DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 29/4

28 April 2020 - 18:45

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Åby & Solvalla och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V86-8 på nummer 2 Arden Wise As(struken)som har visat bra kunnande på svensk mark tidigare när han var trea bakom Acciaio som vann före Ubiquarian Face under Hugo Åbergs kvällen ifjol på Jägersro. Han har gjort bra prestationer i Frankrike över lång distans under vintern och med Björn Goop upp nu från ett perfekt läge så tror jag på tidig ledning. Skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Barfota runt om och jänkarvagn meddelar man från stallet. 

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 29/4
V86-1 3,5
V86-2 3,4,5,8,10
V86-3 3,6,7,8
V86-4 1,2,3,5,6,9,11
V86-5 5,13
V86-6 4,11
V86-7 2,6,12
V86-8 6 Indy D.

3360 rader x 0,25 = 840 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 29/4
DD1: 2,6,12
DD2: 6 Indy D.

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med Xpressprintern över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Giant Shadow är en segerstaplare som har vunnit hela 23 av 27 starter i karriären. I årsdebuten senast så öppnade han bra från springspåret men tog sig aldrig förbi Neelix så han kröp ner i rygg på denne och där satt han tills han kom loss i slutsvängen och då spurtade han ner Nero Maximus som gjort ett starkt lopp utvändigt om ledaren kort före mål. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten och från ett perfekt utgångsläge här så kan han få ett passande lopp i den främre träffen så han ska räknas tidigt.

3 Mr Creation var väldigt bra när han tog hand om ledningen och dundrade på i spets och vann i överlägsen stil senast. Han är kvick iväg så tar han sig förbi nummer 1 Jefferson Dotcom som också är snabb den första biten så tror jag att Marcus Hultman vill köra i ledningen så länge lampan lyser och då kan det räcka hela vägen till en ny seger.

Vid ytterligare gardering kan 1 Jefferson Dotcom som hakade på fint till andraplatsen bakom Bon Ego senast. Han är snabb ut och kan ta hand om ledningen initialt här vid laddning. Blir det inte ledningen så borde det ändå kunna bli ett fint lopp på innerspår och på Åby finns det ju dubbla open stretch att använda så sitter han i en vettig position när det ska avgöras så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Giant Shadow
Spets efter 500m: 3 Mr Creation
Skrällen: 2 Puccy Italia
Ranking: A 5,3 B 1,2,9,4 C 7,8,11,6,10

V86-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Visa As tog fyra segrar på åtta starter på svensk mark ifjol. Alessandro Gocciadoros hästar presterade väl inte på topp på Åby i helgen precis och hon har inte startat på två månader och dessutom fick hon ett dåligt startspår nu men Björn Goop upp nu är ett plus och hittar hon ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden.

4 Queen Of Trixs är ett nyförvärv till Robert Berghs stall från USA. Hon har visat startsnabbhet i sitt tidigare hemland så kommer Torbjörn Jansson som kör hästen till ledningen smärtfritt här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen även om hon är ovan vid medeldistans.

10 Havefunwithme tog sin senaste seger för nästan ett år sedan. Hon har gjort det rätt bra i Frankrike under vintern och hon har tränat på som vanligt sedan hon kom tillbaka till Sverige. Kan hon få lite hjälp med tempot så kan hon avsluta loppet bra och då kan hon smälla till med en seger.

3 Carisma Sisu satt en bit ner i kön men avslutade klart bra i skymundan till tredjeplatsen i ett lopp som Mr Creation vann från ledningen senast. Från ett trevligt utgångsläge här så borde Ulf Ohlsson som kör hästen kunna hitta en vettig position och då kan hon nypa en framskjuten placering.

5 Fame Boko svarade var en stark insats när hon plockade ner sitt motstånd till seger från dödens näst senast. Gången efter det var hon klart sämre men hon kan bättre än så och löser det sig med positionerna så kan hon bli farlig när Per Lennartsson väljer att sätta in slutstöten.

Min Vinnare: 8 Visa As
Spets efter 500m: 4 Queen Of Trixs
Skrällen: 9 Stoneisle Ocean
Ranking: A 8 B 4,10,3,5,9,6,7 C 2,1

V86-3
Xpresstayern l över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Conrads Janne har gjort två starter i år. I comebacken travade han i ledningen och Robert Bergh försökte då ta emot Aramis Bar med varma servetter men det gick inte riktigt som han hade tänkt sig för han slog på en galopp på den sista bortre långsidan och då var den dagen förstörd. Senast så satt han djupt ner i kön innan han gick med i ryggar och avslutade starkt men det räckte inte till mer än en tredjeplats bakom Bordeaux S. som drog det längsta strået den gången. Han är stark så här tror jag att Robert Bergh söker sig framåt mot dödens när tillfälle ges och då kan visa sig vara starkast i det här fältet.

3 Eddie The Eagle är jättefavorit i nuläget efter fem vinster på sex starter och han är alltjämt obesegrad felfri. Han vann enkelt från spets i Sverigedebuten senast och här sitter han nog i ledningen i ett tidigt skede igen men får han lite press under vägen så är det långtifrån säkert att det räcker till en ny seger och han är alldeles för mycket streckad.

7 Master Sea har gjort det rätt bra i årets tre starter utan att det har räckt till någon seger. Näst senast så fick han vandra i dödens och orkade inte hela vägen så det slutade med en femteplats bakom Vasco De Gama som vann det loppet. Gången efter det så travade han i ledningen men släppte sedan till Bouncing Ball O.O. och sedan så galopperade denne på upploppet och Master Sea blev kvar där bakom så det blev en tredjeplats den gången. Kan Carl Johan Jepson få till en bra styrning så kan det vara läge för en fullträff.

8 Gangnam Style K. gick en bra avslutning till karriärens första seger näst senast. Gången efter det var han ute över den dryga distansen för första gången och då fick han nöja sig med fjärdeplatsen bakom Enjoy The Game. Klaffar det med löpningsförloppet så har han en vass spurt att ta till och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 6 Conrads Janne
Spets efter 500m: 3 Eddie The Eagle
Skrällen: 8 Gangnam Style K.
Ranking: A 6 B 3,7,8,2,13,1,12,9,11,14 C 15,5,4,10

V86-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sju hästar, 6 Jareth Boko gjorde sin första start i ny regi för Micael Broberg senast och han var klart bra efter ett lopp mestadels utvändigt om ledaren men Gardner Shaw blev för tuff att stå emot den sista biten så han fick nöja sig med andraplatsen. Det var barfota runt om för första gången då och det föll väl ut så det blir likadant igen. Han har gått tre jobb efter starten på Umåker och han känns bara finare och finare meddelar man från stallet. Nu är det ett varv kortare än senast men det tror jag inte är några konstigheter och här är nog ett offensivt upplägg att vänta och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget från dödens om det skulle behövas.

9 L.L Royal travade i ledningen i ett V75 lopp på Romme senast men han var inte som bäst då men det visade sig att han hade problem med halsen då. Nu är han behandlad och uppfräschad och får han smyga med i en bra rygg så kan han bli farlig när Rikard N Skoglund väljer att sätta in slutstöten så han ska räknas tidigt här. Barfota bak för första gången och dessutom ska han lättas från järnskor till aluminium på framhovarna och det kan han ge en bra effekt.

11 Apple Wise As kommer ut i första starten i Alessandro Gocciadoros regi. Hon har inte startat på ett tag så formen är svårbedömd och spåret är inte det bästa men det kan nog bli lite körning i loppet och då kan Björn Goops styrning bli farlig över upploppet.

2 Come Together har gjort det bra på slutet utan att få sätta nosen först. Han har dragits med dåliga utgångslägen en längre tid men har nu äntligen fått ett vettigt läge. Han är startsnabb så här tror jag att Erik Adielsson vill till spets och kommer han till täten smärtfritt så kan han bli svår att fånga in. Eventuellt blir det jänkarvagn den här gången.

1 Tokarev har lämnat Juho Ihamuotilas träning och är återigen i nygammal regi hos Reijo Liljendahl. Han var i ganska dåligt skick när han kom men har tränat på bra nu men inte i några snabbare farter meddelar man från stallet. Han kan öppna rätt så vettigt så kan Ulf Ohlsson få till en bra styrning här så kan han vara med och tampas om en fin placering.

Min Vinnare: 6 Jareth Boko
Spets efter 500m: 2 Come Together
Skrällen: 3 Jas
Ranking: A 6,9 B 11,2,1,3,5 C 7,10,8,4

V86-5
Xpresstayern ll över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 13 Vien Ici har lyft sig sedan han kom till Ulf Stenströmers regi. Han vreds ut till attack på den sista bortre långsidan och plockade ner den då ledande Copitex och höll även undan på ett bra vis för övriga motståndare till seger näst senast. Det var första gången Carl Johan Jepson körde honom och den kusken får chansen igen här. Senast så fastnade han med en del sparade krafter i ett V75 lopp på Romme som vanns av Tengil Face från ledningen. Kan han få gå med i en bra rygg och vänta med slutstöten så länge som möjligt så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt.

5 Mr Can Trix gör årsdebut här men han besitter väldigt bra kunnande. Han galopperade mycket under fjolåret men numera är han valack och då kanske han kan hålla sig mer till rätt gångart. Han känns fin i träningen och han var bra i ett banjobb på Åby nyligen meddelar man från stallet. Robert Bergh har bra snurr på stallet och här tror jag att han är ute efter ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage.

Vid ytterligare gardering kan 2 Springbank som inte har fått det att stämma och har galopperat i tre raka starter vara tänkbar. Han klarade kvalloppet efter det på ett bra vis. Det var voltstart alla tre gångerna som han galopperade och nu är det autostart istället vilket får ses som en klar fördel så felfri här så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

4 Reddington har en del anhängare. Han har årsdebuten avklarad men han var rätt trög då och slutade sexa i ett lopp som vanns av Fredric Palema. Lång distans passar bra och han kan öppna hyggligt så kan Peter Untersteiner servera honom en fin löpning så kan han duga en bit mot det här gänget men han får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 13 Vien Ici
Spets efter 500m: 5 Mr Can Trix
Skrällen: 2 Springbank
Ranking: A 13,5 B 2,1,4,14,9,10 C 6,7,8,3,12,15,11

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har jag streckat två hästar, 11 Valley Brodde har vunnit årets båda starter. Näst senast så tog han över ledningen efter en bit och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Gången efter det slog han på en galopp in i den första kurvan men han kom tillbaka och landade utvändigt om den ledande Heading Reference med dryga varvet kvar till mål och han visade sedan fin inställning när han krigade ner ledaren och höll även undan för Leader Brodde till en knapp seger. Utgångsläget är inte det bästa här men går det för långsamt där framme så synar nog Örjan Kihlström dödens när tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

4 Empire Garbo har två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande. Han avslutade starkt men han fick se sig nerspeedad av Zinco Jet den sista biten så det slutade med en andraplats senast. Gången innan det fick han stryk av tipsettan men nu har han ett bättre läge och här kanske han kan komma till spets men han är inte beroende av att trava i ledningen för att ha chans här. Svante Båth meddelar att man ska värma honom i jänkarvagn och faller det väl ut så blir det nog en sådan vagn till loppet.

Vid ytterligare gardering kan 10 My Dream Art som har gjort tre starter i Timo Nurmos regi vara tänkbar. Det har ännu inte blivit någon seger men han avlutade positivt i skymundan till femteplatsen i ett lopp som Mr Creation vann senast. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på loppet så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Valley Brodde
Spets efter 500m: 4 Empire Garbo
Skrällen: 10 My Dream Art
Ranking: A 11,4 B 10,8,5,9,12,7 C 6,1,3,2

V86-7
Xpressfördelen - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Zizou satt långt bak men han kom med en vass avslutning och han fångade då in Mister Selfie till seger i ett billigt lopp senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara minst lika bra till den här starten. Han är inte så snabb iväg men sitter bra till i andraspår omgående så kan Henna Halme få till en bra styrning så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in så han ska räknas tidigt.

6 Quite E.Wood travade en stor del av loppet i rygg på den ledande Ferrari Sisu men när denne sedan galopperade på upploppet så var det en kamp mot Onceforall Face om segern som gällde och då höll han undan till seger senast. Här tror jag att siktet är inställt på ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan det räcka långt.

12 Vichy Grif har varit struken för en hovböld efter den senaste insatsen men det gick över fort meddelar Sofia Aronsson. Hon är väldigt speedig men läget är tråkigt så det behövs en del klaff och hjälp med tempot men löser det sig med positionerna och blir överpace på loppet så kan hon komma in i matchen.

5 Arapaho Ghostdance vann på en fin tid senast och drar en del streck här. Med lopp i kroppen nu så kan han vara minst lika bra till den här starten och skulle han nå spets så ökar hans chanser här men det tror jag kan bli tufft och han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Zizou
Spets efter 500m: 6 Quite E.Wood
Skrällen: 12 Vichy Grif
Ranking: A 2,6,12 B 3,5,1,7,8 C 11,4,9,10 

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 2 Arden Wise As(struken)som har visat bra kunnande på svensk mark tidigare när han var trea bakom Acciaio som vann före Ubiquarian Face under Hugo Åbergs kvällen ifjol på Jägersro. Han har gjort bra prestationer i Frankrike över lång distans under vintern och med Björn Goop upp nu från ett perfekt läge så tror jag på tidig ledning. Skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Barfota runt om och jänkarvagn meddelar man från stallet.

Vid gardering kan 12 Very Charming som har varit bra en längre tid vara tänkbar. Han hade två raka segrar innan han startade från samma startspår över den dryga distansen som nu senast och då slutade det med en fjärdeplats bakom Tengil Face. Får han lite draghjälp under slutrundan så är han stark över upploppet och då kan det räcka en bit.

7 Young King fullföljde starkt till andraplatsen bakom S.G.Charpentier senast. Han är stark och rejäl och har vunnit över aktuell distans tidigare så kan Per Lennartsson få till en bra styrning så kan han vara långt framme på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

6 Indy D. kommer från en seger och drar en del streck här. Han var tempogynnad vid vinsten senast. Han är inte så snabb iväg så det finns en klar risk att han hamnar illa till här men distansen är lång så mycket hinner hända och han skulle vara gynnad om tempot blir högt igen, rankas upp efter struken spik!

Min Vinnare: 6 Indy D.
Spets efter 500m: 2 Arden Wise As
Skrällen: 7 Young King
Ranking: A 6 B 12,7,10,3,8 C 5,11,4,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Osnabruck
Fotboll - Bundesliga 2 - 1 asian hcp -1
1.98
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - Marchand Målskytt
3.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - 2
2.30
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 18/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming