DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 25/11

24 November 2020 - 22:51

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Åby & Solvalla. Noterbart är att på Åbytravet finns det två spår med Open Stretch att tillgå in på upploppet. Nedan följer mina V86-tips.

Jag spelar med två spikar. 5 Digital Literacy i den andra avdelningen och 7 Riptide R.D. i den sjätte avdelningen.

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 25/11
V86-1 1,2,3,4
V86-2 5 Digital Literacy
V86-3 4,5,6,7,9
V86-4 1,2,3,5,10,11
V86-5 6,7,8,9
V86-6 7 Riptide R.D.
V86-7 2,4,5,6,8,11
V86-8 2,6

5760 rader x 0,25 = 1440 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 25/11
DD1: 2,5,11
DD2: 2,6

6 rader x 50 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1640m auto
1 Shapes har sett bra ut hela tiden, under året har Shapes dessutom tagit fina steg i sin utveckling. Formen är på topp för dagen, i den senaste starten stod man för en vass avslutning. Utgångsläget är ett litet orosmoment, då man öppnat bäst från start när man haft spår en bit ut på vingen. Men oavsett om man inte håller upp ledningen så är man garanterad en fin resa och ska räknas tidigt på systemet med tanke på open stretch. Anmäld barfota bak och amerikansk vagn.

2 Twigs Got U. kommer med formen på topp eller? Han har tre raka segrar med sig i bagaget till dagens start. Twigs Got U. är allround, men han har dock varit struken efter senaste starten och det gör att kanske den absoluta toppformen inte sitter där längre. Man meddelar från stallet att man inte behövt stå över några jobb och man inte är oroliga för formen. Utgångsläget idag är perfekt och distansen har han visat att klara utan problem tidigare,. Tidig. Anmäld vanlig vagn, barfota runt om och norskt huvudlag.

4 Eros Zola besitter hög kapacitet för klassen, man har styrkan som sitt främsta vapen. I den senaste starten tog han hand om kommandot tidigt och gick undan till ohotad en ohotad seger. Eros Zola har även visat snabbhet som duger gott, men han är allra bäst med barfota runt om. Ikväll blir det skor fram och även Eros Zola har varit struken efter sin senaste start.Vilket såklart är ett frågetecken. Från stallet meddelar man att Eros Zola duger bra för klassen och ska räknas tidigt här. Anmäld öppet huvudlag och hybridvag.

3 Quantum Roc är skrällen för mig, Han har hög kapacitet och kommer från en fin seger som togs på bra sätt. Han har nu fått två lopp i kroppen efter lite vila och formen bör vara nära toppen. Från bra utgångsläge idag och enbart spelad på 5% vill jag varna.

Min Vinnare: 1 Shapes
Spets efter 500m: 1 Shapes
Skrällen: 3 Quantum Roc
Ranking: A 1,4 B 3,2 C 7,8,6,5

V86-2 2140m auto
Här hittar vi kvällens första spik i omgången. 5 Digital Literacy var ute på V75 i sin senaste start och gick då bra som tvåa i mål. Idag gynnas hon av att bara möta ston. Digital Literacy var finalist i Stochampionatet i somras och i den här konkurrensen bör hon kunna stå för grovjobbet själv. Hon har bara en seger i karriären hittills men i min bok står hon på tur för seger. Ikväll är segerchansen bra och jag tror karriärens andra seger kommer ikväll. Spik. Anmäld barfota runt om, helstängt huvudlag och amerikansk vagn.

Motbud
3 Mellby Hawaii är ytterligare ett sto som startade i Stochampionatet i somras, det blev galopp då utan att hota om någon framskjuten placering. Till dagens start pekar är formen uppåt efter att hon gjort det bra på Åby för två starter sedan och sen även stått för en bra prestation på Färjestads travoval i den senaste starten. Hon är min tidiga ledare av loppet, därifrån kommer hon bita ifrån sig bra. Men jag tror ändå hon kommer få svårt att stå emot Örjan Kihlström med min spik sista biten.

9 Smaragd Norrgård var riktigt fin vid segern för tre starter sedan, idag ser upplägget liknande ut. Samma spår, spår nio. Barfota runt om blev det då och så även anmält till kvällens start. Smaragd Norrgård trivs att få anfalla bakifrån och från spår nio är man garanterad en fin resa, skulle man få spara speeden länge ikväll kommer hon fälla många tillslut. Anmäld barfota och hybridvagn.

Min Vinnare: 5 Digital Literacy
Spets efter 500m: 3 Mellby Hawaii
Skrällen: 9 Smaragd Norrgård
Ranking: A 5 B 3,9,6,7,1,10,12,11 C 8,2,4

V86-3 1640m auto
7 Darah Bibo, här är det bara att glömma senaste starten då hon fick ett omöjlilgt lopp. Utan istället fokusera på hennes start näst senast då hon gick med amerikansk vagn för första gången och som det även kommer bli idag. Då såg hon grym ut och avslutade till seger i överlägsen stil. Måste ha bra segerchans igen med den amerikanske vagnen på. Anmäld barfota runt om, öppet huvudlag och jänkarvagn.

4 Echelon är kvick iväg från start, men vill sedan släppa till stark rygg. Man tycker nämligen helt enkelt att han är bättre med rygglopp, på på Åby kommer som bekant alltid luckan och med draghjälp fram till upploppet blir han att räkna med på nytt. Men som storfavorit vill jag ändå gardera, då man så tydligt aviserar att han inte kommer köras i ledningen utan måste få det serverat. Även om det ser ut att kunna bli så idag. Anmält barfota runt om, norskt huvudlag och amerikansk sulky.

6 Don Cash ser spännande ut i ny regi för Adrian Kolgjini. Ikväll gör han sin tredje start för stallet, efter galopp i debuten var han mycket tapper som trea på V75 i Eskilstuna. Don Cash fick lägga ett par speeder under loppet och föll med flaggan i topp. Han är dessutom min ledare av loppet när 4 Echelon vill släppa. Från ledningen bör man räknas tidigt i dessa sammanhang. Anmäld skor runt om och hybridvagn.

Min Vinnare: 7 Darah Bibo
Spets efter 500m: 6 Don Cash
Skrällen: 9 Alicia Bore
Ranking: A 7 B 4,6,9,5,11,10,3 C 8,2,1,12

V86-4 2140m auto
3 Samaritana har sett fin ut under hösten och kommer från en toppinsats då hon travade utvändigt om ledaren men ändå kunde avgöra enkelt via 12,6 sista 1000m. Så formen är på topp inför ikväll, och har bra chans trots tuffare motstånd. Hon har visat att han tål att göra endel själv under loppen. Enligt tränaren Timo Nurmos så är detta ett av hans bästa treåriga ston, och när han säger så då ska man ta det med respekt. Förstahäst.

5 M.T.Perette har under året visat att hon tillhör kulltoppen bland stona och hon slutade bland annat tvåa i en E3-final i somras från dödspositionen. I sin senaste start som var Breeders Crown-finalen så kom hon aldrig riktigt till, men såg fin ut i skymundan. Formen inför ikväll är fortsatt bra och hon ses med vettig segerchans i dagens lopp. Anmäld barfota runt om, hybridvagn och öppet huvudlag.

1 Hill's Angel tillhör kullens bästa men hon är något ojämn. Hon fick gå först i tredjespår sista 700m i Breeders Crown-finalen senast och orkade inte utmana över upploppet vilket man kan förstå. Hill's Ange har vunnit Guldstoet och Oaks Consolation men den tunga resan senast adderat med ojämnhet gör att jag rankar ner henne något ikväll. Vill se en topp prestation igen innan jag tror på henne fullt ut. Men vi vet samtidigt att denna treåring kan ännu bättre och från ett bra utgångsläge ikväll är hon med på systemet. Anmäld

Skrällen i loppet är 2 Sayonara med Örjan Kihlström. Hon avslutade vasst i Breeders Crown-semifinal från sjätte ytter via 10,5 sista 700m. Sayonara har tidigare visat att hon är kvick iväg från start och hennes tre tidigare segrar kommer från ledningen. Från detta utgångsläge är man garanterad en fin resa och med Örjans fina köregenskaper tror jag detta ekipaget inte är slagna på förhand. Skräll.

Min Vinnare: 3 Samaritana
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Sayonara
Ranking: A 3,5 B 1,2,10,11,4,8 C 6,9,7

V86-5 2640m auto
7 Timo Lane har bra styrka och tål att sätta upp tempot tidigt. Tror vi kommer få se ett offensivt upplägg för Timo Lane ikväll. Han gjorde debut för Robert Bergh i den senaste starten, det blev ingen succe då man drog på sig dubbla galopper i loppet. Vilket såklart inte är bra, men nu har Berghan säkerligen justerat lite och jag tror Timo Lane kommer vara lika bra idag som för två starter sedan när man var två på V75. Ett tidigt givet segerbud i min bok.

8 Elephant är kanske hästen med bäst kunnande i loppet men man har också sämsta utgångsläget. Även om spår åtta såklart drar ner chanserna så är Elephant stark och rejäl. Hann vann senaste loppet på svensk mark och är given vid gardering här.

Vill varna lite för 9 Nisse Roc som verkligen sett superfin ut på slutet och dessutom kommer han med en färsk seger i bagaget från senaste starten. Jag tror utgångsläget idag inte behöver vara fel, man vet att Nisse Roc är garanterad en fin resa, skulle sen någon av de två betrodda dra upp tempot på loppet kommer ingen gå säker för Nisse Roc över upploppet.

Även 6 Dali Pagadi är ytterligare en skräll jag vill lyfta fram, denna femåring kan öppna kvickt från start. Skulle man komma till ledningen och sen få fuska bort lite blir man farlig för övriga eller alternativ två välja i rygg ledaren med vetskap om att luckan komma tillslut. Han är något opålitlig i travet, vilket såklart är inbakat i den låga procenten, Men jag varnar, skräll.

Min Vinnare: 7 Timo Lane
Spets efter 500m: 7 Timo Lane
Skrällen: 6 Dali Pagadi
Ranking: A 7,8 B 6,9,5,14,2,3 C 13,15,12,10,1,11,4

V86-6 2640m volt
I denna avdelning hittar vi kvällens andra spik. 7 Riptide R.D, stod för en bra prestation när han hängde med fint från rygg ledaren på Gardner Shaw i klass I senast. Formen bör fortfarande vara där dock har han visserligen ett innerspår på tillägg men med med bara sju hästar så bör man ändå få en vettig position. Han trivs bra över den längre distansen. Riptide R.D kan göra en del på egen hand i loppen och nu är motståndet är något enklare så ska han ses med störst vinstchans i loppet och jag spikar.

Motbud
3 Vicar är min tidiga ledare i loppet då jag tror man kan köra sig till ledningen efter en bit. Han besitter bra kapacitet men senast tappade man travet tillslut och fromen är ett frågeteckan. Däremot har han vunnit tre av sju starter på distansen. Men med intrycket senast står jag över idag. Anmäld vanlig vagn och skor.

4 Made Of Stars var mycket bra för två starter sedan då man vann på ett bra sätt. Distansen idag passar Made of Stars och från strängarhåll förväntar man sig en ny bra prestation ikväll. Tongångarna är optimistiska och han är min skräll i loppet. Anmäld öppet huvudlag, hybridvagn och barfota fram.

9 Madronjo mötte min spik i senaste starten och stod för en bra prestation. Avslutade då långt långt ut i banan från en position bak kön. Har även sett fin ut i de två segrarna innan dess och formen är på topp för dagen. Minus om det blir skor på ikväll. Anmäld helstängt och vanlig vagn.

Min Vinnare: 7 Riptide R.D
Spets efter 500m:
Skrällen: 4 Made Of Stars
Ranking: A 7 B 3,4,13,9,8,11,12 C 5,6,10,2,1

V86-7 2140m auto
5 Zio Tom Jet mötte senast hårda konkurrenter med stod för en bra avslutning som räckte till tredjeplatsen. Han kan öppna helt okej från början och det är inte otänkbart att Zio Tom Jet kör fram och sitter i ledningen efter en bit. Även om 6 Can Lane är min ledare av loppet. Men eftersom det är Åby är det många som är nöjda med rygg ledaren. Senast han gick i ledningen var på Axevalla i somras och då vann han säkert på en mycket bra tid, 11,6 utan att vara tom i mål. Behöver inte heller ha ledningen för att vinna, utan han går även väldigt snabbt till slut om man får spara speeden. Förstahäst. Anmäld barfota runt om och norskt huvudlag.

2 Divine har visat fin kapacitet och har inför ikväll fått ett lopp i kroppen, dessutom blir det formstarke Stefan Persson i vagnen för första gången vilket är klart intressant. Man har även testat ny balans hemma i träning vilket man meddelar från stallet fungerat väl och det kommer provas i kvällens lopp. Anmäld skor och vanlig vagn.

8 Indra's Secret blev trött tillsut i senaste starten efter att man fått ett alldeles för tufft upplägg. Annars vet ni som följer tipsen här att jag ofta trott mycket på Indra's Secret. Hon har stått för flera bra prestationer på slutet, dessutom trivs hon bra på Åby och är obesegrad här på fyra starter. Skulle inte bli förvånad om vi får se ett offensivt upplägg trots bricka åtta. Är tillräckligt stark och rejäl för att vinna kvällens lopp även om jag ikväll håller andra ekipage före henne. Anmäld öppet huvudlag, barfota runt om och hybridvagn.

6 Can Lane spetsar initialt i min bok och han trivs i positionen, vunnit fem av sex starter. Men frågan är om man svarar upp hårdare konkurrenter som kommer utifrån nu när det extra innerspåret finns på Åby när upploppets vankas? Can Lane vann från rygg ledare för fyra starter sedan och släpper man idag så vet jag att det finns en bra speed att tillgå på upploppet. Ska räknas oavsett upplägg. Anmäld jänkarvagn, barfota runt om och norskt huvudlag.

4 Dokonjo är oftast med långt framme och har inför ikväll värmt upp med att vinna ett breddlopp i fin stil. Han är kvick iväg från start och står dessutom perfekt inne i loppet. Ska inte nonchaleras ikväll även om det finns risk att man hamnar ett hack för långt bak på innerspår. Anmäld Barfota runt om, norskt huvudlag och amerikansk sulky.

Min Vinnare: 5 Zio Tom Jet
Spets efter 500m: 6 Can Lane
Skrällen: 6 Can Lane
Ranking: A 5,2 B 8,4,6,11,1,3,9 C 12,10

V86-8 2640m auto 
2 Önas Prince är rätt favorit i loppet och var väldigt fin vid uttagningarna till Kriteriet. I finalen var han inte som bäst efter tuff resa. Önas Prince är obesegrad efter fyra försök i spets och han är dessutom min tidiga ledare av loppet. Från stallet meddelar man att Önas Prince tränar på ett bra sätt hemma och är förberedd för kvällens start. Med ett perfekt utgångsläge så ska segerchanserna idag vara höga. Given förstahäst och en tredje spik i omgången för de som vill, men jag kommer dubbla systemet. Anmäld barfota runt om, hybridvagn och öppet huvudlag.

Den jag vill dubbla systemet med är 6 Revelation som tillhör de bättre i årskullen och ska ses som den största utmanaren till Önas Prince. Han gör ikväll sin tredje start för Robert Bergh. Det är en kapabel treåring som vann Uppfödningslöpningen 2019 och son nu står och stampar för att ta sin första seger för sin nya tränare. Anmäld barfota, öppet huvudlag och hybridvagn.

11 Chiru är tredje hästen för den som har råd, han är en spännande treåring som är under fin utveckling men som ikväll står inför den tuffaste uppgiften i karriären hittills. Spår elva gör heller inte uppgiften enklare. Från stallet väljer man att ligga lågt med tanke på utgångsläget, man vill ha ett lopp i ryggar. Anmäld kor runt om och vanlig vagn.

Min Vinnare: 2 Önas Prince
Spets efter 500m: 6 Can Lane
Skrällen: 5 Holdfast Am
Ranking: A 2 B 6,5,11,12,5,4,8 C 1,9,7,3,10

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming