DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Åby / Solvalla 28/10

27 Oktober 2020 - 23:04

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Åby & Solvalla. Noterbart är att på Åbytravet finns det två spår med Open Stretch att tillgå in på upploppet.

 Nedan följer mina V86-tips.

Jag spelar med två spikar. 2 Smokey Herman i den andra avdelningen och 2 Mellby Hurricane i den fjärde avdelningen.

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 28/10

V86-1 3,5,8,9
V86-2 2 Smokey Herman
V86-3 3,5,6,7,9,10,12
V86-4 2 Mellby Hurricane
V86-5 3,4,5,8
V86-6 4,6,11,12,13
V86-7 3,6,8
V86-8 3,7,10

5040 rader x 0,25 = 1260 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 28/10

DD1: 3,6,8
DD2: 7,10

6 rader x 50 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS Åby/Solvalla Onsdag 28/10

V86-1 2140m auto
3 Jaxon V.S. fick en tapp start senast då man galopperade direkt från start. Efter galoppen stod man för en bra upphämtning. Formen är på topp och med ett perfekt utgångsläge idag så måste man se detta som en bra vinstchans. För tränaren Sofia Aronsson har man tagit fyra segrar på nio försök. Anmält barfota, helstängt huvudlag med hål i och en vanlig vagn.

5 Utah Broline gjorde ett beundransvärt lopp senast, hängandes i spåren till en början för att sen backa sig bakåt och sen följa upp detta med en strålande avslutning som räckte till en tredjeplats. Slipper man ikväll att bli hängande i spåren utan får spara samtliga krafter till en vass avslutning fäller man många tillslut. Min skräll i loppet.
8 Romantico har fått ett dåligt utgångsläge men från stallet låter man nöjda och tror på en bra insats. Romantico har varit ute på V75 på slutet och ska inte nonchaleras, troligtvis ett offensivt upplägg att vänta. Ikväll är det Christoffer Eriksson som håller i tömmarna för första gången. Anmält barfota runt om, öppet huvudlag och hybridvagn.

9 Radio Gaagaa har visat toppform på slutet och är under fin utveckling. Från stallet meddelar man att det va fyraåringens bästa lopp hittills som han genomförde senast. Då vann man enkelt på en bra tid. Utgångsläget är inte så dumt, utan man är garanterad att få ett fint lopp härifrån.

Min Vinnare: 5 Utah Broline
Spets efter 500m:3 Jaxon V.S.
Skrällen: 5 Utah Broline
Ranking: A 5,3,8,9 B 6,1,7 C 2,4,10

V86-2 1640 auto
2 Smokey Herman såg förbättrad ut i senaste starten då man vann på ett fint sätt från ledningen. Till ikväll sätter man på amerikansk vagn och det lär bli laddning från start och är min tidiga ledare av loppet. Når man till ledningen från start tror jag inte det är många som rår på denna åttaåriga valack. Från stallet meddelar man att taktiken är given, man ska ladda vad som går för att ta hand om spetsstriden. Det blir därför min först spik i omgången. Anmäld barfota runt om, jänkarvagn och med norskt huvudlag.

Utmanare
1 Jaques Noir gjorde comeback senast efter vila, och vann direkt på en fin tid. Man borde gå framåt med det loppet i kroppen men frågan är hur man kommer till i loppet härifrån. Men om det löser sig från start ska man inte räknas bort här. Duger väldigt bra för klassen Given vid gardering. Anmäld barfota runt om, helstängt eller goggles-huvudlag, och jänkarvagn.

3 Rocky Tilly såg ut att gå emot sin tredje raka seger i senaste starten, men överraskade istället med galopp med 600m kvar till linjen. Detta är skrällen i loppet då man fortfarande inte visat vad man kan över denna korta distansen, och med bra utgångsläge som ikväll tror jag vi har en fin prestation att vänta. Anmäld barfota bak, jänkarvagn och norskt huvudlag.

Min Vinnare: 2 Smokey Herman
Spets efter 500m: 2 Smokey Herman
Skrällen: 3 Rocky Tilly
Ranking: A 2 B 1,3,10,6,4 C 11,7,9,5,8

V86-3 2140 auto
Öppet ungdomslopp där jag hoppas på skräll.
3 Cassius Ima kommer från en väldigt stark insats och fick äntligen lite utdelning på formen. Han tål att göra en hel del själv och ska räknas med bra segerchans. Anmäld barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.

7 Joule V.S. fick ett lopp utvändigt ledaren senast vilket gjorde att man stumnade tillslut. Ikväll möter man enklare motstånd och André Eklundh som håller tömmarna ikväll lär ladda framåt direkt för att försöka komma till ledningen direkt. Därifrån biter sig denna fyraåriga valacken bra ifrån sig och räknas tidigt ikväll. Anmäld barfota runt om, can't see back och vanlig vagn.

6 Victory Highness gör debut för Lars Brindeborg ikväll och sedan tidigare har denna fyraåring en fin segerrad med fyra segrar av nio möjliga. Han är kapabel och ses i mina ögon som en utmanare med passande lopp. Anmäld lättare skor, vanlig vagn och öppet huvudlag.

5 Becker gör comeback ikväll. Men från stallet låter man optimistiska direkt och på kapacitet duger man gott i denna klassen. Anmäld vanlig vagn och öppet huvudlag.

Värt att nämna är också att 10 Jersey Muscles gör debut för Per Henriksen på svensk mark. Jersey Muscles är van att tävla med högervarv, vilket gör det såklart är svårt att sätta in henne i den här konkurrensen med andra förutsättningar än vad hon vanligtvis tävlar med.

Min Vinnare: 7 Joule V.S
Spets efter 500m: 7 Joule V.S
Skrällen: 5 Becker
Ranking: A 3,7,5,10,6 B 9,12 C 2,4,1,11,8

V86-4 2140 auto
2 Mellby Hurricane fick göra jobbet utvändigt om ledaren i senaste starten. Man höll trots detta väldigt starkt via 10,4 sista 800m och gick i mål som tvåa. Formen ska vara på topp och ikväll ska Mellby Hurricane tävla med rycktussar för första gången vilket är intressant. Man är startsnabb och från denna positionen är siktet inställt på ledningen. Från tränar håll meddelar man att Mellby Hurricane utvecklats mycket på slutet och ska ha en bra segerchans ikväll. Blir kvällens andra spik för min del. Anmäld barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn.

Utmanare
10 Flexible Launcher har varit ute i tuffa lopp på slutet och samlat på sig endel hårdhet. Senast mötte man Hail Mary i ett Breeders Crown-försök. Kommer man in i loppet bra härifrån så är man en outsider. Anmäld amerikansk vagn, barfota och helstängt huvudlag.

11 Zoccoloduro O.P. har en ruskigt bra avslutning att tillgå. Skulle det blir tempo på loppet och Zoccoloduro O.P. får smyga med går ingen säker tillslut. Dock gynnas Zoccoloduro O.P. av att gå barfota vilket man inte anmält till ikväll. Anmält skor, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Min Vinnare: 2 Mellby Hurricane
Spets efter 500m: 2 Mellby Hurricane
Skrällen: 10 Flexible Launcher
Ranking: A 2 B 11,10,8,3,1,4,5 C 7,12,9,6

V86-5 2140 auto
8 Ready Tonight är en fin individ som det flyter bra för i loppen. Dock ägnade man sig åt galopp i senaste starten. Men detta är en talang vi kommer få följa mycket framöver. I försöket till Kriteriet var denna treåriga hingst mycket bra, han avslutade sista 600 via 1.09. Trots galoppen senast och spåret blir det min förstahäst i loppet. Anmäld vanlig vagn, helstängt och skor runt om.

5 Beauty Wind är ytterligare en väldigt talangfull treåring. Ikväll kommer man troligtvis att ladda iväg från start, hittar man till ledningen så är segerchanser hög. Möter något tuffare än vad man mött på slutet men det kompenserar man med att anmäla barfota runt om för första gången i livet. Intressant förändring till kvällens start. Räknas tidigt oavsett spets eller rygglopp. Anmäld barfota, öppet huvudlag och hybridvagn.

4 Power Lane blev slagen knappt av 3 Global Boom senast. Till kvällens start kommer man med två lopp i kroppen efter en halsoperation vilket borde gjort sitt för formen. Tål att göra endel själv i loppen och från tränarhåll meddelar man att Power Lane känns bättre och bättre även om orutinen speglar av sig emellanåt. Anmäld barfota bak och öppet huvudlag.

3 Global Boom gick bra hela vägen till mål som tvåa så sent som i torsdags. Täta starter nu vilket kan vara ett pluss. En skräll som ska med för den som har råd. Anmäld skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Min Vinnare: 8 Ready Tonight
Spets efter 500m: 5 Beauty Wind
Skrällen: 4 Power Lane
Ranking: A 8,5 B 4,3,1,9,7 C 6,2

V86-6 2640m auto
Ett öppet lopp på förhand.
6 Balotelli Crown har formen på topp för dagen, den längre distansen ses som ett plus för honom. Har en vass avslutning att tillgå. Hittar man rätt i ryggarna in på slutvarvet kommer man fälla många tillslut. Perfekt utgångsläge ikväll och ska räknas tidigt, min förstahäst. Anmäld skor runt om, norskt huvudlag och hybridvagn.

13 Soul Tan gick bra i den senaste starten då man intog döds positionen för att tillslut gå undan enkelt med vad som det såg ut krafter sparade. Denna femåriga valack tål att göra endel själv i loppen vilket senaste starten är ett bevis på. Ska räknas in i seger striden idag enligt mig. Anmäld openeye huvudlag, barfota fram och vanlig vagn.

12 Enriko Ha gillar distansen och är van att möta tuffa konkurrenter men ikväll blev inte utgångsläget till någon fördel. Från tränarhåll ligger man lite lågt med tanke på utgångsläget, men ska räknas på kapacitet. Anmäld norskt huvudlag och hybridvagn.

11 Nisse Sånna fick ett allt för tufft lopp senast så det är bara att glömma. Detta är en femåring som är väldigt rapp i benen första biten. Från springspåret kommer man ladda iväg och vi kan vänta ett offensivt upplägg från start. Dessutom finns en väldigt fin slutfinish att tillgå om man hittar fina ryggar in på slutvarvet. Ska räknas tidigt i min bok. Anmäld barfota runt om, helstängt med hål och vanlig vagn.

Min Vinnare: 6 Balotelli Crown
Spets efter 500m: 4 S.G.Sherman
Skrällen: 4 S.G.Sherman
Ranking: A 6,13,11 B 12,4,7,9,15,5,14 C 8,1,10,2,3

V86-7 2140 auto
6 Speedy Tilly har verkligen visat fin form på slutet, för tre starter sedan stod man för en sylvass avslutning som klockades till 09,4 sista 700m. Tvåa blev man då. För två starter sedan tog man en spetsseger i mycket behaglig stil. I den senaste starten avslutade man åkandes via 09,3 sista 700m och vann komfortabelt. Så formen är på topp, kapacitet vet vi finns och man står hyggligt till i loppet. En bra segerchans i mina ögon. Anmäld barfota runt om, halvstängt huvudlag och hybridvagn.

8 Uncle Töll har ett fint utgångsläge ikväll, springspåret på 20m tillägg skulle kunna innebära att man sitter i ledningen efter ett par hundra meter. Därifrån kommer man bita ifrån sig bra och bli svår för konkurrenterna att plocka ner. Från tränarhåll låter man lite lätt optimistiska inför denna starten, och menar att det finns många scenarion att köra loppet på. Anmäld barfota runt om, helstängt med hål och vanlig vagn.

3 Quick Lane var strålande bakom Power och Gulfstream Am si senaste starten och måste räknas även här. Från tränarhåll meddelar man att Quick Lane är bra för klassen och han känns fin hemma i träning inför denna starten. Anmäld skor, öppet huvudlag och vanlig vagn. 

Min Vinnare: 6 Speedy Tilly
Spets efter 500m: 8 Uncle Töll
Skrällen: 3 Quick Lane
Ranking: A 6,8,3 B 15,10,12,7,14 C 13,2,11,1,5,9

V86-8 1640 auto
7 Vichy Grif har presterat riktigt bra på slutet. Senast mötte man stenhårda hingstar och valacker och va mycket nära segern efter en snabb avslutning på upploppet. Man är snabb iväg från start och trots spår något långt ut lär man skicka iväg vad som går för att kunna köra sig till ledningen direkt. Från stallet meddelar man att man tycker detta borde vara en bra segerchans.

3 Vivacious Allie är en lillasyster till Double Exposure. Hon är kvick i benen och distansen borde vara ett plus , dock är formen ett frågetecken. Man återkommer nämligen efter ett litet uppehåll. Men man har presterat bra efter uppehåll tidigare och från stallet meddelar man att positionen kommer bli väldigt avgörande för henne i kvällens start. Anmäld barfota runt om, helstängt huvudlag och amerikansk sulky.

Skrällen är 10 Millie Millionaire som självklart behöver ett bra tempo på loppet för att komma in i det på allvar från detta utgångsläget. Men man har vunnit fyra av sju starter på kort distans och besitter en fin avslutning som jag hoppas kommer väl till användning ikväll. Från stallet meddelar man att Millie Millionaire känns väldigt fin för dagen och man förväntar sig en fin prestation och man hoppas på tempo i loppet. Anmäld helstängt, barfota fram och hybridvagn. 

Min Vinnare: 7 Vichy Grif
Spets efter 500m: 3 Vivacious Allie
Skrällen: 10 Millie Millionaire
Ranking: A 7,3 B 10,1,4,9,5,6,8 C 11,2,12

Lycka till med spelen ikväll

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming