DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla Söndag 27/10

27 Oktober 2019 - 08:37

Söndagen bjuder på V75 tävlingar ifrån Solvalla när Breeders' Crown semifinalerna där de fyra främsta hästarna går vidare till finalerna i fyra olika klasser ska avgöras och nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-1 på nummer 4 Inti Boko som såg väldigt fin ut vid vinsten i ett uttagningslopp till Derbyt från ledningen för tre starter sedan. I finalen sedan så gjorde han bort sig med galopp när han hade tagit hand om ledningen. Felfri nu så tror jag han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så säljer han sig dyrt från den positionen.

Min andra spik kommer i V75-2 på nummer 4 Ganga Bae som svarade för en strålande prestation senast. Hon fick trava i dödens större delen av loppet och via 11 tempo sista 800 meterna så vann hon på ett mycket bra vis. Jorma Kontio har kört henne fyra gånger, med tre segrar som resultat där den enda plumpen kom i Oaks där hon aldrig riktigt fick chansen. Här tror jag att hon körs till ledningen in i första sväng och från den positionen så tror jag hon blir svårfångad.

V75-1 4 Inti Boko
V75-2 4 Ganga Bae
V75-3 1,2,3,4,6,9,10
V75-4 1,2,3,5,7,11,12
V75-5 8,10,11,12
V75-6 5,6
V75-7 2,3,5,6,11

1960 rader x 0,50 = 980 kr

Dagens Dubbel
DD1: 5 Aleppo Pine
DD2: 2,3,5,6,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Breeders' Crown Fyraåriga Hingstar/Valacker - Semifinal över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Inti Boko som såg väldigt fin ut vid vinsten i ett uttagningslopp till Derbyt från ledningen för tre starter sedan. I finalen sedan så gjorde han bort sig med galopp när han hade tagit hand om ledningen. Felfri nu så tror jag han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så säljer han sig dyrt från den positionen, vid gardering kan 1 Pinto Bob som fastnade med krafter sparade senast vara tänkbar. Innerspåret nu är inte optimalt men om Robert Bergh kan hitta loss så kan han bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet, 10 Roofie kvalade in till finalen av Derbyt där det slutade med en femteplats. Senast så satt han långt bak men gick sedan en vass avslutning via 10 tempo sista 700 meterna fram till fjärdeplatsen bakom vinnande Betting Gangster. Med en vettig rygg att gå i under slutvarvet här så kan han utmana om en framskjuten placering fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Inti Boko
Spets efter 500m: 4 Inti Boko
Skrällen: 2 Lexington Tooma
Ranking: A 4 B 1,10,2,6,11 C 7,8,9,5,12,3
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Breeders' Crown Treåriga Ston - Semifinal över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Ganga Bae som svarade för en strålande prestation senast. Hon fick trava i dödens större delen av loppet och via 11 tempo sista 800 meterna så vann hon på ett mycket bra vis. Jorma Kontio har kört henne fyra gånger, med tre segrar som resultat där den enda plumpen kom i Oaks där hon aldrig riktigt fick chansen. Här tror jag att hon körs till ledningen in i första sväng och från den positionen så tror jag hon blir svårfångad, vid gardering kan 9 Alaska Kronos som vann på ett bra vis näst senast vara tänkbar. I Oaksfinalen gången efter det så höll hon bra till andraplatsen bakom vinnande Diana Zet från dödens. Kan Örjan Kihlström som kör hästen få smyga med och spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut, 1 Mad Princess avslutade godkänt i skymundan till femteplatsen i Oaksfinalen senast. Hon kan inte vara med i någon spetskörning men om hon kan hitta loss från innerspåret så kan det räcka en bit här. Det var barfota runt om senast men nu blir det skor runt om igen meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 4 Ganga Bae
Spets efter 500m: 4 Ganga Bae
Skrällen: 1 Mad Princess
Ranking: A 4 B 9,1,2,3,8,7 C 10,11,12,5,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Breeders' Crown Treåriga Hingstar/Valacker - Semifinal över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 2 Digital Summit har övertygat rejält på slutet och ståtar nu med tre raka segrar. Senast så gick han på med 800 meter kvar av loppet och via 10,8 sista 800 meterna gick han undan till en överlägsen seger. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 3 Brother Bill avslutade strålande till andraplatsen bakom Power i Kriteriet. Senast kördes han till spets och gick undan till en enkel seger. Han kan öppna kvickt och skulle Jorma Kontio som kör hästen nå spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men även om det inte skulle bli spets så kan han vinna loppet från andra positioner också, 6 Bythebook hade två raka segrar innan han blev femma i Kriteriefinalen senast. Han kan lägga iväg bra från start och kan utmana om ledningen här men det är inte säkert att han kan ta sig dit fast oavsett så ska han räknas tidigt här, 10 Ubiquarian Face galopperade bort sig i ett tidigt skede i Kriteriefinalen senast. Gången innan det var han mycket bra när han vann från ledningen och felfri nu så kan han vara långt framme om Adrian Kolgjini kan servera honom en fin löpning, 1 Galileo Am kan öppna rätt hyggligt och kan få ett bra lopp på innerspår och skulle han få en lucka så kan han ställa till med en överraskning. Troligen helstängt huvudlag den här gången meddelar Björn Röcklinger.

Min Vinnare: 2 Digital Summit
Spets efter 500m: 3 Brother Bill
Skrällen: 1 Galileo Am
Ranking: A 2,3,6 B 10,1,9,4 C 5,8,7,11,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Breeders' Crown Fyraåriga Hingstar/Valacker - Semifinal över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 11 Betting Gangster var mycket duktig när han vann från ledningen senast och trots ett tufft utgångsläge här så ska han räknas tidigt, 1 Marcello Wibb klättrade i rygg på tipsettan senast och såg väldigt bra ut. Han är snabb ut och här tror jag han kan få vinnarhålet på nytt och skulle en lucka uppenbara sig så kan han bli farlig över upploppet, 12 Tae Kwon Deo vann SprinterMästaren i somras och gjorde comeback efter en tids frånvaro senast när han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom tipsettan från dödens. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och trots ett jobbigt startspår så kan han utmana om en framskjuten placering om det klaffar med löpningsförloppet, 3 Global Welcome har krånglat en del och han har haft lite problem med sina leder. Lite svårbedömd är han fast han har bra grundkapacitet och är kvick ut så jag tror han sitter i ledningen in i första sväng och skulle han få bestämma en del i täten så kan det räcka långt här, 5 Zephyr Kronos ströks inför en tilltänkt start i Hamburg för en halsinfektion senast. Han kan öppna rätt bra och kan få en fin löpning i den främre träffen och kan då duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 11 Betting Gangster
Spets efter 500m: 3 Global Welcome
Skrällen: 2 Wingmaster
Ranking: A 11 B 1,12,3,5,7,2 C 10,9,6,4,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
Breeders' Crown Treåriga Ston - Semifinal över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Dontlooseallmoney har varit mycket duktig och hon levererade en vass avslutning till seger näst senast. Gången efter det så var hon ute i Oaksfinalen där hon satt en bit ner i kön innan hon gick på med 850 meter kvar av loppet och via 08,8 sista 800 meterna så nådde hon tredjeplatsen bakom vinnande Diana Zet. Med en vettig rygg att gå i under slutrundan nu och en liknande spurt här så kan hon bli svår att stå emot den sista biten, 8 Mascate Match har vunnit 11 av sina 13 starter hittills. Hon var inte som bäst senast i det finska Kriteriet när hon gav sig från ledningen men det visade sig att hon hade dåliga blodvärden då. Hon är kvick ut och trots spåret här tror jag Pekka Korpi laddar mot ledningen och skulle hon komma till täten smärtfritt så kan det vara läge för en ny seger, 12 Milady Grace har ingen tur med spårlottningen då hon har fått spår 12 för tredje gången i rad. Klaffar det med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen, 11 Ies Elisabet blev lite för het i ledningen senast och fick dessutom ett par tryckare under vägen. Kan Carl Johan Jepson som kör hästen få smyga med och spara speeden fram till upploppet så är hon mycket intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 10 Dontlooseallmoney
Spets efter 500m: 8 Mascate Match
Skrällen: 11 Ies Elisabet
Ranking: A 10,8 B 12,11,1,3 C 2,6,4,5,9,7
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Breeders' Crown Fyraåriga Ston - Semifinal över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Aleppo Pine galopperade bort sig i ledningen i Stoderbyt för tre starter sedan men efter det har hon gjort det mycket bra och plockat två raka segrar. Hon kan kliva iväg bra från start och är loppet spetsfavorit och skulle Örjan Kihlström få styra och ställa som han vill i täten så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 6 Racing Brodda är den givna utmanaren till tipsettan som efter flera starka prestationer fick utdelning i ett storlopp när hon efter en mäktig långspurt var först i mål i finalen av Stoderbyt senast. Hon är inte så snabb ut och kan tvingas göra en del grovjobb på egen hand men skulle hon få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut, vid ytterligare gardering kan 9 Au Pair Girl som kommer med två raka andraplatser i raden vara tänkbar. Hon gick mycket bra efter en sen lucka bakom Conrads Rödluva senast. Här kan hon få smyga med i ryggar och blir det högt tempo på loppet så biter hennes spurt bra till slut

Min Vinnare: 5 Aleppo Pine
Spets efter 500m: 5 Aleppo Pine
Skrällen: 9 Au Pair Girl
Ranking: A 5,6 B 9,10,4,12,11 C 3,2,1,8,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med Breeders' Crown Fyraåriga Hingstar/Valacker - Semifinal över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Mellby Glader riktigt bra vid vinsten senast när han slog Missle Hill knappt men säkert. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången och om Robert Bergh kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden igen och han ska räknas tidigt här, 3 Ferrari Sisu vann försöket till Derbyt på ett bra vis och gjorde sedan det mycket bra som tvåa i finalen för tre starter sedan. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då duga en bit mot det här gänget, 2 Deep Pockets har varit borta från tävlingsbanorna ett par månader men han har visat upp gott kunnande vilket 8 vinster på 15 starter visar och med ett passande rygglopp så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 6 Evaluate är ojämn men han hade krafter kvar i sista sväng senast fast då krokade man ihop med en konkurrent och tappade all fart så var den dagen förstörd. Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan han vara långt framme, 11 Falcon Am står tufft till här men om han kan få smyga med och få spara speeden fram till upploppet så kan han ställa till med en rejäl överraskning, 1 Viking Brodde drar en del streck här men han galopperade före start senast och har gjort så även tidigare så det kan bli problem från innerspåret här och han får inte plats på systemet, 8 Maxus blir en del betrodd för han avgjorde på ett bra vis näst senast. Gången efter det så var han tvåa i Grosser Preis Von Deutschland bakom Zarenne Fas men här drar utgångsläget ner möjligheterna så därför rankas han ner.

Min Vinnare: 5 Mellby Glader
Spets efter 500m: 4 Adde S.H.
Skrällen: 2 Deep Pockets
Ranking: A 5,3 B 2,6,11,1,8,12,4 C 7,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming