DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla Söndag 27/9

26 September 2020 - 15:07

På söndagen är det V75-tävlingar ifrån Solvalla. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 3 Ecurie D. i den andra avdelningen samt 14 Aura S.L. i den femte avdelningen.

V75 Tips Solvalla Söndag 27/9
Avd 1: 2,4,5,9
Avd 2: 3 Ecurie D.
Avd 3: 1,2,5,7
Avd 4: 1,3,4,5,6,8,9,11,14,15
Avd 5: 14 Aura S.L.
Avd 6: 3,4,7,9,10
Avd 7: 9,15

1600 rader x 0,50 = 800 kr

DD Tips Solvalla Söndag 27/9
DD-1: 3,4,7,9,10
DD-2: 9 Exaudio Vici

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS SOLVALLA SÖNDAG 27/9

V75-1
Vi inleder V75 med Giant Diablos lopp - STL Stoeliten, Försök 12 i Meeting 1 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Racing Brooda gick en stark avslutning och sänkte den ledande Summit In Sight men hon kunde inte stå emot Global Welcome som spurtade mycket bra så hon fick nöja sig med andrapriset senast. Hon har inte varit ute över kort distans på två år men har ett trevligt utgångsläge nu. Hon kan öppna snabbt så här tror jag att Rikard N Skoglund har siktet inställt på ledningen. Från spets nu så så kan hon bli svår att fånga in över den korta distansen.

5 Mellby Free tappade travet och galopperade kort efter start i Årjängs Stora Sprinterlopp för fyra starter sedan. Gången efter det så tog hon över ledningen efter ett halvvarv och sedan så vann hon väldigt lätt från den positionen med sparade krafter. Näst senast så fick hon ett lopp i tredje utvändigt innan hon gick till anfall i spåren och hon fullföljde godkänt och kom i mål som trea bakom Conrads Rödluva. I Gulddivisionen på Jägersro senast så drog hon till ledningen och vann enkelt från den positionen över den korta distansen. Felfri nu så är hon kvick iväg vid laddning fast det är inte säkert att det blir spets den här gången och det finns risk för dödens men hon är bra nog att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så hon ska ändå räknas tidigt.

2 Hevin Boko har gjort det bra vid två raka segrar. Näst senast så kom hon med en härlig avslutning och hon sänkte då den ledande Queer Fish till seger kort före mål. Hon tog över ledningen efter 400 meter och från den positionen så vann hon sedan på ett bra vis i en snabb avslutning senast. Här sitter Mika Forss bra till i andraspår omgående och få hon ett passande lopp så kan hon duga mot det här motståndet.

9 Tessy d'Ete tog ledningen men efter ett halvvarv så släppte hon till Conrads Rödluva och från rygg på denne så hakande hon på klart godkänt som tvåa i EM för ston senast. Bakspår över kort distans nu men får hon hjälp med att tempot hålls uppe och om hon kan få smyga med i en trevlig rygg innan attacken sätts in så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 4 Racing Brodda
Spets efter 500m: 4 Racing Brodda
Skrällen: 9 Tessy d'Ete
Ranking: A 4,5 B 2,9,6,10,11,8 C 1,7,3

V75-2
Uttagningslopp till Grand Prix de l'UET 2020 över 2140 meter. Jag har spikat 3 Ecurie D. som har vunnit 12 av karriärens 13 starter. Han tog över ledningen efter 600 meter och han vann sedan lätt med sparade krafter över lång distans för tre starter sedan. Han är bara fyra år och det var första gången han var ute mot den äldre eliten och dessutom från bakspår över kort distans när han startade i Hugo Åbergs Memorial på Jägersro i slutet av juli. Han gjorde det bra då även om han var utan chans på segern och kom in som fyra bakom Double Exposure som vann det loppet från ledningen. Senast så kördes han till spets och fick bestämma och han vann sedan lätt med sparade krafter. Här tror jag han sitter i ledningen i ett tidigt skede igen och då säljer han sig dyrt. Skulle det vara upptaget i täten så tror jag han är huvudet högre än sina konkurrenter så han är inte beroende av ledningen för att ses med en god segerchans här.

Vid gardering kan 1 Power vara tänkbar. Han gjorde första starten sedan maj månad när han var ute i Ragnar Thorngrens Minne på Åby för tre starter sedan. Han svarade då för en stark insats. Han öppnade bra och han gav sig motvilligt från ledningen mot Aramis Bar. Näst senast i uttagningsloppet till Derbyt så höll han upp ledningen från innerspåret och han vann sedan lätt. I Derbyfinalen sedan så hade han ingen större lycka och kom i mål som oplacerad. Han kan kliva iväg bra från start men det troliga är ändå att Robert Bergh nöjer sig ryggen på min spik och då kan han kanske lifta med till andrapriset.

2 Te Amo Corazon spurtade in fint som trea i det norska Derbyt senast bakom Iggy B.R. som drog det längsta strået. Han har ett trevligt utgångsläge nu så hittar Tom Erik Solberg som sitter upp bakom hästen en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet men jag tror inte han räcker hela vägen till seger.

Min Vinnare: 3 Ecurie D.
Spets efter 500m: 3 Ecurie D.
Skrällen: 2 Te Amo Corazon
Ranking: A 3 B 1,2,4,5,6 C 9,8

V75-3
Uttagningslopp till Grand Prix de l'UET 2020 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Guzz Mearas travade i ledningen men fick ge sig mot Hail Mary med en liten marginal i uttagningsloppet till Derbyt senast. Han fick spår 12 i Derbyt och spurtade klart godkänt som femma bakom Hail Mary som vann det loppet från spets. Här har han ett betydligt bättre utgångsläge och gäller som spetsfavorit. Från ledningen så kan han bli svår att fånga in om han skulle få styra och ställa lite som han vill där framme i täten.

1 Aetos Kronos gjorde det bra när han avgjorde till seger i försöket till Derbyt näst senast. I den efterföljande Derbyfinalen så avslutade han sylvasst men han nådde inte ända fram så det slutade med en tredjeplats. Innerspåret nu är inte optimalt men det är ett litet fält så hittar Magnus A Djuse som finns i vagnen loss i god tid före mål så kan han vara med och utmana tipsettan om segern.

5 Ultion Face var duktig i kvalet till Derbyt där han kom i mål som tvåa bakom Aetos Kronos. I den efterföljande Derbyfinalen näst senast så fungerade han inte och han galopperade då kort efter start. Han kom med en härlig avslutning och tog då ner den länge ledande Karat Band till seger kort före mål senast. Han är inte helt att lita på men i ett felfritt lopp nu så har han gott kunnande och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas. Kan Adrian Kolgjini servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden.

7 Admiral Knick avslutade starkt och kom in som tvåa i ett lopp som Ivan B.R. vann på Jarlsberg för fem starter sedan. Han försvann sedan med en startgalopp i finalen av Jarlsberg Grand Prix som Golden Dream M.E. vann från ledningen. Gången efter det på Forus så tog han omgående hand om ledningen vilket blev loppavgörande för han vann väldigt lätt från den positionen. I uttagningsloppet till det norska Derbyt näst senast så hängde han med bra som trea bakom Ivan B.R. som vann från spets. I finalen senast så spurtade han klart bra och kom i mål som femma bakom Iggy B.R. som drog det längsta strået. Tråkigt läge nu men det är ett litet fält så hittar Erik Adielsson som finns i vagnen nu en bra väg med honom så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 2 Guzz Mearas
Spets efter 500m: 2 Guzz Mearas
Skrällen: 7 Admiral Knick
Ranking: A 2,1 B 5,7,4,3,6 C 8

V75-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tio hästar. 1 Calypso Coffee travade först i andraspår innan han tryckte till och tog över ledningen med dryga halvvarvet till mål. Från den positionen så dansade han sedan undan till en förkrossande seger näst senast på Axevalla. Gången efter det fungerade han inte lika bra och han fick ett tufft lopp där han fick gå i spåren så det slutade med en fjärdeplats då. Han gick med skor senast men nu blir det barfota bak precis som vid den senaste segern. Distansen passar bra och här tror jag att Ole Johan Östre vill köra i ledningen. Skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han bli svårfångad.

11 Brunello Hall har gjort det bra i sina senaste starter. För fyra starter sedan så satt han långt bak men han levererade en stark slutrunda i tredjespår och kom in som tvåa bakom Awesome Kronos som vann det loppet från ledningen. På Visby gången efter det så blev det ledningen efter ett halvvarv och sedan så vann han lätt. Näst senast så pressade han sig till spets med 1500 meter kvar av loppet och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen. Han gick bra efter galopp på Hagmyren senast och kom i mål som fyra i ett lopp där Bridge Jumper segrade. Han har lyft sig ett snäpp på barfotabalansen. Dåligt läge nu men i ett felfritt lopp och om Robert Bergh kan hitta en bra väg med honom så kan han utmana om en framskjuten placering.

9 Global Annuity har gjort det bra i tre starter efter ett tävlingsuppehåll. Senast så tuggade han ner sitt motstånd till seger från dödens. Den här gången måste han gå med skor runt om då han är lite öm i hovarna vilket är ett litet minus. Han har springspår nu och kan han dra fördel av det och om han kan slinka ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här motståndet.

8 Dream Creation har gjort tre starter efter en tids frånvaro i ny regi för Svante Ericsson. I debuten så kördes han offensivt till ledningen och från den positionen så lyckades han i en tät upploppsduell hålla undan till seger före Boycott. Gången efter det så provade han lyckan i ett uttagningslopp till Norskt Travderby och då fick han inte helt fritt och kom i mål med en del sparade krafter som femma bakom Iggy B.R. Senast så avslutade han starkt och tog ner den ledande Center Teemer till en säker seger. Intressant med Ulf Ohlsson upp nu och ställer inte femtespåret i volten här till med problem så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 1 Calypso Coffee
Spets efter 500m: 1 Calypso Coffee
Skrällen: 3 Jaguar C.Boko
Ranking: A 1,11 B 9,8,4,3,15,14,5,6 C 7,10,13,2,12

V75-5
Stig H Akademiens lopp - STL Ungdomslopp - Spårtrappa - Guldklockan 2020 över 2140 meter. Jag har spikat 14 Aura S.L. som flög fram över upploppet näst senast men hon fick aldrig tag i Redneck Woodland som vann det loppet från ledningen. Senast så hade hon 20 meters tillägg över kort distans och det blev för svårt att plocka in så hon fick nöja sig med sjätteplatsen bakom Strangerinthenight som vann det loppet. Autostart nu är ett plus för hon trivs inte riktigt i volten. Utgångsläget nu är inte det bästa men kan hon få lite draghjälp under slutrundan så har hon en vass kusk i Magnus A Djuse så klaffar det med löpningsförloppet så tror jag hon blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 3 B.W.T.Devil vara tänkbar. Hon kommer till det här loppet med tre vinster på de fem senaste starterna. På Bergsåker näst senast så satt hon i tredje utvändigt innan hon attackerade på den sista bortre långsidan och hon tog då över ledningen i slutkurvan och hon stack sedan undan till en väldigt enkel seger. På Hagmyren senast slutade det med en tidig galopp. Felfri nu så kan hon öppna bra så här kan det bli tidig ledning. Hon är dock inte beroende av spets för hon går lika bra bakifrån så kan Veikko Haapakangas få till en bra styrning så kan hon ha vissa möjligheter.

8 Eclipse Am tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan så vann han rätt enkelt från den positionen för fyra starter sedan. Han landade i dödens med dryga varvet till mål för tre starter sedan. Han tog ner ledaren men han kunde inte stå emot Rock My Dreams som avslutade starkt så det slutade med en andraplats då. På Åby näst senast så satt han i andra utvändigt innan han gick till attack och på upploppet så sänkte han sitt motstånd till seger. Han gick en godkänd avslutning och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Exclusive Matter senast. Han skulle efter det ha startat på Solvalla i mitten på månaden men han fick feber så han kom inte till start. Han var fin i ett jobb nyligen och normalt sett så duger han bra i klassen och då kan det räcka en bit här om det löser sig med positionerna från ett dåligt läge.

Min Vinnare: 14 Aura S.L.
Spets efter 500m: 3 B.W.T.Devil
Skrällen: 5 Jareth Boko
Ranking: A 14 B 3,8,13,5,9,12,11,10,2,7 C 4,1,6,15

V75-6
STL Open - Frances Bulwarks/Olle Anderssons lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 7 Double Explosive var väldigt bra när hon vann Hugo Åbergs Memorial i fin stil från ledningen näst senast. I Finlandia Ajo gången efter det så gick hon på nytt i ledningen men hon fick ge sig mot en stark Zarenne Fas kort före mål då. Det var en krävande bana och hon fick ta igen sig lite efter det och nu tränar hon på bra igen. Hon är väldigt explosiv från start så trots ett spår långt ut på vingen här så är det inte omöjligt att hon kan ta sig till spets. Skulle så bli fallet så stiger hennes chanser.

4 Missle Hill gjorde det bra när han tog ner den ledande Diamanten från dödens kort före mål på Lindesberg för fem starter sedan. Han forcerades till spets i den andra kurvan och han vann sedan Kjell P Dahlströms Minne från den positionen på Mantorp i början av augusti. Han var ute i Jubileumspokalen på Solvalla näst senast. Han gynnades då av ett högt uppskruvat tempo på loppet och han tackade för det med att via en stark spurt sänka en heroisk Stoletheshow i ledningen till seger. På Hagmyren senast så kom han till spets efter ett halvvarv och från den positionen så vann han sedan lätt. Trevligt läge nu och hittar Per Lennartsson en bra väg med honom så kan han vara långt framme igen.

9 Milligan's School var duktig när han vann Årjängs Stora Sprinterlopp från ledningen för fem starter sedan. I Hugo Åbergs Memorial gången efter det så räckte han inte till. Det blev en galopp innan bilen släppte fältet för tre starter sedan. I Sundsvall Open Trot gången efter det så hade han innerspår bakom bilen och han ledde då loppet från start till mål. Han kom med en vass spurt senast och kom i mål som tvåa bakom Missle Hill. Kan han få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

10 Milliondollarrhyme fick äntligen vinna näst senast och han såg väldigt fin ut över upploppet då. Han fick dåliga ryggar senast och slutade oplacerad i Sundsvall Open Trot för en månad sedan. Kan han få en bättre rygg att gå i den här gången och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

3 Racing Mange fullföljde bra och kom in som femma i Hugo Åbergs Memorial för tre starter sedan. På Tingsryd näst senast var han blek i ledningen och kom in först som femma bakom Heart Of Steel som vann från utvändig position. Han var betydligt bättre när han hängde med klart bra som tvåa i rygg på Mellby Free senast. Kan Joakim Lövgren servera honom ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 7 Double Exposure
Spets efter 500m: 7 Double Exposure
Skrällen: 3 Racing Mange
Ranking: A 7,4 B 9,10,3,2,6,5 C 8,1

V75-7
Vi avslutar V75 med Walter Lundbergs Memorial över 3140 meter och jag har streckat två hästar. 9 Exaudio Vici kommer med fin form till den här starten. Fyra vinster och en andraplats har det blivit på de fem senaste loppen. Han plockade ner sitt motstånd från dödens för fem starter sedan. Gången efter det på Lindesberg landade han i dödens med två varv till mål och från den positionen så tog han ner den ledande Mats Tooma i en tät upploppsstrid. Han var ute över fyra varv på Axevalla för två månader sedan. Då travade han i ledningen men han fick ge sig mot Pacific Face kort före mål då. Han vann ett långlopp på Åby näst senast efter att ha kommit till ledningen med varvet kvar av loppet. Han tog ner Lucky Base till seger från dödens senast. Kan Torbjörn Jansson hitta en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

15 Ble Du Gers drog fördel av ett högt tempo vid vinsten i Oslo Grand Prix tidigare i sommar. För fem starter sedan så vann han Ulf Thoresen Grand International på Jarlsberg. Han galopperade sedan före starten i Hugo Åbergs Memorial och för tre starter sedan i Åby Stora Pris så fastnade han med en del sparade krafter och slutade oplacerad bakom Moni Viking som var starkast i det gänget. Han hade dubbla tillägg i ett långlopp på Solvalla näst senast och han gjorde det bra men Exaudio Vici var lite vassare så han fick nöja sig med andraplatsen bakom denne. Han attackerade på den sista bortre långsidan senast och in på upploppet så plockade han lätt ner den ledande M.S.Triple J. till en säker seger. 60 meters tillägg nu är tufft men han är stark och rejäl så kan han sitta i en vettig position inför avgörandet så fäller han många hästar till slut.

I övrigt kan 11 Armour As vara tänkbar. Han har inte fått till det på sistone för det har blivit två raka galopper. Han stressade upp sig av omstarterna som blev senast. Kan han slippa omstarter nu och om han kan hålla ihop aktionen den här gången så tror Jerry Riordan som tränar hästen på en rätt bra vinstchans men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 9 Exaudio Vici
Spets efter 500m: 1 Ready To Roll
Skrällen: 13 Alone
Ranking: A 9,15 B 11,1,14,2,13 C 7,8,12,6,4,5,3,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming