DrTrav

V86 onsdag 24/07

24 Juli 2019 - 14:09

Kvällens V86 tävlingar avgörs på Östersund med Kallblodsderbyt och Derbystoet som höjdpunkter och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-1 på nummer 4 From The Mine som står perfekt inne i loppet. Han vann senast med Magnus A Djuse i sulkyn när han gick undan från ledningen och gav ett väldigt formstarkt intryck. Han kan öppna bra men det kan bli en rejäl körning den första biten då det finns fler startsnabba hästar så andra eller tredje utvändigt här behöver inte vara helt fel om det inte skulle bli spets och oavsett så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet här. Nu blir det jänkarvagn som näst senast meddelar man från stallet.

Min andra spik kommer i V86-8 på nummer 5 Veneer som gjorde comeback efter lång frånvaro senast. Han var inte speciellt vässad inför den starten men han gav ett väldigt positivt intryck då när han stod för ett fint slutvarv trots att han fick göra en hel del grovjobb i tredjespår fram till seger. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och då han är mycket startsnabb så tror jag att Magnus A Djuse kör till spets här och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen här så blir han svårslagen.

V86-1 4 From The Mine
V86-2 2,5,11,12
V86-3 1,3,4,9
V86-4 3,6,15
V86-5 4,6,7
V86-6 2,4,7,8,11
V86-7 1,2,3,12
V86-8 5 Veneer

2880 rader x 0,25 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,3,12
DD2: 5 Veneer

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 From The Mine som står perfekt inne i loppet. Han vann senast med Magnus A Djuse i sulkyn när han gick undan från ledningen och gav ett väldigt formstarkt intryck. Han kan öppna bra men det kan bli en rejäl körning den första biten då det finns fler startsnabba hästar så andra eller tredje utvändigt här behöver inte vara helt fel om det inte skulle bli spets och oavsett så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet här. Nu blir det jänkarvagn som näst senast meddelar man från stallet, vid gardering kan 8 Buzzer Beater som var ute i SprinterMästaren senast och trivdes inte alls med förutsättningarna då efter regnet och det var dessutom ett tufft heat han hamnade i med både Pinto Bob och slutsegraren Tae Kwon Deo vara tänkbar. Här har han ett spår långt ut men han kan lägga iväg bra från start så om Per Linderoth kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har han en vass avslutning och kan då bli farlig den sista biten. Barfota runt om nu är en fördel jämfört med den senaste starten, 3 Noel Face låg på lite väl hårt i ledningen näst senast och fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Bear Briar. Skulle han hålla sig lugnare i spets den här gången så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 4 From The Mine
Spets efter 500m: 3 Noel Face
Skrällen: 1 Diamonds Lucky
Ranking: A 4 B 8,3,2,6,1 C 5,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Hästägarekannan - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Osens Prinsessa var klart godkänd som femma i ett V75 lopp på Årjäng som vanns av U.R.Faxe senast. Hon är lite osäker men felfri så har hon fart som räcker för att blanda sig i segerstriden här om Jan Roar Mjölneröd kan servera henne en bra löpning, 12 Spang Viktor kommer med fin form och trots ett risigt utgångsläge här så ska han räknas tidigt. Han har gjort fem starter i nuvarande regi för Björn Karlsson och har inte varit sämre än trea på dessa och om det klaffar med löpningsförloppet så kan det bli en framskjuten placering på nytt. Det blir skor fram som senast meddelar Björn Karlsson, 5 Juni Goggen var bra senast mot ganska hyggligt motstånd efter det har han dock varit struken men jag tror inte han har tappat så mycket på det. Han kan öppna fort och jag tror att Mats E Djuse som kör hästen kan nå ledningen och skulle han hitta till spets utan någon större strid så kan det räcka långt här. Barfota runt om och en svensk jänkarvagn den här gången är spännande, 2 Spik Loke galopperade dubbelt senast fast innan det så ståtade han med fem raka segrar. Nu sitter tränaren Öystein Tjomsland själv upp i vagnen för första gången och det blir skor runt om nu till skillnad mot barfota fram i de tre senaste starterna. Från ett bra utgångsläge här så kan han ta en ny seger men han är alldeles för stor favorit.

Min Vinnare: 11 Osens Prinsessa
Spets efter 500m: 5 Juni Goggen
Skrällen: 11 Osens Prinsessa
Ranking: A 11,12 B 5,2,3,9,10,6 C 1,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Derbystoet - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Eldoda vann sitt försök väldigt enkelt från ledningen via 25,8 sista 800 meterna och såg mycket fin ut. Hon är startsnabb och jag tror hon tar hand om ledningen omgående väl där så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Eventuellt en ryckhuva nu meddelar man från stallet, 1 Brenne Blesa vann i årsdebuten senast på ett bra vis även om hon bröt ut en del på upploppet. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och från innerspåret här så kan hon få en bra löpning i den främre träffen och kan då göra sig gällande på nytt, 9 Borkmira avslutade mycket vasst till andraplatsen bakom Brenne Blesa senast. Med en bra rygg att gå i under slutrundan så kan hon bli farlig om hon får spara speeden fram till upploppet, Till den förra starten så hade man lättat henne till aluminiumskor och hon kommer ha dessa igen samt öppet huvudlag och vanlig vagn meddelar Thomas Mjöen, 4 Ask Viktoria är galoppbenägen men hon gjorde första starten för Öystein Tjomsland senast och var duktig som tvåa från dödens bakom en mycket bra Eldoda då. Hon hade inte startat på ett par månader då och borde gå framåt med det loppet i kroppen och från ett bra spår här så kan hon få en bra löpning och kan då vara långt framme här. Barfota fram den här gången och Örjan Kihlström upp i vagnen är intressant.

Min Vinnare: 3 Eldoda
Spets efter 500m: 3 Eldoda
Skrällen: 2 Rappodina
Ranking: A 3 B 1,9,4,11,2,8 C 7,10,6,12,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Diamantstoet, Försök 7 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 15 Melizza har svarat för bra insatser mest hela tiden och hon har endast varit utanför topp tre i en av sina nio starter hittills. Hon visade god form som tvåa efter att ha gjort mycket av grovjobbet i dödens senast. Här står hon svårt placerad i denna spårtrappa men om Örjan Kihlström som får chansen för första gången kan servera henne en bra löpning så kan hon bli svår att stå emot den sista biten och hon ska räknas tidigt här. Helstängt huvudlag med hål i för första gången nu meddelar Ulla Fredlund, 3 Giannini var inte i 100 procentig form då hon inte hade startat på sex veckor när hon var ute i ett försök till E3 för tre starter sedan. Senast visade hon att hon kan öppna fort och hon höll bra hela vägen in i mål till tredjeplatsen bakom vinnande Wishing Noon. Här tror jag att Ulf Ohlsson kör till ledningen i ett tidigt skede och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon bli svårfångad från den positionen, 6 Gina Carano kommer med finfin form. Hon har förvisso varit ute i lite enklare omgivningar men om det löser sig med positionerna så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet här. Det snackas om barfota runt om och jänkarvagn och skulle det bli fallet så kan det ge ytterligare en växel.

Min Vinnare: 15 Melizza
Spets efter 500m: 3 Giannini
Skrällen: 6 Gina Carano
Ranking: A 15 B 3,6,5,9,13,14,11,2,8 C 1,12,4,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Sven O Perssons Minne - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Pydin kommer med två raka segrar med Ove A Lindqvist i sulkyn. I den senaste starten hade han också ett dåligt läge men kördes offensivt och satt i ledningen med varvet kvar och gick sedan undan till en överlägsen seger. Här tror jag att han laddas framåt omgående och då är det inte omöjligt att han får ta över ledningen på nytt och skulle han komma till spets smärtfritt så kan det bli en ny seger här men han är bra nog att vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Inga förändringar är aktuella så det blir fortsatt öppet huvudlag samt vanlig vagn och barfota bak som han fungerat fint med på slutet, säger Niclas Torstemo, 4 Tangen Haap travade i ledningen på Solvalla senast och borde ha vunnit för att han skulle få godkänt. Han kan öppna snabbt bakom bilen men med tanke på insatsen senast så kanske man släpper ifrån sig ledningen om tipsettan kommer tidigt fast oavsett så ska han räknas tidigt, 6 Art Kjarvald vinner inte så ofta nuförtiden men har toppform för dagen. Kan han hitta ner i ett vettigt slagläge och få en bra position så kan han bli farlig om han kan få ett bra lopp i de rätta ryggarna och få spara speeden fram till upploppet och då fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 7 Pydin
Spets efter 500m: 7 Pydin
Skrällen: 6 Art Kjarvald
Ranking: A 7,4 B 6,2,11,10,3,5 C 1,8,12,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Mayfair Amok har nu två lopp i kroppen och från ett intressant utgångsläge här tror jag hon har goda möjligheter att komma till spets. Hon har en seger tidigare i karriären och den togs just från ledningen och om Micael Melander skulle få bestämma en del i spets så kan det räcka till en ny vinst här, 8 Krakas är orutinerad och har bara gjort två starter tidigare. Från springspår på tilläggsvolten och Örjan Kihlström upp här så kan hon få en bra start och om hon kan ramla ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara långt framme här, 4 Uruguay Broline har gjort två starter i år. I årsdebuten så kördes hon snällt och släppte ledningen men nådde andraplatsen efter en fin avslutning. Gången efter det så fastnade hon med sparade krafter efter en invändig löpning men om Ulf Ohlsson som kör hästen kan ge henne en bra löpning så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 2 Mayfair Amok
Spets efter 500m: 2 Mayfair Amok
Skrällen: 11 Divine
Ranking: A 2,8 B 4,7,11,9,6,5 C 3,1,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Svenskt Kallblodsderby över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Nordsjö Odin vann uttagningsloppet säkert trots en tuff öppning och sedan positionen utvändigt ledaren en stor del av loppet. Kan han hålla upp ledningen här så ska det vara toppchans fast det kommer laddas från start från flera håll och det är inte säkert att det blir spets fast oavsett så ska han räknas tidigt här, 2 Våler Nikolai kommer med två raka segrar. Han kan inte öppna så fort men här sitter han bra på det i andraspår direkt och med en fin resa här så kan han bli farlig den sista biten då han är stark och rejäl. Barfota runt om och jänkarvagn är intressant nu, 3 B.W.Rune fick nöja sig med andraplatsen i kvalet bakom vinnande Nordsjö Odin. Han är vass till slut och kan bli att räkna med även om han skulle få trava i dödens här, 12 Tangen Trygg fastnade med mycket sparade krafter i försöket. Här har han sämsta läget men två strykningar underlättar en del här och om det blir överpace på loppet så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 1 Nordsjö Odin
Spets efter 500m: 1 Nordsjö Odin
Skrällen: 12 Tangen Trygg
Ranking: A 1,2 B 3,12,6,5 C 4,7,9,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med STL Klass II, Försök 6 i Meeting 5 över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Veneer som gjorde comeback efter lång frånvaro senast. Han var inte speciellt vässad inför den starten men han gav ett väldigt positivt intryck då när han stod för ett fint slutvarv trots att han fick göra en hel del grovjobb i tredjespår fram till seger. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och då han är mycket startsnabb så tror jag att Magnus A Djuse kör till spets här och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen här så blir han svårslagen, vid gardering kan 8 Global Wizard som även han har ett lopp i kroppen nu vara tänkbar. I comebacken senast så blev det en enkel spetsvinst men dit tror jag han får svårt att komma från det här läget men om Ulf Ohlsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka långt här, 10 Bright Memphis galopperade i starten men kom tillbaka starkt till tredjeplatsen bakom vinnande Global Unesco senast. Då gick han med skor runt om och det gjorde väl kanske att aktionen inte flöt perfekt så nu blir det barfota fram istället och skulle det bli bra tempo på tillställningen så kan han vara en rysare men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Veneer
Spets efter 500m: 5 Veneer
Skrällen: 10 Bright Memphis
Ranking: A 5 B 8,10,7,1,2,3,4,9 C 12,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
21:00  Liverpool - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 & hålla nollan
1.80
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Hammarby - Varberg
Fotboll - Svenska Cupen - BLGM
1.95
20:14  Lopp 6: Call The Shots
Trav - Halmstad - Plats
1.80
20:30  Frankfurt - Union Berlin
Fotboll - Bundesliga 2 - 1
1.91
21:00  Liverpool - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 & hålla nollan
1.80
01:00  Columbus - Ottawa
Ishockey - NHL - 2 hcp +1,5
1.75
01:05  PHI 76ers – ATL Hawks
Basket - NBA - 1 hcp -8
1.90
19:00  Oskarshamn - Färjestad
Ishockey - SHL - 2 hcp -1.5
2.05
19:00  Växjö - Luleå
Ishockey - SHL - 1
2.90
21:00  Chelsea - Bayern Munchen
Fotboll - Champions League - 2
1.85
21:00  Napoli - Barcelona
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.72
01:00  Carolina - Dallas
Ishockey - NHL - 2
2.75
21:00  Arsenal - Olympiakos
Fotboll - Europa League - 1 (asian -1)
1.86
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 24/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Halmstad Måndag 24/2
Insats: 576 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Halmstad Måndag 24/2
Insats: 200 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Torsdag 27 feb
Insats: 64 / 486 kr - USandeback

Livestreaming