DrTrav

V86 onsdag 10/07

10 Juli 2019 - 14:04

Kvällens V86 tävlingar avgörs på Visby och det är Jackpot ikväll och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-2 på nummer 6 Fleet Admiral som inledde tävlandet i Sverige med tre raka segrar. I de två senaste loppen har han varit ute inom V75 och näst senast svarade han för en mycket bra prestation men åkte dit kort före mål och fick nöja sig med en andraplats då och gången efter det så slog han på en tidig galopp men gjorde en stark upphämtning och nådde sjätteplatsen bakom vinnande Zalie Gar. Här står han med 40 meters tillägg jämfört med hästen på startvolten men det är ett litet fält med endast sex motståndare och då värsta konkurrenten står ytterligare 20 meter bakom så tror jag att Örjan Kihlström avancerar framåt i ett tidigt skede för att inte bjuda rygg till denne under slutvarvet och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårstoppad här.

Min andra spik kommer i V86-4 på nummer 2 Perfect Spirit som visserligen har lite tveksam form då han har galopperat oprovocerat i de två senaste starterna, men det gäller även för några av hans svåraste motståndare. Han har blivit behandlad efter starten i Oslo Grand Prix senast och felfri här så får han en bra löpning och jag tror att Örjan Kihlström som kör hästen kan få ta över ledningen av nummer 3 Pastore Bob i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han mycket svårslagen men han är bra nog att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas

V86-1 1,8
V86-2 6 Fleet Admiral
V86-3 1,2
V86-4 2 Perfect Spirit
V86-5 2,3,4,8,9,10,15
V86-6 1,2,4,9,15
V86-7 1,3,10,13
V86-8 2,3,5,8,12

2800 rader x 0,25 = 700 kr

Dagens Dubbel
DD1: 10 Rafiki Fri
DD2: 2 Lord Of Tooma

1 rad x 200 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 1620 meter och jag har streckat två hästar, 1 Maverick Dream har haft bakspår i de två senaste starterna och senast så avslutade han riktigt vasst via 09,8 sista 800 meterna och nådde andraplatsen bakom vinnande Forever Newport. Här har han fått ett bättre läge och jag är inne på att Ulf Eriksson som kör hästen lyckas hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men även om han skulle bli av med ledningen så kan han få en bra resa och oavsett så ska han räknas tidigt här, 8 Alegra B. var chanslös att ta något från kön i ett V86 lopp på Vaggeryd för en månad sedan men var sjuk då och innan det så var hon duktig i två raka starter. Här brottas hon med ett jobbigt utgångsläge men hon tål att göra en del grovjobb och kan plocka ner sitt motstånd från dödens om det skulle behövas. Kort distans får ses som en fördel och det blir öppet huvudlag samt rycktussar och skor runt om meddelar man från stallet, vid gardering kan 5 Kyrkebys Rut som kommer med två raka andraplatser i raden vara tänkbar. Hon har efter det varit struken för feber inför en tilltänkt start på Solvalla i slutet av juni men om Johan Untersteiner som får chansen bakom hästen för första gången kan servera henne en bra löpning så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 1 Maverick Dream
Spets efter 500m: 1 Maverick Dream
Skrällen: 2 Irina K.
Ranking: A 1,8 B 5,9,3,2,11,12,4 C 7,6,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Erik Cederqvists Minneslopp - Fyraåringslopp över 2120 meter och jag har spikat nummer 6 Fleet Admiral som inledde tävlandet i Sverige med tre raka segrar. I de två senaste loppen har han varit ute inom V75 och näst senast svarade han för en mycket bra prestation men åkte dit kort före mål och fick nöja sig med en andraplats då och gången efter det så slog han på en tidig galopp men gjorde en stark upphämtning och nådde sjätteplatsen bakom vinnande Zalie Gar. Här står han med 40 meter tillägg jämfört med hästen på startvolten men det är ett litet fält med endast sex motståndare och då värsta konkurrenten står ytterligare 20 meter bakom så tror jag att Örjan Kihlström avancerar framåt i ett tidigt skede för att inte bjuda rygg till denne under slutvarvet och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårstoppad här, vid gardering kan 7 Global Welcome som är en riktigt bra häst som har startat 15 gånger och har vunnit 12 av dessa och nu ska han ut i årsdebut vara tänkbar. Han har gått ett 15-jobb i förra veckan men det fattas naturligtvis en del med tanke på att han inte har startat på åtta månader och när han nu står 20 meter bakom min spik så tror jag han får svårt att plocka in detta.

Min Vinnare: 6 Fleet Admiral
Spets efter 500m: 1 Marjons Djinni
Skrällen: 3 Ottilia Fri
Ranking: A 6 B 7,3 C 1,5,4,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Ett Stolopp över 2120 meter och jag har streckat två hästar, 1 Lovely Bro orkade inte från ledningen näst senast men gången efter det så avgjorde hon lätt från vinnarhålet via 15,3 sista 800 meterna. Med två lopp i kroppen nu kan hon vara ännu bättre nu och från fint utgångsläge här så får hon en bra löpning i den främre träffen oavsett om det blir spets eller inte och hon ska räknas tidigt här, 2 Appassionata gick en stark upphämtning via 13,5 i 1600 meter efter galopp senast. Nu gör hon precis som tipsettan debut bakom startbilen men tränare Markus Pihlström tror att hon kan kliva iväg rätt bra från start och felfri här från ett trevligt utgångsläge så kan hon blanda sig i segerstriden, vid gardering kan 9 Paris By Cash som inte hade sin bästa dag senast vara tänkbar om Conrad Lugauer som kör hästen kan slinka igenom hyggligt och få bra draghjälp under slutvarvet.

Min Vinnare: 1 Lovely Bro
Spets efter 500m: 4 Steppa Jons
Skrällen: 4 Steppa Jons
Ranking: A 1,2 B 9,4,7,10,11 C 3,8,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Gotlandslöpningen 2019 över 2120 meter och jag har spikat nummer 2 Perfect Spirit som visserligen har lite tveksam form då han har galopperat oprovocerat i de två senaste starterna, men det gäller även för några av hans svåraste motståndare. Han har blivit behandlad efter starten i Oslo Grand Prix senast och felfri här så får han en bra löpning och jag tror att Örjan Kihlström som kör hästen kan få ta över ledningen av nummer 3 Pastore Bob i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han mycket svårslagen men han är bra nog att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas, vid gardering kan 3 Pastore Bob som är riktigt kvick den första biten vid laddning vara tänkbar. Han var en besvikelse senast så jag tror att Johan Untersteiner som kör hästen släpper när den stora favoriten ställer frågan och då kanske han kan lifta med till en framskjuten placering, 7 Antonio Tabac radade upp segrarna sedan han kom till Oskar Kylin Bloms träning. Han återkommer nu efter lång frånvaro p.g.a. en gaffelbandsskada och det aviseras det ett passivt upplägg men skulle min spik göra bort sig så kan han duga på sin höga grundkapacitet direkt i återkomsten.

Min Vinnare: 2 Perfect Spirit
Spets efter 500m: 2 Perfect Spirit
Skrällen: 3 Pastore Bob
Ranking: A 2 B 3,7,1 C 5,6,4,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Diamantstoet, Försök 4 - Spårtrappa över 2120 meter och jag har streckat sju hästar, 10 Magic Heart har gjort jämna och bra prestationer och hon höll farten godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande I Am Rapida efter en bra löpning i andra par utvändigt senast. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och om det klaffar med positionerna här så kan hon bli att räkna med här. Det blir barfota runt om samt ett helstängt huvudlag och jänkarvagn som hon gick med senast meddelar Peter Untersteiner, 2 Önas Nelly tog sin hittills enda seger när hon plockade ner sitt motstånd från dödens näst senast. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter hon bra till omgående och hon ska räknas tidigt här, 15 Saga R.C. gör sin första start sedan början på februari men hon har tränat väldigt bra och Mikael Cedergren som tränar låter väldigt uppåt nu och två strykningar underlättar en del här och om Kaj Widell som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och kan då vara långt framme, 4 She's My Secret är inte att lita på men hon gick felfritt senast och då vann hon från dödens och felfri även här så kan hon duga en bit mot det här gänget. Kim Eriksson upp för första gången är intressant, 8 Mellby Hope har galopperat bort sig i två raka lopp men felfri här så är hon kvick iväg vid laddning och om Erik Adielsson kan slinka ner i ett vettigt slagläge och eventuellt nå ledningen efter en bit så kan hon utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 10 Magic Heart
Spets efter 500m: 8 Mellby Hope
Skrällen: 15 Saga R.C.
Ranking: A 10,2 B 15,4,8,3,9,5,11 C 6,7,1,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett Spårtrappa lopp över 2120 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Booze Of Mine kommer från en övertygande seger efter att ha travat utvändigt ledaren så plockade han ner sitt motstånd via 15,3 sista varvet. Han har varit lite rullig i stilen tidigare och har tävlat med dubbla tåvikter samt boots och järnskor. Senast så travade han utan skor men hade kvar tåvikter och boots och det föll väl ut då det blev en förbättrad aktion så man fortsätter så även den här gången och även om han bara är tre år och orutinerad så ska han räknas tidigt här, 4 Matilda Cash inledde karriären med två raka galoppmisslyckanden men hon skötte sig senast och då blev det en klar seger från spets. Nu är det debut bakom bilen men om Conrad Lugauer som kör hästen kan få en bra start så kanske det kan bli ledningen efter en bit och skulle så bli fallet är mycket vunnet och hon kan leda loppet länge, 1 Llama Tooma vann direkt i debuten på svensk mark senast. Han har öppnat bra i Estland tidigare men det är inte säkert att det blir ledningen ändå men om Örjan Kihlström som kör hästen kan hitta loss så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 9 Booze Of Mine
Spets efter 500m: 4 Matilda Cash
Skrällen: 15 Todays Victory
Ranking: A 9 B 4,1,2,15,10,14,7,12,8 C 5,6,13,3,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Ringmurens lopp - Stayerlopp över 3120 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Rafiki Fri kommer med mycket fin form och han fullföljde bra till tredjeplatsen i Silverdivisionen på Kalmar där Partizan Face vann senast. Med lite klaff och bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut om han får spara speeden fram till upploppet och han ska räknas tidigt här, 13 Importedfrmdetroit gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och då slutade det med galopp så formen nu är oviss men om Ulf Ohlsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning så är han stark till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, 3 Admirer gjorde bort sig med galopp senast. Felfri så är han stark och skulle han få ta över ledningen smärtfritt i ett tidigt skede så kan han bli svår att plocka ner från den positionen. I spets har han travat tre gånger tidigare och det har resulterat i två vinster, 1 Forever Newport kommer från en seger men då var det sprinterdistans och nu är det tre varv som ska avklaras istället. Han kan öppna bra i volten och från innerspåret här så kan han få en bra löpning och kan vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 10 Rafiki Fri
Spets efter 500m: 3 Admirer
Skrällen: 1 Forever Newport
Ranking: A 10 B 13,3,1,12,9,7,11,2,14,4,8 C 6,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med STL Klass II, Försök 3 i Meeting 5 över 2120 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Lord Of Tooma kommer med mycket fin form och han vann på ett bra sätt senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin resa här och kan då blanda sig i segerstriden, 12 Chocoboy stod för en mycket bra insats som tvåa bakom vinnande Got To Dash från ledningen i den senaste starten. Här är spåret dåligt men om Jarno Koskela som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 8 Carotene fungerade inte senast men han blev stressad av fördröjningar då och galopperade dubbelt men innan dess var han mycket bra i debuten för Conrad Lugauer. Han klarar att göra en del av grovjobbet här och kan bli att räkna med över upploppet här. Det blir fast bomull nu istället för rycktussar meddelar man från stallet, 5 Messiah är ingen stjärna och det var längesedan den senaste segern togs. Barfota runt om nu är en fördel och om Örjan Kihlström som kör hästen kan ge honom ett bra lopp så kan det vara läge för en seger, 3 Digital Wave gick helt okej till fjärdeplatsen bakom vinnande Maharania Jons senast efter att hon haft lite strul på vägen. Hon är väldigt kvick ut vid laddning men även nummer 7 Shadow kan lägga iväg bra från start och då kan det bli vinnarhålet istället och med en lucka till slut så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Lord Of Tooma
Spets efter 500m: 7 Shadow
Skrällen: 12 Chocoboy
Ranking: A 2 B 12,8,5,3,10,7,9,1,4 C 11,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
21:00  Lyon - Juventus
Fotboll - Champions League - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Braga - Rangers
Fotboll - Europa League - 1
1.87
19:00  Almtuna - Timrå
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 2
1.71
20:52  Lopp 7: I Am Boko
Trav - Åby - Vinnare
2.50
21:00  Lyon - Juventus
Fotboll - Champions League - Lyon u 8,5 ins
1.83
21:00  Lyon - Juventus
Fotboll - Champions League - 2
2.00
21:00  Real Madrid - Man City
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.71
03:05  PHX Suns – LA Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -6,5
1.90
04:30  Vegas - Edmonton
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.63
18:55  Malmö FF - Wolfsburg
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.95
19:00  Färjestad - Rögle
Ishockey - SHL - 1
2.28
19:00  Linköping - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.40
21:00  Ajax - Getafe
Fotboll - Europa League - 1
1.87
21:00  Arsenal - Olympiakos
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1
1.86
21:00  Norwich - Leicester
Fotboll - Premier League - 2
1.76
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/2
Insats: 810 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26 feb
Insats: 324 kr - USandeback
21:40  DD Tips Åby & Solvalla 26/2
Insats: 200 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Torsdag 27 feb
Insats: 64 / 486 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 29 feb
Insats: 256 / 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Bergsåker Lördag 29/2
Insats: 729 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bergsåker Lördag 29/2
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming