DrTrav

V86 onsdag 05/06

5 Juni 2019 - 14:18

Kvällens V86 tävlingar avgörs på Åby och här följer min lösning av omgången. Det är Jackpot ikväll och jag spikar i tre av loppen dels i V86-2 på nummer 5 Maserati Woodland som har gjort gjort tre starter i nuvarande regi och efter att ha gjort det bra efter galopp för tre starter sedan så har det blivit två raka spetssegrar och här har hon lottats till ett bra läge och det ser ut att bära till ledningen igen. Det lilla fältet är gynnsamt här då jag tror att ingen kommer att sätta upp tempot utvändigt och om Christian Fiore som kör hästen kan få trolla bort en del av loppet i ledningen så tror jag att hon blir svårfångad här.

Min andra spik kommer i V86-3 på nummer 8 Zelig Bi som debuterade för Alessandro Gocciadoro på Vermo under Finlandia Ajo dagen senast. Han hade då precis som nu åttondespåret bakom bilen över lång distans och svarade för en strålande insats efter att ha tagit över ledningen så vann han överlägset på den fina tiden 13,8. Hästen är stark och klarar att göra en del jobb själv fast jag tror ingen svarar ledningen när han kommer fram och ställer frågan och skulle så bli fallet så blir han mycket svårstoppad här.

Sen tredje spiken kommer i V86-6 på nummer 2 Ecurie D. som enbart har gjort två lopp i livet men i dessa två starter har han imponerat. Två vinster har det blivit för Frode Hamres treåring och även om han möter äldre hästar nu så tror jag han har bra chans även här. Han kan öppna bra men det är inte säkert att Björn Goop som kör hästen kan nå ledningen fast om det inte blir spets så sitter han perfekt på det i andraspår direkt och då tror jag han visar sig vara starkast över upploppet.

V86-1 1,2,3,4,8,9,11
V86-2 5 Maserati Woodland
V86-3 8 Zelig Bi
V86-4 4,5
V86-5 Alla
V86-6 2 Ecurie D.
V86-7 3,4,5,6
V86-8 1,5,11,15

2464 rader x 0,25 = 616 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4 Zanzibar Wise As
DD2: 1,5,11,15

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sju hästar, 4 Tae Kwon Deo var inte frisk i senaste starten men loppet innan gjorde han det bra som tvåa från dödens i ett lopp som vanns av Yankee Boy och om Adrian Kolgjini som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han vara långt framme här, 2 Zenio vann ett par lopp i Sverige ifjol och visade då fin startsnabbhet. Från detta fina läge talar en hel del för att han hittar till ledningen i ett tidigt skede med en offensiv Alessandro Gocciadoro i vagnen och om så blir fallet så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 8 Thai Highway gör comeback efter drygt nio månaders frånvaro i ny regi för Bo Westergaard. Här står han illa till från start men om Björn Goop som får chansen nu kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han göra sig gällande direkt i sin återkomst här, 3 Filur Sisu har inte fått det att stämma och har galopperat i årets båda starter. Han är rätt snabb ut och borde kunna få en fin position här och nu aviseras det intressanta ändringar med barfota runt om samt bike och om det faller väl ut så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 4 Tae Kwon Deo
Spets efter 500m: 2 Zenio
Skrällen: 3 Filur Sisu
Ranking: A 4,2,8 B 3,11,1,9 C 5,10,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Wången Cup - Lärlings- & Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Maserati Woodland som har gjort gjort tre starter i nuvarande regi och efter att ha gjort det bra efter galopp för tre starter sedan så har det blivit två raka spetssegrar och här har hon lottats till ett bra läge och det ser ut att bära till ledningen igen. Det lilla fältet är gynnsamt här då jag tror att ingen kommer att sätta upp tempot utvändigt och om Christian Fiore som kör hästen kan få trolla bort en del av loppet i ledningen så tror jag att hon blir svårfångad här, vid gardering kan 7 Vinci I.M. som hade två raka segrar från ledningen och såg ut att gå mot tredje raka senast men han blev nerspeedad på linjen och fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Dazzle Nock då vara tänkbar. Hon är kvick iväg men jag tror inte hon kan ta sig förbi min spik i starten fast det är ett litet fält så det borde kunna bli en bra position här och då kan hon vara långt framme, 1 Love No More var seg senast fast nu har hon tränat förbättrat och kommer göra ett bättre lopp än senast meddelar Veijo Heiskanen som tränar. Det blir barfota runt om för första gången och det kan ge en extra växel men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Maserati Woodland
Spets efter 500m: 5 Maserati Woodland
Skrällen: 1 Love No More
Ranking: A 5 B 7,1,6,3,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Stayertrappan över 2640 meter och jag har spikat nummer 8 Zelig Bi som debuterade för Alessandro Gocciadoro på Vermo under Finlandia Ajo dagen senast. Han hade då precis som nu åttondespåret bakom bilen över lång distans och svarade för en strålande insats efter att ha tagit över ledningen så vann han överlägset på den fina tiden 13,8. Hästen är stark och klarar att göra en del jobb själv fast jag tror ingen svarar ledningen när han kommer fram och ställer frågan och skulle så bli fallet så blir han mycket svårstoppad här, vid gardering kan 11 Crown Prince W.W. som är kapabel och tog sin första seger för Johan Untersteiner senast när han höll undan knappt från spets vara tänkbar. Här är det helt andra förutsättningar men han trivs över den långa distansen och med ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara långt framme igen men han får ses främst som ett platsbud, 5 Bossy Alley fick trava utvändigt om ledaren och tog ner denne och tog en knapp seger före Imail Occagnes senast. Här kan han få en bra löpning om André Eklundh som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge men jag tror att min spik blir för tuff att stå emot.

Min Vinnare: 8 Zelig Bi
Spets efter 500m: 8 Zelig Bi
Skrällen: 5 Bossy Alley
Ranking: A 8 B 11,5,6,10 C 4,3,1,2,9,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Euro Classic Trot Next Year - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Unico Broline gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han tog enkelt hand om ledningen då och släppte efter 400 meter och tassade sedan med i högt tempo och när ledaren sedan galopperade med 200 meter kvar så fick han luckan och höll farten bra till andraplatsen bakom vinnande Eric The Eel. Här tror jag att André Eklundh som kör hästen tar ledningen initialt då han är startsnabb fast då det finns open stretch att använda så är det inte omöjligt att han släpper till den stora favoriten efter en bit men oavsett så ska han räknas tidigt här, 5 High Into The Sky har varit väldigt bra i två raka segrar för Frode Hamre efter att ha kommit till ledningen i ett tidigt skede och i detta lilla fält så kan han få ta över ledningen på nytt och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad, vid ytterligare gardering kan 1 Galantis vara tänkbar fast han är inte så snabb den första biten men det är endast tre motståndare med i loppet så han kommer inte heller sitta fast i det tunna fältet och med Åbys dubbla open-stretch så kan han bli farlig den sista biten men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 4 Unico Broline
Spets efter 500m: 4 Unico Broline
Skrällen: 3 Ubiquarian Face
Ranking: A 4,5 B 1,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 4 över 2640 meter och jag har streckat alla elva hästarna, 3 Vienvia Font såg fin ut i skymundan näst senast och gången efter det så var han ute i Lärlingseliten på Solvalla under Elitloppshelgen och slog då på en tidig galopp men gick mycket vasst efter den och nådde femteplatsen bakom vinnande N.Y.Coeurdesoleil via 11,6 sista 1100 meterna. Felfri nu så tror jag att Alessandro Gocciadoro har ledningen i sikte och skulle han komma till spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 10 Martin De Bos är en kapabel tuffing som nu fått två lopp i kroppen. Den långa distansen är ett plus och han tål att göra en del grovjobb under slutrundan om det skulle behövas och kan bli farlig den sista biten, 2 Pastor Power kan öppna bra så jag tror att Peter Untersteiner kan hitta ner i vinnarhålet och kan då bli att räkna med på open stretchen till slut, 4 Sir Henry P.Hill galopperade senast och hade troligen vunnit utan den för han reparerade den starkt och nådde andraplatsen men fick inte tag i vinnande Mister Niky via 10,8 sista 800 meterna då. Han är stark och tål att göra en del av grovjobbet här och kan utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 3 Vienvia Font
Spets efter 500m: 3 Vienvia Font
Skrällen: 6 Niky Flax
Ranking: A 3,10 B 2,4,7,6 C 8,9,1,11,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Ecurie D. som enbart har gjort två lopp i livet men i dessa två starter har han imponerat. Två vinster har det blivit för Frode Hamres treåring och även om han möter äldre hästar nu så tror jag han har bra chans även här. Han kan öppna bra men det är inte säkert att Björn Goop som kör hästen kan nå ledningen fast om det inte blir spets så sitter han perfekt på det i andraspår direkt och då tror jag han visar sig vara starkast över upploppet, vid gardering kan 1 Asia som var smått överlägsen från spets i debuten på svensk mark näst senast men gången efter det så galopperade hon bort sina möjligheter in i första sväng. Skulle hon sköta sig den här gången så kanske hon kan hålla upp ledningen och kan då vara långt framme här, 6 African Coast vann ett billigt lopp näst senast men gången efter det så galopperade han i en trång situation fast felfri nu så kan han komma in i matchen om det blir bra tempo på tillställningen men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Ecurie D.
Spets efter 500m: 1 Asia
Skrällen: 6 African Coast
Ranking: A 2 B 1,6,10,3,4,5 C 11,8,7,12,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Euro Classic Trot - Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Zanzibar Wise As vann på ett bra vis näst senast efter att hon kört sig till ledningen efter 450 meter och då blev det en enkel seger sedan hotet galopperat på upploppet fast hon hade troligen vunnit ändå. Gången efter det så slutade det med en tidig galopp men felfri nu så tror jag att hon har siktet inställt på ledningen här och skulle hon komma till spets utan någon större strid så är mycket vunnet här, 3 Rebella Matters agerar lite trögt men eventuellt så blir det bike för första gången nu och det kanske kan förbättra på startsnabbheten och skulle Björn Goop som kör hästen få en bra start så kan hon bli att räkna med här då Frode Hamre som tränar henne håller hästen högt, 5 Dallas As kvalade in till Drottning Silvias Pokal näst senast där det blev en sjätteplats och hon visade fin startsnabbhet vid den senaste starten och från ett bra utgångsläge här så sitter hon bra till direkt och kan vara långt framme här, 6 True Devotion kördes snällt i debuten för Peter Untersteiner senast. Hon är naturligt startsnabb och borde kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och kan utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 4 Zanzibar Wise As
Spets efter 500m: 4 Zanzibar Wise As
Skrällen: 5 Dallas As
Ranking: A 4,3 B 5,6,7,2,1,9 C 11,10,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med Diamantstoet, Försök 4 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 15 Don't Be Shy var väldigt bra från utvändigt ledaren senast men fick ge sig mot segerstaplaren Hillary B.R. Med två lopp i kroppen nu så kan hon bli svår att stå emot över upploppet om det inte strular för mycket med positionerna från det här läget, 5 Miss Silver har varit ute mot tufft motstånd och felfri här så tror jag att Jörgen Westholm kan få ta över ledningen efter en bit och om så skulle bli fallet så kan hon duga en bit mot det här gänget, 1 Rapide Cash galopperade senast men gick bra efter den och nådde tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Digital Ocean. Hon kan troligen inte hålla någon ledning men hon kan få en bra löpning på innerspår här och kan då bli farlig via open stretchen till slut, 11 Grace River galopperade som slagen senast men är nu klart gynnad av två strykningar här och med bra ryggar under slutrundan så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 15 Don't Be Shy
Spets efter 500m: 5 Miss Silver
Skrällen: 1 Rapide Cash
Ranking: A 15,5 B 1,11,13,12,7,4,3 C 8,6,2,14
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
19:00  Bröndby - SönderjyskE
Fotboll - Superligan - 1
1.74
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Bröndby - SönderjyskE
Fotboll - Superligan - 1
1.74
22:15  Famalicao - Porto
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.95
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
18:30  Bochum - St. Pauli
Fotboll - 2. Bundesliga - Under 2,5 mål
2.00
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2/6
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2 Juni
Insats: 1152 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Eskilstuna Tisdag 2/6
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Eskilstuna Tisdag 2/6
Insats: 180 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster

Livestreaming