DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Umåker Lördag 18/4

15 April 2020 - 13:36

V75 tävlingarna landar på lördag i Umåker när Guldbjörken som även är den sista deltävlingen i Paralympiatravet ska avgöras. Finalen i Paralympiatravet körs på Åby kommande lördag. Här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-2 på nummer 9 Better Boss som kommer till den här starten med fyra raka segrar. Han är kvick ut och har tagit många av sina vinster från ledningen så därför är det ingen fördel med bakspår här. Han satt i fjärde utvändigt innan han gick till attack och plockade ner sitt motstånd till seger vid ett tillfälle på Vermo i augusti ifjol så han har vunnit från kön tidigare. Kan Iikka Nurmonen som kör hästen komma igenom rätt så vettigt så tror jag han blir svår att stå emot när man väljer att sätta in slutstöten. Vinnarodds 3.15 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V75 Tips Umåker Lördag 18/4
Avd 1: 1,6,8
Avd 2: 9 Better Boss
Avd 3: 2,4,7,11
Avd 4: 1,2,9
Avd 5: 3,4,12
Avd 6: 1,6,8,11
Avd 7: 3,6,8,11

1728 rader x 0,50 = 864 kr

DD Tips Umåker Lördag 18/4
DD-1: 1 Master Blaster
DD-2: 3,6,8,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Berth Johanssons Memorial - Femåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Attraversiamo gör sitt första framträdande sedan Derbysegern ifjol. Han har fått mycket träning i vinter så han är väl förberedd inför årsdebuten. Svante Båth rapporterar att han har kört ett banjobb med honom och det var han mycket nöjd med. Han är rätt kvick iväg så lyckas Erik Adielsson hålla upp ledningen här så blir han inte lätt att plocka ner även om det kan saknas en del till toppformen. Skulle han bli överflyglad från start så blir det såklart svårare att vinna loppet.

6 Maxus gjorde några bra prestationer under fjolåret. Han blev tvåa bakom Zarenne Fas i Grosser Preis von Deutschland i oktober. I årsdebuten på Färjestad på långfredagen så var han alldeles för laddad och galopperade bort sig direkt. Han är snabb ut fast i första hand gäller det att han kommer iväg felfritt och gör han det så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering här.

8 Even's Cool Boy storskrällde när han efter en invändig löpning i slutsvängen kom loss på upploppet och plockade då ner den ledande Bucks To Burn till seger senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten fast det är ett tråkigt utgångsläge här men får han lite hjälp på vägen så har han en vass avslutning att ta till och kan då dyka upp långt framme på nytt.

Min Vinnare: 1 Attraversiamo
Spets efter 500m: 1 Attraversiamo
Skrällen: 3 Thrust Control
Ranking: A 1 B 6,8,3,4,7 C 5,9,2
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Better Boss som kommer till den här starten med fyra raka segrar. Han är kvick ut och har tagit många av sina vinster från ledningen så därför är det ingen fördel med bakspår här. Han satt i fjärde utvändigt innan han gick till attack och plockade ner sitt motstånd till seger vid ett tillfälle på Vermo i augusti ifjol så han har vunnit från kön tidigare. Kan Iikka Nurmonen som kör hästen komma igenom rätt så vettigt så tror jag han blir svår att stå emot när man väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan nummer 8 Zap Di Girifalco som är ett spännande nyförvärv från Italien som kommer ut i första starten i Björn Goops regi vara tänkbar. Han har öppnat bra bakom bilen i tidigare regi så trots ett spår långt ut här är det inte omöjligt att han kan trycka sig till spets efter ett halvvarv och kommer han till ledningen smärtfritt så ökar hans chanser här.

4 Findus M. kommer till den här starten med två raka andraplatser. Näst senast travade han utvändigt om ledaren och fick nöja sig med andraplatsen bakom Everest Sisu och gången efter det så kom han med en stark avslutning men han fick inte tag i Lukas Bris som vann det loppet. Kan Jenny A Björk som kör hästen få till en bra styrning så kan han vara långt framme på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

7 Corroded drar en del streck. Han satt fast näst senast och gången efter det så avslutade han bra men han fick ge sig mot en ännu bättre spurtande OnTrack He's Black den sista biten. Kan Erik Adielsson hitta ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan han ha vissa möjligheter här men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 9 Better Boss
Spets efter 500m: 8 Zap Di Girifalco
Skrällen: 4 Findus M.
Ranking: A 9 B 8,4,7,11,2 C 5,10,3,12,6
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Silverdivisionen, Försök 3 i Meeting 3 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Picasso var strålande bra vid vinsten i den senaste starten. Han satt då i andra utvändigt innan gick till attack på den sista bortre långsidan och knäckte då den ledande Ebony Boko i ett nafs och satt i ledningen in i slutsvängen och från den positionen så dansade tolvåringen undan till en klar seger och kom i mål på 10,1 över aktuell distans. Nu har han fått ett trevligt utgångsläge och kan Troels Andersen servera honom en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

4 Weekend Fun kom med en stark avslutning till andraplatsen i ett lopp som vanns av Shocking Superman senast. Han kan öppna bra men går minst lika bra bakifrån som i ledningen men här tror jag att Ulf Ohlsson trycker av från början och kommer han till spets så kör han nog i den positionen över den korta distansen men blir det inte ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

7 Hill Steet har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen så kan han vara ännu bättre till den här starten. Han kunde inte ta något på Picasso som vann och Minnestads El Paso som knep andraplatsen då så han fick nöja sig med tredjepriset. Han är kvick iväg så kan han ramla ner i ett vettigt slagläge så kan han få sin revansch här.

11 Macelleria vann lätt i comebacken näst senast men gången efter det var han klart sämre när han var slagen med 150 meter kvar av loppet och slutade först på en fjärdeplats bakom O.P.Q.C. som vann det loppet. Kan Per Lennartsson som kör åt Robert Bergh här få smyga med i en bra rygg innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig den sista biten om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 2 Picasso
Spets efter 500m: 4 Weekend Fun
Skrällen: 11 Macelleria
Ranking: A 2,4 B 7,11,8,9,12,6,5 C 3,1,10
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
STL Klass II, Försök 3 i Meeting 3 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Pleasure For Cash har skyhög kapacitet men han har galopperat bort mycket pengar. Han gör debut i ny regi för Oscar Berglund och han är väl förberedd för han har varit fin i ett banjobb. Han står bra inne i klassen och den långa distansen tror jag kommer att passa honom bra. Håller han sig till rätt gångart så kan han bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt här. Det blir troligen hybridvagn samt barfota bak för första gången sedan i somras och ett goggles-huvudlag för första gången i karriären.

1 Payet kommer till den här starten med två raka segrar. Han vann lätt från ledningen senast. Han trivs med att springa på innerspår så läget här är helt perfekt och kan han hålla upp ledningen här så blir han inte helt lätt att plocka ner för övriga ekipage så han ska räknas tidigt här. Blir det inte ledningen så blir det tuffare att vinna loppet men får han en eventuell lucka till slut eller kan ta sig ut i andraspår direkt så kan han vara långt framme igen. Jan Norberg upp på Robert Bergh tränat har vi sett med god framgång tidigare.

9 Fille Am har vunnit 6 av 11 starter hittills i karriären. Han har årsdebuten avklarad och med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten. Han satt då en bit ner i kön innan han gick med i rygg på Commander Victory i tredjespår med knappa varvet kvar och via en vass slutrunda så var han starkast över upploppet. Den långa distansen är passande och kan Fredrik B Larsson servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

8 Digital Dominance fick ett blytungt lopp på Dannero i lördags men var ändå heroisk och slutade tvåa bakom Let's Go Ernie som drog det längsta strået där. Dåligt läge här men han är stark så får han en bättre löpning än senast så kan han ha vissa möjligheter här men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Pleasure For Cash
Spets efter 500m: 1 Payet
Skrällen: 7 Al's Raging Ace
Ranking: A 2,1,9 B 5,8,6,3,7,10,4 C 11,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
Guldbjörken - Paralympiatravet, Sista Deltävlingen över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Shocking Superman var mycket bra i årsdebuten senast. Han satt då i tredje utvändigt men när Emilia Leo vred på till attack så plockade han ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Han mötte ett rätt beskedligt gäng då och man ska inte dra alltför stora växlar på att han vann det loppet men han kan vara klart förbättrad till den här starten efter som det var första starten på ett halvår. Oscar Berglund har höga tankar om sin häst och han drömmer om Elitloppet och ska han vara med där så är det en bra prestation som gäller här. Kan han få ligga på rulle och spara speeden fram tills han väljer att sätta in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här.

3 Next Direction var finalist i Elitloppet ifjol där han blev sexa. Han är väldigt snabb iväg så når han ledningen smärtfritt så kan Iikka Nurmonens styrning bli svår att plocka ner. Han har inte startat sedan augusti ifjol men han har tränat på hela tiden och han har fått två banjobb inför den här starten men det är knappast någon toppform nu men kan han få trolla bort en del av loppet i spets så kan det ändå räcka en bit här.

12 Perfect Spirit kördes väldigt passivt i årsdebuten näst senast men var mycket bättre när han vann på ett bra vis från ledningen senast. Iskallt utgångsläge nu så från det här spåret behövs det en hel del klaff för att han ska komma in i matchen men får han lite draghjälp under slutrundan och hjälp med tempot så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 4 Shocking Superman
Spets efter 500m: 3 Next Direction
Skrällen: 11 Queer Fish
Ranking: A 4 B 3,12,7,11,2,1,8 C 5,6,9,10
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-6
STL Klass I, Försök 3 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Master Blaster gjorde comeback efter några månaders frånvaro senast. Han fick då ett lopp bit ner i kön men han avslutade positivt men det räckte inte till mer än en tredjeplats i ett lopp som vanns av In Love Boko från ledningen. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu och kan Erik Adielsson få en bra start ur volten här så tror jag han kan ta hand om ledningen och kommer det han till spets så kan han bli svår att fånga in om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Sex av hans tio vinster är tagna över aktuell distans och i spets har han vunnit sex gånger på åtta försök han har travat i den positionen så det vore önskvärt med ledningen här.

8 Strong Heartbeat har vunnit sex av åtta starter i karriären. Senast i Klass I finalen på Solvalla gjorde han en mycket stark insats när han fick vandra utvändigt om den ledande Betting Rebel och knäckte denne men kunde inte stå emot Image Rapida som hade liftat med i rygg och fick även ge sig mot Personal Goals som hittade loss från vinnarhålet så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Nu är han kvar i klassen men har ett lite chansartat utgångsläge fast blir han inte fast på innerspår så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

11 Van Gogh Z.S. har tagit elva vinster på femton starter hittills. Senast så var det första gången han tävlade barfota runt om och då dundrade han på i ledningen och stack undan till en säker seger. Dåligt läge nu men det är voltstart och då är det inte riktigt lika illa så kan Per Lennartsson komma igenom hyggligt och slinka ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan han blanda sig i segerstriden igen. Barfota bak den här gången.

6 Don Draper gjorde ett bra lopp efter uppehåll när han blev trea i ett lopp som vanns av Bottnas Easy Cash senast. Springspår nu så med en lyckad start här så kan kanske Sandra Eriksson komma ner i en fin position direkt och då kan han vara med och kriga om en bra placering här. Barfota runt om samt bike och halvstängt huvudlag meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 1 Master Blaster
Spets efter 500m: 1 Master Blaster
Skrällen: 2 Don Draper
Ranking: A 1 B 8,11,6,2,3,10,4,5 C 7,9,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Vårbjörken - Umeå. Mer Vinnare. - STL Kallblodsdivisionen, Försök 9 i Meeting 1 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Månprinsen A.M. gjorde en mycket bra comeback efter nästan ett års frånvaro senast. Han fick då en dryg inledning på loppet innan han kom till ledningen men sedan så gick han undan till en säker seger från den positionen. Bakspår nu över kort distans är tuffa förutsättningar men hästen är bra och kan Gunnar Melander få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

6 Lome Brage skulle gått ut på Klosterskogen på påskafton men då Norge ställt in sina tävlingar så blev det inget med det. Han är blixtrande snabb så här tror jag att Erik Adielsson tar ledningen och från spets så kan han bli svår att plocka ner om han inte är alltför ringrostig här. Blir det inte ledningen så blir det tuffare att vinna loppet.

3 Tangen Haap fick en perfekt löpning på Romme i söndags och tackade för det med att plocka ner sitt motstånd till seger. Björn Karlsson som kör hästen är inte säker att Lome Brage tar sig förbi honom i början och kommer han till spets istället så kör han nog i den positionen så länge lampan lyser men det är långtifrån säkert att så blir fallet men med en fin resa i den främre träffen så kan han vara med och kriga om en fin placering här.

8 Smedheim Solan fick vandra utvändigt om Månprinsen A.M. senast men gjorde det bra som tvåa bakom denne. Utgångsläget här är inte det bästa men med lite klaff på vägen så är han inte så mycket sämre än de mer betrodda hästarna och kan då och kan då vara långt framme igen.

Min Vinnare: 11 Månprinsen A.M.
Spets efter 500m: 6 Lome Brage
Skrällen: 8 Smedheim Solan
Ranking: A 11 B 6,3,8,5,9,10 C 4,1,2,7
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2,5
2.02
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.75
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.74
19:00  Örebro - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.86
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 27/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Eskilstuna 27/10
Insats: 576 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming