DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 23/10

23 Oktober 2019 - 14:47

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Åby & Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-3 på nummer 6 Whipped Eggs som gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast och bör gå framåt mycket med det. Han kördes då till ledningen i ett tidigt skede och höll sedan godkänt som trea bakom vinnande Niky Flax. Han är inte så snabb den första biten men han trivs över den långa distansen och jag tror att Robert Bergh är offensiv och sänder framåt mot ledningen när positionerna är intagna och från spets så tror jag han blir svårfångad. Vinnarodds 1.75 Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V86-6 på nummer 7 No Limit Royalty som har varit ute i tuffa sällskap på slutet. Först så blev han tvåa bakom Mellby Granat i ett Klass II försök på Bollnäs och i finalen sedan så gick han en bra avslutning till femteplatsen bakom vinnande Deede Star. Senast så la han en rejäl speed på sista bortre långsidan och svepte till ledningen men han tappade travet på upploppet och galopperade och blev diskad. Han är kvick iväg ut och från springspåret här så tror jag Björn Goop som kör hästen sitter i ledningen in i första sväng och väl i täten så är det hästen att slå för övriga ekipage. Vinnarodds 2.00 Unibet & LeoVegas

V86-1 1,5
V86-2 4,8,9,11,12
V86-3 6 Whipped Eggs
V86-4 1,3,7,10,11
V86-5 1,2,3,4
V86-6 7 No Limit Royalty
V86-7 2,4,11
V86-8 1,2,6,9,10

3000 rader x 0,25 = 750 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4,11
DD2: 6,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med Xpressprintern över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Tony Afrika är härdad mot hårt motstånd inom V75 spelet och han gjorde det bra som femma i Klass I finalen på Solvalla näst senast men han fick inte travet att fungera senast och gjorde bort sig med galopp då. Nu är det debut över den korta distansen men om Lutfi Kolgjini synar dödens i ett tidigt skede så kan han blanda sig i segerstriden från den positionen, 1 Alicia Bore är mycket kvick ut och får gälla som spetsfavorit här och från den positionen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det blir barfota runt om samt ett öppet huvudlag och jänkarvagn som vanligt fast eventuellt plockar man av bootsen hon brukar tävla med meddelar man från stallet, vid ytterligare gardering kan 3 Ottens Dibaba som kommer från en enkel spetsvinst på Färjestad vara tänkbar. Nu kan det bli tuffare att komma till spets men om Magnus Jakobsson är på hugget så kanske hon kan slinka ner i vinnarhålet och skulle så bli fallet så kan hon få chansen via open stretchen till slut men jag tror inte hon räcker till vinst här.

Min Vinnare: 5 Tony Afrika
Spets efter 500m: 1 Alicia Bore
Skrällen: 4 Dallas As
Ranking: A 5,1 B 3,4,2,7,9,8 C 10,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett Fem/Sexåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Västerbo Highscore tog årets första seger senast efter flera bra prestationer i rad. Här står han dåligt till men om det blir bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut. Eventuellt barfota runt om för första gången är intressant, 9 Radagast avslutade mycket vasst ute i spåren via 11,4 sista 800 meterna fram till fjärdeplatsen bakom vinnande Pikachu Face senast. Kan Oskar J Andersson som kör hästen få smyga med i en bra rygg under slutvarvet så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här, 4 Djorkaeff Sisu var inte som bäst senast men man har inte hittat något som kan förklara den sämre insatsen. Gången innan det levererade han en vass avslutning till andraplatsen i ett lopp som vanns av U.B.Cool och kan han få en fin löpning i den främre träffen och få spara speeden fram till upploppet så är han mycket intressant till en låg procent på spelet, 8 Hakon Von Haithabu gjorde comeback i ny regi för Anders Svanstedt efter lång frånvaro senast. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och om Ulf Ohlsson är offensiv så kan han få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han ta en ny seger här. Barfota runt om nu är ett klart plus, 12 Breidabliks Cognac kommer från en seger men har ett chansartat utgångsläge fast klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit här, 10 Mister Niky drar en del streck här men den hästen travade dåligt senast och fick startförbud och man ligger lågt från stall Goop så han platsar inte på mitt system.

Min Vinnare: 11 Västerbo Highscore
Spets efter 500m: 8 Hakon Von Haithabu
Skrällen: 4 Djorkaeff Sisu
Ranking: A 11 B 9,4,8,12,5,2,10,6 C 7,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 6 Whipped Eggs som gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast och bör gå framåt mycket med det. Han kördes då till ledningen i ett tidigt skede och höll sedan godkänt som trea bakom vinnande Niky Flax. Han är inte så snabb den första biten men han trivs över den långa distansen och jag tror att Robert Bergh är offensiv och sänder framåt mot ledningen när positionerna är intagna och från spets så tror jag han blir svårfångad, vid gardering kan 4 Panamera som som kommer med formen på topp och har tagit två raka segrar vara tänkbar. Han kan öppna rätt så vettigt och kan sitta i ledningen initialt men jag tror att man släpper om den stora favoriten kommer tidigt och kan då få en fin löpning i vinnarhålet och kan då bli farlig via open stretchen till slut men han får ses främst som ett platsbud, 9 Thriller N.P. kommer även han med två raka segrar. Kan Carl Johan Jepson som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han duga en bit mot det här gänget också men han ska eventuellt gå med skor nu och det är ett minus.

Min Vinnare: 6 Whipped Eggs
Spets efter 500m: 6 Whipped Eggs
Skrällen: 4 Panamera
Ranking: A 6 B 4,9,3 C 11,12,7,10,5,1,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Maximus M.M. såg laddad ut som fastlåst vid tredjeplatsen bakom vinnande Arras Cando näst senast men gången efter det var han sämre. Han har tidigare visat att han kan öppna rejält från spår långt ut på vingen så det är inte omöjligt att Anders Eriksson kan trycka sig till spets här och skulle han hitta till ledningen så ökar vinstchansen, 10 Indiana Boko satt fast bakom Aleppo Pine i vinnarhålet näst senast. Kan Rikard N Skoglund hitta en en vettig rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet här så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 3 Winner Bac kommer med fin form och han vann från utvändigt ledaren näst senast och gången efter det så spurtade han vasst till andraplatsen bakom vinnande Master Blaster. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då bli att räkna med över upploppet, 11 Got To Dash gick en mycket vass upphämtning efter galopp senast. Gången innan det så vann han från ledningen och felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden här om det klaffar med löpningsförloppet, 1 Stardust Melody gick en bra avslutning till seger ute i spåren senast. Hon är ingen blixt ut så innerspåret kan bli en fälla här men om hon skulle lyckas med att hålla ut övriga ekipage så kan hon vara långt framme här. Värt att tänka på är dock att stall Goops stallform är allt annat än bra.

Min Vinnare: 7 Maximus M.M
Spets efter 500m: 7 Maximus M.M.
Skrällen: 10 Indiana Boko
Ranking: A 7,10 B 3,11,1,6,4 C 2,9,8,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Digital Dominance var ute i ett försök till Kriteriet för tre starter sedan men där slutade det med en startgalopp. Senast så gick han en bra avslutning från långt ner i kön till tredjeplatsen bakom vinnande Bear A Perfection. Från ett innerspår på tilläggsvolten här så tror jag att Robert Bergh kan komma iväg bra och han är stark och tål att göra en del grovjobb under slutvarvet om det skulle behövas och ska räknas tidigt här, 2 Take The A.Train gjorde bort sig med en startgalopp senast men gången innan det så travade han i ledningen och höll okej till andraplatsen bakom vinnande Power Vacation. Här kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då bli att räkna med via open stretchen till slut och är intressant till en låg procent på spelet, 3 Rackham felade från ett fjärdespår i debuten fast han fick sin revansch gången efter det när han kördes han till spets efter ett halvvarv och vann överlägset. Felfri nu så tror jag att han sitter i ledningen i ett tidigt skede och fån den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Eurostone kan öppna rätt så vettigt men han har galopperat i hälften av sina tio starter fast skulle han hålla ordning på benen nu så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 Digital Dominance
Spets efter 500m: 3 Rackham
Skrällen: 2 Take The A.Train
Ranking: A 4,2 B 3,1,10,13,5,9 C 12,14,8,7,6,15,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 No Limit Royalty som har varit ute i tuffa sällskap på slutet. Först så blev han tvåa bakom Mellby Granat i ett Klass II försök på Bollnäs och i finalen sedan så gick han en bra avslutning till femteplatsen bakom vinnande Deede Star. Senast så la han en rejäl speed på sista bortre långsidan och svepte till ledningen men han tappade travet på upploppet och galopperade och blev diskad. Han är kvick iväg ut och från springspåret här så tror jag Björn Goop som kör hästen sitter i ledningen in i första sväng och väl i täten så är det hästen att slå för övriga ekipage, vid gardering kan 6 Mas Capacity som rann undan till seger från spets senast vara tänkbar om Jorma Kontio skulle lyckas hålla ut min spik i startögonblicket men det tror jag inte han lyckas med och skulle han få vandra utvändigt om min spik så blir det tuffare att vinna loppet, 1 Jas gör en spännande debut i ny regi för Oskar Svanberg. Han är inte vässad på något vis och det troliga är att han behöver något lopp i kroppen. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud även om första gången barfota runt om kan vara intressant.

Min Vinnare: 7 No Limit Royalty
Spets efter 500m: 7 No Limit Royalty
Skrällen: 1 Jas
Ranking: A 7 B 6,1,8,2,10,11 C 9,5,12,3,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Xpressfavören - Fördel Ston över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Ivory Di Quattro gjorde debut i ny regi för Robert Bergh senast. Han kördes då offensivt mitt i loppet men blev utsvarad i tredjespår och tröttnade över upploppet. Med det loppet i kroppen nu så kan han ha gått framåt en del till den här starten. Från ett perfekt utgångsläge här så tror jag att Robert Bergh kan hitta en bra position över den korta distansen och han ska räknas tidigt här. Barfota runt om precis som senast, 11 Thai Explosive var mycket duktig vid en överlägsen seger från ledningen senast. Här har han ett dåligt utgångsläge men han är gynnad av kort distans och om Erlend Rennesvik kan hitta en vettig rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden på nytt om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 2 Global Wireless kommer med två raka segrar och hon vann på ett bra vis från spets senast med norsken oryckt. Hon är startsnabb och jag tror hon sitter i ledningen i ett tidigt skede här och skulle Peter Untersteiner få bestämma en del i täten så kan hon plocka en ny seger.

Min Vinnare: 4 Ivory Di Quattro
Spets efter 500m: 2 Global Wireless
Skrällen: 3 American Dream
Ranking: A 4,11,2 B 3,5,6,1,7,10 C 12,8,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Nobel Amok har fått två lopp i kroppen efter en tids frånvaro och han vann lätt från ledningen senast. Han kan vara lite svår i volten men spår ett på tillägg är nog det bästa tänkbara och nu har han dubbla tillägg att hämta in men om Örjan Kihlström som kör hästen för första gången på länge nu kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, 6 Global Unspoked låter det väldigt bra från stallhåll på. Han gick en rejäl avslutning till andraplatsen bakom vinnande Ferry Boko senast och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Femtespåret i volten är inte optimalt men om han kliver iväg i rätt gångart så kan han bli att räkna med här, 1 Isco Boko har galopperat i fem raka lopp men som ensam på startvolten här så kanske han kan hålla ordning på benen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Joe Martini har ännu inte vunnit något lopp i år men han står på tur för att göra det. I den senaste starten så gjorde han det bra som tvåa bakom Valley Brodde och kan Björn Goop ge honom ett bra lopp så kan det räcka en bit här, 9 Lexington Hall är härdad mot hårt motstånd inom V75 spelet. Nu har han bakspår på tilläggsvolten men med lite klaff så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 10 Nobel Amok
Spets efter 500m: 1 Isco Boko
Skrällen: 6 Global Unspoken
Ranking: A 10,6 B 1,2,9,4,3 C 12,5,7,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:15  Lopp 9: Lome Storm
Trav - Bollnäs - Vinnare
1.85
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 & under 3,5
2.15
18:20  Lopp 10: Very Kronos
Trav - Skellefteå - Vinnare
1.85
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming