DrTrav

V86 onsdag 29/05

29 Maj 2019 - 13:37

Kvällens V86 tävlingar avgörs på Rättvik och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i tre av loppen dels i V86-3 på nummer 6 Bottnas Fantom som kommer från tre raka vinster från ledningen och har ännu inte förlorat från den positionen. Han var totalt överlägsen senast och här ser det ut att bära till ledningen igen och då är självklart vinstchansen god och då tror jag att Rick Ebbinge som kör hästen blir svårslagen här.

Min andra spik kommer i V86-5 på nummer 3 Frankenstein Am som har gjort fyra starter i Fredrik Linders regi och på dessa har det blivit två segrar och en andraplats. Han visade upp en rejäl startsnabbhet när han gick i bike senast och drog undan till en säker seger. Här tror jag att Kevin Oscarsson som kör hästen kan nå ledningen på nytt och om så skulle bli fallet så tror jag att han blir svår att plocka ner för övriga ekipage.

Den tredje spiken kommer i V86-8 på nummer 9 Au Pair Girl som har visat mycket fin form på sistone och kommer med två raka segrar. Utgångsläget är inte så tokigt och om Björn Goop som kör hästen för första gången kan servera henne en bra löpning här så tror jag att hon blir svår att stå emot över upploppet.

V86-1 2,5,6,7,11
V86-2 3,6,7
V86-3 6 Bottnas Fantom
V86-4 5,7,10
V86-5 3 Frankenstein Am
V86-6 Alla
V86-7 5,7,9,12
V86-8 9 Au Pair Girl

1980 rader x 0,25 = 495 kr

Dagens Dubbel
DD1: 5,7,9,12
DD2: 9 Au Pair Girl

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med World Driving Championship över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Moa Margunn har gjort bra prestationer hela året utan att det har räckt till en seger. Hon är kvick iväg och nu kan det vara läge för årets första vinst om Ulf Ohlsson som kör hästen kan hitta till ledningen smärtfritt fast det är långt ifrån säkert att det blir spets men hon är bra nog att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas, 5 Bombibitt S.I.R. återkom efter en paus senast och gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Rocky Tilly då. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och med en fin resa här så kan hon vara långt framme, 2 My Gifted My är snabb den första biten och om Rodney Gatt når spets så är det inte säkert att han släpper ifrån sig ledningen fast oavsett så ska han räknas tidigt här, 11 Notation höll bra till andraplatsen bakom vinnande Niklas M.J. från spets senast. Här är spåret inte det bästa men med bra tempo och fina ryggar under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden här, 7 Castleman var överlägsen i ett billigt gäng senast fast det var två månader sedan och han kan behöva loppet men han har vunnit inom V75 över aktuell distans tidigare så om det klaffar med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 6 Moa Margunn
Spets efter 500m: 6 Moa Margunn
Skrällen: 7 Castleman
Ranking: A 6,5 B 2,11,7,4,10,3,9,8 C 1,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Eddy West har inlett karriären med två vinster och ett andrapris och utan en galopp näst senast så hade det mycket väl kunnat vara tre vinster. Nu handlar det om årsdebut men om Claes Sjöström som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han duga mot det här gänget trots avsaknad av lopp i kroppen, 3 Bear A Perfection står 20 meter före tipsettan här och han vann i överlägsen stil näst senast fast gången efter det så slutade det med dubbla galopper men felfri nu så tror jag att Kevin Oscarsson kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 6 Goethe Am såg fin ut när han avgjorde till lätt seger näst senast. Han var sjuk gången efter det och har haft en liten paus nu. Med en fin resa här så kan han bli farlig om det klaffar med positionerna. Det blir skor runt om samt en vanlig vagn och ett öppet huvudlag rapporterar Markus B Svedberg.

Min Vinnare: 7 Eddy West
Spets efter 500m: 3 Bear A Perfection
Skrällen: 8 B.W.T.Echo
Ranking: A 7 B 3,6,11,8,9,10 C 2,5,1,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
World Driving Championship över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Bottnas Fantom som kommer från tre raka vinster från ledningen och har ännu inte förlorat från den positionen. Han var totalt överlägsen senast och här ser det ut att bära till ledningen igen och då är självklart vinstchansen god och då tror jag att Rick Ebbinge som kör hästen blir svårslagen här, vid gardering kan 10 Fast Food Hanover som är missgynnad av bakspåret här vara tänkbar men om Michael Nimczyk som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan så har han en vass avslutning och kan då vara långt framme, 12 Winnertakesitall fick bestämma i ledningen och gick undan till seger näst senast och gången efter det så avslutade han bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Allie Hanover och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Bottnas Fantom
Spets efter 500m: 6 Bottnas Fantom
Skrällen: 12 Winnertakesitall
Ranking: A 6 B 10,12,7,1,4,8,9,5 C 2,11,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
World Driving Championship - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Björlifant har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och hamnade då långt bak från start och kom aldrig riktigt in i loppet. Han har bra kapacitet och en duktig kusk i Eirik Höitomt. Han är gynnad av kort distans fast det är ingen startblixt men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli svår att stå emot över upploppet och ska räknas tidigt här, 5 Björs Viking är kvick iväg och jag tror att Yannick Gingras som kör hästen kan få ta över ledningen in i första sväng och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen, 10 Minelli avgjorde på ett bra vis från rygg ledaren senast och han passar bra över distansen och har fin form. Ulf Ohlsson har en fördel i loppet mot flera andra VM-kuskar då han är van vid att köra kallblod och om det klaffar med positionerna här så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 7 Björlifant
Spets efter 500m: 5 Björs Viking
Skrällen: 1 Faks Nils
Ranking: A 7 B 5,10,1,11,3,2 C 6,8,12,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
STL Klass II, Försök 2 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Frankenstein Am som har gjort fyra starter i Fredrik Linders regi och på dessa har det blivit två segrar och en andraplats. Han visade upp en rejäl startsnabbhet när han gick i bike senast och drog undan till en säker seger. Här tror jag att Kevin Oscarsson som kör hästen kan nå ledningen på nytt och om så skulle bli fallet så tror jag att han blir svår att plocka ner för övriga ekipage. Det blir jänkarvagn igen meddelar man från stallet, vid gardering kan 4 Ninepoints Lover som har gått bra på slutet vara tänkbar. Han fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Grammofon senast och om Jörgen Westholm som kör hästen kan ge honom en bra löpning så kan det räcka långt här. Första gången i jänkarvagn kan vara intressant, 1 Bottnas Easy Cash höll bra till tredjeplatsen bakom vinnande Snyggosåfin efter ett tufft lopp senast. Han kan öppna bra men jag håller min spik som snabbare från start men skulle det lösa sig från vinnarhålet här så kan han bli att räkna med här men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Frankenstein Am
Spets efter 500m: 3 Frankenstein Am
Skrällen: 7 M.T.Master Don
Ranking: A 3 B 4,1,11,10,9,5,7,8 C 2,6,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
World Driving Championship över 2640 meter och jag har streckat alla elva hästarna, 4 Fagur vann från ledningen senast och
siktar på samma position igen. Han trivs bäst utan rygg och felfri nu så kanske han får vara ifred ett tag där framme och då kan det kan räcka hela vägen igen, 8 Optimum Terminator är bara tre år och har endast gjort fyra starter hittills men han avgjorde säkert näst senast och han var duktig över lång distans senast och trots ett dåligt utgångsläge här så ska han räknas tidigt här, 10 Mr Bashful galopperade bort sig i årsdebuten näst senast. Gången efter det så orkade han inte från ledningen utan fick nöja sig med en tredjeplats bakom vinnande Bright Memphis. Med bra ryggar under slutrundan här så fäller han många hästar till slut, 6 Gulf har formen på topp med tre raka andraplatser. Nu gör han debut över lång distans och det låter som att det blir ett försiktigt upplägg men om det klaffar med positionerna så kan det vara läge för karriärens första seger. Det blir barfota runt om nu meddelar Annelie Leander.

Min Vinnare: 4 Fagur
Spets efter 500m: 4 Fagur
Skrällen: 9 See Yah Broline
Ranking: A 4,8 B 10,6,11,9,12,5,1 C 7,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
World Driving Championship över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Spickleback Face har ett lopp i kroppen efter ett Frankrikeäventyr. Med lopp i kroppen kan han vara klart förbättrad till den här starten och då han är stark och rejäl så är han bra nog att ta ner det här motståndet även om han skulle få göra en del grovjobb, 12 Leader Brodde har inte startat sedan slutet av mars så formen nu kan vara ett litet frågetecken men han är väldigt speedig och gynnas om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. Han är härdad mot tufft motstånd på V75 och trots att utgångsläget inte är det bästa så ska han räknas tidigt här, 9 Radjah D'Inverne återkommer nu efter ett par månaders frånvaro. Han var fin vid seger näst senast och bör kunna komma igenom hyggligt härifrån och med de rätta ryggarna under slutvarvet så fäller han många hästar till slut, 5 Super Photo Bood är ingen blixt från start, men trivs bäst där framme och det troliga är att han körs framåt tidigt och kan då få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 7 Spickleback Face
Spets efter 500m: 5 Super Photo Bood
Skrällen: 9 Radjah D'Inverne
Ranking: A 7,12 B 9,5,6,3,1 C 10,2,11,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med Diamantstoet, Försök 1 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Au Pair Girl som har visat mycket fin form på sistone och kommer med två raka segrar. Utgångsläget är inte så tokigt och om Björn Goop som kör hästen för första gången kan servera henne en bra löpning här så tror jag att hon blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 10 Dame Dream som har siktats hit och kommer med formen på topp vara tänkbar. Hon var överlägsen vid vinsten från ledningen senast och det låter bra från stallet så med de rätta ryggarna under slutvarvet så kan det räcka långt här, 4 Qiao Q.L. är inte att lita på men felfri nu så tror jag att Nicklas Westerholm som kör hästen kan nå ledningen här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Au Pair Girl
Spets efter 500m: 4 Qiao Q.L.
Skrällen: 10 Dame Dream
Ranking: A 9 B 10,4,3,15,5,1 C C 6,12,2,14,7,13,11,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Timrå - Södertälje
Ishockey - Hockeyallsvenskan - Över 4,5 mål
1.61
19:50  Evil Geniuses - Mousesports
E-Sport - ESL Pro League Season 10 Finals - ö 2.5 maps
1.95
20:30  Frankfurt - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 3 mål
1.90
20:30  Panathinaikos – Olympiacos
Basket - EuroLeague - 2 hcp +7,5
1.90
20:45  Inter - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
2.00
20:45  Nimes - Lyon
Fotboll - Bundesliga - 2
1.80
21:00  Baskonia – Anadolu Efes
Basket - EuroLeague - Över 161,5 poäng
1.90
21:00  Villarreal - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.35
21:15  Lopp 9: Alhambra
Trav - Kalmar - Vinnare
2.55
01:05  CHA Hornets – BKN Nets
Basket - NBA - 2 hcp -2,5
1.90
13:00  Real Madrid - Espanyol
Fotboll - La Liga - BLGM
2.02
15:15  Skellefteå - Leksand
Ishockey - SHL - 2
4.70
16:00  Tottenham - Burnley
Fotboll - Premier League - Under 3 mål
1.89
18:00  Brynäs - Växjö
Ishockey - SHL - 1
2.40
18:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - BLGM
1.88
21:00  Barcelona - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 + håller nollan
1.80
14:00  Betis - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.90
15:00  Aston Villa - Leicester
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
2.09
21:00  Osasuna - Sevilla
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
21:00  West Ham - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
1.94
  Rekatochklart Poolspel
19:30  V64 Tips Kalmar Fredag 6/12
Insats: 640 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 6/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7 december
Insats: 128 / 1024 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7/12
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7 dec
Insats: 972 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7/12
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Färjestad Söndag 8/12
Insats: 648 kr - DrTrav

Livestreaming