DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 11/11

10 November 2020 - 20:48

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Åby & Solvalla. Noterbart är att på Åbytravet finns det två spår med Open Stretch att tillgå in på upploppet. Nedan följer mina V86-tips.

Jag spelar med tre spikar. 6 Västerbo Pokerface i den andra avdelningen, 2 Joker of Steeli den tredje avdelningen och 9 Jersey Muscles i den sjunde avdelningen.

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 11/11

V86-1 1,2,3,4,7
V86-2 6 Västerbo Pokerface
V86-3 2 Joker of Steel
V86-4 4,5,8,10,11
V86-5 3,4,7,11,12,13,14
V86-6 1,3,6,10
V86-7 9 Jersey Muscles
V86-8 5,6,7,8,11,12

4200 rader x 0,25 = 1050 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 11/11

DD1: 9 Jersey Muscles
DD2: 5,6,7,8,11,12

6 rader x 50 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1640m auto
3 Redneck Woodland har höga toppar men kan blanda en del i sina prestationer. Vi har fått se enastående prestationer emellanåt, i somras sprang bland annat Redneck Woodland på 1.12,8a/2140 meter detta trots en öppning på 1.09,5 ute i tredjespår. Tyvärr kan man inte räkna med jämna fina prestationer ifrån denna fyraåring. Men han trivs bäst att få springa på i eget hårt tempo vilket det ser upplagt ut för ikväll. Man lär tidigt sitta i ledningen och där kommer man gasa på och hoppas Redneck Woodland är löpsugen ikväll. Spets och slut? Anmäld skor, murphy på insidan och hybridvagn.

4 Mamba stod för en formbetonad avslutning i senaste starten, dock måste nämnas att aktions mässigt såg det inte hundra ut inledningsvis. Klockan stannade på 11,8 sista 700m då. Formen är på topp för Mamba precis som för hela stall Lövgren för dagen. Dessutom ska man troligtvis göra intressanta balansförändringar till kvällens start. Det är anmält barfota bak, och senast man testade den balansen fick man en höjning på prestationen. Intressant.

1 Echelon är en snabb häst som från spår ett bör kunna få det perfekta loppet i rygg på Redneck Woodland. Han visade vid segern näst senast att han hanterar open stretch och finns bara lite krafter kvar när upploppet kommer så blir han att räkna med i segerstriden. Anmäld barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn.

2 Bianca Sisa är i bra form och har levererat bra insatser en längre tid. Hon var tvåa i ett V75-lopp i Örebro näst senast och står bra inne i loppet. Bianca Sisa är ett givet streck på kupongen om man garderar Redneck Woodland.

Min Vinnare: 3 Redneck Woodland
Spets efter 500m: 3 Redneck Woodland
Skrällen: 4 Mamba
Ranking: A 3,1,2 B 4,7,11,10,6 C 6,9,8,12

V86-2 2640m auto
Här kommer kvällens första spik, ingen skräll direkt men 6 Västerbo Pokerface måste ha väldigt hög vinstchans i detta loppet. Han missade i princip hela förra säsongen men nu har han verkligen fått allt att fungera. Man kommer till dagens start med två färska klass-1 vinster i bagaget och det är bra läge för spets och slut ikväll. Stallet Nurmos har dessutom har toppform för dagen ser detta själva som deras bästa chans i omgången. Anmäld barfota, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Motbud

4 Young King har hög grundkapacitet och har också vunnit tio av sina 34 starter i karriären. Han har nu ett bra utgångsläge och är den som i första hand utmanar den stora favoriten i min bok.

3 Optimum Terminator har en uppåtgående formkurva och har också ett fint utgångsläge ikväll. Skulle kunna gynnas om tempot blir högt då han alltid har en vass avslutning att tillgå.

11 Arden Wise As började lovande på svensk mark men fick under hösten fen svacka och nu återkommer hästen efter paus. Fyraåringen hanterar distansen och har kapacitet att vara med långt framme direkt.

7 Nyhet trodde jag på en del i senaste starten när man vann, denna femåring trivs över distansen 2 640 meter. Men spåret är inte optimalt idag då han är bäst i ledningen och dit lär man knappast komma nå idag.

Min Vinnare: 6 Västerbo Pokerface
Spets efter 500m: 6 Västerbo Pokerface
Skrällen: 4 Young King
Ranking: A 6 B 4,3,11,7,5,10 C 9,8,2,1

V86-3 2140m auto
Här hittar vi kvällens andra spik 2 Joker of Steel. Detta lopp kommer det handla om en eller många streck på systemet. För bakom denna fyraåring tycker jag mig se ett vidöppet lopp. Visst 2 Joker of Steel är något speciell i stilen men han besitter en enorm styrka. Senast vann man överlägset ifrån ledningen via 12,3 sista 800m. Ikväll blev utgångsläget optimalt med spår två bakom bilen, man kommer troligtvis sitta i ledningen tidigt. Därifrån blir man sen inte lätt för övriga konkurrenter att plocka ner. Från tränarhåll meddelar man att detta är bästa chansen på V86 spelet för tränaren Peter Untersteiner. Anmäld barfota fram, vanlig vagn och norskt huvudlag.

Motbud
5 Honor såg väldigt fin ut senast, men fick aldrig chansen på allvar den gången och gick i mål med en del krafter sparade. För två starter sedan besökte man Åby och satt fast med allt sparat i ett lopp som Joker Of Steel också var med i. Honor har presterat bra när man varit på besök i Sverige tidigare. Hon kan öppna bra och går både i och utan rygg. Hästen är både stark och snabb, och ska räknas tidigt i kvällens lopp. Det vankas dock lite oklarheter i vilken balans man kommer gå med i loppet, på ATG är det anmält barfota runt om vilket skulle vara en intressant balansförändring, men i en intervju med tränaren så meddelar man det blir skor runt om. Har man missförstått frågan i intervjun eller har ATG tryckt på fel knappar?...

3 M.T.Oberon håller bra form för dagen och är ofta med där framme. Från ett bra utgångsläge ska han ses som en outsider här.

Noterbart är också att man gör många förändringar på 9 Golden Evasion inför kvällens start, hon ska tävla barfota runt om, med norskt huvudlag och amerikansk vagn.

Min Vinnare: 2 Joker of Steel
Spets efter 500m: 2 Joker of Steel
Skrällen: 5 Honor
Ranking: A 2 B 5,3,9,6,1,12,4 C 11,8,10,7

V86-4 2140m auto
8 Mellby Illusion är en treåring som imponerat stort på mig i sina tre starter. Intrycket i senaste starten var riktigt bra då han städade av konkurrenterna via 09,8 sista 600m. Självklart är inte utgångsläget idag inte optimalt. Mellby Illusion kan öppna kvickt, men frågan är vad man hamnar om man väljer att trycka av honom från start. Så i min bok kommer Mellby Illusion få göra jobbet i loppet och ska synas även om vinstchansen ändå är hög. Anmäld skor runt om, helstängt huvudlag, vanlig vagn.

5 Captain Gain C.C har fin form för dagen, men har inte riktigt fått någon utdelning på slutet. Ikväll blir det första gången med Erik Adielsson i vagnen vilket kanske är det som krävs för att man ska få sätta nosen först. Tränaren Oskar Kylin-Blom vill se Captain Gain C.C i ledningen och därifrån kommer han att leda loppet länge.

4 Mary Am såg fin ut senast när man gick med till en bra tid i ett tufft uttagningslopp till Breeders’ Crown. Han är segerlös ännu men kvick iväg från start och härdad mot tuffare treåringar än han möter den här gången. Räknas.

10 Mallory Square vann på ett fint sätt i sin senaste start. Besitter fin kapacitet för att vara med långt framme även ikväll, även om det är minus med bakspår.

11 Santos de Castella sprang i spets i karriärens tre första starter med bra resultat. Han är svårbedömd bakom hästar och har dessutom galopperat i de tre senaste starterna. Men från stallet Westholm låter man ändå små uppåt på Santos de Castella. Eftersom jag tror på högt tempo på loppet vill jag betala för denna ospelade skräll.

Min Vinnare: 8 Mellby Illusion
Spets efter 500m: 5 Captain Gain C.C
Skrällen: 11 Santos de Castella
Ranking: A 8,5 B 4,10,11,2,6,9,7 C 3,12,1

V86-5 2640m auto
4 Kurri Jari Boko är en väldigt fin treåring som kommer klättra i klasserna så småningom. I senaste starten var man ute på V75 och blev mångas drag så även mitt. Då galopperade han bort sig direkt i starten och även om 7 Radio Gaagaa är en tuff häst kommer jag ge Kurri Jari Boko en ny chans som förstahäst, då det finns spelvärde till den lägre procenten. Från stallet meddelar man att man är nöjda med läget, distansen och hur hästen känns för dagen. Galoppen senast lägger man dessutom till kontot som olycksfall då Kurri Jari Boko normalt sätt är travsäker. Anmäld jänkarvagn, barfota runt om och öppet huvudlag.

7 Radio Gaagaa har verkligen formen på topp och har dessutom hittat stilen på slutet. De två senaste starterna som också resulterat i två segrar så har man tagit dem på rejält sätt och Radio Gaagaa har visat att han är stark, snabb och tål grovjobb på egen hand. Ikväll är tanken att det ska bli jänkarvagn för första gången vilket är en intressant utrustningsförändring. Peter Untersteiner lär ladda vad som går från start och ska ha goda möjligheter att nå ledning, och når väl dit blir man svårfångad. Anmäld jänkarvagn, helstängt och barfota bak.

Men när två träter så tror jag loppet kommer öppna upp sig och jag vill sträcka några stycken på systemet.

14 Arno Dell'est gör intressant debut i ny regi ikväll. Hästen har visat bra fart för klassen och dessutom trivs denna fyraåring att få attackera bakifrån. Med minsta överpace och klaff under loppet så kommer man fälla många tillslut.

12 Paulino är skrällen för mig, helt ospelad i skrivande stund. Kommer ifrån formstallet Robert Bergh och såg väldigt fin ut i värmning inför senaste loppet. Då var det voltstart och det blev galopp, men från tränarhåll meddelar man att voltstart inte passar hästen bra. Nu är det istället autostart vilket man ser som en klar fördel. Med lite tempo på loppet tycker jag inte man ska nonchalera denna kuse som bara är spelad till 1%. Anmäld barfota runt om, hybridvagn och öppet huvudlag.

13 Googal trodde man på från stall Johan Untersteiner i senaste starten, man fick då trava utvändigt ledaren sista varvet och är ursäktad att man inte orkade hela vägen. Från detta smygläge vill jag inte stå över när jag tror på tempo i loppet.

Min Vinnare: 4 Kurri Jari Boko
Spets efter 500m: 7 Radio Gaagaa
Skrällen: 12 Paulino
Ranking: A 4,7 B 14,13,12,3,11,5,2 C 8,15,10,6,9,1

V86-6 2140m auto 
3 Galileo Journey kommer till dagens start med två raka segrar efter sitt uppehåll. Formen är på topp för dagen och man är dessutom obesegrad från ledningen på fyra försök. En position jag tror man hittar till tidigt idag också. Skulle man komma dit kommer konkurrenterna få det tufft att ta sig förbi denna rejäla fyraåring. Förstahäst.

1 Armstrong Louis gör intressant debut för Stig H Johansson ikväll. Man har mestadels startat i lägre klass i Italien tidigare. Men man har ändå kunnat visa upp att man är kvick i benen både i starten och att man kan avsluta i snabba farter. Från det här utgångsläget kommer han få ett fint lopp oavsett upplägg och ska därmed räknas tidigt.

6 Cash Cowboy är en fin sort som var betrodd på V75 i senaste starten, då blev det galopp i spetsstriden. Denna fyraåring är osäker av sig men skulle man hålla sig till rätt gångart duger man gott här. Från tränarhåll låter man optimistiska och tror på en bra insats ikväll.


Min Vinnare: 3 Galileo Journey
Spets efter 500m: 3 Galileo Journey
Skrällen: 6 Cash Cowboy
Ranking: A 3 B 1,6,10,4,2,12,11,5 C 7,9,8

V86-7 2140m auto
9 Jersey Muscles är mitt drag i omgången, har varit mycket fin vid sina segrar och för tre startet sedan gick man imål med full fart över linjen i ett lopp där nästan allting blev fel för min ide. I starten senast gjorde man debut för nya tränaren Per Henriksen och stod återigen för en bra insats, men intrycket på hästen ifrån den starten är det jag tar med mig. Man såg nämligen magnifik ut och till idag gör man dessutom en del intressanta utrustning förändringar. Barfota runt om och amerikansk vagn. Läget ser jag också som en fördel då man kommer sitta bra på det från start utan att behöva vara med i någon startrusning. Jag kommer lägga alla ägg i en korg här och spika min ide på systemet.

Motbud
4 Calamintha debuterar på svensk mark i dagens start. Detta femåriga sto kommer till start med toppform och tre raka segrar. Senast öppnade hästen snabbt från början, tog hand om ledningen och höll den positionen hela loppet. Calamintha har rest långt tidigare och det är inget som oroar tränaren. Femåringen är snabb bakom bilen och loppets spetsfavorit. Väl från ledningen är det hästen att slå i loppet. Anmäld barfota bak, norskt huvudlag och hybridvagn.

6 Nanetta Hill kommer med en övertygande seger ifrån senaste starten. Då avgjorde man säkert via en bra avslutning. Nanetta Hill kan kliva iväg kvickt från start om man väljer att ladda iväg henne. Hästen har startat åtta gånger över aktuell distans och har tagit fem segrar och två andraplatser. Kommer dessutom från fårstallet Lövgren och är given vid gardering av loppet. Anmäld barfota runt om, helstängt med hål och hybridvagn.

Min Vinnare: 9 Jersey Muscles
Spets efter 500m: 4 Calamintha
Skrällen:
Ranking: A 9 B 4,10,11,1,6,2 C 12,3,5,8,7

V86-8 1640m auto
5 Inti Boko förlorade som stor favorit senast, stumnade då från ledningen sista halvvarvet efter ha hållit bra tempo. Nu är loppet ett 500m kortare och han är även anmäld att tävla barfota runt om till skillnad mot senast då det var skor runt om. Från spår fyra och fem har han skött sig bakom startbilen de sju gånger han haft sådana lägen. I min bok är han den tidiga ledaren av detta högklassiga lopp och blir därför förstahäst med knapp marginal.

6 Disco Volante känner vi många till kapaciteten hos, till kvällens start kommer man med två lopp i kroppen vilket borde flyttat fram formen på denna snabba sjuåring. Även för denna herren är distansen 500m kortare än senast och ska ses som ett plus. Man kommer säkerligen ladda iväg ifrån början, men tror inte man är speciellt intresserade av att inta dödspositonen med tanke på prestationen senast. Man meddelar från stallet att taktiken ännu inte är bestämd då det knepiga utgångsläget lämnar en del att önska. Anmäld barfota fram och jänkarvagn.

8 Baron Gift är kvick i benen och skulle gynnas kraftigt om det blir körning i loppet. Även om spåret är långt ifrån optimalt kan denna sjuåring avsluta rejält och snabbt. Från stallet meddelar man att formen är i antågande. Anmäld barfota runt om, helstängt huvudlag samt hybrid vagn.

7 Nimbus C.D. satt fast med sparade krafter i comebacken och är inte bort med överpace på loppet. Får man användning av krafterna som blev sparade i senaste starten kommer man kunna skjuta till snabbt sista halvvarvet.

12 Giveitgasandgo är skrällen jag bara måste betala för trots bricka till över kort distans. Mitt scenario bygger såklart på att det blir rejält tempo på loppet, annars är det såklart omöjligt för Giveitgasandgo att sätta nosen först. I senaste starten blev det fel och man hade troligtvis varit tvåa eller trea om man hade valt en annan väg. Formen är betydligt bättre än vad programraden visar. Med rätt ryggar kommer Björn Goop kasta loss in på upploppet, då kommer Giveitgasandgo ha en rykande pollett sparad. Skräll.

Min Vinnare: 5 Inti Boko
Spets efter 500m: 5 Inti Boko
Skrällen: 12 Giveitgasandgo
Ranking: A 5,6 B 8,7,12,11,2,10 C 9,1,3,4

Lycka till med spelen


Oliver Bergman


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming