 2 San Moteur som ännu är obesegrad efter fem starter. Han har vunnit från olika positioner så han verkar inte vara beroende av något speciellt lopp. Innan uttagningsloppet senast så hade han varit struken inför en tilltänkt start i slutet av augusti för en infektion. Han travade då större delen av loppet i dödens på den ledande Mary Am men in på upploppet så satte han klorna i ledaren och han dansade sedan undan till en lätt vinst. Lopp i kroppen nu kan ha fört fram honom en del till den här starten. Panne De Moteur sonen har ett bra utgångsläge nu så här kan han få en fin löpning i den främre träffen och då tror jag han blir svårstoppad när attacken sätts in. Tanken är att man ska lätta honom runt om med lättare skor fram och barfota bak. Han är även anmäld med jänkarvagn nu. Det blir första gången med Per Lennartsson i sulkyn då Björn Goop är avstängd.

Vid gardering kan 8 Hell Bent For Am vara tänkbar. Han inledde strålande med fyra raka segrar på svensk mark. Efter det har det gått sämre och han fick nöja sig med andraplatsen bakom Henry Flyer Sisu i uttagningsloppet senast. Tråkigt utgångsläge nu men distansen är lång och mycket kan hända på vägen så med lite klaff så gör han inte bort sig. Stefan Melander har anmält barfota runt om och blir det den balansen till loppet så kan det lyfta honom ett par snäpp fast med den mannen vet man ju aldrig om det verkligen blir så.

3 Brambling kommer med två raka segrar. Han kördes till spets efter ett drygt halvvarv och från den positionen så vann han sedan lätt näst senast. I uttagningsloppet gången efter det så landade han i dödens med dryga varvet till mål. På den sista bortre långsidan tryckte han till på den ledande Despot Power och tog över ledningen. Från den positionen så vann han sedan enkelt. Hittar Örjan Kihlström en bra väg med honom så kan han vara långt framme igen.

Min Vinnare: 2 San Moteur
Spets efter 500m: 5 Önas Prince
Skrällen: 6 Twigs Honor
Ranking: A 2 B 8,3,1,5,9,6,10 C 4,7,11,12

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 2 Pleasure For Cash var duktig för fyra starter sedan när han vann med oryckta tussar. Gången efter det i Klass I finalen på Åby så kördes han till spets efter 600 meter och han dundrade på till en ohotad seger från den positionen. Han kom helt fel på det i debuten i den här klassen näst senast och han kom i mål först som fyra bakom Merritt som vann det loppet. Senast så hade han spår 12 på Hagmyren men han kom med en stark avslutning fast han fick aldrig tag i Valiant Dream som vann från spets så det slutade med en andraplats. Här har han ett bättre läge och nu kanske det kan bli tidig ledning fast han är inte beroende av ledningen för att han ska ses med god segerchans här. Får han ett passande lopp i den främre träffen så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in.

5 Anything For You gjorde det bra när han plockade ner den ledande Jackpot Vrijthout men han kunde inte stå emot en bra avslutande Everest Sisu så det blev en andraplats för tre starter sedan. Gången efter det så fick han vandra först i andraspår och på nytt tog han ner ledaren men Merritt som liftat med i rygg blev för svår den sista biten. Senast var han inte som bäst men man hade bytt foder inför den starten och han hade inte varit helt bra i magen och det kan ha varit en anledning till den sämre prestationen. Läget nu passar bra och kan Erik Adielsson som finns i vagnen slinka ner i en vettig position så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen. Intressant med barfota runt om nu.

I övrigt kan 9 Valiant Dream vara tänkbar. Han hängde med godkänt som tvåa bakom Com Milton näst senast. Senast på Hagmyren så kom han till ledningen och från spets så höll han undan före en bra avslutande Pleasure For Cash till en säker seger. Bakspår nu men om han kan få smyga med i en trevlig rygg och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han vara långt framme igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Pleasure For Cash
Spets efter 500m: 2 Pleasure For Cash
Skrällen: 9 Valiant Dream
Ranking: A 2,5 B 9,1,3,8,6,7 C 4,12,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming