DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 20/5

19 Maj 2020 - 19:16

V86 tävlingarna delas på onsdagen mellan Åby & Solvalla och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast 8 Coogan i V86-8 som har gjort allting rätt i år och ståtar med tre raka segrar på lika många starter under året. I den senaste starten var han ute i ett försök i silverdivisionen på Romme. Han fick det fint serverat i ryggar då och när Robert Bergh tryckte sönder den ledande Grainfield Aiden med sin styrning så kunde Coogan sprinta undan till en klar seger. Banan var otroligt hård och det slet på hovarna så man har medvetet pausat med honom en tid efter det loppet så att han kan fortsätta tävla utan skor. Han är inkvalad till finalen under Elitloppshelgen men motståndet här ser väldigt överkomligt ut så kan Örjan Kihlström få till en bra styrning så tror jag han blir svårstoppad. Vinnarodds 1.75 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 20/5
V86-1 1,3,4,9
V86-2 4,12
V86-3 3,4,7,8,12,13
V86-4 1,4
V86-5 1,3,6,9
V86-6 2,3,4,6,10
V86-7 1,10
V86-8 8 Coogan

3840 rader x 0,25 = 960 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 20/5
DD1: 1,2,4,8,10
DD2: 8 Coogan

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med Xpressbruden - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Zante Grif galopperade kort efter start i årsdebuten. Då var det voltstart men nu är det autostart istället vilket är en fördel. Hon har inte startat på några månader nu men hon har tränat på bra meddelar man från stallet. Felfri nu så kan hon öppna rätt bra men hon får nog ändå svårt att nå ledningen men kan Robin Bakker slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering.

3 Jetske Beemd travade i dödens på den ledande Livi Oboy och tog ner denne till seger kort före mål i den näst senaste starten på Årjäng. Hon galopperade senast på upploppet och det var en fin placering som försvann i det läget. Det var lång distans då men nu är det mer passande sprinterdistans igen och felfri här så kan hon vara med och göra upp om segern.

1 Oliveria tog karriärens första seger i den senaste starten. Hon öppnade då fort och tog hand om ledningen och från den positionen så höll hon undan för övriga motståndare till seger. Brioni-dottern är snabb iväg men det är ändå inte säkert att Johan Untersteiner kan hålla upp ledningen här men med en invändig löpning i vinnarhålet eller tredje inner så kan hon få chansen via open stretchen till slut.

9 Zuleika Font har tagit 7 segrar på 11 starter. Nu blir det första starten på svensk mark så hon är lite svår att sätta in i loppet. Det är debut över den korta distansen nu och bakspår är inte det bästa men får Rick Ebbinge till en bra styrning så kan hon bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 4 Zante Grif
Spets efter 500m: 5 Confusion Tårs
Skrällen: 7 Global Wonderful
Ranking: A 4 B 3,1,9,6,7,5,2,10 C 12,8,11

V86-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 4 Surprise Rose höll riktigt bra till andraplatsen från dödens i ett lopp som Galileo Am vann från ledningen näst senast. Gången efter det så krossade hon den ledande Stonecapes Pekka från dödens och hon länsade undan till en överlägsen seger. Nu är tanken är att detta är sista starten innan hon ska gå till aveln så det finns ingenting att spara på. Här tror jag att Mika Forss synar dödens omgående och från den positionen så kan hon bli svår att stå emot här om hon är lika bra som hon var senast.

12 Award Kronos öppnade fort och tog hand om ledningen och från den positionen så höll hon sedan undan på ett bra vis till seger senast. Hon har alldeles för lite pengar på sig i förhållande till sitt kunnande. Iskallt utgångsläge över den korta distansen här men kan hon få bra draghjälp under slutrundan och om det blir överpace på loppet så kan hon komma in i matchen.

I övrigt kan nummer 1 Inspector som är kapabel för klassen vara tänkbar. Han gick okej inte mer som tvåa i årsdebuten även om han inte kunde hota Walther På G. Han har fått en paus på närmare två månader efter det. Han ser bra ut i jobben och från stallet tror man han gör en bra prestation i återkomsten här. Innerspåret är inte optimalt för det har han haft en gång tidigare och då galopperade han. Han har startsnabba hästar utanför så även om han kliver iväg i rätt gångart så blir det problem med att hålla upp ledningen. Eventuellt barfota runt om nu är ett plus så kommer han loss i god tid före mål så kan han bli farlig den sista biten.

2 Captain My Captain trampade sig illa vid galoppen senast och har därför haft ett längre tävlingsuppehåll än normalt. Han känns fin i jobben nu meddelar man från stallet. Han är kvick iväg och barfota runt om för första gången kan ge en extra växel så kommer han till spets så kan det räcka en bit.

Min Vinnare: 4 Surprise Rose
Spets efter 500m: 2 Captain My Captain
Skrällen: 7 Tokarev
Ranking: A 4,12 B 1,2,7,3,5,6 C 9,10,8

V86-3
Xpresstrappan över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 3 Reddington har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro så formen borde vara i antågande. Han gjorde ett bra lopp i ledningen senast men fick ge sig mot Emoji som var starkast den sista biten så det slutade med en andraplats. Trevligt utgångsläge nu så jag tror att Peter Untersteiner kör i ledningen så länge lampan lyser och då kan det vara läge för en fullträff.

12 Alex Mede S.M. gjorde en stark debut i ny regi för Björn Lindblom senast. Han fullföljde då klart positivt till andraplatsen bakom Usain Töll som vann lätt från ledningen. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten. Utgångsläget är mindre bra men löser det sig med positionerna så kan han bli farlig över upploppet.

13 Imagine Boko har gjort det bra vid två raka andraplatser. Näst senast så drog han fram Euklid A.T. till segern och gången efter det så fick han vandra i dödens på Bowling Triple X. och han fick aldrig tag i den hästen. Nu får Christoffer Eriksson chansen för första gången och får han lite draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på loppet.

4 Redneck Woodland kördes offensivt och landade i dödens med varvet till mål och från den positionen så höll han okej till tredjeplatsen bakom Usain Töll som vann från spets senast. Han är stark och han tål att göra en del grovjobb så det är inte omöjligt att Lutfi Kolgjini synar dödens i ett tidigt skede och då kan han bli att räkna med.

7 Vien Ici fullföljde starkt som fyra i ett lopp som vanns av Emoji senast. Spåret blev inte det bästa men Carl Johan Jepson försöker nog hitta ner i en vettig position för det går inte att backa i de här loppen så med lite klaff så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här. Troligen skor runt om nu är ett litet minus.

8 Global Warrior travade i dödens på den ledande Iwan Boko och tog ner denne till seger senast. Dåligt läge här så det finns risk att han hamnar illa till från början men kommer han ner i en vettig position så kan han duga en bit även mot det här motståndet.

Min Vinnare: 3 Reddington
Spets efter 500m: 3 Reddington
Skrällen: 12 Alex Mede S.M.
Ranking: A 3 B 12,13,4,7,8,9,5,1,6,15 C 14,11,10,2

V86-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 1 Ring Of Fire övertygade inte fullt ut i årsdebuten näst senast när hon vek ner sig från ledningen och kom i mål först på en femteplats bakom Galba Ringeat som vann det loppet. Med det loppet innanför västen så var hon sedan klart förbättrad till nästa start. Från innerspåret höll hon ledningen och drog sedan undan till en mycket enkel seger. Halvvarvet längre distans nu än vid vinsten senast men kan hon hushålla med krafterna där framme i täten så blir hon inte helt lätt att plocka ner så hon ska räknas tidigt.

4 Tingaling travade i ledningen senast och hade full kontroll på läget när hon helt plötsligt slog på en galopp på upploppet och det var en framskjuten placering som försvann i det läget. Nu är hon anmäld barfota bak och i jänkarvagn och det är intressanta ändringar. Mika Forss upp för första gången nu och kan den kusken servera henne en fin resa så kan hon vara långt framme.

I övrigt kan nummer 2 Body Contact som gjorde det bra när hon tog två raka segrar för en tid sedan vara tänkbar. Efter det har hon gjort tre starter till och hon har inte fått det att stämma för det har blivit galopp i alla dessa. Hon känns som hon ska i träningen meddelar Stefan Melander så kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 1 Ring Of Fire
Spets efter 500m: 1 Ring Of Fire
Skrällen: 4 Tingaling
Ranking: A 1,4 B 2,5,9,11,8,3 C 6,12,7,10

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Walkie Talkie debuterade i ny regi för Robert Bergh senast. Det var ett litet fält på Jägersro den gången och hon landade i dödens med varvet kvar och hon höll sedan okej till tredjeplatsen bakom Ganyboy som vann det loppet. Det var första starten sedan november så med den genomköraren i kroppen nu är en ännu vassare insats här att vänta. Kan Christoffer Eriksson få till en bra styrning så fäller hon många hästar till slut så hon ska räknas tidigt.

9 Louie Brodde har tävlat barfota runt om i sina två senaste starter och det har verkligen haft en positiv effekt. Näst senast vann han ett breddlopp efter att ha gått i dödens. Han gick utvändigt om ledaren även senast och tog ner Bon Ego som satt i spets till en knapp vinst då. Bakspår är inte det bästa men han tål att göra en del grovjobb på egen hand så det är inte omöjligt att Kim Moberg synar dödens även här och då kan han vara med i segerstriden igen.

1 Zecchinodoro F.K.S är en segervan häst som har vunnit 14 av 33 starter i livet. Intressant debut på svensk mark i ny regi för Riccardo Bianchi här. Från innerspåret så kan han få en fin resa eventuellt i ledningen eller kanske mer troligt i vinnarhålet och då kan han bli farlig via open stretchen till slut.

3 Final Dream hade bakspår över kort distans så det blev tredje invändigt innan han vreds ner på open stretchen och avslutade riktigt vasst till seger senast. Han är startsnabb så jag tror att Linda Sedström sitter i ledningen här men han är som allra bäst över kort distans så att det är medeldistans är inte någon fördel men skulle han få bestämma en del i täten så kan det ändå räcka långt.

Min Vinnare: 6 Walkie Talkie
Spets efter 500m: 3 Final Dream
Skrällen: 4 Au Pair Girl
Ranking: A 6,9 B 1,3,2,4,7,10,11,5 C 8,12

V86-6
Ett 4-6 årslopp - Ston över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Anita Roc är en jättefin häst som vann direkt i regidebuten för Björn Goop senast. Hon hade ont om startpoäng och fick gå ut i enklare sällskap men hon avgjorde på ett bra vis. Nu är det tuffare motstånd än då men hon är anmäld barfota runt om nu och det kan ha en bra effekt så kan Björn Goop servera henne en fin resa så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Digital Class landade utvändigt om den ledande Pastorns Lady med varvet till mål och från den positionen så plockade hon ner ledaren och höll undan för övriga motståndare till seger näst senast. Gången efter det så försvann hon med galopp innan bilen släppte fältet. Normalt sett så brukar hon vara stabil från start så kan hon hålla sig till rätt gångart här så kan hon vara långt framme igen.

4 Global Vintage inledde karriären starkt med fyra segrar på lika många starter. Efter det har det inte blivit någon mer seger på 15 starter sedan den senaste vinsten i september 2018. Hon är kvick iväg och kommer Jorma Kontio till spets smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Troligen barfota runt om nu.

6 I'm A Believer fick en välbehövlig paus efter att hon gjort fina insatser på V75 spelet under vintern. Hon kan öppna bra utan att vara någon blixt så kan Kenneth Haugstad som kör hästen hitta en hygglig position innan attacken sätts in så kan hon bli farlig över upploppet.

10 Seaside Bliss gör debut på svensk mark för Daniel Redén. Hon har inte startat på länge och är svårbedömd men får hon smyga med i en vettig rygg innan hon sätter in slutstöten så kan hon duga en bit mot det här motståndet om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 2 Anita Roc
Spets efter 500m: 4 Global Vintage
Skrällen: 8 Vichy Grif
Ranking: A 2,3 B 4,6,10,8,1 C 5,7,11

V86-7
Xpressprintern över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 10 Harley D.E. har radat upp segrarna och ståtar med fem vinster i följd. I den senaste starten så satt han i tredje utvändigt innan han vreds på till attack på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så tog han ner den ledande Dexter Brick på ett bra vis till seger. Bakspår nu över kort distans är inte det bästa men kan Carl Johan Jepson få till en bra styrning så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in.

1 Ike Schermer var inte som bäst och slutade oplacerad i ett försök i bronsdivisionen som vanns av Vikens High Yield i årsdebuten senast. Med det loppet i kroppen nu är en vassare insats att vänta här. Han har vunnit 11 av 16 starter i livet och han kan öppna bra men han är inte supersnabb så han kan få problem med att hålla upp ledningen för nummer 4 Ingo är mycket snabb ut. Blir inte innerspåret en fälla och Rick Ebbinge kan ta sig ut i god tid före mål så kan han bli farlig över upploppet. I annat fall så kan han få chansen via open stretchen till slut.

I övrigt kan nummer 4 Ingo som tryckte sig till spets och vann sedan i ohotad stil från den positionen senast vara tänkbar. Han öppnar fort och gäller som spetsfavorit även här men får han lite press under vägen så kan det bli tufft att räcka hela vägen till en ny seger.

Min Vinnare: 10 Harley D.E.
Spets efter 500m: 4 Ingo
Skrällen: 8 Kennedy
Ranking: A 10,1 B 4,2,8,5,3 C 7,12,9,11,6

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2640 meter. Jag har spikat nummer 8 Coogan som har gjort allting rätt i år och ståtar med tre raka segrar på lika många starter under året. I den senaste starten var han ute i ett försök i silverdivisionen på Romme. Han fick det fint serverat i ryggar då och när Robert Bergh tryckte sönder den ledande Grainfield Aiden med sin styrning så kunde Coogan sprinta undan till en klar seger. Banan var otroligt hård och det slet på hovarna så man har medvetet pausat med honom en tid efter det loppet så att han kan fortsätta tävla utan skor. Han är inkvalad till finalen under Elitloppshelgen men motståndet här ser väldigt överkomligt ut så kan Örjan Kihlström få till en bra styrning så tror jag han blir svårstoppad.

Vid gardering kan 1 Reverend Wine som höll farten godkänt som sexa i ett lopp som vanns av Louie Brodde senast vara tänkbar. Han har utgångsläget till sin fördel för han är snabb iväg och han trivs bra i ledningen så skulle Björn Goop få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka långt här men jag tror ändå att han får tufft att hålla undan för min spik.

3 Sir Q.C. var ute i montédisciplinen senast men där fick han inte med sig något. Gången efter det så tog han andraplatsen långt bakom Missle Hill. Han har inte vunnit sedan sommaren 2018 och jag tror inte han tar en ny seger här heller men klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli farlig över upploppet fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Coogan
Spets efter 500m: 1 Reverend Wine
Skrällen: 3 Sir Q.C.
Ranking: A 8 B 1,3,11,2,9,7 C 4,5,12,6,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming