DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla Lördag 28/3

25 Mars 2020 - 14:44

På lördag är det fina lopp på Solvalla när det är V75 tävlingar med finaler i Svenska Travligan och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-2 på nummer 5 King Of Everything som har varit strålande bra hittills med 5 vinster på 8 starter och han har endast missat topp tre vid ett tillfälle. Tre raka segrar har det blivit och senast så tog han hand om ledningen omgående och vann sedan väldigt lätt från den positionen. Han är kvick iväg så här tror jag att Claes Svensson gasar till ledningen på nytt och slipper han alltför hård press under vägen så blir han inte lätt att plocka ner för övriga ekipage. Vinnarodds 1.45 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-5 på nummer 5 Man At Work som hade radat upp bra prestationer utan att få sätta nosen först en längre tid innan han senast på Färjestad tog en välförtjänt seger. Det blev en tuff inledning av loppet innan han landade i dödens med varvet kvar till mål och Örjan Kihlström måttade då in segern på linjen när han plockade ner den ledande Highspirit och höll även undan för övriga ekipage. Här har han ett bra utgångsläge så kan Örjan Kihlström hitta ner i andra eller tredje utvändigt här så tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten. Vinnarodds 4.25 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V75 Tips Solvalla Lördag 28/3
Avd 1: Alla
Avd 2: 5 King Of Everything
Avd 3: 2,5
Avd 4: 2,12,14
Avd 5: 5 Man At Work
Avd 6: 1,3,4,5,6,9,10
Avd 7: 2,6,7,10,11

1680 rader x 0,50 = 840 kr

DD Tips Solvalla Lördag 28/3
DD-1: 1 Betting Rebel
DD-2: 2,6,7,10,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Pixies lopp - STL Stoeliten, Försök 2 över 1640 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 4 Ultra Bright fick ett lopp i andra utvändigt innan hon vreds ut till attack på upploppet och plockade då ner den ledande Mulligan och höll även undan för övriga ekipage till seger näst senast. Gången efter det var hon ute i ett litet fält med endast tre motståndare och galopperade då bort sig. Hon är kvick iväg och trivs väldigt bra i ledningen så här tror jag att siktet är inställt på ledningen så kan hon nå spets smärtfritt så kan hon leda loppet länge, 1 Golden Tricks är ett nyförvärv från USA som kommer ut i debut för Daniel Redén men hon har inte startat på länge så det är ovisst hur formen är. Det här loppet är heller inte det viktigaste under säsongen för det är Drottning Silvias Pokal och Breeders' Crown som är de stora målen så det kan bli så att Örjan Kihlström väljer ett passivt upplägg på innerspår för att köra till slut om det löser sig med en eventuell lucka.

3 Hevin Boko har inte startat sedan början av februari. Hon fick då vandra först i andraspår och och kunde inte stå emot tipsettan som vann det loppet. Hon är väl förberedd inför den här starten och kan öppna bra så kan hon undvika dödens den här gången så kan hon få sin revansch här. Barfota runt om nu är ett plus, 8 Wild Love kom med en visslande avslutning till andraplatsen bakom Rexine från ett omöjligt läge i ett V75 lopp på Halmstad nyligen. Här kommer hon hamna långt bak till en början men får hon lite draghjälp under slutrundan så har hon en vass spurt att ta till och då kan hon smälla till med en seger här.

Min Vinnare: 4 Ultra Bright
Spets efter 500m: 4 Ultra Bright
Skrällen: 5 Umaticaya
Ranking: A 4 B 1,3,8,6 C 5,7,2
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 King Of Everything som har varit strålande bra hittills med 5 vinster på 8 starter och han har endast missat topp tre vid ett tillfälle. Tre raka segrar har det blivit och senast så tog han hand om ledningen omgående och vann sedan väldigt lätt från den positionen. Han är kvick iväg så här tror jag att Claes Svensson gasar till ledningen på nytt och slipper han alltför hård press under vägen så blir han inte lätt att plocka ner för övriga ekipage. Han tävlar som senast med skor runt om samt ett öppet huvudlag och i en svensk jänkarvagn, säger Claes Svensson.

Vid gardering kan nummer 11 Maestro Crowe som också är en segerstaplare som ännu är obesegrad felfri efter 9 starter var tänkbar. Senast så var han ute i ett V75 lopp på Halmstad över tre varv och tog då över ledningen med 1800 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han sedan undan för övriga motståndare till seger. Utgångsläget här gör inte så mycket då han ändå inte är någon startraket men vad som oroar mer är att Petri Puro meddelar att han har hostat och har stått över lite. Har han inte har tappat så mycket på det så tror jag att Erik Adielsson söker sig framåt mot dödens när tillfälle ges och då kanske han kan utmana min spik om segern här.

7 Ace To Play kommer med fin form till den här starten. Näst senast så var han på väg mot segern men blev avslagen på linjen av en vasst spurtande Martin Tooma. Det följde han upp med en vinst efter att han tagit över ledningen med två varv till mål men han stannade rejält den sista biten så det blev bara en knapp seger. Kan han slinka ner i en vettig position så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud. Eventuellt första bike nu kan vara intressant.

Min Vinnare: 5 King Of Everything
Spets efter 500m: 5 King Of Everything
Skrällen: 7 Ace To Play
Ranking: A 5 B 11,7,4,1,3,2,6 C 12,8,9,10
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Gulddivisionen, Final - Paralympiatravet, Deltävling 1 - C Th Ericssons Memorial över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Disco Volante har tagit två raka spetssegrar över korta häcken. Senast så hade han spår 8 bakom bilen men det spelade ingen roll för han flög till ledningen och kom sedan i mål på 10,1 över den korta distansen. Han är väldigt snabb iväg så jag tror han når spets även här och om han inte ligger på alltför hårt där framme i täten så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen även om det är ett halvvarv längre distans den här gången.

2 Reckless gjorde första starten sedan slutet av december senast. Han avslutade mycket vasst över upploppet och nådde tredjeplatsen bakom Gareth Boko som vann det loppet. Med lopp i kroppen nu så tror jag han kan vara klart förbättrad till den här starten och från ett fint utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och då kan han utmana om en framskjuten placering. Nu är han anmäld barfota runt om och skulle han tävla på den balansen så blir det första gången han tävlar så i Sverige och det kan bli ett lyft för den här tioåriga hingsten.

Vid ytterligare gardering kan 6 Gareth Boko som kommer till den här starten med två raka segrar i den högsta klassen vara tänkbar. Senast så tog han över ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så stegade han undan till en säker seger före en bra spurtande Baron Gift. Här finns det en klar risk att han tvingas göra mycket av grovjobbet på egen hand och då blir det tuffare att vinna loppet.

Min Vinnare: 5 Disco Volante
Spets efter 500m: 5 Disco Volante
Skrällen: 2 Reckless
Ranking: A 5,2 B 6,3,11,8 C 1,4,10,12,9,7
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
STL Diamantstoet, Final över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Rexine(struken) har vunnit 8 av 14 starter hittills. Två raka segrar på svensk mark har det blivit. Näst senast på Åby så malde hon ner den ledande Plan B. på ett mycket bra vis och det följde hon upp med att leda loppet från start till mål i ett V75 lopp på Halmstad nyligen. Hon visade senast att hon är väldigt snabb iväg ur volten så här tror jag att Ulf Ohlsson sitter i ledningen omgående och från spets här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så hon ska räknas tidigt här.

2 American Hill har tagit karriärens tre första segrar i de tre senaste loppen. Senast så dundrade hon på i ledningen och hon var fullständigt överlägsen när hon vann på Mantorp. Nu har hon inte startat på en dryg månad men är hon lika bra som senast så kan hon bli att räkna med här också även om det troligen inte blir någon ledning den här gången. Med en lyckad start här så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och hon är stark och kan då utmana tipsettan den sista biten.

12 Princess S.W. var ute i ett försök i bronsdivisionen på Färjestad senast. Då satt hon långt ner i kön men kom med en rykande avslutning fast det räckte inte till mer än en femteplats i ett lopp där Star Costashorta vann från ledningen. Femtespår i volten nu men om hon kliver iväg i rätt gångart och om Peter Untersteiner kan få lite draghjälp under slutvarvet så kan hon bli farlig den sista biten. Första gången hon ska tävla barfota runt om nu är mycket intressant, 14 Viola Grif har gjort det bra sedan hon kom till Sofia Aronssons träning men hon har ännu inte fått vinna något lopp på svensk mark. Hon var på väg mot segern näst senast men då slog hon på en galopp så det blev bara en andraplats bakom Bear Victory. Senast så spurtade hon bra i skymundan men fick inte tag i Velegance och Valborg Marje som var före i mål. Springspår på tillägg nu så om hon kan få en bra start och om hon kan ramla ner i en vettig position så kan hon bli farlig när Emilia Leo väljer att sätta in slutstöten.

Min Vinnare:  2 American Hill
Spets efter 500m: 2 American Hill
Skrällen: 14 Viola Grif
Ranking: A 2 B 12,14,9,6,13,3,7 C 4,11,8,10,5,15
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Silverdivisionen, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Man At Work som hade radat upp bra prestationer en längre tid utan att få sätta nosen först innan han senast på Färjestad tog en välförtjänt seger. Det blev en tuff inledning av loppet innan han landade i dödens med varvet kvar till mål och Örjan Kihlström måttade då in segern på linjen när han plockade ner den ledande Highspirit och höll även undan för övriga ekipage. Här har han ett bra utgångsläge så kan Örjan Kihlström hitta ner i andra eller tredje utvändigt här så tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten. Barfota runt om samt jänkarvagn och blinkers precis som senast meddelar Timo Nurmos.

Vid gardering kan 7 Martin De Bos som gjorde det bra vid vinsten i den senaste starten vara tänkbar. Han var då chanslös på att hålla upp ledningen från innerspåret men Erik Adielsson var vaken och klev fram och tog över ledningen och fick sedan dämpa rejält där framme och från den positionen så stack han undan till en ohotad seger. Han kan öppna fort så det är inte omöjligt att han kan få ta över ledningen av nummer 1 Dom Perignon som jag tror tar ledningen initialt och skulle så bli fallet så kan han ta en ny seger här men även nummer 8 Reverend Wine trivs bra i ledningen så det kan bli ett uppskruvat tempo på tillställningen och det tror jag kan vara gynnsamt för min spik i slutändan, 9 Grainfield Aiden gör sällan en dålig insats och kommer nu ut i sin tionde start för året. Fyra vinster och fyra andraplatser har det blivit så här långt och med en bra startrygg här så sitter han i andraspår omgående och då är han stark den sista biten och kan dyka upp långt framme på nytt.

Min Vinnare: 5 Man At Work
Spets efter 500m: 1 Dom Perignon
Skrällen: 1 Dom Perignon
Ranking: A 5 B 7,9,8,2,1,4,3,6 C 12,10,11
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-6
STL Klass I, Final över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 1 Betting Rebel har radat upp bra prestationer den sista tiden. I den senaste starten så hade han också innerspår bakom bilen men över kort distans och tog hand om ledningen enkelt och ledde in i den sista kurvan när Tale Of Jacks utvändigt såg stark ut i dödens men sen slog den hästen på en galopp och då stack Betting Rebel undan till en klar seger. Han är väldigt startsnabb så här tror jag Ulf Ohlsson som sitter i vagnen har siktet inställt på att leda från start till mål. Helstängt huvudlag den här gången istället för halvstängt samt barfota runt om och dessutom jänkarvagn för första gången är klart intressant.

3 Strong Heartbeat har vunnit 6 av 7 starter hittills. Han kom till ledningen senast och vann mycket lätt och från spets så är han obesegrad efter fem gånger han har travat i den positionen så det en position att föredra. Här tror jag dock att han får tufft att komma till spets och får han göra mycket av grovjobbet själv den här gången så är han sårbar som klar favorit på spelet, 5 Corleone D.K. gick bra efter galopp näst senast och det följde han upp med en seger. Han tog då över ledningen med varvet kvar och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Här blir det ingen ledning men nu blir det barfota och då blir Veijo Heiskanens hästar mycket bättre så kan Henna Halme servera honom en fin löpning så kan det räcka långt här, 10 My Sweden radar upp starka insatser. Senast så vann han väldigt enkelt från ledningen. Gången innan det så blev han fast i rygg på Strong Heartbeat som vann det loppet. Kan han få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 1 Betting Rebel
Spets efter 500m: 1 Betting Rebel
Skrällen: 9 Leonas Sami
Ranking: A 1 B 3,5,10,9,4,6 C 2,7,8,11,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Adde S.H. kommer till den här starten med två raka segrar. Han landade i dödens med dryga varvet kvar till mål senast och från den positionen så plockade han ner den ledande Taiga Woodland och höll även undan för övriga motståndare till vinst. Kan Peter Untersteiner servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här, 10 Religious vann lätt från ledningen med krafter sparade senast. Gången innan det vann han också från ledningen över lång distans på Bergsåker. Nu kommer man att lätta honom från brodd i skorna till sommarskor den här gången och det kan ha en god effekt och jag tror det kan bli bra tempo på tillställningen och då har han en vass avslutning att ta till och kan då vara långt framme igen.

6 Burning Man har vunnit 13 av karriärens 24 starter. Senast så tog han över ledningen på den första långsidan och när han väl kom till spets så gick han undan till en ohotad seger. Det finns många startsnabba hästar invändigt nu så det kan kosta mycket kraft att nå spets här men klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara med och utmana om segern på nytt, 11 Guillaume Boko har gjort två bra insatser efter en tids frånvaro. Senast så satt han en bit ner i kön innan han gick med i ryggar och via en härlig spurt så nådde han andraplatsen bakom Star Costashorta som vann det loppet från ledningen. Kan han få en del draghjälp under slutrundan här och om det blir överpace på loppet så biter hans avslutning bra till slut och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 2 Adde S.H.
Spets efter 500m: 5 Star Costashorta
Skrällen: 11 Guillaume Boko
Ranking: A 2 B 10,6,11,7,4,5 C 1,3,9,8,12
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.74
19:00  Västerås - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 1
2.30
19:00  IFK Norrköping - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.14
19:52  Lopp 5 - 7 Horizon du Gers
Trav - Mantorp  - Vinnare
2.75
20:45  AC Milan - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.82
21:00  Levante - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - BLGM
1.83
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
01:15  Rams - Bears
Amfotboll - NFL - 1 -4,5
1.74
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2
1.72
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.91
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.76
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.76
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 26/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 26/10
Insats: 240 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming