DrTrav

V86 onsdag 31/07

31 Juli 2019 - 11:06

Det är V86 tävlingar ifrån Mantorp ikväll med Breeders' Crown och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V86-8 på nummer 4 Cab Lane som var mycket fin i vinsten i comebacken senast efter långt uppehåll. Med det loppet i kroppen nu så tror jag på en ännu vassare insats här. Han är snabb från början och med en offensiv Jorma Kontio i vagnen här så tror jag siktet är inställt på ledningen här och om han skulle ta sig till spets utan någon större strid är mycket vunnet och då tror jag han blir svårslagen men han är bra nog att vinna loppet från dödens med om det inte skulle bli spets.

V86-1 8,9
V86-2 3,4,5
V86-3 1,2,3,4
V86-4 1,3,4,5
V86-5 1,2,3,4,10,11
V86-6 10,11
V86-7 6,9
V86-8 4 Cab Lane

2304 rader x 0,25 = 576 kr

Dagens Dubbel
DD1: 6,9
DD2: 4 Cab Lane

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med UltraStayern över 3640 meter och jag har streckat två hästar, 9 Explosive Merlot står med 60 meters tillägg jämfört med hästen på startvolten men han är gynnad av ett litet fält här och här går han ner rejält i klass. Senast var han ute i Gulddivisionen och fullföljde då bra till femteplatsen bakom vinnande Milligan's School. Han trivs bra över lång distans och om Robert Bergh kan servera honom en bra löpning så kan det räcka långt här, 8 Pacific Face är väldigt stark och står 20 meter före tipsettan och om Giuseppe Lubrano som kör hästen kan använda de meterna till sin fördel och kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede så kan han bli svårfångad från den positionen men han är inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet, vid ytterligare gardering kan 1 Ferran Convital som gör första starten på svensk mark vara tänkbar. Här står han ensam på startvolten och om Björn Goop som kör hästen kan få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Explosive Merlot
Spets efter 500m: 1 Ferran Convital
Skrällen: 1 Ferran Convital
Ranking: A 9,8 B 1,10,5,4,7,6 C 2,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Breeders' Crown - Treåriga Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Zolly fick en dålig inledning i E3-finalen senast och med tanke på det så gjorde hon det bra när hon spurtade in som tvåa bakom en överlägsen Mascate Match. Hon har tränat fortsatt bra efter det och från ett trevligt utgångsläge här så ska hon räknas tidigt, 3 Dontlooseallmoney kvalade även hon in till E3 finalen där det blev en fjärdeplats från ett svårt läge. Hon kommer nu med en färsk seger i bagaget och med spetsläge här så kan Jim Oscarsson som kör hästen leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 5 Schweppes svarade för en mycket bra prestation vid vinsten i den senaste starten när hon plockade ner sitt motstånd via 12,3 sista 800 meterna. Nu är det lite hårdare motstånd men om Carl Johan Jepson kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så fäller hon många hästar till slut och kan då vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Zolly
Spets efter 500m: 3 Dontlooseallmoney
Skrällen: 5 Schweppes
Ranking: A 4 B 3,5,1,11,12,7,9,6,8 C 2,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Breeders' Crown - Treåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Upset Face är snabb den första biten och är ännu obesegrad i ledningen efter fem tidigare gånger han har travat i spets. Senast så gjorde han comeback efter en tids frånvaro men då slutade det med en startgalopp men felfri här så tror jag på tidig ledning och skulle så bli fallet så kan det bli en ny seger här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 3 Juncio Boko kan också lägga iväg bra från start men jag tror inte han tar en hel längd på tipsettan och då finns det risk att han får göra jobbet utvändigt istället här men oavsett så ska han räknas tidigt här, 1 Guzz Mearas galopperade kort efter start senast men har innan det levererat bra insatser och om han kan hålla ordning på benen den här gången så kan han duga en bit mot det här gänget. Det var barfota runt om senast men nu blir det troligen skor runt om som har fungerat väl tidigare, 4 Quick Lane vann på ett bra vis från spets med krafter sparade senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en bra löpning i den främre träffen och kan utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 2 Upset Face
Spets efter 500m: 2 Upset Face
Skrällen: 3 Juncio Boko
Ranking: A 2 B 3,1,4,6,8,7,9 C 5,11,12,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Takter-Trofén över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Montdore var fantastiskt fin vid segern från utvändigt ledaren senast när han plockade ner Spartan Kronos. Här är det ett litet fält med endast fem motståndare och jag tror inte han kommer sitta fast även om han skulle misslyckas med att hålla upp ledningen och oavsett så ska han räknas tidigt här, 3 Generaal Bianco har som bäst noterat tre stycken tredjeplatser på årets sju starter. Han agerade lite segt senast men han har visat upp goda fartresurser tidigare och om Peter Untersteiner kan få spara speeden fram till upploppet så kan det räcka långt här, 4 Viscarda Jet fick trava en stor del av loppet i dödens senast och gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Snowstorm Hanover. Hon kan lägga iväg bra från start och kanske kan snuva tipsettan på ledningen här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 5 Lover Face gör nu tredje starten i sin nya regi hos Anders Svanstedt. Han avslutade vasst från kön senast och från ett fint utgångsläge i det här lilla fältet så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 1 Montdore
Spets efter 500m: 4 Viscarda Jet
Skrällen: 5 Lover Face
Ranking: A 1 B 3,4,5 C 7,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
STL Bronsdivisionen, Försök 7 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 10 Lord Flax har inlett året i bästa stil med två överlägsna segrar på lika många försök. Han vann från bakspår senast och han tål att göra en del ute i spåren så jag tror att Niclas Benzon sänder framåt när tempot har bedarrat där framme och då är han bra nog att ta ner det här motståndet från dödens om det skulle behövas, 4 Final Dream är kvick den första biten och har bra statistik i ledningen så jag tror att Linda Sedström provar i spets om han skulle komma till täten och skulle han få trolla bort en del av loppet i den positionen så kan det räcka långt här, 3 Zeus Bi har fått en del tuffa lopp tidigare men nu aviseras det ett snällt upplägg och dessutom är han tränarkörd nu och kommer gå i vanlig vagn istället för jänkarvagn men detta till trots så kan han få en bra löpning i den främre träffen och skulle en lucka uppenbara sig så kan han bli farlig över upploppet, 1 Scarlets Mirakel gör debut i ny regi för Zandra Vidén. Han är inte att lita på och har galopperat i två av de tre senaste starterna men om han skulle hålla ordning på benen och om Örjan Kihlström kan hitta loss från innerspåret så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 10 Lord Flax
Spets efter 500m: 4 Final Dream
Skrällen: 3 Zeus Bi
Ranking: A 10,4 B 3,1,2,11,12,5,6 C 7,8,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Diamantstoet, Försök 8 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 11 Hankypanky Peyton är fortfarande
obesegrad efter sex starter. Hon var mycket bra senast när hon travade utvändigt ledaren och plockade ner den ledande Intake kort före mål. Hon tål att göra jobb själv och ett offensivt upplägg är att vänta igen och då kan hon vinna från dödens på nytt om det skulle behövas, 10 Timotejs Godis kommer med en färsk V75 seger i Årjäng i bagaget och om Björn Goop som kör hästen kan servera henne en bra löpning här så fäller hon många hästar till slut och hon ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 15 Darshana som äntligen fick bryta sin segerlösa rad och ta karriärens första seger i den senaste starten vara tänkbar om Carl Johan Jepson som kör hästen precis som senast kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan.

Min Vinnare: 11 Hankypanky Peyton
Spets efter 500m: 1 Ivana Boko
Skrällen: 6 Miss Duffy
Ranking: A 11,10 B 15,1,6,8,12,9,14 C 7,2,5,13,3,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Breeders' Crown - Fyraåriga Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Zeta Wise As kommer från säker seger
i StoSprintern där hon höll mycket bra från ledningen. Här är det inte säkert att det kan bli spets då det finns flera startsnabba hästar invändigt men om Kevin Oscarsson kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig över upploppet och hon ska räknas tidigt här, 9 Staro Miami var duktig vid vinsten på Solvalla i början på maj. Här har hon bakspår men om Mika Forss som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i och kan servera henne en bra löpning så kan hon bli att räkna med här, vid ytterligare gardering kan 2 Maggie Cash som har tänt till på barfotabalansen i senaste tre starterna vara tänkbar. Hon gjorde det klart bra näst senast när det blev en tredjeplats i StoSprintern och från ett fint läge här så kan hon vara långt framme igen men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Zeta Wise As
Spets efter 500m: 3 Felicity Shagwell
Skrällen: 2 Maggie Cash
Ranking: A 6,9 B 2,3,11,12,10 C 4,8,1,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med Breeders' Crown - Fyraåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Cab Lane som var mycket fin i comebacken senast efter långt uppehåll. Med det loppet i kroppen nu så tror jag på en ännu vassare insats här. Han är snabb från början och med en offensiv Jorma Kontio i vagnen här så tror jag siktet är inställt på ledningen här och om han skulle ta sig till spets utan någon större strid är mycket vunnet och då tror jag han blir svårslagen men han är bra nog att vinna loppet från dödens med om det inte skulle bli spets, vid gardering kan 1 Global Welcome som har årsdebuten avklarad vara tänkbar. Från innerspåret här så tror jag han kan få en bra löpning i rygg på min spik och skulle en lucka uppenbara sig så kanske han kan utmana om segern, 3 Forfantone Am kommer med bra form och ska eventuellt tävla barfota runt om och i bike den här gången vilket kan ge hästen ytterligare ett lyft men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 4 Cab Lane
Spets efter 500m: 4 Cab Lane
Skrällen: 2 Ferrari Sisu
Ranking: A 4 B 1,3,9,2,8 C 10,5,7,6,11,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Rekatochklart Speltips Odds
03:00  Colorado - Tampa Bay
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.70
19:00  Brynäs - Linköping
Ishockey - SHL - 2
3.35
19:00  Skellefteå - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
2.25
20:45  Macclesfield - Plymouth
Fotboll - League Two - 2
1.95
21:00  Atletico Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - BLGM Nej
1.80
21:55  Dortmund - PSG
Fotboll - Champions League - PSG ö 1,5 mål
1.71
21:00  Tottenham - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.70
21:00  Wolfsburg - Malmö FF
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1
2.05
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.00
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Tisdag 18/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming