DrTrav

V86 onsdag 17/07

17 Juli 2019 - 13:47

Kvällens V86 tävlingar avgörs på Eskilstuna och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-1 på nummer 5 Who's Who som har varit duktig i årets tre starter och har vunnit två av dessa. Näst senast så kördes han väldigt passivt i Gulddivisionen på Mantorp men avslutade bra och nådde andraplatsen bakom vinnande Racing Mange. Gången efter det så serverades han bra löpning i andra ytter och avslutade sylvasst fram till seger via 07,5 sista 400 meterna. Här är det ett litet fält med endast fyra motståndare och om inte Örjan Kihlström såsar bort loppet så har han bra chans till en ny seger här.

Min andra spik kommer i V86-4 på nummer 5 Coktail Fortuna som var ute i Gulddivisionen på Halmstad senast. Han spetsade då men var inte som bäst för dagen och var slagen tidigt. Nu är det mer passande sprinterdistans och om Robert Bergh kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag han städar av det här gänget över upploppet.

V86-1 5 Who's Who
V86-2 2,3,4,9
V86-3 2,7,8,9,12
V86-4 5 Coktail Fortuna
V86-5 1,2,4,5,8,10
V86-6 11,15
V86-7 2,3,4,10
V86-8 2,4,8

2880 rader x 0,25 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 3 U.R.Amazing
DD2: 2,4,8

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Who's Who som har varit duktig i årets tre starter och har vunnit två av dessa. Näst senast så kördes han väldigt passivt i Gulddivisionen på Mantorp men avslutade bra och nådde andraplatsen bakom vinnande Racing Mange. Gången efter det så serverades han bra löpning i andra ytter och avslutade sylvasst fram till seger via 07,5 sista 400 meterna. Här är det ett litet fält med endast fyra motståndare och om inte Örjan Kihlström såsar bort loppet så har han bra chans till en ny seger här, vid gardering kan 3 Vainqueur R.P. som har gjort två starter för Björn Goop och han har avslutat bra båda gångerna vara tänkbar här. Han är kvick ut och jag tror att det är loppets tidiga ledare och om han skulle få trolla bort en del av loppet i spets så kan han leda loppet länge här men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 5 Who's Who
Spets efter 500m: 5 Who's Who
Skrällen: 1 Kövras So Far
Ranking: A 5 B 3,1,4,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Carry Cash har endast startat en gång i karriären. Hon kördes då fram till dödens efter 600 meter och avgjorde sedan säkert via 14,9 sista varvet. Nu är det debut bakom bilen men från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 2 Ghostintheshell är obesegrad efter två starter. Senast vann hon mycket lätt efter att ha kört sig till ledningen i ett tidigt skede och i debuten vann hon från utvändigt ledaren. Hon kan öppna rätt bra och med ett helstängt huvudlag istället för öppet så tror jag det kan bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press, 4 Schweppes var mycket bra vid vinsten för tre starter sedan. Hon gjorde comeback efter en tids frånvaro på Solvalla i början av månaden och med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten så om Carl Johan Jepson kan servera henne en bra löpning så kan hon blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 3 Carry Cash
Spets efter 500m: 2 Ghostintheshell
Skrällen: 9 Sideslip
Ranking: A 3,2 B 4,9,10,11,1,7 C 6,8,12,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Misty Trotting - Diamantstoet, Försök 4 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Exciting Chip kommer med två raka segrar. Hon gjorde det bra vid vinsten från dödens senast och Björn Goop upp i vagnen för första gången nu är intressant och skulle ekipaget få ta över ledningen efter en bit så kan det bli en ny seger här men det är inte säkert och då kan det bli dödens på nytt fast oavsett så ska hon räknas tidigt här, 2 Whitestripe Maid gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och fastnade då med sparade krafter i ett lopp som vanns av Mama America. Hon kan öppna rätt så vettigt och från ett trevligt utgångsläge här så kan det vara loppets tidiga ledare men det är inte säkert att hon körs i spets men från vinnarhålet så kan hon bli farlig med en lucka till slut och kan då vara intressant till en låg procent på spelet, 9 Intake visade fin form senast men blev avslagen på linjen av Hankypanky Peyton då utan hon fick nöja sig med andraplatsen. Hon är van vid tufft motstånd och nu blir det ett open-eye huvudlag för första gången och om Jörgen S Eriksson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan och kan bli fint framdragen här så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 7 Exciting Chip
Spets efter 500m: 2 Whitestripe Maid
Skrällen: 9 Intake
Ranking: A 7 B 2,9,8,12,6,10,3,11,15 C 1,13,14,5,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Coktail Fortuna som var ute i Gulddivisionen på Halmstad senast. Han spetsade då men var inte som bäst för dagen och var slagen tidigt. Nu är det mer passande sprinterdistans och om Robert Bergh kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag han städar av det här gänget över upploppet, vid gardering kan 2 Ajlexes Cubano som vann på ett bra vis från spets senast vara tänkbar. Han trivs väldigt bra i ledningen vilket 12 segrar på 20 starter han travat i spets visar så jag tror att Tomas Pettersson laddar mot täten här men det är inte säkert att han kan ta sig förbi nummer 1 Attack Diablo som är kvick den första biten och skulle kunna hålla upp ledningen från innerspåret och då kan det bli ett uppskruvat tempo på tillställningen vilket skulle gynna min spik här, 7 Elian Web avslutade fint till en andraplats bakom Ajlexes Cubano senast och om Jorma Kontio som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 5 Coktail Fortuna
Spets efter 500m: 2 Ajlexes Cubano
Skrällen: 1 Attack Diablo
Ranking: A 5 B 2,7,1,4,3 C 8,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Pablo Andover fick hård press i ledningen senast och han höll bra till tredjeplatsen bakom vinnande Flash Håleryd då. Från ett bra utgångsläge här så sitter han bra till omgående även om det inte skulle bli någon ledning här för han går bra med ett lopp i ryggar med och han ska räknas tidigt här, 4 Corroded kördes till ledningen med 1350 meter kvar av loppet senast och gick undan till seger via 12 tempo sista 800 meterna. Robert Bergh har bra form på stallet och han kan öppna bra och kanske kan trycka sig till spets efter en bit här och skulle så bli fallet så kan han rinna undan i ledningen om han skulle få bestämma en del i täten, 5 Ferry Boko har mycket fin form och han vann säkert i senaste starten. Den gången var det Carl Johan Jepson upp i sulkyn för första gången och den kusken tar plats i vagnen även ikväll och löser det sig med positionerna här så kan det bli en framskjuten placering igen, 10 Track Angle hade två raka segrar innan han startade på Lindesberg senast. Då fick han en invändig resa och slutade oplacerad utan att pressas men får han en bra rygg att gå i och hjälp med tempot under slutrundan här så fäller han många hästar till slut och kan då vara långt framme.

Min Vinnare: 2 Pablo Andover
Spets efter 500m: 4 Corroded
Skrällen: 8 Talassio
Ranking: A 2,4,5 B 10,1,8,11,9 C 12,3,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Gregers Minne - MälardalsCupen, Final - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 15 Visa As har gjort fem starter på svensk mark i år och har svarat för fina prestationer när hon inte har galopperat. Hon startade så sent som i lördags men var då borta med galopp omgående när Björn Goop skulle vrida ut hästen därav blev det inget riktigt lopp och det ska troligtvis inte vara några problem med täta starter nu. Spår 15 hade hon även näst senast men fick då se sig besegrad av Global Undecided då och med en offensiv Alessandro Gocciadoro i vagnen här så kan hon bli svår att stå emot över upploppet om det inte strular för mycket med positionerna, 11 J.J. var duktig när hon kopplade grepp på sitt motstånd vid vinsten näst senast. Hon galopperade med 1100 meter kvar av loppet senast men felfri här så är hon stark och rejäl och om Carlos Söderström kan ge hästen en fin resa så kan hon blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 6 Sweet On You som kommer med full form och två raka segrar vara tänkbar om Björn Goop kan slinka ner i ett vettigt slagläge men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 15 Visa As
Spets efter 500m: 5 Hersey Boko
Skrällen: 11 J.J.
Ranking: A 15,11 B 6,5,4,7,13,9 C 2,14,1,10,8,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
STL Klass I, Försök 5 i Meeting 5 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 U.R.Amazing kördes extremt passivt av Thorsten Tietz senast men när han fick luckan med 75 meter kvar av loppet så spurtade han strålande och var inte långt ifrån segern men fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Bag's Simoni då. Från ett bättre spår nu så borde han kunna få en bra löpning i den främre träffen och om han kan få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut och han ska räknas tidigt här, 2 Zanzibar Wise As blev det dubbla galopper för i senaste starten men felfri här har han ett perfekt läge och då tror jag att Alessandro Gocciadoro har ledningen i sikte och om han skulle komma till spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 10 Marrakesh inledde sitt tävlande med fem raka segrar innan han föll som stor favorit i det finska kriteriet. Nu handlar det om årsdebut och han har skött vinterträningen på ett bra sätt och känns väl förberedd inför den här starten meddelar man från stallet och om Jorma Kontio kan servera hästen en bra löpning så kan det bli seger direkt i comebacken här, 4 Mago gick en bra avslutning via 10,9 sista 800 meterna fram till seger senast. Han kan öppna rätt så bra och om Carl Johan Jepson kan slinka ner i en bra position så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 3 U.R.Amazing
Spets efter 500m: 2 Zanzibar Wise As
Skrällen: 3 U.R.Amazing
Ranking: A 3 B 2,10,4,11,1,8,9 C 5,7,12,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Fyraåringslopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Inti Boko segrade i Kriteriet och var sedan tvåa i Breeders' Crown bakom vinnande Global Welcome ifjol. På nio starter hittills har han ännu inte varit sämre än tvåa och när han nu kommer ut i årsdebut här så tror jag att han är i bra ordning och då han kan öppna fort bakom bilen så kan det bli tidig ledning här och skulle han hitta till spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Avant Garde fick ett tufft lopp senast och galopperade med dryga halvvarvet kvar. Testades då barfota fram men nu är tanken att det ska bli barfota runt om för första gången och det är mycket intressant. Han är stark och felfri här så kan han blanda sig i segerstriden här om Robert Bergh kan servera honom en bra löpning, 8 Forfantone Am fick en bra resa senast och avgjorde på ett bra vis via 10,7 sista 700 meterna. Här är spåret inte det bästa men om Örjan Kihlström kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 2 Inti Boko
Spets efter 500m: 2 Inti Boko
Skrällen: 5 Zabul Fi
Ranking: A 2 B 4,8,1,5,9,10,7 C 3,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
18:00  Lyngby - FC Köpenhamn
Fotboll - Superligan - 2
1.70
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Bröndby - SönderjyskE
Fotboll - Superligan - 1
1.74
22:15  Famalicao - Porto
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.95
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2/6
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2 Juni
Insats: 1152 kr - USandeback
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster

Livestreaming