DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 23/9

22 September 2020 - 17:28

På onsdagen avgörs V86-tävlingarna på Åby & Solvalla. Nedan följer min lösning av omgången. 

Jag spelar med tre spikar. 10 Boston Wise L. i den andra avdelningen samt 4 Karamell Hill i den sjunde avdelningen och 11 Marble Arch i den sista avdelningen. 

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 23/9
V86-1 1,4,5,8,10
V86-2 10 Boston Wise L.
V86-3 1,3,4,5,7,8,9
V86-4 1,4,5,9
V86-5 1,5,6,9,11,12,13,14
V86-6 3,4,15
V86-7 4 Karamell Hill
V86-8 11 Marble Arch

3360 rader x 0,25 = 840 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 23/9
DD1: 3,4,9
DD2: 3,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS ÅBY/SOLVALLA ONSDAG 23/9

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Sweetman galopperade bort sig i ett uttagningslopp till Derbyt som vanns av Power näst senast. Gången efter det så blixtrade han till ledningen och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Med den startsnabbheten han besitter så tror jag att Adrian Kolgjini gasar till ledningen igen och från spets så kan han bli svår att fånga in om han skulle få styra och ställa som han vill där framme i täten så han ska räknas tidigt här.

1 Golden Guard har gjort det bra på sistone. För tre starter sedan så fick han ett lopp i vinnarhålet. Han fick sedan en sen lucka på upploppet och då sköt han till vasst men Walther På G. höll undan till seger så det blev en andraplats. Näst senast så var han inte långtifrån att kvala in till Derbyt men han fick nöja sig med tredjeplatsen i det loppet. På Solvalla senast så tog han ledningen och släppte och sedan så avslutade han positivt när han kom loss och kom då i mål som trea bakom Gardner Shaw som vann det loppet. Han kan öppna bra och här kan det bli ett lopp i vinnarhålet och då kan han bli farlig via open stretchen till slut.

8 Timo Lane gick bra som tvåa i ett Klass I försök som vanns av Cyrano De B. i slutet av juli. Nu har han lämnat Lise-Lotte Nyströms träning och kommer ut i en spännande debut för Robert Bergh. Utgångsläget är mindre bra men han tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och har han en bra dag så gör han inte bort sig mot det här motståndet.

10 Benjamin S.H. galopperade bort sina chanser i ett uttagningslopp till Derbyt näst senast. Han galopperade i starten senast men han kom sedan tillbaka strålande och räddade femteplatsen i ett lopp där Gulfstream Am avgick med segern. Han är stark och rejäl och kan han hålla ihop aktionen nu så kan han vara långt framme.

5 Global Venture har inte startat på ett tag för han har haft problem med blodvärdena. Han rapporteras träna positivt nu och han kan kliva iväg bra från start så kan Peter Untersteiner ramla ner i en hygglig position innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut om han inte är alltför ringrostig i sin comeback här.

Min Vinnare: 4 Sweetman
Spets efter 500m: 4 Sweetman
Skrällen: 10 Benjamin S.H.
Ranking: A 4,1 B 8,10,5,7,11,3 C 12,6,2,9

V86-2
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 10 Boston Wise L. som debuterade i ny regi för Timo Nurmos senast. Han fick då en fin löpning i andra utvändigt innan han fick fritt spelutrymme på upploppet och då avslutade han riktigt vasst men Golden Tricks satte nosen först så han fick nöja sig med andraplatsen. Med lopp i kroppen nu så tror jag på en minst lika bra prestation här. Bakspår är inte det roligaste men om han kan få lite draghjälp innan han spelar ut speeden så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Jänkarvagn på nu.

Vid gardering kan 9 Timotee Journey som återkom efter ett halvårs frånvaro senast vara tänkbar. Han travade då i ledningen och från spets så höll han okej som fyra i ett lopp där In Love Boko avgick med segern. Det loppet innanför västen nu kan ha för fram honom mycket till den här starten. Hittar Jorma Kontio som finns i vagnen en bra väg med honom så kan han vara långt framme här.

12 Speedy Tilly har gjort det bra i fyra starter för Robert Bergh utan att det har blivit någon seger ännu. I den senaste starten så kördes han invändigt och han såg fin ut utan att brukas för fullt så kom han i mål som femma bakom Spartak Face. Iskallt utgångsläge nu men med lite klaff och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 10 Boston Wise L.
Spets efter 500m: 3 Darlington
Skrällen: 1 Running Like Hell
Ranking: A 10 B 9,12,3,4,6,1,5 C 11,8,7,2

V86-3
Brizy Montéryttarserie - omgång 8 över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 3 Robin Hood kommer från en färsk seger. Han var väldigt fin vid segern senast och han verkar ha tagit det loppet på ett bra vis meddelar man från stallet. Han var mycket bra i ett jobb nyligen och från ett så kan han kliva iväg bra från början och skulle ledningen nås så tror jag han körs i spets så länge lampan lyser och slipper han att utstå alltför hård press under vägen så kan han rinna undan till en seger.

4 Zebrina Font tog tre raka segrar i disciplinen innan hon galopperade bort sig näst senast när hon tävlade barfota runt om. Senast så fick hon ge sig från ledningen när Concorde avslutade positivt så det slutade med en andraplats. Jessica Pilenberg får chansen på ryggen den här gången och hittar hon en bra väg med henne så kan hon vara långt framme igen.

7 Dynamite Light har ingen vidare rad med bara nollor. Han har gjort det riktigt bra i samtliga de tre starter han gjort under sadel tidigare. En seger och två andrapris har det blivit och vid vinsten var det Tova Bengtsson som sitter upp bakom hästen även nu som styrde in honom till seger. Han har inte startat på några månader nu men han rapporteras träna bra och klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här om han inte är alltför ringrostig.

1 Super Grabben slutade oplacerad i ett försök i Bronsdivisionen som vanns av Lucky Base senast. Han tappade mycket då men det visade sig att han hade en halsinfektion vilket kan förklara den sämre insatsen. Han fick stå över lite men han har tränat på bra efteråt. Han har bara varit ute under sadel en gång tidigare och då galopperade han efter 600 meter. Kan Josefine Ivehag servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 3 Robin Hood
Spets efter 500m: 3 Robin Hood
Skrällen: 1 Super Grabben
Ranking: A 3,4,7 B 1,5,8,9 C 10,6,2,11,12

V86-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Ghostintheshell galopperade i ett uttagningslopp till StoChampionatet för tre starter sedan. Sedan drog hon spår 12 i Consolation men hon kom med en stark avslutning som trea bakom Mellby Harissa. I ett uttagningslopp till Derbystoet drog hon på nytt spår 12 och hon galopperade sedan med knappa halvvarvet till mål men hon var rätt seg i det skedet. Nu har hon ett betydligt bättre utgångsläge och hon är snabb iväg så felfri här så tror jag på tidig ledning och från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Queen Of Trixs vann i debuten för André Eklundh senast. Hon tog då ledningen och släppte sedan till Golden Tricks efter 700 meter. Från vinnarhålet hittade hon sedan loss och via en stark avslutning så sänkte hon ledaren och hon även undan för en vasst spurtande Fuel Burn. Får hon gå med i en trevlig rygg innan hon spelar ut speeden så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här motståndet. Intressant med Erik Adielsson för första gången.

1 Gobi Princess kom till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så trummade hon på till en ohotad seger näst senast. Gången efter det så galopperade hon upprepat. Felfri nu så kan hon öppna fort och får hon gå i rygg på tipsettan så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut. Det är heller inte otänkbar att André Eklundh provar i ledningen om hon skulle lyckas svara ut övriga ekipage från början så med ett bra lopp i den främre träffen så kan hon göra sig gällande här.

9 Residual Thrust är lite ojämn. Hon kom med en stark avslutning fast det räckte bara till en femteplats bakom Orlando i ett uttagningslopp till Derbystoet näst senast. Gången efter det så var hon sämre när hon slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Queen Of Trixs. Bakspår nu är inte det roligaste men kan hon få lite hjälp med att tempot hålls uppe och om det klaffar med löpningsförloppet så kan hon vara långt framme.

Min Vinnare: 4 Ghostintheshell
Spets efter 500m: 4 Ghostintheshell
Skrällen: 11 Fuel Burn
Ranking: A 4,5 B 1,9,11,2,3,8 C 6,7,12,10

V86-5
Xpresstrappan över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 11 Bordeaux S. har varit ute i tuffa gäng på slutet och jag tycker att han möter ett lite enklare motstånd här. Han gick klart godkänt som femma i ett uttagningslopp till Derbyt som vanns av Västerbo Lexington näst senast. Gången efter det så fullföljde han starkt och kom i mål som tvåa bakom Farlander An i K.G. Bertmarks Minne. Spåret blev dåligt nu men löser det sig med positionerna på vägen så kan han blanda sig i segerstriden här.

5 Velten Limelight var ute i ett Klass I försök i Kalmar och han gjorde en riktigt bra insats när han efter en dryg inledning på loppet landade i dödens med varvet till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande Sobel Jasmine men i en tät slutstrid så fick han ge sig med en liten marginal mot Quick Lane för fyra starter sedan. På Jägersro näst senast så hade han ett dåligt läge och hamnade en bit bak. Han tog sig sedan en kortare galopp i slutsvängen men han kom tillbaka starkt och spurtade in som fyra i ett överpaceat lopp som vanns av Velegance. Senast så blev han hängandes i tredjespår innan han kom ner i andra utvändigt och han höll sedan godkänt som fyra bakom Amour A Belle som var mycket bra från ledningen. Hittar Rick Ebbinge en bra väg med honom så kan han slå till med en seger.

6 HögstenaStalldräng vann enkelt från spets i högervarv på Åmål för fyra starter sedan. Han hade ett svårt spår i volten gången efter det och tappade en del i början. Han höll sedan farten okej och kom in som sexa i ett Klass I försök på Romme som vanns av Viscount från ledningen. På Åby näst senast så gjorde han en stark insats men han fick ge sig mot Eclipse Am. Han gick bra även senast men han var utan chans mot Amour A Belle som vann från spets så det blev en ny andraplats. Vid en lyckad start här så borde Thomas Uhrberg som finns i vagnen kunna ramla ner i en hygglig position eventuellt i ledningen efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

14 The Real Star fick vandra i dödens på Usain Henna som vann från ledningen fast han gjorde det bra och kom in som tvåa bakom denne för tre starter sedan. Han såg fin ut näst senast och kom i mål med en del sparade krafter som fyra i ett lopp som vanns av Smokin Joe. Senast så fullföljde han godkänt och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Ad Hoc. Han har gjort det riktigt bra sedan man plockade av honom skorna för fem starter sedan. Från det här läget lär han hamna en bit bak men kan han få lite draghjälp och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig över upploppet och då kan det vara läge för en vinst.

Min Vinnare: 11 Bordeaux S.
Spets efter 500m: 6 HögstenaStalldräng
Skrällen: 14 The Real Star
Ranking: A 11,5,6 B 14,1,12,13,9 C 8,4,2,10,3,7,15

V86-6
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Le Crack Sox har varit borta ett tag fast det är inget som oroar då hästen vunnit direkt efter vila förut. Han kan öppna rätt snabbt ur volten och han trivs i ledningen så kommer han till spets smärtfritt så kan han bli svår att fånga in över den korta distansen. Stort kuskplus i form av Örjan Kihlström upp för första gången. Med en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 No Limit Royaly satt fast med sparade krafter för fyra starter sedan och gången efter det så galopperade han bort sig men han hade slutat oplacerad felfri. Han gjorde comeback näst senast på Solvalla. Han fick då vandra i dödens på Isan som vann det loppet från ledningen. Han fullföljde klart godkänt som fyra. Senast så drog han i ett jämnt tempo i ledningen och från den positionen så gick han undan rätt enkelt till en säker seger. Dåligt spår i volten nu men klarar han av det momentet och om Janne Korpi kan servera honom ett passande lopp så kan han vara långt framme igen.

15 Hachiko De Veluwe är en kanonhäst som vunnit hela tio av tolv lopp hittills i karriären. Han har dock inte startat sedan juli ifjol och det kan vara tufft att begära seger direkt efter en så lång frånvaro. Han var fin i ett kvallopp nyligen och det är det snabbaste han gått inför den här starten meddelar man från stallet. Tufft utgångsläge och många hästar att runda från tillägg över kort distans men Timo Nurmos hästar brukar sällan behöva lopp i kroppen för att prestera bra direkt så har han en bra dag så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 3 Le Crack Sox
Spets efter 500m: 3 Le Crack Sox
Skrällen: 2 Tokarev
Ranking: A 3,4,15 B 5,1,2,12 C 6,9,8,7,14,13,10,11

V86-7
Xpressbruden - Stolopp över 2140 meter. Jag har spikat 4 Karamell Hill som har tagit fyra segrar och tre andraplatser på åtta starter i Björn Goops regi. Hon har bara varit ute i voltstart i Sverige men nu är det autostart och framspår som gäller. Hon har öppnat fort bakom bilen i Norge i tidigare regi. Från ett trevligt utgångsläge nu så tror jag Björn Goop kan trycka sig till spets i ett tidigt skede av loppet och kommer hon till täten smärtfritt så blir hon svårstoppad här. Det blir troligen barfota runt om och hybridvagn som senast.

Vid gardering kan 3 Gina Mearas vara tänkbar. Hon var ute i finalen av Derbystoet senast. Hon hade då ett dåligt utgångsläge men hon sköt till bra efter en sen lucka då fast hon slutade ändå oplacerad bakom Diana Zet som vann det loppet. Trevligt läge nu och hon kanske kan vara först ner till plankan men med tanke på open stretchen så tror jag att Johan Untersteiner släpper till min spik om så skulle bli fallet och då kan hon få chansen till slut.

9 Princess S.W. var ute i Kalmar näst senast. Hon drog då till ledningen efter 600 meter och från den positionen så försvarade hon sig länge och väl men Wild Love slog av henne på linjen så det blev en andraplats. Gången efter det så stumnade hon efter ett offensivt upplägg och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Unique Juni. Får hon smyga med i en trevlig rygg innan hon går till anfall så kan hon ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 4 Karamel Hill
Spets efter 500m: 4 Karamel Hill
Skrällen: 5 Key Mom
Ranking: A 4 B 3,9,12,5,7,1 C 10,8,2,11

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Stolopp - Spårtrappa över 2640 meter. Jag har spikat 11 Marble Arch som vann sina tre första lopp i Björn Goops regi. Hon galopperade dock från start i den fjärde som var ett uttagningslopp till StoChampionatet. Hon var tillbaka i vinnarcirkeln för tre starter sedan när hon spurtade strålande och fångade in sitt motstånd till seger. Hon provade att kvala in till Derbystoet näst senast. Hon fick då en löpning i tredje invändigt innan hon tog sig loss och då avslutade hon godkänt och kom i mål som trea i ett lopp där Milady Grace drog det längsta strået. På Hagmyren senast så klarade hon inte fjärdespåret i volten och galopperade i starten men hon kom tillbaka fast hon pressades inte och slutade oplacerad. Bakspår bakom bilen nu fast om hon kan få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så tror jag hon städar av det här gänget över upploppet.

Vid gardering kan 3 Juvelens Miss F. vara tänkbar. Hon kom med en stark avslutning och tog ner den ledande Ganette Am till seger näst senast. Gången efter det satt hon långt bak i kön men avslutningen var av bästa märke fast då var Ninja's Kiss som vann det loppet redan i mål så det slutade med en tredjeplats. Nu ska hon testa den långa distansen för första gången men får hon ett passande rygglopp här så har hon en härlig spurt att tillgå och då fäller hon många hästar till slut.

8 Tullibardine Boe återkom efter några månaders frånvaro senast. Hon visade inga tecken på någon ringrost då när hon via en stark avslutning fångade in Klara Zonett som hade kopplat greppet till en målfotoseger. Med det loppet innanför västen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Utgångsläget är mindre bra men distansen är lång så mycket kan hända på vägen och sitter hon i ett vettigt slagläge inför avgörandet så är hon stark den sista delen av loppet.

9 Ninja's Kiss drar en del streck. Hon kommer från en färsk seger. Hon landade då i dödens med varvet till mål och hon plockade sedan ner sitt motstånd på ett bra vis då. Hon gick barfota runt om då men nu kan det bli skor runt om istället vilket är ett minus. Hon har fått ganska tuffa lopp på sistone så nu vill man ge henne ett snällare lopp för planen är att hon ska vara med i Breeders' Crown senare så hon rankas ner en bit.

Min Vinnare: 11 Marble Arch
Spets efter 500m: 4 Love No More
Skrällen: 10 Carry Cash
Ranking: A 11 B 3,8,9,1,2,4,10 C 12,5,7,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Sassuolo - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
2.08
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
20:45  Fiorentina - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.04
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  WBA - Everton
Fotboll - Premier League - 2
1.91
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
20:45  Parma - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian -1,5
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 3/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Livestreaming