DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 7/10

6 Oktober 2020 - 19:25

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Åby & Solvalla. Nedan följer mina V86-tips.

Jag spelar med tre spikar. 4 Vae Victis Club i den andra avdelningen, 3 Danilo Brick i den sjätte avdelningen och 8 Gloria Sisu i den sista avdelningen.

V86 Tips Åby/Solvalla Onsdag 7/10
V86-1 Alla
V86-2 4 Vae Victis Club
V86-3 1,3,5,6,10
V86-4 6,7,11
V86-5 1,6,7,10,11
V86-6 3 Danilo Brick
V86-7 1,6,10,13,14
V86-8 4 Gloria Sisu

3375 rader x 0,25 = 843,75 kr

DD Tips Åby/Solvalla Onsdag 7/10
DD1: 1,6,10,13,14
DD2: 4 Gloria Sisu

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS ÅBY/SOLVALLA ONSDAG 7/10

V86-1
Vi inleder V86 med ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat alla nio hästarna. 8 Boxer Shrimp är ojämn och hon har inte vunnit sedan Elitloppshelgen ifjol och det är ju minst sagt ett tag sedan. Hon har varit ute i rätt tuffa gäng och senast så blev hon över i tredjespår och hon fick då backa sig sist och hon var sedan aldrig med någon chans för hon slutade oplacerad i ett lopp där Ghostintheshell spurtade in till seger. Dubbla tillägg nu men hon är gynnad av ett litet fält och mot ett överkomligt motstånd nu så kan det vara läge för en seger.

3 Miriam Håleryd gick en rejäl repa i tredjespår och svepte till ledningen men i den positionen så galopperade hon i den sista kurvan och då var den dagen förstörd för fyra starter sedan. Gången efter det så orkade hon inte riktigt hela vägen och kom in som femma i ett lopp som vanns av Lisa Lisieux. Hon hade stått över en del i träningen inför den starten så det kan ha varit en orsak till den sämre insatsen. Hon avslutade positivt som fyra i ett lopp som vanns av Acredula R.L. på Vaggeryd näst senast. Hon landade i dödens efter ett halvvarv och från den positionen så knäckte hon den ledande Springsteena i den sista kurvan och hon gick sedan undan till en lätt seger senast. Hon kan vara lite lurig i voltstart men kliver hon iväg i rätt gångart så tål hon att göra en del grovjobb på egen hand och då kan det räcka en bit här. Det är den bättre chansen av Peter Untersteiners två hästar i loppet.

9 Alexi Quick kördes offensivt i ett uttagningslopp till Derbystoet senast. Hon orkade inte riktigt då och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Orlando. Hon har fått träna på ytterligare efter det och hon har nu 40 meters tillägg jämfört mot den enda hästen på startvolten men det är inte så många hästar med i loppet så stämmer det lite med positionerna på vägen så kan hon vara långt framme här. Eventuellt barfota runt om för första gången nu.

7 Chumani kommer från en seger. Hon sänkte då den ledande Del Ray Pellini som dock gick med punktering kort före mål. Här har hon ensamt springspår så kan hon kliva iväg i rätt gångart och om Joakim Lövgren kan ramla ner i en hygglig position innan hon sätter in slutstöten så kan hon duga mot det här motståndet.

Min Vinnare: 8 Boxer Shrimp
Spets efter 500m: 1 Tosca Tilly
Skrällen: 1 Tosca Tilly
Ranking: A 8,3,9 B 7,1,6 C 4,2,5

V86-2
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 4 Vae Victis Club som har gjort tre starter i Daniel Redéns regi. I debuten så satt han i fjärde utvändigt innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning i spåren så spurtade han in till en överlägsen seger. Gången efter det i ATG:s Sommartravet Final på Rättvik i början av augusti så klev han fram i dödens med varvet till mål och från den positionen så knäckte han ledaren och höll undan för övriga motståndare till seger. Han skulle sedan startat i ett försök i Silverdivisionen på Solänget men han blev struken för en sårskada då. Han fick stå över lite grann så han hade ingen toppform inför den senaste starten. Han fick då vandra i dödens på Cab Lane som vann från ledningen och det blev för tufft så han kom i mål som trea bakom denne. Här tror jag att Örjan Kihlström kan hitta en bra position och eventuellt nå ledningen efter en bit och då tror jag han har god chans att ta en ny seger. Han kan dock vinna från andra positioner än spets också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 11 Global Undecided gjorde en stark comeback senast. Han gick då i dödens på den ledande Hill Street och han plockade ner den hästen men han fick ge sig mot Hazard Boko som avslutade starkt så det slutade med en andraplats. Det var första starten sedan februari så med det loppet innanför västen så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han fick sämsta läget här men han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand men han gör sina bästa lopp i den främre träffen när han slipper ha en rygg framför sig fast får han ett passande lopp så kan det räcka en bit här.

3 Hazard Boko är van vid att möta tufft motstånd. För tre starter sedan så gick han utvändigt mot bra hästar och han höll med tanke på det klart godkänt som trea i ett lopp som vanns av Ural. Gången efter det så satt han illa till och kunde trots en bra avslutning inte ta så mycket så han fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Cab Lane som segrade då. Han kom med en stark spurt och då sänkte han den ledande Hill Street och han tog även ner Global Undecided som gick i dödens till seger senast. Han går från alla positioner och han har ett bra utgångsläge här så med rätt resa så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 4 Vae Victis Club
Spets efter 500m: 4 Vae Victis Club
Skrällen: 1 Island Life
Ranking: A 4 B 11,3,1,2,5,7,6 C 8,9,10

V86-3
Euro Classic Trot Next Year - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Comand har visat att han kan öppna raskt bakom bilen. Han vann enkelt från spets för tre starter sedan på Solvalla. Gången efter det så var han ute i ett litet fält på Åby. Han gick då i ledningen men han hade inget svar mot Begum Kronos som avslutade mycket vasst till seger på open stretchen och han fick även släppa Lucifer Sam förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Han galopperade bort sig i ett uttagningslopp till Kriteriet senast. Man har provat utan skor bak två gånger nu men det har inte lyckats så det blir skor runt om nu. Han kan öppna bra och skulle ledningen nås så kan han bli svår att fånga in.

3 Lucifer Sam kom med en positiv avslutning som tvåa bakom Begum Kronos näst senast. Gången efter det så hade han ingen lyckad dag och galopperade bort sig i ett uttagningslopp till Kriteriet. Allt är normalt i träningen och han öppnar medelsnabbt från det här läget meddelar man från stallet. Kan han få ett passande lopp i den främre träffen så kan det räcka en bit mot det här gänget. 

6 Global Benchmark var duktig vid vinsten i den senaste starten. Hon fick en invändig löpning innan hon fick fritt spelutrymme på upploppet och via en härlig spurt så städade hon av sitt motstånd väldigt enkelt. Får hon ligga på rulle och spara speeden in i det längsta så fäller hon många hästar till slut.

10 Dollar Doc kommer från en färsk seger. Han tryckte sig då till ledningen i den andra svängen. Från den positionen så försvarade han sig hela vägen till vinst. Innan det så hade han galopperat i fyra lopp i rad så han är inte att lita på. Bakspår nu så om Jörgen S Eriksson kan se till att hålla honom i rätt gångart och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

5 Saonoi var ute i Oakskval och hon gick bra i skymundan från ett dåligt utgångsläge bakom Hoboken Am som vann det loppet näst senast. Hon fullföljde positivt men hon var utan chans mot Miriam Håleryd så hon fick nöja sig med andrapriset senast. Det är lite tuffare emot nu när det är hingstar och valacker med men Veijo Heiskanen tror att hon kommer att göra ett bra lopp och då kan hon duga mot det här motståndet.

Min Vinnare: 1 Comand
Spets efter 500m: 1 Comand
Skrällen: 5 Saonoi
Ranking: A 1 B 3,6,10,5,8,4,11 C 9,12,2,7

V86-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Sidney Celeber tog karriärens första och hittills enda seger för fyra starter sedan. Han travade då i ledningen och från den positionen så vann han lätt. Näst senast så öppnade han fort till ledningen men han släppte sedan på den första långsidan. Han fick sedan luckan på upploppet och då avslutade han positivt men han fick aldrig tag i Hefner Am som höll undan till seger. Gången efter det så gjorde han en stark upphämtning efter startgalopp och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Kirsi Boko. Felfri nu så är han kvick iväg och kommer han till spets så tror jag att Örjan Kihlström provar i ledningen den här gången och då kan det räcka långt här.

11 Express Love gjorde det bra vid två raka segrar under sommaren men i de tre senaste loppen har han inte riktigt lyckats. Han tappade mycket och slutade oplacerad i uttagningsloppet till Kriteriet som vanns av Head Run senast. Tråkigt utgångsläge nu med många hästar att runda men kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

7 Alien Hill har gjort två starter i Reijo Liljendahls regi. I debuten höll hon bra som trea bakom Hoboken Am och senast så provade hon att kvala in till Oaks. Hon fick göra en del grovjobb då men hon fullföljde starkt fast hon missade finalen när hon kom in som trea bakom Ester Wibb som vann det loppet. Hon har tränat på efter Oakskvalet och känns bra meddelar man från stallet. Poängen räckte inte för Breeders' Crown så då får hon starta här istället. Spår lite långt ut på vingen så det finns risk att hon tvingas till en del grovjobb igen men klaffar det med löpningsförloppet så kan hon vara långt framme.

Min Vinnare: 6 Sidney Celeber
Spets efter 500m: 6 Sidney Celeber
Skrällen: 12 Holdfast Am
Ranking: A 6 B 11,7,4,10,12,8,3,2 C 1,9,5

V86-5
Xpressprintern över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 10 Global Venture gjorde comeback senast efter att han haft problem med blodvärdena. I återkomsten senast så attackerade han i tredjespår på den sista bortre långsidan och han fullföljde sedan okej även om han blev lite stum de sista 100 meterna så han fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns av Sweetman från ledningen. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Bakspår över kort distans är chansartat men skulle han komma igenom rätt så vettigt så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering. 

11 Bianca Sisa kommer med två raka segrar och formen på topp. Hon vann från spets näst senast och gången efter det så kom hon med en vass avslutning i vida spår och då sänkte hon den ledande Klara Zonett och hon tog även ner Caipirinha Razz som gick i dödens till en knapp seger. Tråkigt utgångsläge nu men om hon kan få gå med i de rätta ryggarna innan hon sätter in slutstöten så kan hon bli farlig under den sista delen av loppet.

1 Sugarcraft gick helt okej som trea i ett lopp som vanns av Catch Me Will senast. Nu har det en tid sedan den starten så formen nu är lite oviss. Allt är normalt i träningen meddelar man från stallet. Utgångsläget är bra och han öppna okej fast det kan bli tufft att nå spets men får han en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden. Han är anmäld barfota runt om och med jänkarvagn den här gången.

6 Upper Face var ute i ett Klass II försök på Jägersro över aktuell distans näst senast. Han satt då i andra utvändigt innan han gick till anfall och via en stark avslutning så tog han ner den ledande Bansky till seger kort före mål. I den efterföljande Klass II finalen på Solvalla så kom han helt snett på det när han fick svar och blev hängandes i tredjespår innan han togs upp så det loppet är bara att glömma. Han är inte så snabb från start så det finns risk för strul här men löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 10 Global Venture
Spets efter 500m: 7 Astro Del Nord
Skrällen: 7 Astro Del Nord
Ranking: A 10 B 11,6,1,7,9,12,8,5,2 C 3,4

V86-6
Ett Stayerlopp över 3140 meter. Jag har spikat 3 Danilo Brick som var ute i ett långlopp i Gävle för fyra starter sedan och då klev han fram utvändigt om den ledande Timetomakeitrite med varvet till mål. Han knäckte ledaren men han stumnade lite den sista biten och han kom in först som fyra bakom Topnotch Liss som drog det längsta strået då. Gången efter det på Bollnäs så fick han bestämma i ledningen och han vann lätt. Näst senast så gick han först i tredjespår under slutvarvet och han hade sedan inga problem med att plocka ner sitt motstånd till en ny seger. I Walter Lundbergs Memorial senast så avancerade han fram och tryckte till på ledaren med halvvarvet till mål och han kom då till spets sedan Ready To Roll i täten försvarat sig med galopp. Från den positionen så höll han starkt men Vagabond Bi slog av honom kort före mål och han fick även släppa Kasper Trot förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Här tror jag Jorma Kontio tar hand om ledningen och från spets så tror jag han säljer sig dyrt. Det är Timo Nurmos bästa chans på V86 spelet.

4 Frozen Queen har inte fungerat på sistone för de två senaste loppen har slutat med galopper. Hon har vunnit över den långa distansen och hon är stark och rejäl men ett fjärdespår i volten är inte det bästa. Kan hon hålla ihop aktionen och om Örjan Kihlström som får chansen för första gången nu kan hitta en bra väg med henne så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

7 Euskara var inte alls bra senast och hon har pausat inför det här loppet. Fredrik Wallin som tränar hästen meddelar att hon känns riktigt fin fast hon behöver loppet för att nå toppformen. Hon har ett par vinster över aktuell distans i raden och hon är stark och rejäl och har hon en bra dag så kan hon nypa en fin placering men jag tror inte hon räcker för att plocka ner min spik.

Min Vinnare: 3 Danilo Brick
Spets efter 500m: 3 Danilo Brick
Skrällen: 1 Echo Gamble
Ranking: A 3 B 4,7,1,12,9 C 8,11,2,10,6,5

V86-7
S:t Leger - Fyraåringslopp över 3140 meter och jag har streckat fem hästar. 10 Gulfstream Am har galopperat väldigt mycket men näst senast så gjorde han det bra när han vann från ledningen. Gången efter det så kröp han ner i rygg på den ledande Guzz Mearas och han blev sedan fast med gott om krafter sparade i ett lopp som vanns av Aetos Kronos. Utgångsläget nu är inte optimalt men kliver han iväg i rätt gångart så tror jag att Conrad Lugauer kör offensivt och skulle han bli släppt till ledningen efter ett varv så kan han bli svår att fånga in så han ska räknas tidigt här.

13 Power såg fin ut bakom Ecurie D. senast. Robert Bergh meddelar att tanken nu är att han ska försöka gå som snabbast den sista biten så det är ett rygglopp som gäller inför det stundande Europaderbyt och då kan det bli långt fram till ledaren om han sitter en bit bak. Samtidigt så håller han väldigt hög klass så han går inte helt att räkna bort.

14 Marvellous Tooma är härdad mot tufft motstånd. Han avslutade bra i skymundan som oplacerad i Ragnar Thorngrens Minne på Åby för två månader sedan. Han kom med en härlig spurt från långt bak näst senast men han nådde inte Thai Highway som räddades av mållinjen så det slutade med en andraplats. Senast så hade han inte sin bästa dag men det var lite stökigt med omstarter innan så det loppet kan vi glömma. Den långa distansen har han vunnit över tidigare så kan Kevin Oscarsson servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden igen.

6 Knowledge'em är jämn och säker. Han har inte vunnit på ett tag nu men han höll farten okej och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Sweetman senast. Innerspår på den första tilläggsvolten nu så får han smyga med i en vettig rygg så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut. Han är anmäld barfota runt om nu och blir det den balansen till loppet så är det första gången han tävlar så vilket kan lyfta honom ett par snäpp. Det är även debut över distansen nu.

1 Ornello travade i ledningen och från den positionen så höll han undan till seger näst senast. Gången efter det så var han ute i ett Klass II försök på Färjestad. Han fick då vandra en stor del av loppet i dödens och han orkade inte riktigt och kom in som sjua i ett lopp som vanns av Rutger B.L. från ledningen. Nu möter han tufft motstånd men vid en lyckad start ur volten så kan det bli tidig ledning. Får han ett bra lopp i den främre träffen så kan duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 10 Gulfstream Am
Spets efter 500m: 1 Ornello
Skrällen: 6 Knowledge'em
Ranking: A 10 B 13,14,6,1,9,2,11,7,8 C 12,5,4,3

V86-8
Vi avslutar V86 med MälardalsCupen - Försök Fyraåringslopp Ston över 2140 meter. Jag har spikat 4 Gloria Sisu som bara har vunnit en gång efter 20 försök. Hon har gjort det bra en längre tid. Hon gick en stark upphämtning efter galopp och kom i mål som tvåa bakom Monbaleno för tre starter sedan. Gången efter det så travade hon i ledningen men hon fick ge sig mot Tullibardine Boe och Klara Zonett så det slutade med en tredjeplats. På Gävle senast så satt hon i tredje utvändigt innan hon avancerade fram i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark slutrunda så fullföljde hon positivt men hon fick inte tag i Jamaica Boko som satte nosen först så det slutade med en andraplats. Hon har samlat ihop till en seger och hon har ett fint läge nu så kan hon komma ner i en vettig position och om Markus B Svedberg kan lyckas med en bra styrning så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 2 Jamaica Boko vara tänkbar. Hon fick ge sig från spets mot Winnie The Pooh näst senast. Gången efter det så travade hon på nytt i ledningen och hon lyckades med nöd och näppe att hålla undan till seger då. Med den startsnabbheten hon besitter så gäller hon som spetsfavorit igen fast även 3 Valuta E.W. kan kliva iväg bra från start så det kan bli lite körning här vilket kan vara gynnsamt för min spik i slutändan.

10 Joy Frances Boko vinner inte direkt ihjäl sig vilket 1 seger efter 22 starter visar. Hon gick en godkänd avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Royce Rolls näst senast. Gången efter det så var hon ute i ett Breeders' Crown lopp på Solänget. Då fick hon ett lopp i vinnarhålet men hon fick aldrig någon lucka så hon liftade med fint till andraplatsen bakom Galant Sisu. Får hon lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen fast det blir nog tufft att nå hela vägen till en seger så hon får ses främst som ett platsbud.

3 Valuta E.W. drar en del streck. Det blev helt fel för henne senast då hon efter en inledande sväng i tredjespår fick backas sist. Hon gick fullt godkänt efteråt. Hon kan öppna bra men jag tror inte hon kommer till ledningen och dessutom är hon bättre på kort distans så hon känns sårbar och hon rankas ner en del här.

Min Vinnare: 4 Gloria Sisu
Spets efter 500m: 2 Jamaica Boko
Skrällen: 10 Joy Frances Boko
Ranking: A 4 B 2,10,1,3,12,8,11 C 7,6,9,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming