DrTrav

V75 tisdag 30/07

29 Juli 2019 - 17:22

Det är V75 tävlingar från Jägersro denna tisdag med Hugo Åbergs Memorial som höjdpunkt.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-4 på nummer 11 Staro McMillan som matchas mot Derbyt. Han kördes till ledningen efter 400 meter och gick undan till en överlägsen seger näst senast. Gången efter det så satt han långt bak men svarade för en vass avslutning då men var försent ute och slutade oplacerad. Han tål att gå en repa ute i spåren om det skulle behövas och om det inte blir för långt fram för Steen Juuls uppsittning den här gången så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 9 Juan som kommer med två raka segrar. Han vann ett lite enklare lopp över aktuell distans senast och han är stark och rejäl och om Peter Ingves som kör hästen kan bli fint framdragen under slutrundan så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

V75-1 1,3,5,6,7,9
V75-2 6,10,11
V75-3 2,4,5
V75-4 11 Staro McMillan
V75-5 2,3,5,6,10
V75-6 1,4,5,9
V75-7 9 Juan

1080 rader x 0,50 = 540 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,4,5,9
DD2: 9 Juan

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Prix Cagnes-sur-Mer 2019 - Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Tae Kwon Deo var mycket bra i både försök och final av SprinterMästaren senast. I finalen startade han från samma läge som nu och avgjorde på ett bra vis via 09,2 sista 400 meterna och om Adrian Kolgjini som kör hästen kan bli fint framdragen under slutrundan här så fäller han många hästar till slut och han ska räknas tidigt här, 1 Zabul Fi blev lite väl pigg i ledningen och orkade inte stå emot Pinto Bob över lång distans senast och fick nöja sig med tredjeplatsen då. Nu är det ett varv kortare distans och med spetsläge här så kan Carl Johan Jepson som kör hästen leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Zephyr Kronos var en av favoriterna i SprinterMästaren men gjorde då bort sig med galopp redan i försöket. Skulle han sköta sig den här gången så kan han bli farlig om Örjan Kihlström som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge. Eventuellt barfota bak nu meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 9 Tae Kwon Deo
Spets efter 500m: 1 Zabul Fi
Skrällen: 5 Patent Leather
Ranking: A 9,1 B 7,6,5,3 C 2,8,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Ike Schermer kommer med sju segrar på nio starter i karriären. Här gör han nu sin första start på svensk mark och med en offensiv Rick Ebbinge tror jag han söker sig framåt i ett tidigt skede och skulle han få ta över ledningen här är mycket vunnet men det är inte säkert att så blir fallet och skulle han få vandra i dödens så kan det bli tuffare att vinna, 11 Giordano Soa har inte förlorat än i sin karriär efter tre starter. Han svarade för en mycket bra prestation vid vinsten senast när han plockade ner sitt motstånd via 13,5 sista varvet senast. Bakspåret nu är ingen fördel men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och han kan blanda sig i segerstriden på nytt, 10 Undigious Diamant övertygade med tre raka segrar i lite enklare omgivning innan fick nöja sig med en andraplats bakom Jopi från dödens senast. Med en bra löpning och en fin rygg att gå i under slutrundan så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt. Skor runt om samt öppet huvudlag och vanlig vagn som senast meddelar Peter Untersteiner.

Min Vinnare: 6 Ike Schermer
Spets efter 500m: 6 Ike Schermer
Skrällen: 2 Evangeline Face
Ranking: A 6 B 11,10,3,2,4,12 C 7,9,5,1,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Premio Going Kronos 2019 - Second Final Breeders Course 3 years old 2019 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Roller Coaster Ås kommer med två raka segrar från ledningen. Med spetsläge på nytt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Senast var första gången han travade i jänkarvagn och det blir samma igen och första gången med urryckare nu är intressant, 5 Acciaio kommer med två raka andraplatser. Näst senast så var han tvåa under Elitloppshelgen bakom Aetos Kronos och i senaste starten blev det målfototorsk mot Click Bait efter att han drog på i ledningen i ett tufft tempo i spets. Nu har han varit struken för en halsinfektion inför en tilltänkt start på Bergsåker men om han inte har tappat alltför mycket på det så kan han bli att räkna med här, 4 Arden Wise As gör debut på svensk mark här och är en aning svårbedömd men han svarade för en bra prestation senast när han plockade ner sitt motstånd från dödens och om Alessandro Gocciadoro kan ge hästen en bra löpning så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 2 Roller Coaster Ås
Spets efter 500m: 2 Rollar Coaster Ås
Skrällen: Ubiquarian Face
Ranking: A 2,5,4 B 6,7,1 C 8,9,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Prix Mikkeli över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Staro McMillan som matchas mot Derbyt. Han kördes till ledningen efter 400 meter och gick undan till en överlägsen seger näst senast. Gången efter det så satt han långt bak men svarade för en vass avslutning då men var försent ute och slutade oplacerad. Han tål att gå en repa ute i spåren om det skulle behövas och om det inte blir för långt fram för Steen Juuls uppsittning den här gången så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 2 Guillaume Boko som har gjort tre starter för Björn Goop vara tänkbar. Han var väldigt bra vid vinsten på Axevalla senast när han styrdes på från tredje utvändigt med 700 meter kvar av loppet. Han kördes barfota runt om då och det blir troligen samma även den här gången, 5 Zelig Bi har inte fungerat på sistone och har två raka galopper i raden. Han svarade för en mycket bra prestation när han stack undan till en överlägsen seger i Vermo gången innan det och felfri här så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 11 Staro McMillan
Spets efter 500m: 1 Hurricane River
Skrällen: 9 Kennedy
Ranking: A 11 B 2,5,9,1,6,4,3 C 12,7,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Prix La Capelle över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Gustafson gav sig från spets i Bjerke i juni och fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Reigning Moni då. Här tror jag att Rick Ebbinge skickar hästen till spets på nytt och om han skulle få bestämma en del i ledningen så kan han rinna undan över nerförsbacken på Jägersro, 3 Vaprio kommer från en överlägsen seger men har inte startat i Sverige tidigare fast från ett bra spår här så tror jag att Rene Legati som kör hästen kan servera honom en bra löpning och då kan det räcka en bit här, 2 Ultimaluna Grif har tagit fyra raka segrar på Solvalla men ska nu ut mot hingstar och valacker. Hon är bara medelsnabb ut och riskerar att få svar om ledningen här och då finns det en klar risk att hon måste trava i dödens och då kan det bli tuffare att ta en ny seger, 10 Esprit Sisu var mycket bra vid vinsten i den senaste starten när han plockade ner Hazard Boko och vann från dödens. Med en bra rygg att gå i under slutrundan och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 5 Gustafson
Spets efter 500m: 5 Gustafson
Skrällen: 6 Cobbys Olifant
Ranking: A 5,3 B 2,10,6,9,4,12,1,8 C 7,11
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Hugo Åbergs Memorial 2019 över 1609 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Uza Josselyn spårade hela vägen i Årjängs Stora Sprinterlopp senast och kan hon nå ledningen på nytt så kan hon bli svårfångad i spets här men det finns fler hästar med i loppet som kan öppna fort fast om Erik Adielsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 9 Propulsion fick det inte att stämma i Elitloppet men han var mycket bra när han plockade hem Norrbottens Stora Pris i Boden efter det. Här har han bra startrygg så Örjan Kihlström borde kunna komma igenom rätt så vettigt från bakspåret här och med en fin löpning här så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här, 4 Nadal Broline gick en bra avslutning till andraplatsen bakom tipsettan senast. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han kan få en fin resa i den främre träffen och om han får spara speeden fram till upploppet så kan det räcka långt här, 1 Ringostarr Treb har inte fått det att stämma på sistone men kan öppna fort och kan få ett bra lopp på innerspår här och skulle en lucka uppenbara sig från vinnarhålet så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 5 Uza Josselyn
Spets efter 500m: 5 Uza Josselyn
Skrällen: 8 Cyber Lane
Ranking: A 5,9 B 4,1,8,7,6 C 3,2,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Malmö Stads Pris 2019 - Summer Meeting Stayer 2019 över 3140 meter och jag har spikat nummer 9 Juan som kommer med två raka segrar. Han vann ett lite enklare lopp över aktuell distans senast och han är stark och rejäl och om Peter Ingves som kör hästen kan bli fint framdragen under slutrundan så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 8 Illuminati som är en tuffing som tål att gå en repa ute i spåren vara tänkbar men nu har han inte startat på ett tag fast jag tror att Joakim Lövgren har satt sin häst i bästa skick till denna kväll och löser det sig med positionerna här så kan han vara långt framme, 13 Reckless har vunnit det här loppet tidigare år och trivs över aktuell distans. Han gick bra senast från ett dåligt utgångsläge mot topphästar och är nära toppformen fast det är tolv hästar att runda här och det kan bli tufft att runda samtliga.

Min Vinnare: 9 Juan
Spets efter 500m: 3 Mister Niky
Skrällen: 11 Partizan Face
Ranking: A 9 B 8,13,11,1,12,10,2,7,3 C 4,6,5
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
18:00  Lyngby - FC Köpenhamn
Fotboll - Superligan - 2
1.70
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Bröndby - Sönderjyske
Fotboll - Superligan - 1
1.74
22:15  Famalicao - Porto
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.95
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
  Rekatochklart Poolspel
20:55  DD Tips Mantorp Måndag 1/6
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2/6
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2 Juni
Insats: 1152 kr - USandeback

Livestreaming