DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 6/11

6 November 2019 - 14:09

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Åby & Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-4 på nummer 7 Gargamel Sisu som kördes i ledningen och fick sedan utstå hård press i omgångar men trots detta så stack han bara undan till en enkel seger senast. Med en offensiv Jorma Kontio i vagnen här så tror jag han är ute efter ledningen på nytt och skulle han komma till täten utan att det kostar alltför mycket kraft så kan han ta en ny seger fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.70 Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V86-7 på nummer 6 Panther Face som hade två raka galopper i raden innan han senast gjorde debut i ny regi för Veijo Heiskanen. Han hade då spår tolv i ett Klass I försök på Romme så det var en omöjlig uppgift på förhand och han kom aldrig in i matchen. Nu är det bättre distans och framförallt ett bättre utgångsläge så om Peter Ingves kan hitta ner i ett vettigt slagläge och eventuellt nå ledningen så tror jag han blir svårfångad här. Vinnarodds 3.25 Unibet & LeoVegas

V86-1 1,3,5,6,15
V86-2 1,4,7,9
V86-3 Alla
V86-4 7 Gargamel Sisu
V86-5 3,7
V86-6 4,9,12
V86-7 6 Panther Face
V86-8 1,4,6

3240 rader x 0,25 = 810 kr

Dagens Dubbel
DD1: 6 Panther Face
DD2: 1,4,5,6,9,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med Mixed Sales Stora Auktionslopp 2019 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Zeus Dipa har vunnit en tredjedel av karriärens femton starter men han är inte att lita på och har också galopperat mycket. Han var mycket fin vid vinsten näst senast och felfri nu så är det inte omöjligt att Robert Bergh provar mot ledningen efter en bit men oavsett så ska han räknas tidigt här, 5 Il Duce Boko har segrat i tre av sina fem starter. Han gjorde det bra som trea i ett V75 lopp som vanns av J.H.Respons näst senast och gången efter det så vann han på ett bra vis från ledningen. Femtespåret i volten är inte optimalt men om han kan kliva iväg i rätt gångart så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 1 Heavy Duty debuterade i ny regi för Philip Spelling senast och gick då mycket bra efter en tidig galopp till andraplatsen bakom vinnande Princess Kai'Em. Från innerspåret här så kan hon få en fin smygare och kan då bli farlig via open stretchen till slut, 15 Juan står tufft placerad med 40 meters tillägg här men han kan avsluta loppet starkt så om det inte strular för mycket med löpningsförloppet så kan han vara långt framme här, 6 Grace Occagnes gör debut i ny regi för Veijo Heiskanen här. Från springspår så kan hon få en bra start och med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 3 Zeus Dipa
Spets efter 500m: 3 Zeus Dipa
Skrällen: 1 Heavy Duty
Ranking: A 3,5 B 1,15,6,13,14,4,2 C 12,8,11,7,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Tzatziki har fått två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han sköt till bra till seger över aktuell distans näst senast. Gången efter det så fick han göra jobbet utan rygg på slutvarvet och höll okej till fjärdeplatsen bakom vinnande Mr Golden Quick. Kan Torbjörn Jansson som sitter upp bakom hästen få smyga med fram till upploppet så fäller han många hästar till slut och han ska räknas tidigt här, 7 Findus M. kommer med mycket fin form och han gick en vass avslutning på open stretchen senast till andraplatsen bakom vinnande Maggie Cash. Han är stark och är gynnad av den långa distansen och kan blanda sig i segerstriden på nytt, 4 Tale Of Jacks visade fin form senast när han rundade fältet från tredje utvändigt och försvann till en överlägsen seger. Aktionen var dock inte den bästa så det blir lite småjusteringar i balansen till den här starten. Med en offensiv Kaj Widell i vagnen så kan det bli tidig ledning här och om han skulle få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här, 1 Carmine Am blir över från start men det är ett litet fält så det kan lösa sig bra ändå och kan han hålla ihop travet så kan han vara långt framme här men han riskerar att få göra mycket jobb på egen hand här.

Min Vinnare: 9 Tzatziki
Spets efter 500m: 4 Tale Of Jacks
Skrällen: 9 Tzatziki
Ranking: A 9,7 B 4,1,2,5 C 6,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Xpressprintern över 1640 meter och jag har streckat alla nio hästarna, 4 Very Good Z.S. gjorde debut i ny regi för Magnus Dahlén senast. Han öppnade då vasst och anförde i ett hårt tempo där framme och höll bra även om det bara blev en femteplats men han var på linje med tvåan i mål och inte så långt efter Dokonjo som hade fått en gynnsam löpning i vinnarhålet och avgjorde på open stretchen. Med spetsläge på nytt så kan han leda loppet länge och om han kan hålla sig lite lugnare den här gången så kan det räcka till seger, 5 Joe Martini har ännu ingen vinst i år men han gick en mycket vass avslutning till andraplatsen bakom vinnande Global Unspoken efter en sen lucka senast. Kan Björn Goop hitta ner i ett vettigt slagläge och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, 1 Avery är snabb ut och jag tror han kan få vinnarhålet här och med en vilsam löpning i rygg på tipsettan så kan han bli farlig via open stretchen till slut, 10 Maggie Cash satt i rygg ledaren och kom ner på open stretchen och via 09,7 sista 800 meterna så plockade hon ner sitt motstånd till seger näst senast. Gången efter det så fastnade hon med sparade krafter. Kan Marc Elias servera henne en fin löpning och om hon kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan hon duga en bit mot det här gänget om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 4 Very Good Z.S.
Spets efter 500m: 4 Very Good Z.S.
Skrällen: 1 Avery
Ranking: A 4,5 B 1,10,2,6,3 C 7,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Locomites lopp - Treåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Gargamel Sisu som kördes i ledningen och fick sedan utstå hård press i omgångar men trots detta så stack han bara undan till en enkel seger senast. Med en offensiv Jorma Kontio i vagnen här så tror jag han är ute efter ledningen på nytt och skulle han komma till täten utan att det kostar alltför mycket kraft så kan han ta en ny seger fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 9 Gordon Mearas som återkom efter en tids frånvaro senast vara tänkbar. Han kördes då fram utvändigt ledaren med varvet kvar och höll sedan godkänt till andraplatsen bakom vinnande Ajlexes Leif. Han är ofta med långt framme fast han har inte vunnit sedan mitten på maj men om han kan få smyga med i en bra rygg under slutvarvet så kan det räcka en bit här, 5 Cruise gick en vass avslutning till fjärdeplatsen bakom vinnande Le Crack Sox senast. Nu får Torbjörn Jansson chansen för första gången bakom honom och klaffar det med löpningsförloppet här så kan han duga en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Gargamel Sisu
Spets efter 500m: 7 Gargamel Sisu
Skrällen: 9 Gordon Mearas
Ranking: A 7 B 9,5,1,2,4 C 10,3,6,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Euro Classic Trot Next Year - Stora Höstpriset - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Gaya De Pervenche öppnade fort och tog hand om ledningen från spår sju senast och trots bra fart under vägen så stack hon bara undan till en klar seger via 13,4 sista 800 meterna. Hon är kvick ut och med spetsläge på nytt så kan hon bli svårfångad från ledningen även om hon är ute mot hingstar och valacker nu, 7 Kick The Dust Ås gjorde det bra vid en överlägsen seger för tre starter sedan. Gången efter det så höll han godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Unico Broline efter att ha fått göra jobbet på egen hand under slutvarvet. Spår långt ut på vingen här men om Johan Untersteiner kan hitta ner i en vettig position så kan han bli farlig över upploppet, vid ytterligare gardering kan 4 Bear A Perfection som inte är att lita på men han skötte sig senast och då blev det också seger efter en vass spurt vara tänkbar. Kan Kevin Oscarsson servera honom en fin resa och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara långt framme på nytt fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Gaya De Pervenche
Spets efter 500m: 3 Gaya De Pervenche
Skrällen: 6 Granit De La Roque
Ranking: A 3,7 B 4,6,2,1,12,9 C 10,11,8,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Karissa Bo kördes av Rikard N Skoglund för första gången senast och galopperade då från start men hon kom tillbaka starkt och nådde dödens med varvet kvar. Hon höll sedan bra men fick ge sig på målfoto mot Simb Murdoch. Felfri nu så kan hon bli att räkna med över upploppet om det klaffar med löpningsförloppet, 4 Raijin Face har gjort två bra lopp efter lång frånvaro. Han kan öppna rätt bra och om Torbjörn Jansson är på hugget så tror jag att han kan få ta över ledningen från nummer 3 Right For Glory i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men han är väldigt stor favorit på spelet, 12 Manuzio Hanover höll farten bra efter en löpning som först i tredjespår via 12,2 sista varvet fram till andraplatsen bakom vinnande Rolex Tilly senast. Tufft utgångsläge här men om Örjan Kihlström kan få bra draghjälp under slutrundan och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 9 Karissa Bo
Spets efter 500m: 4 Raijin Face
Skrällen: 3 Right For Glory
Ranking: A 9 B 4,12,3,6,10,7,5 C 11,1,2,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Xpresstayern över 2640 meter och jag har spikat nummer 6 Panther Face som hade två raka galopper i raden innan han senast gjorde debut i ny regi för Veijo Heiskanen. Han hade då spår tolv i ett Klass I försök på Romme så det var en omöjlig uppgift på förhand och han kom aldrig in i matchen. Nu är det bättre distans och framförallt ett bättre utgångsläge så om Peter Ingves kan hitta ner i ett vettigt slagläge och eventuellt nå ledningen efter en bit så tror jag han blir svårfångad här. Det blir troligen barfota runt om och jänkarvagn som senast, säger Veijo Heiskanen, vid gardering kan 3 Dekanen K. som imponerade när han vann uttagningsloppet till det Danska Derbyt för fem starter sedan vara tänkbar. Efter det har han inte riktigt fått till det men han gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Chablis efter en startgalopp senast så felfri nu så kan han utmana om en framskjuten placering här, 12 Hobby De L'Iton har fått tre lopp i kroppen efter en längre vila. Senast kördes han fram i dödens med dryga varvet kvar och han höll sedan godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Eldorado Mearas. Tufft läge här men med lite klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig över upploppet fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Panther Face
Spets efter 500m: 6 Panther Face
Skrällen: 12 Hobby De L'Iton
Ranking: A 6 B 3,12,4,7,8,9,1,2 C 11,10,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med Gay Gals lopp - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Intercepted har endast gjort fem starter tidigare men hon har vunnit två av dessa. Senast sköt hon till vasst till seger efter en invändig löpning och om Örjan Kihlström kan servera henne ett passande rygglopp här så kan hon bli farlig över upploppet och hon ska räknas tidigt här, 1 Gloria Sisu är kvick ut så jag tror att Rikard N Skoglund som sitter upp bakom hästen provar i ledningen om hon skulle lyckas hålla upp ledningen och skulle hon få bestämma lite som hon vill där framme i täten så kan hon blanda sig i segerstriden, 6 Tonique gick en rapp avslutning via 10,7 sista 800 meterna som tvåa bakom Click Bait senast. Hon kvalade in till korta E3 finalen i somras men i finalen så blev hon störd till galopp. Med en liknande spurt som senast så fäller hon många hästar till slut och kan vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Intercepted
Spets efter 500m: 1 Gloria Sisu
Skrällen: 6 Tonique
Ranking: A 4 B 1,6,5,9,10,3,2,12 C 8,11,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
20:30  Freiburg - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.85
  Rekatochklart Speltips Odds
15:30  Leipzig - Paderborn
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2.5
2.11
15:30  Eintracht Frankfurt - Mainz
Fotboll - Bundesliga - 1
2.08
18:30  Dortmund - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -1,5
1.98
18:30  Dortmund - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Hertha u3,5 skott
2.10
13:30  Werder Bremen - Wolfsburg
Fotboll - Bundesliga - 2
2.02
18:00  Augsburg - Köln
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp 0
1.84
20:30  Hamburger - Holstein Kiel
Fotboll - 2. Bundesliga - BLGM
1.80
  Rekatochklart Poolspel
15:30  Europatipset Tips Lördag 6/6
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
15:30  Europatipset Tips Lördag 6 juni
Insats: 864 kr - USandeback
15:30  Topptipset Tips Lördag 6 Juni
Insats: 36 kr - USandeback
15:30  Europatipset Tips 6/6 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 960 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Lindesberg Lördag 6/6
Insats: 600 kr - DrTrav
15:30  Topptipset Tips Söndag 7 Juni
Insats: 324 kr - USandeback

Livestreaming