DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Umåker Onsdag 25/12

24 December 2019 - 22:42

Winter Burst rullar vidare på Juldagen med V75 tävlingar ifrån Umåker och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-3 på nummer 8 Dusktodawn Sisu som har gjort det bra i sin nya regi för Fredrik Wallin och har plockat två raka segrar. Hon ströks dock inför en tilltänkt start i ett V75 lopp på Bergsåker för en sårskada nyligen men det var tydligen inget allvarligt då hon är tillbaka på banan här. Motståndet är inte det tuffaste och hon har gått bra på isbana tidigare så om Rikard N Skoglund kan servera henne en fin löpning så tror jag hon blir svårstoppad här.

Min andra spik kommer i V75-6 på nummer 14 Narold Vox som har varit ute i högsta klassen inom V75 spelet i de två senaste starterna. Han såg fin ut som fastlåst senast och för tre starter sedan så vann han just på Umåker över en dryg distans. Han har gått på isbana en gång tidigare och vann då och han möter betydligt enklare motstånd än vad han har gjort på slutet och han tål att göra en del grovjobb på egen hand så jag tror att han blir svår att stå emot över upploppet.

V75-1 1,2,7
V75-2 1,4,5,8
V75-3 8 Dusktodawn Sisu
V75-4 10,11,12
V75-5 3,8,9,10
V75-6 14 Narold Vox
V75-7 Alla

1728 rader x 0,50 = 864 kr

Dagens Dubbel
DD1: 14 Narold Vox
DD2: 1,4,6,8,9,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Mycrazydream kommer med mycket fin form. Han avslutade vasst till seger näst senast och gången efter det så sköt han till vasst efter en sen lucka till andraplatsen bakom Atlas Eagra. Han är inte så snabb iväg men från ett perfekt utgångsläge så sitter han bra på det omgående och han har sin bästa bit till slut i loppen så han ska räknas tidigt här, 1 Pleasure For Cash avslutade rejält från ett tufft läge senast i ett Klass II försök på Bergsåker som vanns av Cyrano De B. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och han kan öppna rätt så vettigt så om Robert Dunder som sitter i vagnen lyckas hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men annars kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut, 7 Conrads Gregor har övertygat på sistone och har plockat två raka vinster efter lång frånvaro. Kan Mats E Djuse som sitter i sulkyn slinka ner i ett vettigt slagläge och få spara speeden fram till upploppet så kan han blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 2 Mycrazydream
Spets efter 500m: 1 Pleasure For Cash
Skrällen: 5 Nacrous
Ranking: A 2,1,7 B 5,6,4,8,11 C 3,10,9,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ess Express Minne - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Silver Jossan har radat upp segrarna sedan hon kom till sin nuvarande tränare Simon Wall. På tio starter så har det blivit hela åtta segrar och från ett bra läge här så tror jag hon tar hand om ledningen och från spets så kan hon bli svår att fånga in för övriga ekipage. Hon är dock väldigt stor favorit och hon har aldrig startat på isbana tidigare så jag plockar med ett par hästar till på systemet, 8 Torpa Pål agerar lite ojämnt men har två vinster över kort distans tidigare. Han kan öppna rätt bra så om han kan hitta ner i en vettig position så kan han utmana om en framskjuten placering här. Ulf Ohlsson upp för första gången nu är intressant.

4 Fantom kommer med finfin form och om Magnus A Djuse som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han dyka upp i den främre träffen här, 5 Sundbo Nova visade vid vinsten senast att hon trivs bra på isbanan. Det var länge sedan hon hade framspår bakom bilen men jag tror att hon ska kunna öppna stabilt härifrån och löser det sig med positionerna och den stora favoriten har en sämre dag så kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 1 Silver Jossan
Spets efter 500m: 1 Silver Jossan
Skrällen: 5 Sundbo Nova
Ranking: A 1 B 8,4,5,3,2 C 9,7,6,12,10,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Menhammar Stuteris Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Dusktodawn Sisu som har gjort det bra i sin nya regi för Fredrik Wallin och har plockat två raka segrar. Hon ströks dock inför en tilltänkt start i ett V75 lopp på Bergsåker för en sårskada nyligen men det var tydligen inget allvarligt då hon är tillbaka på banan här. Motståndet är inte det tuffaste och hon har gått bra på isbana tidigare så om Rikard n Skoglund kan servera henne en fin löpning så tror jag hon blir svårstoppad här, vid gardering kan 15 Abrystir som kommer med fin form vara tänkbar. Hon har varit ute i rätt tuffa gäng och senast gick hon bra som tvåa bakom Mellby Fog. Löser det sig med positionerna här och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon duga en bit mot det här gänget, 10 Texan Rose har gjort det bra på sistone och hon har visat att hon kan avsluta loppen vasst och kan Per Linderoth som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Dusktodawn Sisu
Spets efter 500m: 6 Glace Au Four
Skrällen: 15 Abrystir
Ranking: A 8 B 15,10,6,12,2,3 C 9,7,13,1,14,11,5,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Kalla Hästägarkannan - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Björlifant har tänt till rejält i sin nya
regi och ståtar nu med tre raka segrar. Han har tränat mycket på isbana så det tror jag inte ska vara några bekymmer. Kan Roger Nilsson som kör hästen hitta ut från innerspåret i volten i god tid före mål och kan servera honom en fin löpning här så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här, 11 Bellfaks gör comeback nu efter lång frånvaro. Han är inte att lita på men Ulf Ohlsson får chansen den här gången och Jan-Olov Persson brukar ha hästarna i bra ordning när de återkommer och jag tror att han kommer att fungera bra på isbanan och klaffar det med löpningsförloppet så kan han dyka upp i segerstriden här, 12 Don Viking har fin form och han gick en bra avslutning till tredjeplatsen i ett V75 lopp på Bergsåker som vanns av B.W.Sture senast. Kan Ove A Lindqvist som kör hästen få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 10 Björlifant
Spets efter 500m: 1 Fanny Tabac
Skrällen: 7 Faks Nils
Ranking: A 10,11,12 B 7,9,13,1 C 3,6,14,4,5,15,2,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Anchor Man kommer från en övertygande seger. Han travade då utvändigt ledaren och avgjorde på ett bra vis över kort distans. Här är det ett varv längre att springa men han har tidigare visat att han är stark så distansen borde inte vara några problem. Han trivs bra på isbana där han har vunnit tre av fyra starter så om han kan hitta ner i en vettig position så kan han blanda sig i segerstriden här, 3 Love Me Bo har tre segrar på de fem senaste loppen men hon har även ett par galopper i raden så hon är inte att lita på. Felfri så kan det bli ett bra lopp i den främre träffen och då kan hon vara långt framme här.

10 Jelmer Boshoeve har inte startat på ett tag så formen är ett litet frågetecken men man har siktat mot det här loppet. Han har varit fin i jobb på isbana meddelar man från stallet men det är ett litet minus med distansen men om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen, 9 Oki Hörsta höll bra till andraplatsen bakom vinnande Soleil D'Inverne senast. Kan Ulf Ohlsson som sitter upp bakom hästen få smyga med i en vettig rygg under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 8 Anchor Man
Spets efter 500m: 2 Blue Moon Stella
Skrällen: 5 National Knight
Ranking: A 8 B 3,10,9,5,6,2,1,4,7 C 11,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Varma Hästägarkannan över 2640 meter och jag har spikat nummer 14 Narold Vox som har varit ute i högsta klassen inom V75 spelet i de två senaste starterna. Han såg fin ut som fastlåst senast och för tre starter sedan så vann han just på Umåker över en dryg distans. Han har gått på isbana en gång tidigare och vann då och han möter betydligt enklare motstånd än vad han har gjort på slutet och han tål att göra en del grovjobb på egen hand så jag tror att han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 15 Magnifik Brodde som har strålande form och har radat upp segrarna vara tänkbar. Flera av vinsterna är dock tagna i enklare gäng fast skulle han få lifta med i ryggen på min spik så kanske han kan utmana över upploppet. Skor på och den långa distansen är inga problem.

12 Zorro Swing har lopp i kroppen och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han vann den här tävlingsdagen ifjol och kan Jens Eriksson som kör hästen få gå med i en vettig rygg fram till slutvarvet så fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud, 7 Mellby Fog drar en del streck för han har övertygat med fyra raka segrar och han är gynnad av isbana. Här kanske han kan komma till spets och skulle han få bestämma en del där framme så kan det räcka en bit här men jag tror ändå han får svårt att hålla undan till seger.

Min Vinnare: 14 Narold Vox
Spets efter 500m: 7 Mellby Fog
Skrällen: 12 Zorro Swing
Ranking: A 14 B 15,12,7,5,11,1 C 13,10,9,6,2,8,3,4
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med Vinterbjörken över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 9 Atlas Eagra står lite hårt inne i loppet men han var mycket duktig vid vinsten i den senaste starten. Kan han få smyga med i en vettig rygg under slutvarvet så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här. Han trivs även väldigt bra på isbana, 6 Global Well Off kördes i ledningen senast men hon kunde inte stå emot Demo som kom loss från rygg ledaren så hon fick nöja sig med andrapriset. Med en lyckad start här så kan det bli spets på nytt och skulle hon få bestämma som hon vill där framme i täten så kan det räcka långt här.

1 Magic Allybis flög fram senast och visade mycket fin form till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Le Chapeau. Med en fin smygare på innerspåret här så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut, 4 Demo ställde till med en rejäl överraskning senast när han spurtade ner Global Well Off på upploppet. Från ett trevligt utgångsläge här så kan det bli en fin löpning i den främre träffen här och kan han få spara speeden fram till upploppet så kan det bli en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 9 Atlas Eagra
Spets efter 500m: 6 Global Well Off
Skrällen: 1 Magic Allybis
Ranking: A 9,6 B 1,4,10,8 C 2,12,11,3,5,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming