DrTrav

V86 onsdag 19/06

19 Juni 2019 - 11:24

Kvällens V86 tävlingar avgörs på Solvalla och då ingen hade alla rätt på Vaggeryd senast så är det Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-1 på nummer 9 Mellby Free som har inlett året på bästa vis med två raka segrar. Senast så var hon ute i Stoeliten på Solvalla under Elitloppshelgen och via en vass avslutning så plockade hon ner den ledande Peace Of Mind den sista biten då. Här är det bakspår igen men det är längre distans än senast och om Björn Goop som kör hästen kan hitta bra ryggar att gå i och bli fint framdragen under slutrundan så tror jag att hon städar av det här gänget.

Min andra spik kommer i V86-7 på nummer 4 Attraversiamo som höll imponerande starkt till andraplatsen utvändigt Campo Bahia i Kungapokalen senast. Här tror jag att chansen att han blir släppt till spets i ett tidigt skede är stor och och därifrån är han ännu obesegrad och skulle så bli fallet så är det toppchans till en ny seger. Han är bra nog att vinna loppet från andra positioner också om det skulle vankas svar invändigt.

V86-1 9 Mellby Free
V86-2 5,6,8
V86-3 2,4,7,8,10,11
V86-4 1,3,6
V86-5 2,4,6,12
V86-6 6,12
V86-7 4 Attraversiamo
V86-8 1,8,9,11,14,15

2592 rader x 0,25 = 648 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4 Attraversiamo
DD2: 1,8,9,11,14,15

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett Fem/Sexåringslopp - Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Mellby Free som har inlett året på bästa vis med två raka segrar. Senast så var hon ute i Stoeliten på Solvalla under Elitloppshelgen och via en vass avslutning så plockade hon ner den ledande Peace Of Mind den sista biten då. Här är det bakspår igen men det är längre distans än senast och om Björn Goop som kör hästen kan hitta bra ryggar att gå i och bli fint framdragen under slutrundan så tror jag att hon städar av det här gänget, vid gardering kan 6 Inga In Heaven som har varit nere i Frankrike och tävlat vara tänkbar. Med ett lopp i kroppen nu så har hon en bra avslutning att ta till och kan vara långt framme här, 4 Valchiria O.P. vek ner sig från ledningen senast fast med den genomköraren i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och med en offensiv Alessandro Gocciadoro i vagnen här så tror jag att siktet är inställt på ledningen på nytt men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 9 Mellby Free
Spets efter 500m: 4 Valchiria O.P.
Skrällen: 6 Inga In Heaven
Ranking: A 9 B 6,4,2,1,8,5,10 C 3,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
STL Klass II, Försök 6 i Meeting 4 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Jackpot Band har tre segrar på de fyra senaste starterna och vann i ohotad stil från ledningen senast. Här har han ett spår långt ut och det kan kosta mycket kraft att komma till ledningen här men om det löser sig med positionerna och om Oskar J Andersson kan servera honom en bra löpning så kan han bli farlig över upploppet och ska räknas tidigt här, 6 Look Håleryd avslutade bra i skymundan fram till tredjeplatsen bakom vinnande Sandsjöns Enzo senast. Här är det en viss vingelrisk men om Peter Untersteiner som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här. Det blir barfota runt om för första gången samt ett helstängt huvudlag nu meddelar man från stallet, 5 Eicas var duktig vid andraplatsen för tre starter sedan men har efter det inte riktigt fått till det men nu hoppar Björn Goop upp i vagnen och från ett bra spår här så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan då duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 8 Jackpot Band
Spets efter 500m: 4 Betting Rebel
Skrällen: 8 Jackpot Band
Ranking: A 8,6,5 B 4,3,2,7,1,9,12 C 11,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Fille Am vann enkelt från ledningen senast med Oskar J Andersson i vagnen. Här handlar det om debut bakom startbilen men om ekipaget återigen kan ta hand om ledningen här så kan han det räcka till en ny seger, 8 Awaited avgjorde knappt på linjen i årsdebuten senast och med det loppet i kroppen nu så kan vara klart förbättrad till den här starten och löser det sig med positionerna från ett risigt utgångsläge här så kan han bli farlig den sista biten, 11 Oh Lord gjorde en stark avslutning senast fram till seger senast. Här är utgångsläget inte det bästa men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så har han en härlig speed som biter bra till slut, 2 Zorro Kronos var riktigt fin i årsdebuten i mitten på april men fick efter det problem och fick stå över. Formen är lite svårbedömd nu och han kan behöva loppet men från ett fint läge så kan han få ett bra lopp och kan duga direkt i comebacken.

Min Vinnare: 4 Fille Am
Spets efter 500m: 4 Fille Am
Skrällen: 11 Oh Lord
Ranking: A 4,8 B 11,2,10,7,6,1 C 3,9,5,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Icelands lopp - Första Jubileumstestet - Femåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Who's Who vann lätt i comebacken näst senast och gången efter det så avslutade han starkt via 10 tempo sista 800 meterna från långt ner i kön och nådde andraplatsen bakom vinnande Racing Mange i ett Gulddivisionslopp på Mantorp i början på månaden. I det här lilla fältet är det inte omöjligt att Örjan Kihlström kommer att kunna nå ledningen efter en bit men annars så kan han kontrollera det här från en utvändig position, 1 Voltare Gifront gjorde en riktigt bra insats senast när han blev fyra i Jämtlands Stora Pris. Kan Anders Eriksson som kör hästen hitta loss från innerspåret och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 6 Lucifer Lane är härdad mot tufft motstånd och kan få en bra position här då han kan öppna rätt så vettigt och klaffar det med löpningsförloppet så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 3 Who's Who
Spets efter 500m: 3 Who's Who
Skrällen: 1 Voltare Gifront
Ranking: A 3 B 1,6,2,5 C 7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 12 Real Caviar har stått för mycket fina prestationer i de fyra senaste starterna. Formen är strålande och om det inte strular för mycket med positionerna från ett tråkigt läge så kan hon bli farlig över upploppet och ska räknas tidigt här, 2 Asajj T.Dream kommer med två raka segrar och har fått ett perfekt spår och Peter Untersteiner kommer nog hitta en bra position direkt och om hon får spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden igen, 4 My Newt återkom senast och efter en tuff forcering till spets så fick hon ge sig kort före mål. Insatsen var ändå klart bra och med den genomköraren i kroppen nu så kan hon bli att räkna med även här, 6 Hankypanky Peyton har inlett karriären mycket vasst med fyra raka segrar på lika många starter. Nu handlar det om första starten sedan november ifjol men Timo Nurmos hästar brukar prestera bra efter vila och med en offensiv Jorma Kontio i vagnen här så kan det bära av till ledningen och skulle hon få bestämma i spets så kan hon rinna undan till en ny seger.

Min Vinnare: 12 Real Caviar
Spets efter 500m: 6 Hankypanky Peyton
Skrällen: 5 Ti Amo Face
Ranking: A 12,2 B 4,6,5,11,7,9 C 1,3,8,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 12 Reckless har nu fått lopp i kroppen och kan vara klart förbättrad till den här starten och den långa distansen gillar han och får han ett fint rygglopp här så har han en bra pollett till slut och kan då bli farlig över upploppet, 6 Rocky Tilly var fin vid segern näst senast men galopperade bort sig gången efter det. Här har han ett bra läge då han är snabb från start så jag tror att Oskar J Andersson som kör hästen trycker sig till spets och skulle så bli fallet så säljer han sig dyrt från ledningen. Jörgen Westholm meddelar att det är hans bästa chans på V86 spelet, vid ytterligare gardering kan 1 Cesar F.C. som kan öppna snabbt bakom bilen vara tänkbar om han skulle kunna kliva iväg lika bra även i volten här. Han kan få en fin smygare på innerspår här och kan då vara långt framme men jag tror inte han räcker till vinst.

Min Vinnare: 12 Reckless
Spets efter 500m: 6 Rocky Tilly
Skrällen: 5 Dugur
Ranking: A 12,6 B 1,5,9,3,11 C 10,8,2,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Prix Readly Express - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Attraversiamo som höll imponerande starkt till andraplatsen utvändigt Campo Bahia i Kungapokalen senast. Här tror jag att chansen att han blir släppt till spets i ett tidigt skede är stor och och därifrån är han ännu obesegrad och skulle så bli fallet så är det toppchans till en ny seger. Han är bra nog att vinna loppet från andra positioner också om det skulle vankas svar invändigt, vid gardering kan 7 Admirer som kommer med två raka segrar vara tänkbar men nu är motståndet tuffare fast han ska eventuellt prövas barfota runt om och med bike för första gången och det kan ge en mycket bra effekt men jag tror det kan bli tufft att räcka till seger, 10 Avant Garde vann enkelt i ett lite enklare sällskap senast men från bakspår nu så tror jag inte han plockar ner min spik utan han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Attraversiamo
Spets efter 500m: 4 Attraversiamo
Skrällen: 7 Admirer
Ranking: A 4 B 7,10,1,2,9,3 C 5,6,8,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med Diamantstoet, Försök 8 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 15 Drottning Pace står tufft till i denna spårtrappa men om Anders Eriksson kan hitta fina ryggar att gå i under slutrundan och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, 14 East Doris stressade upp sig senast och gjorde bort sig med en startgalopp då. Felfri nu så kan hon avsluta snabbt och hon går alltid hela vägen in i mål så om det skulle lösa sig med positionerna under vägen så kan hon vara med långt framme här, 8 Joyeuxanniversaire har också ett tråkigt läge men hon är stark och rejäl och hon har vunnit den tunga vägen tidigare och kan göra det igen om det skulle behövas. Med en offensiv Jorma Kontio i vagnen här tror jag hon söker sig framåt omgående och då är det inte omöjligt att hon kan få ta över ledningen av nummer 4 Stephanie Divine som är mycket snabb från start men där aviserar man att hon ska köras i ryggar och skulle det bli så så kan Joyeuxanniversaire bli svårfångad från ledningen, 11 Strawberrydaiquiri avgjorde till en säker seger näst senast och gången efter det så satt hon fast med allt kvar. Hon kan avsluta vasst och är klart intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 15 Drottning Pace
Spets efter 500m: 8 Joyeuxanniversaire
Skrällen: 11 Strawberrydaiquiri
Ranking: A 15,14,8 B 11,1,9,12,7,4,13 C 3,2,5,10,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
03:00  Edmonton - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.97
13:00  Real Madrid - Espanyol
Fotboll - La Liga - BLGM
2.02
13:30  Everton - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp +0,5
1.96
15:15  Skellefteå - Leksand
Ishockey - SHL - 2
4.70
16:00  Tottenham - Burnley
Fotboll - Premier League - Under 3 mål
1.89
18:00  Brynäs - Växjö
Ishockey - SHL - 1
2.40
18:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - BLGM
1.88
21:00  Barcelona - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 + håller nollan
1.80
14:00  Betis - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.90
15:00  Aston Villa - Leicester
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
2.09
21:00  Osasuna - Sevilla
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
21:00  West Ham - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
1.94
  Rekatochklart Poolspel
15:15  Powerplay Tips Lördag 7/12
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset 7/12, 2019
Insats: 64 kr - Aston
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7 december
Insats: 128 / 1024 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7/12
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7 dec
Insats: 972 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7/12
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Färjestad Söndag 8/12
Insats: 648 kr - DrTrav

Livestreaming