DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 15/1

15 Januari 2020 - 15:05

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Åby & Solvalla och efter att utdelningen frös inne på 6 rätt senast så har vi en Jackpot på 13 miljoner och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V86-1 på nummer 6 Gizmo De Veluwe som har gjort det bra i två starter efter väldigt lång frånvaro. Näst senast så hängde han med fint till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Electrical Storm. Gången efter det så plockade han ner sitt motstånd till seger från utvändig position.

Här tror jag att Henriette Larsen som kör hästen kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.75 hos Unibet & LeoVegas

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 15/1
V86-1 6 Gizmo De Veluwe
V86-2 2,8,9,10
V86-3 2,4,7,9,12
V86-4 7,8
V86-5 1,8,9
V86-6 3,4
V86-7 1,6,10,13
V86-8 1,3,7,8

3840 rader x 0,25 = 960 kr

Dagens Dubbel Tips 15/1
DD1: 6 Högstenastalldräng
DD2: 1,3,7,8

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med Xpressprintern över 1640 meter och jag har spikat nummer 6 Gizmo De Veluwe som har gjort det bra i två starter efter väldigt lång frånvaro. Näst senast så hängde han med fint till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Electrical Storm. Gången efter det så plockade han ner sitt motstånd på ett bra vis från utvändig position. Här tror jag att Henriette Larsen som kör hästen kan få ta över ledningen i ett tidigt skede av nummer 5 Wisdom Teacher som är kvick iväg och skulle så bli fallet så blir han mycket svårslagen här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 1 That’s Art som kan öppna bra men innerspåret på Åby är inte det bästa vara tänkbar. Utifrån finns det startsnabba konkurrenter i nummer 2 Tournado Dream och nummer 5 Wisdom Teacher så det kan bli tufft för Johan Untersteiner att hålla upp ledningen men om han skulle tråckla sig loss från innerspåret i god tid före mål så kan han utmana om en framskjuten placering här. Skor på är nog ingen fördel för han känns klart vassare på barfotabalansen, 10 Asger Molar avgjorde på ett bra vis till seger senast. Han är tuff och tål att göra en del grovjobb på egen hand men jag tror han får svårt att plocka ner min spik så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Gizmo De Veluwe
Spets efter 500m: 6 Gizmo De Veluwe
Skrällen: 11 Gideon H.Renka
Ranking: A 6 B 1,10,11,7,3,5 C 2,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Religious höll upp ledningen från innerspåret och från den positionen så vann han mycket enkelt med krafter kvar senast. Han är kvick iväg och trivs bra i ledningen så om Mika Forss kan få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger, 8 Grainfield Aiden var duktig vid två raka segrar på V75 innan han så sent som i lördags höll bra som tvåa bakom Rocky Tilly i ett Bronsdivisionsförsök på Bergsåker. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och då han kan dyka upp i segerstriden igen.

9 Busy Doin’ Nothing har varit ute i en del tuffa lopp. Kan han få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 10 Cafu Boko har inte vunnit på länge men gick rätt bra som tvåa i ett lopp som vanns av Pablo Andover näst senast. Kan Björn Goop som kör hästen nu få till en bra styrning så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 2 Religious
Spets efter 500m: 2 Religious
Skrällen: 9 Busy Doin’ Nothing
Ranking: A 2 B 8,9,10,11,4,5,1 C 7,6,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Välkommen till V75 Champions 1 februari över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Jareth Boko har galopperat en hel del och han kostade även på sig en kortare startgalopp vid vinsten senast. Det har varit i voltstartslopp när han har haft svårt att hålla sig i rätt gångart så att det är bilstart nu tror jag är en klar fördel och kan Marc Elias som kör hästen slinka igenom bra från bakspåret här och kan han få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här, 12 Alocco Jet har visat god form en längre tid utan att det har räckt till seger. Dåligt läge här men om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

7 Enzo har visat god form och har tagit två raka segrar på Åby på sistone. Han är inte så snabb iväg men om Jeppe Juel kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet, 4 Patos Rose vann säkert från ledningen för tre starter sedan. Med en offensiv Mikael J Andersson i vagnen så tror jag på spets även här och skulle hon få bestämma en del i täten så kan hon rinna undan till en ny seger, 2 Laurenti är inte helt att lita på men hon hängde med fullt godkänt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Candy Crush senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin löpning och kan då duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 9 Jareth Boko
Spets efter 500m: 4 Patos Rose
Skrällen: 2 Laurenti
Ranking: A 9,12 B 7,4,2,3,1 C 6,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Indy D. är inte att lita på och han hade två raka galopper i raden innan han avgjorde på ett bra vis till seger senast. Han är inte så snabb iväg men han är stark så den långa distansen är passande. Löser det sig med positionerna och om han kan hålla sig i rätt gångart så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här, 8 M.T.Mourinho har inte startat på ett halvår så formen nu är ett frågetecken men det är debut i ny regi för Björn Goop här. Dåligt startspår nu men det är lång distans så om han kan få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara långt framme direkt i comebacken här.

Vid ytterligare gardering kan 10 Little Boss som är en finsk gäst som gör första starten på svensk mark nu vara tänkbar. Han har haft problem tidigare när han startat bakom bilen och galopperat så bakspår nu tror jag kan passa bra och kan han få ett hyggligt lopp så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud, 4 Langen’s Airborne drar en del streck då han är väldigt snabb iväg och får ses som spetsfavorit här men jag tror inte han håller hela vägen till seger så han får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 7 Indy D.
Spets efter 500m: 4 Langen’s Airborne
Skrällen: 8 M.T.Mourinho
Ranking: A 7,8 B 10,3,4,5,6 C 2,9,12,1,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Xpressjakten över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Zelante C.R. har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han kan öppna rätt fort ur volten och jag tror han tar hand om ledningen här och om Hanna Lähdekorpi drar på i ett jämnt hårt tempo där framme så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage så han ska räknas tidigt här, 9 Sevilla var duktig när han spurtade till seger näst senast. Gången efter det så blev han fyra i finalen av Silverdivisionen efter att ha travat i ledningen. Här gynnas han av ett litet fält och han kan bli farlig den sista biten men han är väldigt mycket streckad och 40 meters tillägg över medeldistans är inte helt lätt att plocka in på hästarna på startvolten.

8 Just Wait And See har två lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara ännu vassare till den här starten. Kan Stefan Persson som kör hästen få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så kan han dyka upp i segerstriden här.

Min Vinnare: 1 Zelante C.R.
Spets efter 500m: 1 Zelante C.R.
Skrällen: 8 Just Wait And See
Ranking: A 1 B 9,8,7,4 C 5,3,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Green Mamba kommer med mycket fin form. Näst senast avslutade hon klart bra från köposition och nådde andraplatsen bakom vinnande Nisse Sånna. Senast så tog hon ledningen men släppte efter en bit för att sedan avgöra mycket enkelt till seger när hon fick luckan. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen servera henne en fin löpning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 3 He’s Marvelous har inte startat sedan november 2018 så formen nu är svårbedömd. Han har visat gott kunnande tidigare och kan öppna bra vid laddning så om Björn Goop vill köra i ledningen här så kan det räcka en bit i comebacken.

Vid ytterligare gardering kan 5 Betting Rebel som höll farten bra till tredjeplatsen bakom Hector Boko senast vara tänkbar. Han är snabb ut och kan Oskar Kylin Blom som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan han vara långt framme här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Green Mamba
Spets efter 500m: 3 He’s Marvelous
Skrällen: 5 Betting Rebel
Ranking: A 4,3 B 5,6,1,11 C 9,10,7,8,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Xpresstayertrappan över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Högstenastalldräng kommer med två raka andraplatser och fin form. Han kan öppna bra så här tror jag att Mikko Aho laddar hästen mot ledningen och skulle han komma till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utså alltför hård press under vägen, 13 Celsius Evo är åter i nygammal regi hos Veijo Heiskanen. Han gick rätt bra efter galopp i comebacken senast och felfri nu och med ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

10 Admirer gjorde comeback efter en tids frånvaro senast men visade inga tecken på ringrost när hann vann i fin stil från ledningen. Kan Marc Elias som kör hästen servera honom ett bra lopp och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut, 1 Armour As har gjort det godkänt i två starter på svensk mark sedan flytten från Italien. Innerspåret är inte det bästa men om Peter Ingves kan ta sig loss i god tid före mål så kan han blanda sig i segerstriden här. I annat fall så finns det dubbla open stretch att använda och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 6 Högstenastalldräng
Spets efter 500m: 6 Högstenastalldräng
Skrällen: 13 Celsius Evo
Ranking: A 6 B 13,10,1,4,5,11,8,9,15 C 12,14,3,7,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Digital Class stod för en vass avslutning senast och var inte så långt ifrån vinnande Digital Wave. Med en invändig löpning här och en eventuell lucka till slut så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 1 Captain My Captain kommer med två raka segrar och med en lyckad start ur volten här så kan det bli tidig ledning även här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

7 Pols Crazy Diamond var med i en väldigt snabb öppning senast men trots den tuffa löpningen så höll han starkt till tredjeplatsen bakom vinnande Volare Gar. Han är kvick iväg och om Kevin Gondel laddar mot ledningen så kan det gå undan den första biten men om han slipper bränna alltför mycket krafter i början så kan han vara långt framme här, 3 Enriko Ha ståtar med sex segrar på tio starter. Valacken är också snabb ut så om Björn Goop kan servera honom ett bra lopp i den främre träffen så kan det räcka till en ny seger.

Min Vinnare: 8 Digital Class
Spets efter 500m: 1 Captain My Captain
Skrällen: 7 Pols Crazy Diamond
Ranking: A 8,1 B 7,3,10,11,6,12 C 9,4,2,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming