DrTrav

V86 onsdag 26/06

26 Juni 2019 - 14:25

Kvällens V86 tävlingar hämtar vi ifrån Åmåls 800 meters bana. Det är Jackpot ikväll och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V86-5 på nummer 8 Tipsy Face som kommer med två raka segrar i sin nya regi. Senast såg hon slagen ut men kontrade till seger den sista biten över lång distans. Utgångsläget är inte det bästa men jag tror att André Eklundh som kör hästen söker sig framåt mot dödens i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag att hon visar sig vara starkast över upploppet men hon är bra nog att vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

V86-1 1,3,4,8
V86-2 3,5,7,10
V86-3 3,5
V86-4 1,5,8
V86-5 8 Tipsy Face
V86-6 3,4,10
V86-7 1,3,4
V86-8 2,6,10

2592 rader x 0,25 = 648 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,3,4
DD2: 10 Short In Cash

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett Stolopp över 2080 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Navy Blue är ett segervant sto som har vunnit hälften av sina 16 tidigare starter. Nu har hon inte startat sedan november ifjol så det kan saknas lopp i kroppen men hon är mycket tränad och hon kan lägga iväg bra från start så jag tror hon kan få en bra löpning i antingen spets eller vinnarhålet här och trots den långa frånvaron så har hon kapacitet att duga direkt i comebacken här, 4 Very Many Legs har lyft sig en nivå sedan hon kom till Peter Untersteiners träning. I den näst senaste starten kom karriärens första seger och då hon kan öppna bra så tror jag att hon kan hon få en fin löpning i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 8 Easy Creation hade två raka segrar innan hon senast spurtade bra på open stretchen och nådde andraplatsen bakom vinnande Dallas As. Här har hon ett risigt läge men en invändig strykning underlättar en del och utan alltför mycket strul kan hon blanda sig i segerstriden igen, 1 C.R.Nobless har endast en seger på 58 starter men kan få en bra löpning och skulle en lucka uppenbara sig så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 3 Navy Blue
Spets efter 500m: 3 Navy Blue
Skrällen: 1 C.R.Nobless
Ranking: A 3,4 B 8,1,10,2 C 5,6,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett lopp över 2080 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Bravo Qadir tog en enkel spetsseger i comebacken för tre starter sedan. Han är kvick iväg och jag tror att Stefan Söderkvist som kör hästen sitter i spets i ett tidigt skede och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan han rinna undan från den positionen, 10 Imola Boko är under utveckling och han höll bra utvändigt ledaren i senaste starten. Gången före det så höll han undan enkelt från ledningen. Utgångsläget här är lite vanskligt men hästen har visat att han tål att göra en del grovjobb och han kan visa sig vara starkast till slut, 5 Cambria är ganska långsam ut, men det går att vinna bakifrån också i Åmål och om Thomas Dalborg som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan det räcka en bit här, 7 Sidner Specijal inledde karriären med 21 raka utan segrar men har tänt till på sistone och ståtar nu med två raka vinster. Här är det ett tufft läge men han kan öppna rätt så bra så om Glenn H Persson som kör hästen kan slinka ner i en vettig position så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 3 Bravo Qadir
Spets efter 500m: 3 Bravo Qadir
Skrällen: 7 Sidner Specijal
Ranking: A 3 B 10,5,7,2,12,8,1,9 C 11,6,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Ett lopp över 1680 meter och jag har streckat två hästar, 5 Leo Leo fick bestämma i ledningen senast men vek ner sig den sista biten och fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Simb Rocker. Nu är det kortare distans och då han är kvick iväg så tror jag att Carl Johan Jepson har siktet inställt på ledningen och om ledningen skulle nås utan någon större strid så kan han bli svårfångad, 3 From Macarena aviserar Tommy Karlstedt full laddning med från start med och då kan det bli spets eller rygg ledaren och då kan han utmana om en framskjuten placering, vid ytterligare gardering kan 4 Formosa Am som fick ett snällare upplägg senast men spurtade bra till slut då vara tänkbar. Hon är inte så vass från start men man ska trimma henne i en bilprovstart för att få henne rappare den första biten och om Oskar J Andersson kan servera henne en bra löpning här så kan hon duga en bit mot det här gänget men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Leo Leo
Spets efter 500m: 5 Leo Leo
Skrällen: 3 From Macarena
Ranking: A 5,3 B 4,1,8,9,6 C 2,11,10,12,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
DubbelCupen, Försök 10 i Meeting 3 - Fördel Ston - Kallblodslopp över 2480 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Osens Prinsessa vann trots en kortare galopp näst senast och är inte att lita på men felfri här så kan hon få en fin resa och med en bra rygg att gå i under slutrundan här så fäller hon många hästar till slut och ska räknas tidigt, 1 Stumne Luna har gjort en start i år och det var i mars när hon galopperade bort sig med 300 meter kvar av loppet. Med endast en motståndare på startvolten här så ligger vägen öppen för tidig ledning för Carl Johan Jepsons uppsittning och skulle hon få styra och ställa lite som hon vill där framme så kan det vara läge för en seger här, 8 Rappnor står tufft placerad med 40 meters tillägg jämfört med hästarna på startvolten men är stark och klaffar det med löpningsförloppet här så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 5 Osens Prinsessa
Spets efter 500m: 1 Stumne Luna
Skrällen: 9 Komnes Bork
Ranking: A 5,1,8 B 9,4,7,6 C 10,3,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Diamantstoet, Försök 1 - Spårtrappa över 2480 meter och jag har spikat nummer 8 Tipsy Face som kommer med två raka segrar i sin nya regi. Senast såg hon slagen ut men kontrade till seger den sista biten över lång distans. Utgångsläget är inte det bästa men jag tror att André Eklundh som kör hästen söker sig framåt mot dödens i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag att hon visar sig vara starkast över upploppet, vid gardering kan 2 Mercedes som hade två raka andraplatser innan hon plockade sin första seger senast vara tänkbar. Från ett bra utgångsläge här så tror jag att hon kan trycka sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon vara långt framme igen, 1 Amazing Sensation har vunnit tre gånger i följd fast det har varit billiga lopp, men hon har gjort det riktigt bra. Det har varit i voltstart och nu ska hon ut bakom bilen för första gången och innerspåret i Åmål är lite lurigt så det kan bli tufft att hålla upp ledningen här men om hon skulle hitta ut i andraspår så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 8 Tipsy Face
Spets efter 500m: 2 Mercedes
Skrällen: 8 Tipsy Face
Ranking: A 8 B 2,1,10,5,4,13,12,9,14,3 C 11,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett lopp över 2880 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Joe Martini har gjort två lopp efter långt uppehåll utan att imponera men nu hoppar Björn Goop själv upp i vagnen och han har vunnit 3 av 9 lopp över lång distans tidigare och klaffar det med löpningsförloppet här så kan det vara läge för en seger. Barfota bak nu kan ge en extra växel, 3 Zolo Sensation tror jag har goda möjligheter att köra sig till ledningen i ett tidigt skede här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här. Han har gjort tre lopp i spets tidigare vilket har resulterat i en seger och två andraplatser och den långa distansen är inte heller något minus och från spets eller vinnarhålet här så kan han bli farlig, 4 Vagabond Bi har gjort två framträdanden i nuvarande regi. Han gav ett fint intryck vid Sverigedebuten näst senast och om inte fjärdespåret i volten ställer till med problem här så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 10 Joe Martini
Spets efter 500m: 3 Zolo Sensation
Skrällen: 13 Edindy
Ranking: A 10,3,4 B 13,9,5,2,12,11 C 1,7,6,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Torsten Janssons Minne över 2080 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Lucifer Lane satt fast med mycket krafter kvar senast. Han är härdad mot hårdare motstånd än vad han möter nu och den här gången aviseras ett offensivt upplägg och det planeras bli helstängt huvudlag på den här gången och han har kapacitet att vinna loppet även den tunga vägen om det skulle behövas och han ska räknas tidigt här, 4 Photo Lavec spurtade bra i såväl försök som final i Enigma Cup på Bjerke senast. Båda gångerna så stod han för avslutningar i 10 tempo sista 800 meterna och med Björn Goop upp från ett bra spår här så kan han blanda sig i segerstriden, 1 Poet Broline galopperade senast och var inte riktigt fräsch men nu är han åtgärdad och har varit fin i lugna jobb och från innerspåret här så tror jag att Henriette Larsen laddar för att försöka hålla upp ledningen men innerspåret i Åmål är lite lurigt så det är inte säkert att det går att hålla upp ledningen men om han skulle lyckas med det så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 3 Lucifer Lane
Spets efter 500m: 3 Lucifer Lane
Skrällen: 6 Star Advisor Joli
Ranking: A 3 B 4,1,9,6,11,10 C 7,2,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med STL Klass I, Försök 2 i Meeting 5 över 2080 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Short In Cash vann i överlägsen stil i comebacken näst senast. Nu är det bakspår på 800 meters bana men om Björn Goop som kör hästen kan komma igenom bra och hitta fina ryggar att gå i under slutvarvet här så kan han bli svår att stå emot den sista biten och ska räknas tidigt här, 6 Venerdi kommer med två raka segrar. Han kördes till ledningen i ett tidigt skede senast och gick sedan undan till en säker seger och om kusken är offensiv här så kan det bli spets även här och om så skulle bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Silent Hill gick godkänt på Vaggeryd senast och har nu fått två lopp i kroppen efter ett kortare uppehåll och formen borde komma mer och mer. Han är inte snabb iväg men borde kunna få en bra löpning och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara med långt framme här.

Min Vinnare: 10 Short In Cash
Spets efter 500m: 6 Venerdi
Skrällen: 7 Man O'War
Ranking: A 10 B 6,2,1,7,4,8 C 11,3,9,12,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
03:00  Edmonton - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.97
13:00  Real Madrid - Espanyol
Fotboll - La Liga - BLGM
2.02
13:30  Everton - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp +0,5
1.96
15:15  Skellefteå - Leksand
Ishockey - SHL - 2
4.70
16:00  Tottenham - Burnley
Fotboll - Premier League - Under 3 mål
1.89
18:00  Brynäs - Växjö
Ishockey - SHL - 1
2.40
18:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - BLGM
1.88
21:00  Barcelona - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 + håller nollan
1.80
14:00  Betis - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.90
15:00  Aston Villa - Leicester
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
2.09
21:00  Osasuna - Sevilla
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
21:00  West Ham - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
1.94
  Rekatochklart Poolspel
15:15  Powerplay Tips Lördag 7/12
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset 7/12, 2019
Insats: 64 kr - Aston
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7 december
Insats: 128 / 1024 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7/12
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7 dec
Insats: 972 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7/12
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Färjestad Söndag 8/12
Insats: 648 kr - DrTrav

Livestreaming