DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 26/2

25 Februari 2020 - 18:56

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Åby & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-6 på nummer 3 Vicar som vann säkert i årsdebuten fast gången efter det så försvann han med galopp. Han är inte helt stabil men sist Örjan Kihlström som kör honom den här gången satt i vagnen så blev det också seger. Felfri nu så är det bara två motståndare på startvolten och då tror jag det blir tidig ledning och kan han få styra och ställa som han vill där framme i ledningen så tror jag han blir svår att fånga in. 

Min andra spik kommer i V86-8 på nummer 11 Reverend Wine som gjorde första starten sedan han blev trea bakom Linus Boy i ett V75 lopp på Axevalla på nyårsafton senast. Han tog då över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så gick han undan till en säker seger. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu. Här får han attackera bakifrån istället men om han kan få gå med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp fram till upploppet så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. 

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 26/2
V86-1 1,6,8
V86-2 1,2,3,9
V86-3 1,6,15
V86-4 1,2,8,9,11
V86-5 2,3,4,5,9,10
V86-6 3 Vicar
V86-7 4,6,9
V86-8 11 Reverend Wine

3240 rader x 0,25 = 810 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 26/2
DD1: 4,5,6,9
DD2: 11 Reverend Wine

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med ett Xpresstayern över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Trovatore gjorde första starten efter lång frånvaro senast. Han fick då en invändig löpning och sedan så avslutade han positivt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Stoletheshow. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara betydligt bättre till den här starten. Han kan inte vara med i någon spetskörning och kommer troligen hamna rätt långt bak till en början men den långa distansen är passande så med ett bra lopp i en trevlig rygg så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här.

6 Vikings Preacher har tveksam form för han har gjort bort sig med galopp i de två senaste loppen. Han hade avgjort spetsstriden när han galopperade in i första sväng näst senast. Senast när Tony Löfqvist körde själv så satte han inte en fot rätt och var borta redan innan bilen släppte fältet. Kan han hålla ordning på benen nu så har han gott kunnande även om det var längesedan han fick till det i ett sulkylopp men löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden här, 8 Just Wait And See har som bäst noterat en andraplats på fyra starter sedan juli ifjol. Normalt sett så trivs han bra över de längre distanserna och kan Stefan Persson som kör hästen få till en bra styrning så kan han vara med och göra upp om segern.

Min Vinnare: 1 Trovatore
Spets efter 500m: 3 Vacqueyras
Skrällen: 3 Vacqueyras
Ranking: A 1 B 6,8,5,2,4 C 3,7

V86-2
Ett Fem/Sexåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Concrete Dee har formen på topp och han höll bra som trea i ett lopp som vanns av Payet D.E. senast. Bra läge nu och jag tror han tar sig förbi nummer 2 Ronaldo Malibu som kan öppna fort vid laddning men den hästen är bättre med ett lopp i ryggar så kan Kenneth Haugstad nå ledningen smärtfritt så kan han bli svårfångad så han ska räknas tidigt här, 9 Mellby Fire var ute i finalen av Svenskt Travderby 2018 där Who's Who hade lekstuga i sin senaste start. Då gjorde han bort sig med galopp och har inte startat på väldigt länge så han är svårbedömd. Timo Nurmos brukar ha hästarna i god författning när de återkommer och kan Örjan Kihlström få till en bra styrning så kan det räcka till seger direkt i återkomsten.

1 Everest Sisu höll mycket starkt som tvåa bakom Payet D.E. senast. Innerspåret är mindre bra då han knappast kan hålla upp ledningen men om Ingvar Nyberg som kör hästen kan ta sig loss i god tid före mål så kan han bli farlig över upploppet, 2 Ronaldo Malibu galopperade bort sig när han hade avgjort spetsstriden för tre starter sedan. I den efterföljande starten så laddades han inte från start men han gick på i spåren med 700 meter kvar till mål och plockade sedan ner sitt motstånd till seger på ett bra vis. I ett V75 lopp på Mantorp senast så stod han dock inte alls att känna igen för han gav upp alldeles för lätt men man har inte hittat några fel på hästen efteråt så då provar man igen. Kan Mika Forss hitta en bra rygg att gå i så kan han bli farlig när han väljer att sätta in slutstöten.

Min Vinnare: 3 Concrete Dee
Spets efter 500m: 3 Concrete Dee
Skrällen: 6 S.G.Charpentier
Ranking: A 3,9 B 1,2,6,8,4,5 C 7,10

V86-3
Xpresstrappan - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 I Am Boko vann på ett bra vis från ledningen senast. Han är ingen blixt iväg och tar nog inte ledningen av egen kraft men han är nedstruken ett hack och det är inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han ta en ny seger här. Han har gjort fyra starter för Peter Untersteiner sedan flytten gick från Ola Samuelsson och han har inte varit sämre än trea. Skulle det inte bli spets här så kan han vinna loppet från dödens med om det skulle behövas så han ska räknas tidigt här.

1 Jumeirah Boko kommer med två raka vinster. Nu blir det debut bakom bilen så det är osäkert hur fort han kan öppna men han har varit kvick i voltstart och blir det inte ledningen så finns det open stretch att tillgå och då kan han duga en bit mot det här gänget, 15 Vasco Da Gama är ojämn men han fullföljde positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Nah Des Te senast. Nu har han ett tufft läge med många hästar att runda men om Olof Thorsson kan få gå med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

Min Vinnare: 6 I Am Boko
Spets efter 500m: 6 I Am Boko
Skrällen: 15 Vasco Da Gama
Ranking: A 6 B 1,15,11,12,13,4 C 8,10,9,5,14,7,2

V86-4
Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 8 La Plus Belle startade från samma utgångsläge näst senast och gick då med i rygg på And Stitch med dryga varvet kvar till mål och sedan så forcerades hon till ledningen med 500 meter kvar och sedan så stack hon undan till en överlägsen seger. Det följde hon upp med ytterligare en seger trots att hon fick göra en del grovjobb på egen hand. Hon har lite speciell aktion men hon kan öppna rätt så vettigt vid laddning så det är inte omöjligt att hon kan få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här, 1 Zoreen gjorde lite blandade prestationer ifjol som treåring. Hon kommer väl förberedd inför comebacken här men hon håller knappast någon ledning men om Björn Goop kan hitta loss i god tid före mål så kan hon bli att räkna med här, 9 Ninja's Kiss var rätt seg i comebacken senast. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara förbättrad till den här starten och kan Mattias Djuse få till en bra styrning här så kan hon utmana om en framskjuten placering.

2 Digital Download har gått bra en längre tid utan att få vinna. Senast satt hon en bit ner i kön men hon gick en vass avslutning fram till tredjeplatsen i ett lopp som Cash Cowboy vann. Hon kan öppna hyggligt utan att vara jättesnabb men utgångsläget är perfekt för här sitter hon i andraspår omgående och med en fin resa i den främre träffen här så kan det vara läge för den första segern, 11 Iceland Radio kom snett på det senast och pressades aldrig. Dåligt läge här så hon kommer troligen hamna långt bak men kan hon få smyga med i en bra rygg så kan hon bli farlig om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 8 La Plus Belle
Spets efter 500m: 8 La Plus Belle
Skrällen: 11 Iceland Radio
Ranking: A 8 B 1,9,2,11,7,3,5,12 C 4,6,10

V86-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 10 Tengil Face kommer med fin form till den här starten. Näst senast så vann han rätt lätt när han väl kom till ledningen. Gången efter det så travade han en stor del av loppet i dödens och orkade inte plocka ner Strong Heartbeat utan han fick nöja sig med tredjeplatsen. Han är inte helt att lita på men felfri nu så är han stark och rejäl och kan bli svår att stå emot den sista biten om Adrian Kolgjini kan servera honom en fin löpning, 3 Look Håleryd har inte startat sedan augusti för han har genomgått en halsoperation men han är väl förberedd inför comebacken nu meddelar man från stallet. Han besitter gott kunnande och kan bli att räkna med direkt i comebacken här. Han lyfte sig ett snäpp på barfotabalansen så att han måste gå med skor nu är inget plus.

5 Argbiggan har gjort det bra i årets båda starter. Näst senast så blev det en andraplats bakom Milord och senast så kördes hon till spets efter 600 meter och från den positionen så blev det sedan en enkel seger. Tuffare motstånd nu men hon kanske kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon duga en bit mot det här gänget. Jänkarvagn nu meddelar man från stallet, 9 Solkattens Chiron höll bra som tvåa från dödens i ett lopp som vanns av Vikens Brummer näst senast. Det följde han upp med att avsluta mycket vasst från kön fram till en knapp seger. Kan Kim Eriksson få till en bra styrning här så kan han dyka upp i segerstriden igen.

Min Vinnare: 10 Tengil Face
Spets efter 500m: 5 Argbiggan
Skrällen: 2 Bellmondo
Ranking: A 10 B 3,5,9,2,4,1,7 C 11,8,12,6

V86-6
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 3 Vicar som vann säkert i årsdebuten fast gången efter det så försvann han med galopp. Han är inte helt stabil men sist Örjan Kihlström som kör honom den här gången satt i vagnen så blev det också seger så felfri nu så är det bara två motståndare på startvolten och då tror jag det blir tidig ledning och kan han få styra och ställa som han vill där framme i ledningen så tror jag han blir svår att fånga in.

Vid gardering kan 10 Ivanhoe som var ute i ett V75 lopp senast och slog då på en galopp på sista bortre långsidan med den tempoökningen som det blev men efter det som han tillbaka storstilat till femteplatsen så utan galoppen så hade det varit en betydligt bättre placering vara tänkbar. Det blir debut över 3140 meter men han har gjort bra insatser över 2640 meter tidigare så det ska han nog klara av och klaffar det med löpningsförloppet så kan det räcka en bit här, 12 Kiss Me Tooma vinner inte så ofta vilket 2 vinster på 59 starter visar. Senast så körde Björn Goop honom för första gången och då gick han rätt bra som trea och kan han få till en bra styrning igen så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Vicar
Spets efter 500m: 3 Vicar
Skrällen: 11 Pirate Broline
Ranking: A 3 B 10,12,11,13,5,1,7 C 4,14,9,15,2,6,8

V86-7
Euro Classic Trot - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Utah Broline tog karriärens första seger i comebacken senast. Han satt i andra utvändigt innan han klev fram utvändigt om ledaren med halvvarvet kvar till mål och från den positionen så knäckte han ledande Akbar och höll även ifrån sig övriga motståndare. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten och löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

4 Upper Face är inte att lita på men senast så gjorde han första starten som valack och galopperade då i startögonblicket men han ställde sig och sedan så rundade han sitt motstånd till en överlägsen seger. Det var första starten sedan september så han kan var ännu vassare nu med det loppet i kroppen. I ett felfritt lopp nu så duger han klart bra mot det här gänget, 6 King Of Everything gick bra som tvåa bakom L.L.Royal från rygg ledaren näst senast. Gången efter det så fick han ta över ledningen efter en bit och sedan så vann han mycket lätt från den positionen. Han är rask iväg så här tror jag Claes Svensson har siktet inställt på ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 9 Utah Broline
Spets efter 500m: 6 King Of Everything
Skrällen: 3 Rapido S.W.
Ranking: A 9,4,6 B 5,3,10,8,7 C 11,1,2

V86-8
Vi avslutar V86 med Solvalla Hästägarförenings Vårvintervandringspris över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Reverend Wine som gjorde första starten sedan han blev trea bakom Linus Boy i ett V75 lopp på Axevalla på nyårsafton senast. Han tog då över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så gick han undan till en säker seger. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu. Här får han attackera bakifrån istället men om han kan få gå med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp fram till upploppet så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 1 Sigel Garline som har bra form och han stark och rejäl vara tänkbar. Han står tufft inne i loppet och det är inte säkert det blir någon ledning men jag tror han kommer kliva iväg rätt så hyggligt så han kanske kan ta sig loss i ett tidigt skede och får han ett bra lopp i den främre träffen så kan det räcka en bit här men jag tror han får svårt att stå emot min spik den sista biten, 9 Sir Ratzeputz har inte startat på 11 månader men han såg fin ut i kvalet senast. Han besitter gott kunnande och kan Rickard N Skoglund få till en bra styrning här så kan han vara långt framme direkt i comebacken men jag tror ändå mer på min spik.

Min Vinnare: 11 Reverend Wine
Spets efter 500m: 6 Havbergs Knight
Skrällen: 6 Havbergs Knight
Ranking: A 11 B 1,9,6,3,2,7,8 C 5,4,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming