DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 12/2

11 Februari 2020 - 19:33

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Åby & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-6 på nummer 7 Sahara Sun som verkligen har hittat en fin vinterform. Hon gjorde en stark insats när hon plockade ner sitt motstånd till seger från dödens näst senast och gången efter det så avslutade hon klart bra i ett V75 lopp på Eskilstuna från kön till femteplatsen bakom vinnande I'm A Believer. Lång distans nu är inga problem och Örjan Kihlström som körde hästen senast får chansen igen och med en fin löpning här så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten. 

Min andra spik kommer i V86-7 på nummer 3 Fiery Heart som gjorde det bra senast men han fick mjölksyra till slut efter att det varit tufft tempo hela vägen. Han är snabb ut och läget blev bra så här tror jag det tror blir spets inledningsvis men det är inte omöjligt att han släpper efter en bit om det kommer någon mer betrodd men eftersom det finns dubbla open stretch att tillgå på Åby så tror jag han spurtar ner det här gänget till slut. 

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 12/2
V86-1 1,2,5,6,8
V86-2 1,3,5,10
V86-3 1,3,5,9
V86-4 4,7,9
V86-5 1,2,6,8
V86-6 7 Sahara Sun
V86-7 3 Fiery Heart
V86-8 1,3,10

2880 rader x 0,25 = 720 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 12/2
DD1: 3 Fiery Heart
DD2: 1,3,5,7,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med Xpresstayern - Stolopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Bernts Ulrika gjorde första starten sedan mitten på maj senast. Hon tog då över ledningen med varvet kvar och stack sedan undan till en överlägsen seger från den positionen. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten men spår fyra i volten är inte optimalt och en viss galopprisk föreligger men om hon kan hålla sig i rätt gångart så kan hon blanda sig i segerstriden igen om Markus Waldmuller kan servera henne en fin löpning, 1 Restless Heart är inte att lita på och har galopperat i de fyra senaste starterna men hon brukar gå rätt bra efter galopperna. Felfri nu så står hon ensam på startvolten och även om det kanske inte blir en jättesnabb start så borde hon ta ledningen och skulle hon behaga trava hela vägen så kan det räcka långt här. Man ska binda svansen på henne för att försöka få henne mindre spänd den första biten meddelar man från stallet.

6 Valborg Marje har inte startat på ett tag så hon kan behöva loppet. Hon har gått ett banjobb inför det här och där såg hon fin ut så hon ska vara väl förberedd meddelar man från stallet och löser det sig med positionerna och de mer betrodda skulle ha en sämre dag så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 8 Personal Jesus vann inget lopp ifjol men hon kan avsluta riktigt vasst om hon kan få en del draghjälp fram till slutvarvet så med en lyckad start från springspåret här så borde hon kunna sitta rätt så vettigt till och då kan det räcka en bit mot det här gänget, 2 Veiled fullföljde klart godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Victory Road senast. Hon är vassare utan skor som hon måste tävla med nu men kan hon få spara speeden fram till upploppet så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 5 Bernts Ulrika
Spets efter 500m: 1 Restless Heart
Skrällen: 6 Valborg Marje
Ranking: A 5 B 1,6,8,2 C 4,3,7

V86-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Give Me Ten stumnade från ledningen senast men det var för tufft att gå i ledningen på den hårda och stumma banan på Gävle senast. Hästen tävlade dessutom med sulor då eftersom det var så hårt men dom är borta till den här starten meddelar Klaus Kern. Han är startsnabb och får tävla i jänkarvagnen den här gången och med spetsläge så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt här, 5 My Dream Art har lämnat Jörgen Westholms träning och kommer ut i ny regi för Timo Nurmos. Det har gått drygt två månader sedan den senaste starten men från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här. Första googles huvudlag nu är intressant.

10 Venivici Roc är en svårbedömd italiensk häst som gjort en start tidigare för Björn Goop och det var när han blev sjua i ett lopp på Örebro i oktober ifjol. Han har tränat mycket men kanske saknar tempo i kroppen och behöver nog lopp i kroppen för att komma i toppform meddelar man från stallet. Blir det bra tempo på tillställningen så har han en bra spurt och kan då duga en bit mot det här gänget direkt i återkomsten, 1 Lass Revenue gjorde comeback senast men fastnade då med mycket krafter sparade. Han är som bäst med ett lopp i ryggar och kan han få en lucka från vinnarhålet här så kan han utmana om en framskjuten placering här men han är klart vassare utan skor.

Min Vinnare: 3 Give Me Ten
Spets efter 500m: 3 Give Me Ten
Skrällen: 4 Global Thunder
Ranking: A 3 B 5,10,1,6,4,8,12 C 11,9,2,7

V86-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Drönviktormolar har gjort två starter efter vila och har vunnit båda dessa. Bakspår nu är inte optimalt då han kan öppna rätt så vettigt men han går bra med ett lopp i ryggar också och kan han få en del draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen så han ska räknas tidigt här. Carl Johan Jepson upp nu är intressant, 5 Maestro Crowe har inlett karriären fint med fem vinster på sex starter. I den senaste starten så kom den första förlusten när han försvarade sig med en galopp i instängt läge på upploppet. Han är lite känslig och går inte riktigt fram till vingen bakom bilen i startögonblicket och han är inte så startsnabb men om han har travat in sig efter en bit så provar säkert Peter Ingves mot ledningen och skulle han få spets gratis efter ett halvvarv så kan det räcka långt här men han är väldigt mycket streckad i nuläget.

3 Utah Broline var inte bra sist men hade problem med blodvärdena då. Nu känns han fin i träningen och Peter Untersteiner förväntar sig en god insats då han är väl förberedd till den här starten. Han har ännu ingen seger efter sju starter men klaffar det med löpningsförloppet så kan det vara dags, 1 French Quick gjorde en stark insats senast när han travade i dödens och knäckte ledaren men kunde inte stå emot en bra avslutande Cool Cash så han fick nöja sig med andraplatsen. Innerspåret var väl inte det bästa läget han kunde fått med tanke på att han inte är snabb utan mer stark av sig men löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 9 Drönviktormolar
Spets efter 500m: 5 Maestro Crowe
Skrällen: 1 French Quick
Ranking: A 9,5 B 3,1,2,11,10,8 C 12,6,4,7

V86-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Iron Creek kommer med en fin rad och har vunnit hälften av sina 16 starter. Nu har han varit struken inför en tilltänkt start på Åby för han hostade i två dagar men det var borta snabbt och han kändes väldigt fin i ett jobb på måndagen meddelar man från stallet. Den långa distansen passar bra och spår fem i volten har han klarat tidigare så jag tror att Kim Eriksson är offensiv och kör sig till spets i ett tidigt skede och väl i ledningen så blir han inte helt enkel att plocka ner.

9 Prince Yoda har ett lopp i kroppen och blev då lite het i dödens och stumnade till slut. Från springspåret här så tror jag att han ska kunna öppna hyggligt och kan Björn Goop hitta ner i en vettig position så kan det räcka långt så han ska räknas tidigt här, 4 Not A Clue har ingen vidare rad med nollor och galopper. Näst senast blev han fast med mycket krafter sparade i ett lopp som vanns av Die Kaiserin. Han kommer lättas i balansen nu till aluminiumskor runt om och nu hoppar Jorma Kontio upp i sulkyn och felfri här så sitter han i andraspår omgående och kan då bli att räkna med här.

Min Vinnare: 7 Iron Creek
Spets efter 500m: 7 Iron Creek
Skrällen: 4 Not A Clue
Ranking: A 7,9,4 B 3,13,8,1,2,6,11 C 12,5,10

V86-5
Xpresseliten över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Stoletheshow har varit ute i gulddivisionen i de två senaste loppen. Senast så trodde Christoffer Eriksson som körde honom att han hade vunnit loppet om hästen lyckats hålla sig i trav men nu slog han på en galopp istället och så var den dagen förstörd. Han känns väldigt bra efteråt och kan han bara undvika dödens här för det är en position han inte gillar så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här, 2 Zabul Fi vann bara ett lopp under fjolåret men var ute mot tufft motstånd mest hela tiden. Senast var han ner i Criterium Continental på Vincennes mot Campo Bahia och Face Time Bourbon och där räckte han inte till. Han är startsnabb och kan han sno åt sig ledningen här så kan det vara läge för en efterlängtad seger om han skulle få bestämma lite i täten.

8 Zoko Lane har varit ute över en opassande kort distans i två raka starter men nu är det medeldistans. Här har han fått sämsta spåret men det är inte så många hästar med i loppet så han borde inte kunna hamna alltför illa till så blir det ett uppskruvat tempo på loppet så har han en bra avslutning och kan vara intressant till en låg procent på spelet, 1 Kick Off Classic kommer från en seger hemma i Norge. Här kan han få en fin smygare på innerspår och med dubbla open stretch att använda så kan han bli farlig den sista biten, 4 Poet Broline drar en del streck. Han vann ett billigt lopp i Danmark senast och trivs bra i ledningen men det är inte säkert att han kommer dit nu och dessutom är han vassare över sprinterdistans och på barfotabalansen så skor på nu och full distans är två minus så han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Stoletheshow
Spets efter 500m: 2 Zabul Fi
Skrällen: 8 Zoko Lane
Ranking: A 6,2 B 8,1,5,4 C 3,7

V86-6
Ett Stolopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 7 Sahara Sun som verkligen har hittat en fin vinterform. Hon gjorde en stark insats när hon plockade ner sitt motstånd till seger från dödens näst senast och gången efter det så avslutade hon klart bra i ett V75 lopp på Eskilstuna från kön till femteplatsen bakom vinnande I'm A Believer. Lång distans nu är inga problem och Örjan Kihlström som körde hästen senast får chansen igen och med en fin löpning här så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 11 Saga Doc som har suttit fast med sparade krafter i de två senaste starterna vara tänkbar. Med en bra start från springspåret här så borde hon kunna hitta en vettig position och klaffar det med löpningsförloppet så kan hon duga en bit mot det här gänget, 12 Kiss Me Tooma håller fin form och trivs över distansen. Hon fick aldrig helt fritt senast men kan Björn Goop servera henne ett bra lopp nu så kan det räcka en bit här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Sahara Sun
Spets efter 500m: 3 Ekebys Ia
Skrällen: 12 Kiss Me Tooma
Ranking: A 7 B 11,12,3,6,8,10,2,9 C 4,1,5

V86-7
Xpresstrappan - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Fiery Heart som gjorde det bra senast men han fick mjölksyra till slut efter att det varit tufft tempo hela vägen. Han är snabb ut och läget blev bra så här tror jag det tror blir spets inledningsvis men det är inte omöjligt att han släpper efter en bit om det kommer någon mer betrodd men eftersom det finns dubbla open stretch att tillgå på Åby så tror jag han spurtar ner det här gänget till slut

Vid gardering kan 6 Googal som har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro vara tänkbar. Han blev då trea i ett lopp som vanns av Victorious Wine. Han kan öppna rätt så vettigt så här tror jag att Johan Untersteiner kör fram och ställer frågan till min spik i ett tidigt skede och skulle han få ta över ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper alltför hård press under vägen, 11 Carotene har bra kapacitet och han har segrat i tre av sina åtta starter hittills. Han har varit borta länge så formen är svårbedömd och dessutom är läget tufft och man ligger rätt lågt från stallet så jag tror han får svårt att vinna direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 3 Fiery Heart
Spets efter 500m: 6 Googal
Skrällen: 4 Tresexton
Ranking: A 3 B 6,11,12,2,9,1,4,5 C 7,8,10

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Arnie Express avslutade klart bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av My Sweden senast. Han har bra form och ett fint läge då han är startsnabb. Björn Goop förstärker i vagnen nu och han har tagit samtliga sina tre tidigare vinster från ledningen så med spetsläge över den korta distansen så kan han bli svår att fånga in så han ska räknas tidigt här. Dessutom jänkarvagn nu är intressant, 3 Classics Never Die är jämn och säker men vinner inte så ofta. Han gick rätt bra när han tog sig loss från vinnarhålet men han fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Musett Af Djupmyra senast. Kan Lars-Göran Söderberg som kör hästen servera honom en fin löpning i den främre träffen så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

10 Digital Track fick en invändig löpning men efter en sen lucka så spurtade hon klart bra till tredjeplatsen bakom Leonas Sami senast. Löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så kan hon bli farlig den sista biten, 5 Captain My Captain drar en del streck men är rejält överstreckad här. Han rullade över i galopp i ledningen senast men jag tror inte han kommer till spets den här gången då det vankas svar invändigt och skulle han få vandra i dödens så är han sårbar och han rankas ner en bit.

Min Vinnare: 1 Arnie Express
Spets efter 500m: 1 Arnie Express
Skrällen: 3 Classics Never Die
Ranking: A 1 B 3,10,7,5,2,4,6 C 9,8,11,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming