DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 6/1

5 Januari 2021 - 22:39

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Åby & Solvalla. Noterbart är att på Åbytravet finns det två spår med Open Stretch att tillgå in på upploppet. Nedan följer mina V86-tips.

Jag spelar med tre spikar. 7 Maestro Crowe i den tredje avdelningen, 6 Solkattens Ferrari i den sjätte avdelningen och 5 Pastorns Lady i den åttonde och sista avdelning.

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 6/1
V86-1 1,4,5,6
V86-2 3,4,6,8
V86-3 7 Maestro Crowe
V86-4 2,3,5,6,9,10,11,12,13
V86-5 2,4,6,7,8,10,12
V86-6 6 Solkattens Ferrari
V86-7 2,3,4,6,10
V86-8 5 Pastorns Lady

5040 rader x 0,25 = 1260 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 6/1
DD1: 2,3,4,6,10
DD2: 5 Pastorns Lady

5rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m auto
5 Love Håleryd stod för en fin prestation i den senaste starten, klockan stannade på 12,4 sista 800m och man blev tvåa i mål. För två starter vann man efter sen lucka och sköt till rappt. Man är min tidiga ledare av loppet och är hästen att slå för övriga. Finns frågetecken till om distansen är ett minus idag, Love Håleryd har startat på en distans som är 2640m eller längre i 13 av de 16 senaste starterna och det känns inte som en slump.

6 Sato kommer gynnas av det lilla fältet. Håka E Johansson som både tränar och kör ikväll lär vara offensiv från början. Distans är ett plus jämfört med favoriten jag nämnt ovan. Streckad till 13% i skrivande stund gör att Sato är ett givet streck på min kupong.

4 Galantis har nu fått två lopp i kroppen efter att varit struken. I den senaste starten mötte man Love Håleryd men hamnade alldeles för långt bak för att kunna utmana. Men med bättre form till dagens start och mindre fält skulle man kunna utmana om segern idag.

Vill även nämna 1 Yankee Boy som från ett fint spår och skulle kunna hitta rygg ledaren här. Från den positionen kommer man sen flyga snabbt över upploppet via Open Stretch. Skräll.

Min Vinnare: 5 Love Håleryd
Spets efter 500m: 5 Love Håleryd
Skrällen: 1 Yankee Boy
Ranking: A 5,6 B 4,1,3,2 C 9,8,7

V86-2 2140m auto
6 Hawk Cliff kommer till dagens start med två fina prestationer i bagaget. För två starter sedan gjorde man det bra som tvåa i sin comeback efter tävlingsuppehåll. I den senaste starten hade man ett dåligt utgångsläge men kunde ändå runda samtliga efter en fin avslutning där klockan stannade på 10,6 sista 800m. Är allt som normalt ska detta vara en mycket bra segerchans. Men vill även nämna att det väckts lite frågetecken kring stall Nurmos då hästarna fått stå över lite i träning kring jul och nyår på grund av vaccination. Men Nurmos selar ut en del ekipage innan V86 spelet, för den som vill ha mer på benen kollar in hur de hästarna presterar i sina lopp för att kika in stallformen.

8 Hazard Boko har fin form men har idag dragit svartepetter i spårlottningen. Från stallet låter ändå tränaren Per Lennartsson optimistisk och meddelar full laddning från start. Skulle man nå hela vägen till ledningen ikväll är man med och gör upp om segern. Givet streck när man garderar.

Skrällen för mig är 4 Flash Håleryd, denna nioåring är kvick iväg från start och jag tror man kommer hitta en fin position. Flash Håleryd trivs med smyglopp och skulle Ulf Ohlsson som kör hitta luckan över upploppet kommer ingen gå säker. Skräll till låg procent.

Min Vinnare: 6 Hawk Cliff
Spets efter 500m: 8 Hazard Boko
Skrällen: 4 Flash Håleryd
Ranking: A 6 B 8,4,3,1,5 C 7,2,9

V86-3 2640m auto
I denna avdelning hittar vi kvällens första spik 7 Maestro Crowe, denna högkapable sjuåring gör ikväll debut för Johan Untersteiner. Maestro Crowe har endast sett sig besegrad en gång då man travat hela loppet, han har vunnit sju av tolv starter och från stallet meddelar man att han varit fin i ett banjobb inför dagens start. För mig tävlar Maestro Crowe mot sig själv i dagens start och går man felfritt vinner man loppet. För er som lämnar in senare så rekommenderar jag att kolla in bilprovstarten före loppet, ser allting bra ut där är det en bra spik att luta sig emot. Men för mig som gör dessa tips i förväg räknar jag med att Johan har satt Maestro Crowe i fin författning och jag spikar.

Motbud
9 Digital Dominance gjorde debut för Carl-Otto Göransson i den senaste starten och så då fin ut när man blev fast med mycket krafter sparade över mål. Får man användning för de krafterna idag, adderat med att Digital Dominance blir kuskförstärkt i form av Christoffer Eriksson så är man främsta utmanare till min spik.

13 Mr Can Trix trivs över den aktuella distansen och har tagit tre av fyra segrar över just distansen 2640m. Idag har man lottats till ett jobbigt utgångsläge, men skulle min spik göra bort sig är man ett tidigt segerbud.

Min Vinnare: 7 Maestro Crowe,
Spets efter 500m:7 Maestro Crowe,
Skrällen: 9 Digital Dominance
Ranking: A 7 B 9,13,1,15,6,8,4,2,9,5 C 1,12,3,10,14

V86-4 2140m volt
Ett mycket öppet lopp på förhand där jag garderar rejält.

11 Carry Cash har fin kapacitet och har visat att man fungerar med skor på hovarna. Från stallet låter man optimistiska och man meddelar att är allt om det ska är man med och gör upp om segern här. Det ryktas även om fina träningsrapporter på Carry Cash inför dagens start så jag förväntar mig en bra prestation. Frågetecken kring bakspåret idag, då Carry Cash verkar trivas bäst i ledningen. Förstahäst men givet att gardera.

5 Bitchie stod för en bra prestation i den senaste starten, man fick trava utvändigt om ledaren större delen av loppet och höll starkt till en tredjeplats. Kommer man till ledningen ikväll kommer man bita ifrån sig bra och är en segerkandidat. Jagar första segern i karriären och har verkligen gjort sig förtjänt av en sådan också. Kanske kommer den ikväll?

10 Visual Condition är skrällen för mig i loppet, endast streckad på 2% i skrivande stund. Detta sto är inte så tokig i grunden och från stall Melander meddelar man att Visual Condition tränar på bra. Visual Condition står dessutom okej inne i loppet och stämmer det bara någorlunda med positionerna härifrån kommer man kunna överraska. Skräll.

2 Kia Ora har fin kapacitet men återkommer efter efter lite vila till dagens start. Hon är kvick iväg från start och skulle kunna hitta till ledningen initialt. Sen återstår det att se om man väljer att köra i den positionen men oavsett är man garanterad en fin resa och skulle hon vara iordning direkt kan man blanda sig i segerstriden ikväll.

3 Xanthis Fantasy stod för en bra prestation som två i den senaste starten, med formen pågång ska man inte nonchaleras. Jagar sin första seger i karriären och i ett öppet lopp där jag garderar ska man med på systemet.

Min Vinnare: 11 Carry Cash
Spets efter 500m: 2 Kia Ora
Skrällen: 10 Visual Condition
Ranking: A 11 B 5,10,2,3,12,13,6,9 C 4,7,4,8,14

V86-5 1640m auto
2 Emma Häggenäs är intressant i dagens femte avdelning. Hon har nu gjort två starter för sin nya tränare Per Nordström, och i den senaste starten sköt man till på ett positivt efter sen lucka. Emma Häggenäs jagar fortfarande karriärens första seger, och den skulle mycket väl kunna komma i kvällens start. Man har nu fått ett bra utgångsläge, och man är ganska kvick från start och på Åby finns som sagt endel alternativ att välja för en startsnabb häst. Skulle kunna bli ledningen eller rygg på ledaren här och oavsett så är segerchansen högre än 8% som Emma Häggenäs är spelad på i nuläget.

En annan som kommer utmana om ledningen är 4 B.G.Pastor Jonte som i denb senaste starten stod ett fint intryck när man sköt till från rygg ledaren och satte nosen först, klockan stannade på 13,5 sista 800m då. Ikväll hoppar den resolute Robert Bergh upp i vagnen för första gången vilket blir spännande. Tidig på systemet.

8 Sobel Nils har inte haft tur med spårlottningen i detta kortlopp men denna femåringen är jämna och stabil in dessa sammanhang och måste räknas om det skulle lösa sig härifrån. Formen är bra och i ett öppet lopp kommer han med på systemet.

12 Happy Few stod för en fin avslutning i den senaste starten. Självklart behöver Happy Few endel tur härifrån men med formen på topp och på Åby där det brukar öppna upp sig på många håll i och med att många söker sig invändigt via Open Stretch skulle det kunna gå ikväll. Given vid gardering.

Min Vinnare: 2 Emma Häggenäs
Spets efter 500m: 4 B.G.Pastor Jonte
Skrällen:
Ranking: A 2,4,8,12 B 6,10,7,11,1,5 C 3,9

V86-6 2140m volt
I denna avdelningen hittar vi kvällens andra spik 6 Solkattens Ferrari. Detta en en kapabel femåring som visat upp fina fartresurser men också galopperat i några starter. För två starter sedan galopperade man bort en fin placering i sista kurvan med gott om krafter kvar. Men i den senaste starten testade man med halvstängt huvudlag, och då såg Solkattens Ferrari ut att trivas bättre. Man avgjorde då till enkel seger från utvändigt om ledaren. Man är kvick iväg från start och ikväll hoppar dessutom Örjan Kihlström som har körhänder av guld upp i vagnen. Tror han kommer passa bra på Solkattens Ferrari. Jag är inne på att man tidigt sitter i ledningen och därifrån är man hästen att slå för övriga. Spik för mig.

Motbud
9 Sedin U.S. besitter fin fart. För två starter sedan satt man fast med sparade krafter över mållinjen. I den senaste starten fick man dra tåget själv och hamnade utvändigt ledaren med 700m kvar och stumnade in på upploppet. Idag ser upplägget annorlunda ut och skulle man få smyga med i ryggar har man en vass avslutning att tillgå. Främsta utmanare till min spik.

7 Jerka Sting gör ikväll comeback efter ett tävlingsuppehåll på två månader. Detta är en kapabel fyraåring från Stig H Johansson, men från stallet ligger man lite lågt med tanke på att är comeback. Erik Adielsson som sitter i vagnen är expert på att pricka springspår, men det är ändå inte säkert att att spåret blir till någon fördel då Jerka Sting inte är speciellt kvick första biten. Skulle man komma iväg hyggligt och få en bra position och min spik har en sämre dag är man ändå ett givet streck för den som garderar.

Min Vinnare: 6 Solkattens Ferrari
Spets efter 500m: 6 Solkattens Ferrari
Skrällen: 9 Sedin U.S.
Ranking: A 6 B 9,7,10,4,2,3,5 C 11,1,8,12

V86-7 3140m volt
10 Husse Boko besitter hög kapacitet. Man har nu två lopp i kroppen inför dagens start. I comebacken för två starter sedan gick man i mål som tvåa. Den starten följde man upp med att vinna säkert från ledningen i den senaste starten. Husse Boko har bara missat att vara bland de tre första i mål vid ett tillfälle felfri. Idag är det första starten över tre varv men det borde inte vara någon nackdel. Given förstahäst.

4 Speedy Tilly gjorde ett väldigt bra lopp för tre starter sedan, då var man tvåa bakom Västerbo Pokerface och klockan stannade på 10,5 sista 1000m. För två starter sedan fick man ett tufft upplägg och kastade in handduken 150m från mål. Denna sexåring har höjt sig sedan man kom till Robert Bergh och skulle man kunna köra sig till ledningen här kommer man inte bli lätt att plocka ner.

6 Vikings Preacher har fin form, för två starter sedan satt man fast med sparade krafter. I den senaste starten var man ute i monté och satte då nosen först över mållinjen. Ikväll är det första gången Kevin Oscarsson sitter i vagnen bakom Vikings Preacher. Han är kvick iväg från start och ska bli spännande och se vilket upplägg Kevin väljer. Oavsett är man garanterad en fin rasa och är skrällen i loppet.

Min Vinnare: 10 Husse Boko
Spets efter 500m: 4 Speedy Tilly
Skrällen: 6 Vikings Preacher
Ranking: A 10 B 4,6,2,3,8,9 C 5,7,1

V86-8 1640m auto
Vi avslutar tävlingarna med en spelvärd spik. 5 Pastorns Lady är endast streckad till 17% i skrivande stund. För två starter sedan vann man säkert från ledningen, klockan stannade på 12,8 sista 800m. I den senaste starten var man ute på V75, då hittade man ner i rygg på ledaren och fick sen aldrig fritt in på upploppet. Ikväll har man spetsläge över kort distans och jag tror man tidigt sitter i ledningen. Väl där ska segerchansen vara bra. Jag tar ställning och spikar.

Motbud
3 Hankypanky Peyton gör ikväll en spännande debut för sin nya tränare Staffan Sundgren. Detta sexåriga sto besitter skyhög kapacitet, vilket de sju raka segrarna man inledde sin tävlingskarriär med skvallrar om. Man har inte startat på över fyra månader inför dagens start vilket såklart skapar frågetecken kring formen. Men Hankypanky Peyton ska ändå räknas tidigt här trots avsaknaden av lopp. Främsta motbud till min spik.

6 Moon Zappa är skrällen i loppet. I den senaste starten smög man med invändigt och sen sköt man till bra över upploppet. Skulle man hitta ner i en vettig position härifrån och sen återigen smyga med i ryggar in på upploppet kommer Mika Forss och Moon Zappa fälla många. Det aviseras återigen jänkarvagn till kvällens start vilket är intressant. Skräll.

Min Vinnare: 5 Pastorns Lady
Spets efter 500m: 5 Pastorns Lady
Skrällen: 6 Moon Zappa
Ranking: A 5 B 3,6,2,11,1,4 C 10,8,7

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Macke95 - 2021-01-06 18:08

Tjena Oliver har du någon andel man kan köpa?, har kollat in dig på trav tips och jag gillar vad du spelar på.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örgryte - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - 1
2.35
19:00  Västerås - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.64
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
20:30  Greuther Furth - Bayern M
Fotboll - Bundesliga - 2 & håller nollan
2.05
21:00  West Bomwich - QPR
Fotboll - The Championship - Över 2,5 mål
1.68
13:30  Man United - Aston Viilla
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.60
13:30  Chelsea - Manchester City
Fotboll - Premier League - 1 +0 (asian)
1.94
16:00  Leeds - West Ham
Fotboll - Premier League - 2 (+0 asian)
1.79
17:30  Malmö - Örebro SK
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 3,5 hörnor
2.33
18:30  Sevilla - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.65
18:30  Brentford - Liverpool
Fotboll - Premier League - 1 +4 hörnor (3-vägs)
1.85
21:00  Real Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.82
04:00  Volkanovski - Ortega
Annat - UFC - Volko vinnare på avslut
3.75
15:00  Southampton - Wolves
Fotboll - Premier League - BLGM
1.85
17:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - X2
1.69
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 400kr
Insats: 400 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Boden 24/9
Insats: 720 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Topptipset Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Solvalla 25/9
Insats: 1568 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Jaguars - Cardinals
Amfotboll - NFL - Cardinals -7 +2 spel till
1.87
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 (+0.5)
2.20

Livestreaming