DrTrav

V86 onsdag 03/07

3 Juli 2019 - 13:40

Onsdagens V86 tävlingar hämtar vi från Lindesberg och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i V86-1 på nummer 7 Ad Hoc som galopperade senast i ett lopp över 2640 meter där Vienvia Font vann. Nu är det mer passande distans då hästen har tagit fem av sina sex segrar över medeldistans. Här tror jag det blir laddning från start och om Carl Johan Jepson som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede så är mycket vunnet och då tror jag han blir svårslagen här men han kan vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V86-4 på nummer 4 Vincero' Gar som galopperade dubbelt i senaste starten på Bjerke. Först i en trång situation och efter det så kom en galopp i sista kurvan. Han har övertygat i de tre starter han gjort på svensk mark med två segrar samt riktigt tapper tvåa vid förlusten i Bronsfinalen näst senast när han fick ge sig med knapp marginal mot Bucks To Burn. Han är kvick iväg och det troliga är att Alessandro Gocciadoro sitter i spets i ett tidigt skede och från ledningen så blir han svår att plocka ner för övriga ekipage.

Den tredje spiken kommer i V86-6 på nummer 8 U.R.Amazing som var sjuk senast och orkade inte utmana från dödens. Innan den starten så har han stått för flertalet bra insatser och han gjorde en vass avslutning via 10,2 sista 800 meterna fram till andraplatsen bakom vinnande Sanda Love näst senast och med en fin ryggresa här så har han en vass avslutning och då tror jag han spurtar ner det här gänget.

V86-1 7 Ad Hoc
V86-2 1,2,4,6,7,8
V86-3 4,5,6,7,8,9
V86-4 4 Vincero' Gar
V86-5 3,6,8,9,14
V86-6 8 U.R.Amazing
V86-7 1,4,5,7
V86-8 4,5,8,10

2880 rader x 0,25 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,4,5,7
DD2: 4 Fossens Wally

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med Fornabodas Fyraåringspris över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Ad Hoc som galopperade senast i ett lopp över 2640 meter där Vienvia Font vann. Nu är det mer passande distans då hästen har tagit fem av sina sex segrar över medeldistans. Här tror jag det blir laddning från start och om Carl Johan Jepson som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede så är mycket vunnet och då tror jag han blir svårslagen här men han kan vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 1 Kaiser Southwind som kan få en fin resa på innerspår här vara tänkbar. Han var rejäl vid seger på Lindesberg senast och kan lifta med till en framskjuten placering här, 5 Wingmaster har endast en seger i karriären på 20 starter men är härdad mot hårt motstånd och om Kim Eriksson som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han duga en bit mot det här gänget men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Ad Hoc
Spets efter 500m: 7 Ad Hoc
Skrällen: 9 Ti Punch Broline
Ranking: A 7 B 1,5,6,3,9,2 C 4,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Robloxia gick i mål med sparade krafter i ett lopp där Hashtag One vann senast. Nu har hon fått ett svårt utgångsläge men hon kan öppna fort och det är inte omöjligt att Jörgen Westholm som kör hästen kan nå ledningen här och skulle hon komma till spets så kan hon leda loppet länge och ska räknas tidigt här. Det blir jänkarvagn och eventuellt barfota runt om meddelar man från stallet, 8 Dixie Brick klarade inte fjärdespåret i volten senast och galopperade bort sina möjligheter. Gången innan det så gjorde hon en bra avslutning och plockade ner sitt motstånd via 11,9 sista 800 meterna. Spår 8 över kort distans är inte optimalt men om Jorma Kontio som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig den sista biten, 6 Imma Hanover gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast och avslutade då bra till andraplatsen bakom vinnande Livi Memory. Nu var det längesedan hon tog sin hittills enda seger men med ett lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad och löser det sig med positionerna här så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 7 Robloxia
Spets efter 500m: 7 Robloxia
Skrällen: 1 Sissy Face
Ranking: A 7,8 B 6,4,1,2,3,9,5 C 11,12,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Valter Vald har inlett bra i nya regin. Det slutade med en smått överlägsen seger senast och han får fortsatt Ulf Ohlsson i vagnen. Han kan öppna bra fast här har han ett spår långt ut och det är inte säkert att det går att komma till spets men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han vara långt framme här, 6 Forza Del Hornline har också visat bra startsnabbhet och blir svår att ta en längd på och skulle Jimmy Ehlers som kör hästen nå spets så är det inte säkert att han släpper om tipsettan ställer frågan och då kan det bli ett uppskruvat tempo på tillställningen men om han istället skulle få bestämma en del i ledningen så kan det räcka långt här, 9 Xanthis Daiquiri kommer från seger när han avgjorde säkert från fjärde par utvändigt. Det var ett billigt lopp men med en fin smygare här och bra ryggar att gå i så kan han bli farlig över upploppet och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 7 Valter Vald
Spets efter 500m: 6 Forza Del Hornline
Skrällen: 9 Xanthis Daiquiri
Ranking: A 7,6 B 9,4,5,8 C 11,10,15,14,3,2,13,1,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 5 över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Vincero' Gar som galopperade dubbelt i senaste starten på Bjerke. Först i en trång situation och efter det så kom en galopp i sista kurvan. Han har övertygat i de tre starter han gjort på svensk mark med två segrar samt riktigt tapper tvåa vid förlusten i Bronsfinalen näst senast när han fick ge sig med knapp marginal mot Bucks To Burn. Han är kvick iväg och det troliga är att Alessandro Gocciadoro sitter i spets i ett tidigt skede och från ledningen så blir han svår att plocka ner för övriga ekipage, vid gardering kan 5 Hierro Boko vara tänkbar. Han är inte så startsnabb men om Ulf Ohlsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så har han en bra avslutning och kan bli farlig den sista biten, 2 Digital Performer plockade ner sitt motstånd från dödens i ett V75 lopp på Östersund näst senast. Från ett bra utgångsläge här så sitter Rikard N Skoglund som kör hästen bra till omgående och kan då vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Vincero' Gar
Spets efter 500m: 4 Vincero' Gar
Skrällen: 2 Digital Performer
Ranking: A 4 B 5,2,11,7,6,3,1 C 8,10,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Bo Palmgrens Minneslopp över 3140 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Dream Cash kommer från Jörgen Westholms formstall och han visade prov på bra inställning senast när han avgjorde kort före mål. Med en lyckad start här så sitter Oskar J Andersson som kör hästen bra till direkt och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 8 Mago gjorde ett bra lopp som tvåa bakom vinnande Burning Man senast. Här har han ett springspår på den första tilläggsvolten och om Ulf Ohlsson som kör hästen träffar bra i starten så tror jag han är tidigt framme för att ta över ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 6 Vagabond Bi vann ett billigt lopp i debuten för David Persson för tre starter sedan fast efter det så har det blivit två raka galopper. Han galopperade direkt från ett snävt spår i volten senast så det är galopprisk även här men nu ska han utrustas med springrem och då kanske han kan hålla ordning på benen och skulle han kliva iväg i rätt gångart så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 9 Dream Cash
Spets efter 500m: 8 Mago
Skrällen: 14 Global Skipper
Ranking: A 9,8 B 6,3,14,4,12,15,13,5 C 7,11,10,1,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 U.R.Amazing som var sjuk senast och orkade inte utmana från dödens. Innan den starten så har han stått för flertalet bra insatser och han gjorde en vass avslutning via 10,2 sista 800 meterna fram till andraplatsen bakom vinnande Sanda Love näst senast och med en fin ryggresa här så har han en vass avslutning och då tror jag han spurtar ner det här gänget, vid gardering kan 10 Dexter Brick som fick göra grovjobbet senast och tröttnade då vara tänkbar här om Mattias Djuse som kör hästen kan smyga med och få spara speeden fram till upploppet, 1 Desefinado har gjort två starter i ny regi för Nicklas Westerholm. Han vann ett billigt lopp i debuten men gången efter det så gick det inte lika bra då det blev galopp i starten men han fullföljde bra och nådde femteplatsen bakom vinnande Golden News. Felfri här så kanske han kan hålla upp ledningen men det är inte säkert men om han skulle lyckas med det så kan han leda loppet länge men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 8 U.R.Amazing
Spets efter 500m: 1 Desefinado
Skrällen: 6 Al's Orlando Boy
Ranking: A 8 B 10,1,2,9,12,4,5,6,11 C 7,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Bergslagsloppet över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Vanesia Ek har avslutat fint i sina två Sverigestarter hittills. I den näst senaste starten så blev det en fjärdeplats i försöket till Sweden Cup som vanns av Cyber Lane och gången efter det så var hon utan chans mot vinnande Mellby Free men gav ett fint intryck över upploppet och nådde andraplatsen och om Alessandro Gocciadoro kan servera henne en bra löpning så fäller hon många hästar över upploppet, 1 Canari Match gjorde årsdebut i mars senast och fick då bestämma i ledningen men fick då nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Evaluate. Han kan öppna bra men innerspåret i Lindesberg är inte det bästa och det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen här men om det skulle lösa sig med positionerna så kan han duga direkt i comebacken här, 4 Ajlexes Cubano fastnade med sparade krafter senast sedan han släppt ifrån sig ledningen efter 450 meter. Han är mycket startsnabb och skulle han nå spets här så kan han bli svår att plocka ner om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Elian Web fick öppna tufft innan kom till ledningen senast och var sedan chanslös mot Milligan's School men med loppet i kroppen nu talar det för en förbättrad insats här och om Jorma Kontio kan bli fint framdragen under slutrundan och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 5 Vanesia Ek
Spets efter 500m: 4 Ajlexes Cubano
Skrällen: 7 Elian Web
Ranking: A 5,1 B 4,7,3,9,6 C 2,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med Diamantstoet, Försök 2 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Fossens Wally galopperade i ledningen men svarade för en strålande upphämtning via 12 tempo sista 1800 meterna och nådde femteplatsen bakom vinnande A'Nana De Bohem senast. Hon kan öppna bra och om Magnus Jakobsson kan hitta till ledningen smärtfritt så kan hon leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 8 Mattie spurtade riktigt vasst till tredjeplatsen bakom vinnande Livi Memory från långt ner i kön senast. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad den här gången och om Jorma Kontio som kör hästen kan servera henne en bra löpning så kan det räcka långt här, 10 Esta kommer med en färsk seger i raden. Då tog hon hand om ledningen och släppte och kom sedan loss från vinnarhålet och plockade ner sitt motstånd den sista biten och om Carl Johan Jepson kan slinka igenom bra från det här läget så kan hon bli att räkna med om det blir ett bra tempo på tillställningen, 5 Livi Memory tävlade barfota runt om för första gången senast och det hade fin effekt då när hon vann på ett överlägset vis från ledningen. Nu är det inte säkert att hon kan komma till spets men hon är bra nog att vinna loppet även från andra positioner. Barfota fram nu samt ryckhuva istället för rycktussar meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 4 Fossens Wally
Spets efter 500m: 4 Fossens Wally
Skrällen: 10 Esta
Ranking: A 4 B 8,10,5,9,1,2,13 C 7,6,15,11,14,12,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Höllviken - Storvreta
Innebandy - Superligan Herr - Över 11,5 mål
1.76
19:00  Karlskoga - Södertälje
Ishockey - Allsvenskan - 1
1.64
19:00  Vita Hästen - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 4,5 mål
1.60
19:00  Warberg - Jönköping
Innebandy - Superligan Herr - Jön ö 5,5 mål
1.72
21:00  Baskonia – CSKA Moskva
Basket - EuroLeague - 2 hcp -3
1.90
21:40  Lopp 9: Cavalier Brodde
Trav - Bergsåker - Plats
1.85
01:35  TOR Raptors – ORL Magic
Basket - NBA - Över 208,5 poäng
1.90
02:00  NY Rangers - Washington
Ishockey - NHL - 2
1.96
19:00  Oskarshamn - Skellefteå
Ishockey - SHL - 2
2.10
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 1
2.40
21:00  Levante - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.85
13:00  Leganes - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1,5
2.30
21:00  Real Madrid - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - RM mål i båda hl
1.83
  Rekatochklart Poolspel
20:30  V86 Tips Bergsåker & Solvalla 20/11
Insats: 540 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 20/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 november
Insats: 64 / 1024 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro Lördag 23 nov
Insats: 864 kr - TravTipster

Livestreaming