DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Åby & Solvalla 16/12

16 December 2020 - 09:12

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Åby & Solvalla. Noterbart är att på Åbytravet finns det två spår med Open Stretch att tillgå in på upploppet. Nedan följer mina V86-tips.

Jag spelar med tre spikar. 10 Billi Time i den första avdelningen, 8 La Plus Belle i den tredje avdelningen och 11 Global Appearance i den fjärde avdelningen.

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 16/12
V86-1 10 Billi Time
V86-2 3,4,5,6,7
V86-3 8 La Plus Belle
V86-4 11 Global Appearance
V86-5 1,2,5,8,10,11
V86-6 3,6,7
V86-7 1,3,4,7,8,9,10
V86-8 3,5,6,7,9,10,11,12

5040 rader x 0,25 = 1260 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 16/12
DD1: 3,8,10
DD2: 5,7,12

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m auto
10 Billi Time kommer med två raka segrar med sig i bagaget till dagens start, segrarna är tagna med gott om krafter kvar i mål hemma i Danmark. Denna kapabla sjuåring har vunnit 19 av sina 32 starter i livet. Tränaren Flemming Jensen låter väldigt komfortabel med dagens uppgift och detta är en man som sällan skruder med orden. Så som vi fått se Billi Time på slutet tror jag ingen orkar stå emot honom när “easy-mannen” väljer att kasta loss. Spik direkt för mig.

Motbud
1 Romantico startar idag med ett bra utgångsläge, nu dessutom med ett lopp i kroppen som borde fört framåt denna fyraåring formmässigt tills ikväll. I min bok håller Romantico upp ledningen från sitt innerspår och kommer leda loppet länge. Han har två segrar på tre försök ifrån just ledningen. Främsta motbudet till min spik.

Vill man gardera ytterligare vill jag nämna 11 Oxidizer. En femåring som står sig bra i loppet, dock kommer man från en tveksam insats så det finns frågetecken kring hans form. Men dessförinnan hade man tre raka segrar i resultatraden. Given vid gardering.

Min Vinnare: 10 Billi Time
Spets efter 500m: 1 Romantico
Skrällen: 1 Romantico
Ranking: A 10 B 1,6,11,2,12,9,7,13 C 3,4,5,14,8

V86-2 2140m auto
Ett fint men litet treåringslopp.

6 Bandido Gar är min förstahäst i loppet. Han har haft en stor utveckling under året. Vid den senaste segern som kom i Breeders Crown-finalen så stod Bandido Gar för en rykande långspurt. Efter det har man visat lite osäkerhet och galopperat. I den senaste starten blev man dock störd till galopp och inget Bandido Gar ska lastas för. Håller man sig till rätt gångart hela loppet ikväll är segerchasnen hög.

5 Boston Wise L. har visat högt kunnande och även en bra löpskalle. För två starter sedan vann man med jänkarvgan och blinkers, vann gjorde man även i den senaste starten när det var vanlig vagn och öppet huvudlag och Timo Nurmos treåring såg minst lika fin ut då också. Skulle man kunna ladda iväg och ta hand om ledningen här är såklart mycket vunnet men detta är en treåring som kommer blanda sig i segerstriden oavsett löpning scenario. Tidig.

7 Mr Mah Can har fått tre lopp i kroppen som valack och från stallet meddelar man att Mr Mah Can bara blir bättre och bättre för varje start. I senaste starten stod man för en bra avslutning via 10,7 sista 800m. Med rätt resa ikväll ska man inte nonchalera Robert Berghs treåring.

Min Vinnare: 6 Bandido Gar
Spets efter 500m: 5 Boston Wise L.
Skrällen: 7 Mr Mah Can
Ranking: A 6,5 B 7,4,3,1,2

V86-3 2640m volt
I denna avdelningen hittar vi kvällens andra spik, 8 La Plus Belle. I senaste starten gick hon bra som sexa i en Breeders Crown-final mot kulltoppen. Ikväll gör La Plus Belle en intressant debut för Christoffer Eriksson som dessutom låter väldigt nöjd med sitt nyförvärv. Det är debut över distansen och även i voltstart. Men skorna på hovarna är inget minus då hon tagit samtliga sina fem segrar i karriären med skor. Ser bara Christoffer Eriksson till att man har nosen åt rätt håll när startkommandot KÖR lyder så är segerchansen hög i min bok. Till 20% som hon är spelad till i nuläget är det även en spelvärd spik. Jag tar ställning för Christoffers nyförvärv. Spik.

Motbud
1 Lovely O.O. kommer med två raka segrar till kvällens start. I senaste starten gynnas hon av hårt tempo under loppet och kunde via en vass slutspurt ta sig förbi ledaren och sätta nosen först. Dock har man startat barfota runt om i de tio senaste starterna och ikväll åker skorna på. Man har heller inte tagit någon seger med skor på hovarna i karriären så skor är ett klart minus ikväll. Men Lovely O.O. är given på systemet för den som garderar.

3 Miss Silver kommer till dagens start med formen på topp. Hon höll bra i den senaste starten efter att fått en tung resa, dessutom blev det även voltrekord för Robert Berghs travar den gången. För två starter sedan spurtade man till en seger. Ska räknas tidigt vid gardering.

Min Vinnare: 8 La Plus Belle
Spets efter 500m: 1 Lovely O.O.
Skrällen:
Ranking: A 8 B 1,7,3,9 C 4,5,6,2

V86-4 2640m auto
I denna avdelningen hettar vi kvällens tredje och sista spik,11 Global Apperance. Denna fyraåriga valack har ett enastående facit med en andraplats som sämst, den kom i tävlingsdebuten. Därefter har man radat upp fem raka segrar inför kvällens start. Global Apperance gillar lång distans och trivs med tidig tätkänning. SÅ i vi kan vänta oss ett offensivt upplägg direk från Anders Eriksson som sitter i vagnen. Från stallet meddelar man att han känns fin hemma i träning och allt är normalt inför kvällens start. Jag spika trots den höga procenten.

Motbud
7 Desavi D gör det bra nästan varje gång man startar. I senaste starten stod man för en bra prestation och slutade tvåa efter 12,4 sista 700m. Dock har man tre raka andraplatser i resultatraden vilket kanske skvallrar om vinnarskallen hos denna femåring? Ikväll ska man dessutom testa rycktussar för första gången vilket är intressant. Från stallet är man optimistiska och man kommer ladda iväg Desavi D från start. Tidig vid gardering.

Vill även nämna 3 Janis Joplin Boko som kommer från en bra insats i den senaste starten, då vann man ett lopp hemma i Finland. Dock har man inte vunnit ännu på svensk mark på 24 försök. Men ikväll står man perfekt inne på pengar i loppet.

Min Vinnare: 11 Global Appearance
Spets efter 500m: 11 Global Appearance
Skrällen: 7 Desavi D.
Ranking: A 11 B 7,3,2,1,4,8,5 C 6,10,12,9

V86-5 2140m volt
10 Vagabond Bi har gjort det kanonbra under året och sprungit in över 1,2 miljoner kronor. Kommer senast från en silverfinal på V75 där 08,5 sista 700m räckte till en sjätteplats. Ikväll blir det spår fem i volten vilket såklart inte är optimalt, man ska dessutom tävla med skor för först gången på tio starter. Dock ska det sägas att Vagabond Bi gjorde flera bra lopp med skor förra vintern så att det är skor på idag är inget man ska dra för stora växlar på. Förstahäst för mig även om det känns givet att gardera.

11 Husse Boko gjorde comeback i den senaste starten efter över två års tävling frånvaro. Han stod för en bra comeback och spurtade in ett andrapris bakom 5 Bastian. Det är tyvärr mängder av olika skador som satt käppar i hjulen för denna kapabla sexåring. Nu med ett lopp i kroppen bör forman vara framflyttad en del och dessutom med ett bra utgångsläge ikväll med ensamt springspår så är Husse Boko given på mitt system.

5 Bastian har spår fem på framvolten, men det är inte lika dåligt som om det hade funnits springspårshästar utanför. För tre starter sedan vann man efter en bra prestation från ledningen, lever man upp till en liknande prestation ikväll igen är man med och gör upp om segern igen.

Min Vinnare: 10 Vagabond Bi
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Husse Boko
Ranking: A 10 B 11,5,8,2,1 C 9,7,3,4,6

V86-6 2140m auto
7 Vichy Grif visade tidigt i sin karriär fint kunnande men det finns också mycket energi i honom som ställt till det med en del galopper. Men under året har denna sexåriga tjejen sätt allt stabilare och lugnare ut i sina framträdanden. Hon har bland annat en fjärde- och en sjätteplats i Sto-eliten på sitt CV. Med tanke på det lilla startfältet lär man sitta bra på det trots spår sju bakom bilen. En bra segerchans och förstahäst för mig.

3 Sharp Dream startade senast i Sto-SM och tillhör även hon precis som min förstahäst toppen av ston. Ikväll gör man en intressant debut för Johan Untersteiner. Hon ska inte nonchaleras i kvällens start.

6 Valetta gjorde en mer smakande start när hon blev sexa i sto-SM för tre starter sedan. Efter det har hon två raka andraplatser på kontot. I den senaste starten utmanade man Vichy Grif om segern. Valetta har visat att hon fungerar med skor då fyra av hennes fem segrar är tagna med den balansen. Tidig på systemet för den som garderar.

Min Vinnare: 7 Vichy Grif
Spets efter 500m: 1 Gobi Princess
Skrällen: 3 Sharp Dream
Ranking: A 7 B 3,6,1 C 2,5,4

V86-7 2640m auto
8 Indra’s Secret blir trots spåret min förstahäst i ett öppet lopp. Detta är ett sexårigt sto som jag gillar skarpt. I senaste starten fick man ge som mot Ufo Jet precis före mål. Indra’s Secret är väldigt stark och trivs över den längre distansen. Ikväll kan vi vänta ett offensivt upplägg direkt från start. Dessutom är det Carl Johan Jepson i vagnen för första gången vilket är intressant.

9 Emoji kommer med två raka segrar med sig i bagaget till dagens start. Dock kommer han ikväll inte kunna utnyttja sin startsnabbhet från spår nio bakom bilen. Men denna fyraåring kommer till start med fin form och har 14 segrar på 24 starter. Flemming Jensen som tränar ligger dock lite lågt inför kvällens start vilket han ofta gör, så det är svårt att tolka. Men givet att gardera.

3 Infinitus har fin form och ska räknas tidigt från ett fint utgångsläge. Han kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start och avslutade då 11,0 sista 700m i fin stil. Från stallet meddelar man att Infinitus känns fin hemma på gården och man förväntar sig en bra prestation ikväll. Skulle man komma iväg före Indra’s Secret ska det bli spännande att se vilken taktik kusk och tränare Joakim Lövgren väljer. Tidig på systemet.

Min Vinnare: 8 Indra´s Secret
Spets efter 500m: 8 Indra´s Secret
Skrällen: 3 Infinitus
Ranking: A 8,9 B 3,10,1,7,4 C 11,5,2,6

V86-8 2140m auto
Ett lopp som är rörigt för mig. Dock är jag medveten om att det kan det vara spets och slut för 5 Disco Volante. Men han vek ner sig från ledningen redan 500m kvar till mål i senaste starten vilket gör att det inte går att gå på honom fullt ut ikväll. Från tränarhåll meddelar man att inget var fel på Disco Volante därför startar man ikväll igen. Nu är man tillbaka på hemmaplan där man också vann för två starter sedan helt överlägset. Ett svårt lopp att få grepp om och inte minst favoriten Disco Volante. Klar förstahäst men givet gardering i min bok.

7 Milligan’s School har fått starta på i gulddivisionen på slutet, hans utgångslägen har inte varit dem bästa och resultaten har således uteblivit. Ikväll är det enklare emot men frågan är vart han ska hamna från bricka sju med startsnabba konkurrenter innanför. Men skulle det lösa sig från start och man hittar ett vettigt slagläge med Milligan’s School är man med och gör upp om segern. Given för mig.

11 Elian Web gillar jag skarpt, dock var man inte som bäst senast och har varit struken efter det. Så formmässigt finns det en del frågetecken inför kvällens start. Dock är just form något som hägrar som ett osäkert kort kring många av de hetaste konkurrenterna också. Skulle Elian Web leva upp till en bra prestation ikväll, är man given i segerstriden. Streckas.

6 Star Advisor Joli är skrällen för mig. Han har inte samma klass som de ovannämnda, men han är ett ekipage som faktiskt har en formkurva som pekar uppåt. I den senaste starten satt man fast med sparade krafter och gången innan var man tvåa på V86. Skulle man med hjälp av sin startsnabbhet få en vettig resa i kvällens lopp så är jag inte främmande för att man kan skrälla i kväll. Ska inte nonchaleras.

Min Vinnare: 5 Disco Volante
Spets efter 500m: 5 Disco Volante
Skrällen: 6 Star Advisor Joli
Ranking: A 5,7,11 B 6,12,10,9,3 C 1,2

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming