DrTrav

V86 onsdag 07/08

7 Augusti 2019 - 13:47

Kvällens V86 tävlingar avgörs i Bollnäs med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-2 på nummer 8 Victory Highness som inledde karriären med fyra raka segrar innan han gick på plumpen i ett E3 uttagningslopp på Gävle näst senast. Gången efter det så fastnade han med sparade krafter.

Här tror jag på ett mer offensivt upplägg för Victory Highness och det är inte omöjligt att Erik Adielsson som får chansen i vagnen nu kan få ta över spets i ett andraskede men det är inte säkert att så blir fallet fast han är bra nog att han kan vinna från dödens om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V86-3 på nummer 1 Nordsjö Odin som kommer från en mycket vass insats när han vann Svenskt Kallblodsderby där han slog svenskt rekord och kom i mål på 22,0 över medeldistans och det kan inte övriga hästar i det här fältet stava till.

Nordsjö Odin är startsnabb och även om han skulle bli överflyglad till en början så är det ett litet fält med endast fem motståndare så jag tror han sitter i spets i ett tidigt skede och väl där så blir han svår att plocka ner för övriga ekipage.

V86-1 2,7,8
V86-2 8 Victory Highness
V86-3 1 Nordsjö Odin
V86-4 3,4,6,9,13,14
V86-5 2,5,6,7
V86-6 1,2,6
V86-7 1,2,5
V86-8 2,4,11,12

2592 rader x 0,25 = 648 kr

Dagens Dubbel
DD1: 5 Kalashnikov
DD2: 2,4,11,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med Bollnästravets Sommarstayer 2019 över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Actual Star har gjort det bra i sin nya regi även om det slutade med en tidig galopp senast. Här är det lättare motstånd och längre distans som han har gått bra på tidigare. Från ett trevligt utgångsläge är det inte omöjligt att Jörgen Westholm kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Young Da Vici kommer med tre raka andraplatser i raden. Senast så gick han en bra avslutning och nådde andraplatsen bakom vinnande U.R.Amazing. Han är gynnad av den långa distansen och om Per Lennartsson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så fäller han många hästar till slut och kan då vara långt framme här, 8 Zinco Jet är i väldigt fin form. Trots dubbla galopper under vägen senast så var han duktig tvåa bakom Graceful Swamp senast. Nu är det debut över distansen men felfri här så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 2 Actual Star
Spets efter 500m: 2 Actual Star
Skrällen: 10 Lövdala Principito
Ranking: A 2 B 7,8,10,6,1,5 C 9,3,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Anders Kilströms Minne, Försök 7 Treåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Victory Highness som inledde karriären med fyra raka segrar innan han torskade i ett E3 uttagningslopp på Gävle näst senast. Gången efter det så fastnade han med sparade krafter. Här tror jag på ett mer offensivt upplägg och det är inte omöjligt att Erik Adielsson som får chansen i vagnen nu kan få ta över spets i ett andraskede men det är inte säkert att så blir fallet fast han är bra nog att han kan vinna från dödens om det skulle behövas, vid gardering kan 1 Bad Manner som nu gör första starten sedan januari vara tänkbar från ett fint läge. Han har aldrig haft framspår bakom bilen förut fast han har en seger i karriären och den togs från spets men dit tror jag inte han kommer den här gången men med en lucka till slut så kan han bli farlig över upploppet, 3 Galapagos Sisu ska nu ut i sin första start sedan slutet på maj i ny regi för Petri Salmela. Han är kvick ut och kan ta hand om ledningen initialt och kan då få en fin löpning i den främre träffen. Barfota runt om samt helstängt huvudlag och bike meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 8 Victory Highness
Spets efter 500m: 3 Galapagos Sisu
Skrällen: 7 Massaj Käll
Ranking: A 8 B 1,3,7,2,5 C 4,9,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
H.K.H Prinsessan Madeleines Pokal -Kallblodslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Nordsjö Odin som kommer från en mycket vass insats när han vann Svenskt Kallblodsderby där han slog svenskt rekord och kom i mål på 22,0 över medeldistans och det kan inte övriga hästar i det här fältet stava till. Han är startsnabb och även om han skulle bli överflyglad till en början så är det ett litet fält med endast fem motståndare så jag tror han sitter i spets i ett tidigt skede och väl där så blir han svår att plocka ner för övriga ekipage, vid gardering kan 3 Storm Teddy som tog en överlägsen seger senast vara tänkbar. Han var inte anmäld till det svenska Derbyt och kommer inte vara med i det norska heller men med en fin löpning här så kan han vara långt framme fast jag håller min spik som ett strå vassare så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Nordsjö Odin
Spets efter 500m: 1 Nordsjö Odin
Skrällen: 3 Storm Teddy
Ranking: A 1 B 3,4 C 6,5,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Diamantstoet, Försök 1 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 6 Ailihphilia svarade för en mäktig svepning på sista bortre långsidan från fjärde utvändigt och gick undan till en klar seger senast. Hon kan öppna rätt så vettigt så om Kim Eriksson kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt även om motståndet är tuffare nu, 14 Melizza har gått fint på slutet, utan att få vinna. Hon gick bra från ett liknande läge senast men fick inte tag i Bitcoin som plockade hem det loppet utan fick nöja sig med andraplatsen. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet här så kan hon bli farlig den sista biten och hon ska räknas tidigt här, 9 Ti Amo Face har endast vunnit ett lopp hittills i karriären. Senast var hon ute i ett försök till StoChampionatet och galopperade då bort en framskjuten placering i ledningen med 300 meter kvar av loppet. Felfri nu så har hon bra fart och om Erik Adielsson kan servera henne en bra löpning så kan det räcka en bit här, 4 A Nice Gift S.H. kommer från en mycket vass insats vid vinsten när hon tuggade ner sitt motstånd från dödens senast. Hon tävlade då barfota runt om och med rycktussar för första gången och det gav en mycket bra effekt då hon sänkte sitt rekord rejält. Här tror jag Rikard N Skoglund har siktet inställt på ledningen och om det inte kostar alltför mycket kraft att komma till spets så kan hon leda loppet länge. Troligen barfota runt om igen men minst barfota fram samt halvstängt huvudlag och jänkarvagn och rycktussar meddelar Erik Holm.

Min Vinnare: 6 Ailihphilia
Spets efter 500m: 4 A Nice Gift S.H.
Skrällen: 13 Västerbo Cirkus
Ranking: A 6,14 B 9,4,3,13,7,10,11,5,12,8 C 2,1,15
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
3-5-åriga Ston - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Klack Nova fick vänta länge innan hon fick besöka vinnarcirkeln. Första segern togs i den senaste starten där hon tog hand om ledningen och vann sedan enkelt. Nu startar hon från tillägg så någon ledning blir det troligen inte nu men om det löser sig med positionerna här så kan det bli andra raka segern, 6 Thess Vilja var gott gåendes i Derbystoet när hon gjorde bort sig med galopp senast. Nu är motståndet betydligt enklare och håller hon sig till rätt gångart här så kan hon bli farlig den sista biten och hon ska räknas tidigt här, 2 Alfa Betty är kapabel och kan bli svårfångad i spets fast hon har galopperat i tre utav de fem senaste starterna så hon är inte att lita på, 5 Jeksa gjorde en okej insats som femma i Derbystoet senast och om hon kan få ett bra lopp här så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 7 Klack Nova
Spets efter 500m: 2 Alfa Betty
Skrällen: 10 B.W.Sessa
Ranking: A 7,6 B 2,5,10,8,9 C 1,3,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Anders Kilströms Minne, Försök 8 Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Adi Gallia kördes till ledningen senast och trots en del uppvaktning på vägen gick hon undan till en säker seger via 11,5 sista varvet. Hon är kvick iväg och jag tror hon kan ta sig till ledningen igen och skulle så bli fallet så kan hon bli svårfångad här men det är inte säkert då det finns en startsnabb häst invändigt fast oavsett så ska hon räknas tidigt från ett fint utgångsläge, 6 Wingmaster är härdad mot tufft motstånd. Senast så tryckte han sig till ledningen med 1400 meter kvar av loppet men var slagen runt sista sväng då och slutade oplacerad. Nu har det gått en dryg månad sedan det framträdandet men om Kim Eriksson kan servera honom en bra löpning nu så kan det räcka långt här, 1 Global Well Off startade från innerspåret vid två tillfällen i juni, varav en gång i ett försök till StoSprintern i Halmstad. Båda gångerna höll hon ledningen och gör hon det även här så kan hon leda loppet länge. Men även om hon skulle bli av med ledningen till tipsettan så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 2 Adi Gallia
Spets efter 500m: 2 Adi Gallia
Skrällen: 4 Cesar F.C.
Ranking: A 2 B 6,1,7,4 C 8,3,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
STL Klass II, Försök 2 i Meeting 6 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Kalashnikov var ute i V75 näst senast men gjorde då bort sig med galopp 550 meter från mål. Senast så gick han på i vida spår under slutvarvet och avgjorde på ett bra vis. Han har styrkan som sitt främsta vapen och han trivs bra över distansen och han ska räknas tidigt här, 2 Nyhet startade från ett jobbigt läge senast men gick en fullt godkänd avslutning. Här tror jag att Erik Adielsson kan köra sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Ninepoints Lover har haft innerspår bakom bilen i ett lopp tidigare men den gången blev det en startgalopp. Nu har han varit ifrån sedan slutet av maj och är inte vässad inför den här uppgiften men med en fin resa i vinnarhålet här så kan han bli farlig med en lucka till slut.

Min Vinnare: 5 Kalashnikov
Spets efter 500m: 2 Nyhet
Skrällen: 4 Ara
Ranking: A 5 B 2,1,4,9,7,3,10 C 8,6,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med Bollnästravets elitsprint 2019 - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Pydin kommer med tre raka segrar. Han vann mycket lätt sedan den tuffaste konkurrenten Tangen Haap gjort bort sig senast. Han kan öppna rätt så vettigt och det är inte omöjligt att han kan trycka sig till spets i ett tidigt skede här men det är inte säkert att så blir fallet men oavsett så ska han räknas tidigt här från ett bra utgångsläge, 2 Smedheim Solan kommer med mycket fin form och var klart duktig vid vinsten från dödens senast. Här sitter Rikard N Skoglund bra till i andraspår omgående och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han bli att räkna med på nytt, 11 Roli Eld fastnade med mycket krafter kvar näst senast och gjorde bort sig med galopp gången efter det. Felfri nu och en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut, 12 Odd Herakles ståtar med fyra raka segrar men spår tolv över sprinterdistans är mindre bra men han har en vass avslutning och kan komma in i matchen om det blir ett högt tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 4 Pydin
Spets efter 500m: 4 Pydin
Skrällen: 11 Roli Eld
Ranking: A 4 B 2,11,12,8,1,3 C 9,7,10,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  Vancouver - Minnesota
Ishockey - NHL - 1
2.25
18:55  Club Brugge - Man Utd
Fotboll - Europa League - Under 2.5 mål
1.74
18:55  Getafe - Ajax
Fotboll - Europa League - Under 2,5 mål
1.98
19:00  Färjestad - Frölunda
Ishockey - SHL - 1
2.35
19:00  Linköping - Luleå
Ishockey - SHL - 1
3.15
21:00  Olympiakos - Arsenal
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.85
21:00  Wolfsburg - Malmö FF
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1
2.05
21:00  Betis - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.85
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
18:55  Europatipset Tips Torsdag 20/2
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Torsdag 20/2
Insats: 144 kr - MrHockey
16:20  V75 Tips Axevalla Lördag 22/2
Insats: 900 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Axevalla Lördag 22/2
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming