DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla Torsdag 26/12

23 December 2019 - 19:40

Annandag Jul bjuder traditionsenligt på V75 finaler från Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-6 på nummer 1 Stepping Spaceboy som är relativt ny i den högsta klassen men han gjorde comeback efter lång frånvaro senast. Han höll då upp ledningen och ledde från start till mål i Legolas Minne på Åby. Han har travat i ledningen tio gånger tidigare och han har vunnit åtta av dessa och med spetsläge på nytt så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

V75-1 Alla
V75-2 2,3,4,5,6,11
V75-3 2,4,9,11
V75-4 7,9
V75-5 3,4
V75-6 1 Stepping Spaceboy
V75-7 2,12

1344 rader x 0,50 = 672 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1 Stepping Spaceboy
DD2: 2,3,10,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Baroness Karsks lopp - Stoeliten över 2140 meter och jag har streckat alla sju hästarna, 7 Wild Love har visat fin form på slutet och ståtar nu med två raka segrar. Hon har haft svårt på Solvalla tidigare och det är tufft motstånd nu men det är ett litet fält och hon tål att göra en del jobb på egen hand så kan Kevin Oscarsson servera henne en fin löpning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt. Järnskor bak nu istället för aluminium som hon hade senast meddelar Bengt Simberg, 1 Bugatti Brick spurtade riktigt vasst i Örebro till andraplatsen bakom Waffle Cone senast. Hon är startsnabb så här kanske hon kan hålla upp ledningen och skulle Jorma Kontio som kör hästen lyckas med det så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Dear Friend avgjorde till en säker seger i ett litet fält på Axevalla senast. Det var första gången hon vann ett lopp med skor på alla fyra hovarna för hon är klart bättre barfota. Hon kan öppna bra om Johan Untersteiner väljer att ladda från början fast oavsett så ska hon räknas tidigt här, 5 Hevin Boko orkade inte efter att ha fått trava först utvändigt senast. Kan hon få spara speeden fram till upploppet så biter hennes avslutning bra till slut.

Min Vinnare: 7 Wild Love
Spets efter 500m: 1 Bugatti Brick
Skrällen: 5 Hevin Boko
Ranking: A 7,1,4 B 5,2,6,3
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Final över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Surf'n Turf ståtar med tre raka segrar. Han drog till ledningen från ett spår långt ut på vingen senast och vann sedan enkelt från den positionen. Han har tre vinster på lika många gånger han har travat i ledningen så här tror jag att Torbjörn Jansson vill köra i spets så länge lampan lyser och skulle han få bestämma som han vill i täten så kan han rinna undan till en ny seger, 6 Iggy B.R. övertygade vid vinsten på Bjerke senast. Det har gått nästan sex veckor sedan dess och här riskerar han att hamna illa till från början men han är vässad i ett banjobb meddelar man från stallet. Han har styrkan som främsta vapen och han är gynnad av körspö nu och han kan visa sig vara starkast över upploppet.

11 Inspector galopperade bort sig i startrusningen näst senast. Gången efter det så fick han ett bra lopp i vinnarhålet och spurtade sedan till en knapp seger via open stretchen. Kan han få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig över upploppet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 2 Odds Indicator kommer med en fin rad. Från ett perfekt utgångsläge här så sitter han bra på det i andraspår direkt och kan vara långt framme igen. Eventuellt första gången i jänkarvagn är intressant nu.

Min Vinnare: 3 Surf'n Turf
Spets efter 500m: 3 Surf'n Turf
Skrällen: 11 Inspector
Ranking: A 3,6 B 11,2,5,4,12,1,8 C 7,9,10
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365 

V75-3
STL Silverdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Martin De Bos har tagit två raka spetssegrar på slutet. Han är inte beroende av att gå i ledningen vilket han visade vid vinsten för fyra starter sedan när han vann från ett liknande läge över kort distans. Med ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut om Mika Forss kan servera honom en fin resa, 4 Esprit Sisu galopperade i starten senast men kom efter det tillbaka starkt och räddade fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av tipsettan. Han kan öppna bra och felfri här så kan det bli spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka till en ny seger. Han är bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas.

9 Hawk Cliff har tre lopp i kroppen efter lång frånvaro. Näst senast så vann han mycket lätt och gången efter det så hamnade han en bit ner i kön och trots en bra spurt så blev det för långt fram och han fick nöja sig med andraplatsen bakom Ginny Weasley. Kan Örjan Kihlström som kör hästen få smyga med i en vettig rygg så kan han bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet, 2 Hazard Boko tappade stilen och galopperade bort sig med 350 meter kvar av loppet senast. Det kan ha varit det hårda underlaget som var orsaken till galoppen meddelar Per Lennartsson. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och kan utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 11 Martin De Bos
Spets efter 500m: 4 Esprit Sisu
Skrällen: 2 Hazard Boko
Ranking: A 11,4 B 9,2,1,10,5,3,8,6 C 7,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Hästägarkannan - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat två hästar, 9 Antonio Trot vinner inte så ofta, men han gick mycket bra som tvåa bakom en väldigt duktig Transcendence senast och den här uppgiften ser passande ut. Han gick ett bra slutvarv senast och möter ett överkomligt motstånd i ett litet fält så trots 80 meters tillägg jämfört med hästarna på startvolten så tror jag han kan bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här, 7 Marrakesh har inte fått det att fungera på sistone och har gjort bort sig med galopp i de tre senaste loppen. Han har hög kapacitet och skulle han få aktionen att stämma så tror jag att Jorma Kontio söker sig framåt mot ledningen efter ett varv och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen. Skor på är nog ingen fördel dock, vid ytterligare gardering kan 8 Sir Henry P.Hill som inte är att lita på men han är stark och rejäl så felfri nu så kan han dyka upp långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Antonio Trot
Spets efter 500m: 3 Pyrolator
Skrällen: 5 Remarkable Feet
Ranking: A 9,7 B 8,6,5 C 3,4,2,1
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass I, Final över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Indra's Secret har övertygat stort för Robert Bergh och har plockat tre raka segrar på lika många starter för sin nuvarande tränare. Vid vinsten i den senaste starten så startade hon från ett dåligt läge men hon styrdes på och satt i ledningen efter ett drygt varv och från den positionen så blev sedan segern odiskutabel. Det har varit längre distanser varje gång fast jag tror inte att medeldistans ska vara något problem för henne och med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon blanda sig i segerstriden igen, 3 Seismic Wave har vunnit tre av fyra starter sedan flyttlasset gick från andra sidan Atlanten för sin nuvarande tränare Timo Nurmos. Han gick en bra avslutning från kön senast fram till seger utan att tussarna behövde ryckas så den växeln finns kvar till den här starten. Här tror jag att han laddas mot spets och skulle han komma till ledningen utan någon större strid så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage så han ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 11 Giant Shadow som har radat upp segrarna och kommer till den här starten med åtta raka segrar vara tänkbar. Bakspår nu samt det faktum att han varit struken för feber efter den senaste starten är ingen fördel fast om Björn Goop kan servera honom en fin löpning så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 4 Indra's Secret
Spets efter 500m: 3 Seismic Wave
Skrällen: 10 Ribaude
Ranking: A 4,3 B 11,10,7,9,1,5,6 C 2,12,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Gert Lindbergs lopp - STL Gulddivisionen, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Stepping Spaceboy som är relativt ny i den högsta klassen men han gjorde comeback efter lång frånvaro senast. Han höll då upp ledningen och ledde från start till mål i Legolas Minne på Åby. Han har travat i ledningen tio gånger tidigare och han har vunnit åtta av dessa och med spetsläge på nytt så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen. Det blir jänkarvagn samt helstängt huvudlag och rycktussar igen, säger Admir Zukanovic, vid gardering kan 8 Milligan's School som har tagit tre raka segrar vara tänkbar. Han såg lite seg ut in på upploppet senast men han kom tillbaka och vann sedan på ett bra vis. Dåligt utgångsläge här och han riskerar att hamna på vingel men om Ulf Eriksson kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 9 Digital Ink spurtade bra och fångade in ledande Global Trustworthy kort före mål senast. Kan Robert Bergh som kör hästen få smyga med i en vettig rygg så har han en vass avslutning och kan då duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Stepping Spaceboy
Spets efter 500m: 1 Stepping Spaceboy
Skrällen: 3 Ragazzo Da Sopra
Ranking: A 1 B 8,9,3,10,2,4,11 C 7,6,5
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 2 Global Winner gick ett starkt slutvarv som tvåa bakom Magic Cash senast. Nu har han äntligen fått ett vettigt startspår och här sitter han bra till i andraspår omgående och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här. Intressant med Björn Goop upp för första gången, 12 Man At Work har gjort det bra på slutet och han var med i omdiskuterad situation på Åby senast. Domarna valde då att fria Night Brodde som fick behålla segern så han fick nöja sig med andrapriset. Här står han tufft placerad men löser det sig lite under vägen så kan han bli svår att stå emot den sista biten, vid ytterligare gardering kan 10 Harran Boko som inte har startat sedan början på november vara tänkbar. Man har siktat mot det här loppet och kan Conrad Lugauer få till en bra styrning så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 2 Global Winner
Spets efter 500m: 5 Night Brodde
Skrällen: 1 Cobbys Olifant
Ranking: A 2,12 B 10,3,5,1,7,6,4 C 9,11,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:14  Lopp 6: Don Viking
Trav - Bergsåker - Vinnare
2.90
20:30  Hertha Berlin - Frankfurt
Fotboll - Bundesliga - 1 draw no bet
1.69
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
02:00  Dallas - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.03
13:00  Sirius - Mora
Innebandy - Superligan Damer - Under 10,5 mål
1.72
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.0
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 768 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming