DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla Lördag 8/2

5 Februari 2020 - 14:26

Lördagen bjuder på V75 finaler från Solvalla med en Jackpot på 41 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i V75-1 på nummer 2 Hevin Boko som har visat god form på sistone. Näst senast så avslutade hon mycket vasst till andraplatsen bakom Dear Friend och gången efter det så var hon ute i ett sexhästarsfält på Solvalla där hon travade hela loppet utvändigt om ledande Ultra Bright i ett högt tempo men i slutsvängen så hade hon knäckt ledaren och länsade sedan undan till en överlägsen seger. Hon kom i mål på 12,3 över medeldistans då och hon är stark och rejäl och oöm för positioner så gör hon om den prestationen från senast så får övriga ekipage köra om andrapriset. Första gången Mika Forss får köra henne nu är intressant och det tror jag kommer fungera bra. Vinnarodds 1.65 hos Casumo, 888sport, Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-3 på nummer 4 Elian Web som var ute i samma lopp som världsstjärnan Propulsion på Bergsåker senast. Han tog då hand om ledningen så Propulsion fick vandra dödens och han vann sedan på ett bra vis från spets. Han är kvick iväg och här tror jag att Jorma Kontio blåser till ledningen och från spets här så blir han mycket svår att fånga in om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han har gått i ledningen tre gånger tidigare och han har vunnit alla tre gångerna. Vinnarodds 1.80 hos Casumo, 888sport, Unibet & LeoVegas

Den tredje spiken kommer i V75-7 på nummer 2 Bo C. som satt i femte utvändigt innan han satte in attacken på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så fångade han in den ledande Fossens Bonus och slog även av Test Drive som tog andraplatsen fram till seger över Örebros korta upplopp näst senast. Gången efter det så satt han återigen långt bak när han attackerade i vida spår på upploppet fast den här gången så räckte det inte till seger utan han fick nöja sig med andraplatsen bakom Religious som vann från ledningen. Nu har han äntligen fått ett vettigt läge och han kan öppna bra och det är inte otänkbart att han kan nå spets här fast det finns ett par snabba hästar utvändigt så det är inte säkert men oavsett så borde han kunna få ett bra lopp i den främre träffen nu och då tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget. Vinnarodds 3.85 hos Casumo, 888sport, Unibet & LeoVegas

V75 Tips Solvalla Lördag 8/2
Avd 1: 2 Hevin Boko
Avd 2: 1,3,4,6,7,8,11
Avd 3: 4 Elian Web
Avd 4: 2,5,6,7,9,10,11,15
Avd 5: 4,5,6,11,12
Avd 6: 1,3,5,7,8,10,11
Avd 7: 2 Bo C.

1960 rader x 0,50 = 980 kr

Dagens Dubbel Tips 8/2
DD-1: 1,3,5,7,8,10,11
DD-2: 2 Bo C.

7 rader x 20 kr = 140 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas , Casumo

V75-1
Vi inleder V75 med STL Stoeliten, Försök 1 över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Hevin Boko som har visat god form på sistone. Näst senast så avslutade hon mycket vasst till andraplatsen bakom Dear Friend och gången efter det så var hon ute i ett sexhästarsfält på Solvalla där hon travade hela loppet utvändigt om ledande Ultra Bright i ett högt tempo men i slutsvängen så hade hon knäckt ledaren och länsade sedan undan till en överlägsen seger. Hon kom i mål på 12,3 över medeldistans då och hon är stark och rejäl och oöm för positioner så gör hon om den prestationen från senast så får övriga ekipage köra om andrapriset. Första gången Mika Forss får köra henne nu är intressant och det tror jag kommer fungera bra.

Vid gardering kan 5 Ultra Bright som tog sig förbi min spik i starten senast och gjorde det sedan bra från ledningen även om hon bara fick nöja sig med andraplatsen vara tänkbar. Hon är kvick iväg och är spetsbudet här och skulle hon få fuska bort en del av loppet i täten så kan hon leda loppet länge men jag tror hon får svårt att stå emot min spik den sista biten, 9 Global Upper Style skrällde rejält när hon efter en vass spurt på open stretchen plockade hem Sto-SM på Åby för tre starter sedan. Kan hon få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så har hon en vass spurt att tillgå men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Hevin Boko
Spets efter 500m: 5 Ultra Bright
Skrällen: 9 Global Upper Style
Ranking: A 2 B 5,9,4,8 C 10,1,3,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-2
STL Klass II, Final över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 3 Carlos Ken har gjort två starter efter lång frånvaro och har gått bra i båda dessa. Näst senast på Axevalla så satt han i tredje utvändigt innan han gick till attack på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så krigade han sig till en knapp seger före Zeus Dipa. Gången efter det så var han ute i ett Klass II försök på Jägersro och där så fick han trava utvändigt ledande Gigantic Star och knäckte denne men i en tät upploppsduell så fick han ge sig när Sunday Sonata tog sig förbi på linjen. Nu har det gått en månad sedan det senaste framträdandet men från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han kan få en fin resa i den främre träffen så han ska räknas tidigt här. Första gången med urryckare är intressant, 8 Il Duce Boko kommer till den här starten med tre raka segrar. Han vann enkelt med krafter kvar efter att ha kört sig till ledningen i ett tidigt skede senast. Uselt läge här men om Marc Elias kan hitta ner i en vettig position så tål han att göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan och kan då blanda sig i segerstriden på nytt. Eventuellt norskt huvudlag nu.

1 Global Venture travade först utvändigt om Il Duce Boko senast och hakade på bra till andraplatsen bakom denne senast. Han är kvick iväg och har tagit samtliga sina fyra tidigare segrar från spets och skulle han lyckas hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge och kan då vara med och göra upp om segern här, 7 Indy D. kommer även han med tre raka segrar. I den senaste starten så satt han i fjärde utvändigt innan attacken sattes in på sista bortre långsidan men han såg trög ut innan han tog tag i grejerna och plockade en knapp seger. Han är inte så snabb iväg så det finns en klar risk att han hamnar illa till här men om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan det räcka en bit även här, 4 Sunday Sonata har spurtat bra och plockat två raka segrar. Kan hon få smyga med och få spara speeden fram till upploppet så kan hon vara långt framme här, 6 Högstenastalldräng har bra form och får Jorma Kontio i vagnen för första gången vilket är klart intressant, 11 Inshallah har spurtat in till två raka segrar över kort distans. Dåligt läge men vid ett uppskruvat tempo så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 3 Carlos Ken
Spets efter 500m: 1 Global Venture
Skrällen: 11 Inshallah
Ranking: A 3,8 B 1,7,4,6,11 C 9,10,2,5,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-3
Bulwarks lopp - STL Gulddivisionen, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Elian Web som var ute i samma lopp som världsstjärnan Propulsion på Bergsåker senast. Han tog då hand om ledningen så Propulsion fick vandra dödens och han vann sedan på ett bra vis från spets. Han är kvick iväg och här tror jag att Jorma Kontio blåser till ledningen och från spets här så blir han mycket svår att fånga in om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han har gått i ledningen tre gånger tidigare och han har vunnit alla tre gångerna.

Vid gardering kan 5 Disco Volante som kommer med två raka segrar och formen på topp vara tänkbar. Han är startsnabb men jag tror inte han tar en hel längd på min spik i startögonblicket och då riskerar han att få göra mycket av grovjobbet på egen hand och då kan det bli tufft att ta en ny seger här, 9 Gareth Boko var strålande bra när han trots en tung löpning först i andraspår avfärdade den ledande Stepping Spaceboy som fått bestämma i ledningen och höll även ifrån sig en bra avslutande Olle Rols till seger senast. Kan Marc Elias servera honom en fin löpning och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Elian Web
Spets efter 500m: 4 Elian Web
Skrällen: 6 Olle Rols
Ranking: A 4 B 5,9,6,3,12,2,8 C 1,10,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-4
STL Diamantstoet, Final över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 6 I'm A Believer satt långt ner i kön men hon avslutade sylvasst och fångade in den ledande Rapide Cash kort före mål trots att det inte gått så fort där framme i ledningen till seger senast. Nu har hon innerspår på den första tilläggsvolten men det är bara fem hästar på start och jag tror att Kenneth Haugstad kan hitta loss i god tid före mål och med en liknande spurt som senast så kan hon bli svår att stå emot den sista biten så hon ska räknas tidigt här, 2 Aura S.L. har gjort bort sig med startgalopp i de två senaste loppen men gången innan det var hon duktig när hon avfärdade Peter Untersteiners då obesegrade löfte Mahma Lane i ett V75 lopp på Halmstad. Det är en stor häst så det föreligger en viss galopprisk även här men Jorma Kontio är säker och kan hon hålla sig i rätt gångart så tål hon att göra mycket av grovjobbet på egen hand om det skulle behövas så felfri nu så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

5 Rapide Cash hade två raka segrar innan hon bara blev tvåa när tipsettan spurtade förbi henne på upploppet senast. Hon var inte fullt körbar sista biten och bröt ut lite så den här gången får hon tävla utan can't see back som hon hade på vänster sida senast. Femtespår i volten nu men det är inga hästar på springspår så då tror jag hon kan kliva iväg rätt bra och felfri här så ligger vägen öppen för tidig ledning och skulle hon komma till spets smärtfritt så kan hon få sin revansch här, 7 Melizza kördes fram utvändigt ledaren med 1400 meter kvar av loppet och från den positionen så höll hon sedan klart bra till fjärdeplatsen bakom vinnande I'm A Believer. Kan Erik Adielsson som sitter upp bakom hästen få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten, 9 Micro Vick gick en mycket vass spurt mellan hästar fram till andraplatsen bakom vinnande Sunday Sonata senast. Hon är inte så snabb iväg men kan hon få en del draghjälp fram till upploppet så har hon en vass spurt att ta till den sista biten och då kan hon ställa till med en rejäl överraskning här.

Min Vinnare: 6 I'm A Believer
Spets efter 500m: 5 Rapide Cash
Skrällen: 9 Micro Vick
Ranking: A 6,2 B 5,7,9,11,10,15,14,8,12,13 C 1,4,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-5
STL Silverdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Pascha Tilly har levererat bra prestationer en längre tid. Senast så satt han långt ner i kön men gick en mycket vass avslutning fram till tredjeplatsen bakom vinnande Flash Håleryd. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan han få en del draghjälp under slutvarvet så har han en härlig speed som biter bra till slut så han ska räknas tidigt här, 4 Hawk Cliff avgjorde till en säker seger senast. Han har inte startat sedan den vinsten för han har kommit upp i den högsta klassen nu men man har medvetet valt att vänta in den här finalen. Han kan gå från alla positioner och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så kan Örjan Kihlström servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

5 Sign Me Up Too fick visserligen en tuff resa senast men borde kunnat bättre. Man har inte hittat något fel på honom efter den starten. Han kan öppna rejält vid laddning och då kan han komma till spets här och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här om inte någon häst utvändigt trycker upp ett hårt tempo men Mathias Andersson med Doctor Doxey Zenz är nog ute efter ledningen så då kanske han tvingas släppa men kan isåfall bli farlig med en eventuell lucka till slut, 6 Doctor Doxey Zenz fick elak press av Pacific Face över lång distans näst senast och det blev för tufft så han fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Hawk Cliff. Gången efter det så travade han åter i spets men stumnade och det blev en slutlig sjätteplats bakom vinnande Flash Håleryd. Kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets här så kan han vara långt framme, 12 Harran Boko vann på ett bra vis från spets näst senast och i den efterföljande starten så gick han en bra avslutning till tredjeplatsen i ett lopp på Vincennes som vanns av Elegant Tilly. Skulle det bli hårt tempo på loppet så är han inte borta här trots sitt dåliga utgångsläge.

Min Vinnare: 11 Pascha Tilly
Spets efter 500m: 5 Sign Me Up Too
Skrällen: 5 Sign Me Up Too
Ranking: A 11,4 B 5,6,12,7,9,10,8,2 C 1,3
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-6
STL Klass I, Final över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 3 Atik D.L. hade tre raka segrar innan han klev fram utvändigt ledande Devs Dragon med knappa varvet kvar i ett V75 lopp på Kalmar och han höll sedan starkt till andraplatsen. Här sitter han bra till i den främre träffen omgående så han ska räknas tidigt här, 5 Devs Dragon vann på ett bra vis från ledningen senast. Han är obesegrad i spets efter åtta gånger han har travat i den positionen så kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

10 Hector Boko kommer med fyra raka segrar. Senast så klev han fram utvändigt ledaren efter 650 meter och tog sedan ner sitt motstånd i en knepig stil den sista biten. Nu gäller bakspår över full distans och han är klart bättre i ledningen över kort distans så det är ingen fördel. Löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så kan han ändå vara långt framme här, 7 Ingo fick bestämma i ledningen senast och gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Från ett spår långt ut nu blir det svårare att komma till spets men om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig när han sätter in slutstöten och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 8 Arch Lane har gjort två starter för Oscar Berglund. Det blev en andraplats i debuten innan han vann från ledningen senast. Stilen var inte den bästa senast men det berodde troligen på banan. Uselt läge här men han är väldigt snabb iväg vid laddning så kan han ramla ner i en hygglig position så kan han vara med och utmana om segern på nytt. Han har haft rycktussar i de två senaste loppen utan att de har dragits så den växeln finns kvar att använda här.

Min Vinnare: 3 Atik D.L.
Spets efter 500m: 5 Devs Dragon
Skrällen: 7 Ingo
Ranking: A 3,5 B 10,7,8,11,1,4,6 C 2,9,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Bo C. som satt i femte utvändigt innan han satte in attacken på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så fångade han in den ledande Fossens Bonus och slog även av Test Drive som tog andraplatsen fram till seger över Örebros korta upplopp näst senast. Gången efter det så satt han återigen långt bak när han attackerade i vida spår på upploppet och den här gången så räckte det inte till seger utan han fick nöja sig med andraplatsen bakom Religious som vann från ledningen. Nu har han äntligen fått ett vettigt läge och han kan öppna bra och det är inte otänkbart att han kan nå spets här fast det finns ett par snabba hästar utvändigt så det är inte säkert men oavsett så borde han kunna få ett bra lopp i den främre träffen nu och då tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget.

Vid gardering kan 5 Religious som fick bestämma i spets och gick undan till seger före min spik senast vara tänkbar. Han är kvick iväg och skulle han lyckas trycka sig till spets så kan han leda loppet länge men jag tror inte han får fuska bort en del av loppet isåfall och då kan det bli tufft att ta en ny seger så han får ses främst som ett platsbud, 10 Man At Work gör ofta bra lopp även om han inte har någon seger på de fem senaste starterna. Senast så fick han en dryg inledning på loppet innan han landade i dödens och från den positionen så höll han sedan klart bra till andraplatsen bakom vinnande Franklin Face. Kan Örjan Kihlström servera honom en fin löpning så är han stark till slut men jag tror mer på min spik här.

Min Vinnare: 2 Bo C.
Spets efter 500m: 5 Religious
Skrällen: 11 Remarkable Feet
Ranking: A 2 B 5,10,12,3,4,6,11,9 C 8,1,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming