DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 18/12

18 December 2019 - 14:33

Årets sista V86 tävlingar delas mellan Åby & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-5 på nummer 13 Demon Ima som har startat fyra gånger hittills och har vunnit hälften av dessa. I den näst senaste starten på Kalmar så la han bort många meter på en galopp men han kom tillbaka starkt och var först i mål. Gången efter det så blev det återigen en tidig galopp men han gick starkt efter den och räddade andrapriset bakom The Gambler. Från springspår på tilläggsvolten här så tror jag han borde kunna trampa iväg rätt bra och kan han hålla sig i rätt gångart hela vägen den här gången så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 2.35 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V86-7 på nummer 10 Van Gogh Z.S. som brände för första gången i ett felfritt lopp för Robert Bergh som jättefavorit i ett V86 lopp på Bergsåker senast. Han hade då stressat upp sig lite efter en försenad start och låg på en del under loppet så han fick nöja sig med tredjepriset bakom vinnande I'll Fixit. Nu är det ett varv kortare distans än senast men den här distansen tävlade han på nere i Italien innan han kom till Sverige så det tror jag inte ska vara något problem och han går alltid med skor så han är gynnad av barfotaförbudet. Han har gjort det bra bakifrån flera gånger i nuvarande regi så trots den korta distansen så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 2.80 hos Unibet & LeoVegas

V86-1 1,2,10,15
V86-2 1,3,5,6,10
V86-3 1,5,6,7,15
V86-4 1,2,3,10
V86-5 13 Demon Ima
V86-6 9,11
V86-7 10 Van Gogh Z.S.
V86-8 1,8,10,11

3200 rader x 0,25 = 800 kr

Dagens Dubbel
DD1: 10 Van Gogh Z.S.
DD2: 1,8,10,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Gameboy Pellini var duktig när han drog undan i ledningen till seger näst senast. Gången efter det så fick han det inte att stämma och galopperade dubbelt så han är inte att lita på men om han skulle hålla ordning på benen här så kan han öppna rätt så vettigt så det är inte omöjligt att Johan Untersteiner kan hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage men skulle han bli över så kan det lösa sig bra ändå då det finns open stretch att tillgå, 15 Djaipur Dry gjorde jobbet utvändigt utan rygg senast och höll starkt och var inte långt ifrån vinnaren men han fick nöja sig med andraplatsen. Han är väldigt stark men han trivs inte när det blir speedkörning. Han är långsam ut så han hamnar alltid bland de sista så spåret är inte någon större nackdel men jag tror att Gunnar Austevoll som kör hästen söker sig framåt mot utvändigt ledaren när tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast här. Han är gynnad av barfotaförbudet då han alltid går med skor.

10 T.Rex Face är inte att lita på men är bättre än raden. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb på egen hand och klaffar det med positionerna och löpningsförloppet så kan han utmana om en framskjuten placering här, 2 Mama's Real Deal kan inte öppna så bra men från ett fint läge här så borde det kunna bli ett bra lopp i ryggar fram till upploppet för kan han få spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten och är då intressant till en låg procent på spelet, 13 Springbank drar en del streck för han var duktig vid vinsten senast. Han har dock varit struken för hosta efter det så han får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 1 Gameboy Pellini
Spets efter 500m: 1 Gameboy Pellini
Skrällen: 10 T.Rex Face
Ranking: A 1,15 B 10,2,13,8,7,5,9,14 C 3,12,6,4,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Divine var senast ute i Bronsdivisionen på Eskilstuna där hon fick göra en del grovjobb på egen hand men gjorde en stark insats när hon blev tvåa bakom Harran Boko. Efter det har hon pausat ett tag men nu möter hon enbart ston och kan Kai P Jussila som kör hästen få lite draghjälp under slutvarvet så biter hennes avslutning bra till slut och då ska hon räknas tidigt här. Hon har gått mycket barfota på slutet men har gjort många bra insatser med skor tidigare så det är inget som ska ställa till det, 1 Hossiana Boko gjorde det fullt godkänt i lördags när hon blev trea bakom Adi Gallia inom V75 spelet. Startar tätt nu men hon har fungerat bra med täta starter tidigare och från det här läget så tror jag hon tar hand om ledningen och skulle så bli fallet så tror jag Jörgen Westholm vill köra i spets så länge lampan lyser och skulle hon slippa alltför hård press under vägen så kan hon rinna undan till seger.

5 Au Pair Girl kommer från en spetsseger men det kan bli tuffare att komma till ledningen den här gången men hon kan få en fin resa i den främre träffen och kan blanda sig i segerstriden på nytt, 6 Beauty Leg har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Hon gick en rapp avslutning till tredjeplatsen bakom Lass Revenue senast. Hon har sin bästa bit till slut i loppen och kan Johanna Lind hitta ner i ett vettigt slagläge så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 3 Ti Punch Broline håller okej form fast det är ingen toppform och Roger Walmann ligger lågt. Kan Örjan Kihlström få till en bra styrning så kan det räcka en bit här ändå.

Min Vinnare: 10 Divine
Spets efter 500m: 1 Hossiana Boko
Skrällen: 3 Ti Punch Broline
Ranking: A 10,1 B 5,6,3,4,8,7,2 C 9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Dr. Schaettes B-Tränarserie Finalomgång - omgång 12 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Sato vann näst senast och han hängde med okej som trea i ett lopp som Baritone Artist vann senast. Han har vässats i jobb inför den här uppgiften och det låter påställt från stallet. Kommer troligen att köras offensivt och då är det inte omöjligt att han kan få ta över ledningen i ett andra skede och skulle så bli fallet så kan han blanda sig i segerstriden här, 15 Mack Dragan har hela 60 meters tillägg att hämta in jämfört med hästarna på startvolten. Han blev grovt störd i sista sväng senast när Betting Gangster bröt ner på honom och hade troligen varit längre fram utan det störningsmomentet. Han har varit ute i Gulddivisionen och möter betydligt lättare motstånd än vad han är van vid och löser det sig med positionerna så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

1 Mr Rapide är jämn och säker och höll farten bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Imagine Boko senast. Från ett fint läge här så sitter Mikael J Andersson som kör hästen bra till omgående och till en låg procent på spelet så kan han vara långt framme här, 7 Champion Melon kördes till ledningen och fick bestämma en del och gick sedan undan till en säker seger från den positionen senast. Thomas Uhrberg brukar vara vass från början så med en lyckad start här så kan han sitta i en bra position direkt och kan då utmana om en framskjuten placering på nytt, 5 Listas Spartacus var ute i monté senast och höll då godkänt till andraplatsen bakom Edio. Han såg inte vinnaren då som kom fort den sista biten. Kan han få smyga i en bra rygg så har han en härlig speed till slut. Nu blir det första gången med rycktussar när han har vagn och det kan ha en bra effekt över upploppet och André Eklundh som kör hästen vinner med det mesta nu för tiden.

Min Vinnare: 6 Sato
Spets efter 500m: 6 Sato
Skrällen: 1 Mr Rapide
Ranking: A 6,15 B 1,7,5,8,3 C 11,12,14,4,10,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett Fyraåringslopp - Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Moon Zappa vann näst senast bekvämt från andra utvändigt. Gången efter det så hamnade hon i tredje ytter innan hon satte in attacken på sista bortre långsidan men sedan tröt krafterna och hon slutade oplacerad. Hon kan öppna okej men det är inte säkert att det blir någon ledning och skulle hon bli överflyglad från start så är hon sårbar som klar favorit på spelet. I ledningen är hon ännu obesegrad efter fyra starter hon tävlat i den positionen så kan hon nå spets så kan det räcka långt här. Rycktussar för första gången är intressant, 2 Imilie Boko kommer med fin form och hon avgjorde till en knapp seger senast. Mattias Djuse har väldigt bra snurr på grejerna för dagen och från ett fint läge här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och hon kan då blanda sig i segerstriden igen.

3 Ekebys Ia fick det bra serverat i rygg ledaren innan hon avgjorde enkelt över upploppet när hon ställde till med en rejäl överraskning näst senast. Kan hon få smyga med i en vettig rygg och få spela ut speeden på upploppet så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet, 10 Ti Amo Face har varit ute i rätt tuffa gäng. Hon var nedsatt av en halsinfektion i sin senaste start. Hon känns fin i jobben meddelar Reijo Liljendahl och löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 1 Moon Zappa
Spets efter 500m: 1 Moon Zappa
Skrällen: 3 Ekebys Ia
Ranking: A 1,2 B 3,10,8,7,4 C 12,6,9,11,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Treåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 13 Demon Ima som har startat fyra gånger hittills och har vunnit hälften av dessa. I den näst senaste starten på Kalmar så la han bort många meter på en galopp men han kom tillbaka starkt och var först i mål. Gången efter det så blev det återigen en tidig galopp men han gick starkt efter den och räddade andrapriset bakom The Gambler. Från springspår på tilläggsvolten här så tror jag han borde kunna trampa iväg rätt bra och kan han hålla sig i rätt gångart hela vägen den här gången så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 11 Epos Östervang som har gjort det bra i Danmark och kommer med fyra raka andraplatser i raden vara tänkbar. Voltstart har fungerat bra tidigare fast från spår fem blir det nog ingen snabbare start men med ett bra lopp i ryggar fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud, 12 Keegan Trot har efter att ha inlett karriären fint med två raka segrar nu galopperat två gånger på raken. Felfri nu så har han kapacitet för att vara med och göra upp om en framskjuten placering men jag håller min spik som strået vassare.

Min Vinnare: 13 Demon Ima
Spets efter 500m: 2 Incredible Wine
Skrällen: 11 Epos Östervang
Ranking: A 13 B 11,12,2,8,3,7 C 10,5,4,9,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat två hästar, 9 Doctor Doxey Zenz var senast ute i Gulddivisionen på Gävle över aktuell distans. Där fastnade han invändigt med gott om krafter sparade. Han står på tur för en seger och om Mathias Andersson kan få till styrningen så är det inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage så han ska räknas tidigt här, 11 Rafiki Fri är jämn och säker och han fullföljde bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns Transcendence senast. Han kan inte utnyttja det här läget då han är långsam ut och kommer att hamna bland de sista. Den långa distansen passar fint och han brukar avsluta loppen bra så om han kan få lite draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut, vid ytterligare gardering kan 7 Sir Q.C. som är stark och gillar lång distans vara tänkbar. Han har inte startat sedan i somras och det låter på Stefan Melander som att det kommer att bli ett snällt upplägg och då tror jag det blir tufft att räcka till seger direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 9 Doctor Doxey Zenz
Spets efter 500m: 9 Doctor Doxey Zenz
Skrällen: 5 Bottnas Commandeur
Ranking: A 9,11 B 7,2,5 C 4,10,1,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 10 Van Gogh Z.S. som brände för första gången i ett felfritt lopp för Robert Bergh som jättefavorit i ett V86 lopp på Bergsåker senast. Han hade då stressat upp sig lite efter en försenad start och låg på en del under loppet så han fick nöja sig med tredjepriset bakom vinnande I'll Fixit. Nu är det ett varv kortare distans än senast men den här distansen tävlade han på nere i Italien innan han kom till Sverige så det tror jag inte ska vara något problem och han går alltid med skor så han är gynnad av barfotaförbudet. Han har gjort det bra bakifrån flera gånger i nuvarande regi så trots den korta distansen så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 3 Sobel Jasmine som fick borrelia och har inte startat sedan i somras vara tänkbar. Peter Untersteiner meddelar att hon är väl förberedd inför kvällens uppgift och med spetsläge över kort distans så kan hon leda loppet länge men jag tror hon kan behöva ett lopp i kroppen för att hålla undan för min spik.

9 Barista Oak har varit riktigt bra vid två raka segrar och med en bra rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon vara långt framme på nytt men hon får ses främst som ett platsbud, 4 Cadillac Shadow har gjort tre starter efter lång frånvaro och har vunnit två av dessa så han blir en del betrodd här. Han kan öppna bra men riskerar att få svar av Sobel Jasmine och då kan det bli en tung löpning och då är han sårbar.

Min Vinnare: 10 Van Gogh Z.S.
Spets efter 500m: 3 Sobel Jasmine
Skrällen: 9 Barista Oak
Ranking: A 10 B 3,9,4,6,5,11 C 7,2,8,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Global Thunder vann tämligen enkelt från utvändigt ledaren näst senast. Bakspår över kort distans är lite chansartat men jag tror det kan bli ett uppskruvat tempo på tillställningen och kan Per Lennartsson servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 8 Lass Revenue var mycket fin senast då han för Mats E Djuse var helt överlägsen men det var från ledningen och dit blir det tuffare att nå från det här utgångsläget men om han kan hitta ner i en vettig position så kan han vara långt framme igen.

1 Betting Rebel fastnade i en kall rygg senast och gick i mål med sparat. Han har haft innerspår bakom bilen i ett lopp tidigare och tog då hand om ledningen så med en bra start här så kan det bli spets på nytt men det är flera som är ute ledningen så det kan bli en utdragen spetskörning och får han utstå tuff press så kan det bli svårt att hålla hela vägen, 10 Vincent Chase är väldigt ojämn och det går inte att lita på honom. Har han en bra dag så kan han duga en bit mot det här gänget. Eventuellt jänkarvagn nu, 5 Qiao Q.L. drar en del streck. Hon har inte startat sedan september men gick ett bra jobb i fredags och hon rapporteras vara rejält förberedd inför comebacken här. Hon är snabb ut och trivs bra i ledningen men jag tror inte hon kommer till spets och hon får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 11 Global Thunder
Spets efter 500m: 1 Betting Rebel
Skrällen: 10 Vincent Chase
Ranking: A 11,8 B 1,10,5,3,4 C 2,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.95
21:00  Olympiakos - Omonia
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp +1,5
1.86
21:00  Gent - Dynamo Kiev
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
20:45  Lincoln - Liverpool
Fotboll - Engelska Ligacupen - 2 asian hcp -1,5
1.60
21:00  Bayern München - Sevilla
Fotboll - Supercupen - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 23/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 23/9
Insats: 840 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 23/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24 sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming