DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åmål Onsdag 24/6

23 Juni 2020 - 17:07

På onsdagen avgörs V86-spelet på Åmål med en dubbeljackpot på 17 miljoner kronor i potten. Tänk på att Åmål är en 800-meters bana som har ett väldigt kort upplopp så det gäller att vara med där framme. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med tre spikar. 4 Astronascente Zac i den andra avdelningen, 7 Alex H.P. i den femte avdelningen och 5 Zante Grif i den sjunde avdelningen.

V86 Tips Åmål Onsdag 24/6
V86-1 1,2,6,8,9,10,12,13
V86-2 4 Astronascente Zac
V86-3 2,3,4,5,7,8
V86-4 1,4,5,7,8
V86-5 7 Alex H.P.
V86-6 4,5,7,8,9
V86-7 5 Zante Grif
V86-8 3,4,9

3600 rader x 0,25 = 900 kr

DD Tips Åmål Onsdag 24/6
DD1: 5 Zante Grif
DD2: 3,4,9

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS ÅMÅL ONSDAG 24/6

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2880 meter och jag har streckat åtta hästar. 1 Hurricane N.L. årsdebuterade senast och han gjorde det på bästa vis. Han fick gå med i ryggar innan han gick på utan rygg och med en liten marginal tog han sig förbi ledaren till seger. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad. Frågan är var han hamnar från innerspåret men kan Rick Ebbinge hitta ut i andraspår så kan han vara med och utmana om segern igen.

6 Bailamos är en fin fyraåring som var ute i ett breddlopp senast. Där vann han rätt enkelt trots att han fick göra en del grovjobb på egen hand. Han har varit ute mot kulltoppar som Aetos Kronos och Hail Mary och skaffat sig nyttig hårdhet. Vid en lyckad start här så tror jag det kan bli tidig ledning och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

8 Nisse Sånna var fin vid segern näst senast. Han pressade sig då till ledningen med varvet till mål och från den positionen så höll han sedan undan för övriga ekipage. Senast så satt han i tredje utvändigt innan han kom fram mellan hästar och då avslutade han positivt på det dubbla open stretchspåret till fjärdeplatsen bakom Taiga Woodland som drog det längsta strået där. Chansartat utgångsläge nu men distansen är lång så mycket kan hända under vägen och löser det sig med positionerna så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit.

2 Elstar Rapida har varit ute mycket under sadel där han gjort det bra. Senast så gjorde han årsdebut i ett sulkylopp på just Åmål. Han avslutade då helt okej som trea i ett lopp som vanns av Bastian. Med det loppet innanför västen här så kan han vara klart förbättrad nu. Spår två i voltstart är dåligt för honom då han är jobbig i voltstart men klarar han det momentet så kan han få ett passande lopp i den främre träffen. Han gick med järnskor sist men nu blir det aluminiumskor istället.

13 Rossi Palema slog på en galopp in i den sista svängen senast men det såg inte ut att vara tomt i tanken då. Gången innan det var han duktig vid seger från ledningen. Kan Mikael J Andersson pricka bra i startögonblicket här så kan han sitta bra till omgående och klaffar det med löpningsförloppet så fäller han många hästar till slut.

12 Ibelieveinamerica har gjort det bra och ståtar med två raka segrar. Näst senast så vann han ett billigt lopp i montédisciplinen. Senast så kom han med en härlig avslutning och sluggade sig fram till en knapp seger precis på linjen. Tillägg på Åmål är aldrig lätt men den långa distansen är passande så kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 1 Hurricane N.L.
Spets efter 500m: 6 Bailamos
Skrällen: 12 Ibelieveinamerica
Ranking: A 1,6 B 8,2,13,12,10,9 C 7,11,5,3,4,14,15

V86-2
Ett lopp över 2080 meter. Jag har spikat 4 Astronascente Zac som har vunnit tre av sju starter hittills i karriären. Senast så tryckte Björn Goop sig till ledningen in i den första kurvan och från den positionen så var han sedan aldrig i någon förlustfara. Från ett perfekt spår här så tror jag på ett liknande scenario med tidig ledning och väl i spets så tror jag Ready Cash sonen säljer sig dyrt.

Vid gardering kan 9 Harrison Boko som har Sverigedebuten avklarad vara tänkbar. Han öppnade bra men släppte och han hakade sedan med okej som trea i ett lopp som vanns av Alfas Kennedy då. Lopp i kroppen nu så en vassare prestation här kan vara att vänta fast bakspår i Åmål är aldrig lätt och jag tror han får svårt att plocka in längder på min spik men om det skulle lösa sig med positionerna så kan han vara långt framme.

8 Endwithastar har gjort det okej hittills utan att man har dragit några som helst extra växlar. Nu är det dock dags för man kommer att rycka skorna för första gången och det kan nog ha en bra effekt. Utgångsläget blev dåligt och det är extra svårt på Åmål men kommer hon ner i en hygglig position så kan hon vara med och utmana om en fin placering men att hon ska besegra min spik det tror jag blir tufft så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Astronascente Zac
Spets efter 500m: 4 Astronascente Zac
Skrällen: 8 Endwithastar
Ranking: A 4 B 9,8,1,2,7,5,11 C 3,10,6,12

V86-3
Torsten Janssons Minne över 2080 meter och jag har streckat sex hästar. 7 Montdore fick en invändig löpning innan han hittade ut och då avslutade han positivt och det räckte till tredjeplatsen i ett lopp där Romanesque drog det längsta strået. Gången innan det så hade han ingen bra dag och galopperade direkt bakom bilen så det loppet är bara att glömma. Spår lite långt ut här men kan Stefan Persson slinka ner i en vettig position innan han går till attack så kan han vara långt framme.

5 Patent Leather vann lätt från ledningen på Jarlsberg näst senast. Senast så fick han lite för långt fram så han fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns av Zarenne Fas. Han är mycket snabb iväg så trots startsnabba ekipage invändigt så tror jag han kan nå ledningen här och skulle så bli fallet så stiger hans chanser att ta ytterligare en seger. Första gången med Carl Johan Jepson nu är intressant.

4 Ragazzo Da Sopra gjorde det bra efter startgalopp till tredjeplatsen bakom Tjacko Zaz näst senast. Gången efter det så var han ute i ett stayerlopp på Bjerke och där satt han långt bak men han var aldrig med någon segerchans så det slutade med en femteplats. Han kan öppna bra och lyckas Björn Goop svara ut utvändig häst så kan det vara han som tar hand om ledningen och då kan han vara med och utmana om en god placering.

2 Flash Håleryd fick ett lopp i rygg på den ledande Västerbo Exact och hängde med godkänt till fjärdeplatsen bakom denne senast. Han vinner inte så ofta men han är härdad mot tufft motstånd på rikstoton. Han är lite ojämnt startsnabb men det är inte omöjligt att han kan nå spets och stämmer det lite med löpningsförloppet här så kan han slå till med en ny seger.

8 Nappa Scar klev fram i dödens med varvet till mål och från den positionen så orkade han inte riktigt hela vägen så det slutade med en sjätteplats i ett lopp som vanns av Antonio Tabac från ledningen senast. Tråkigt läge nu men slipper han att göra alltför mycket av grovjobbet på egen hand här så kan han duga en bit mot det här motståndet.

3 Bear Dancer har inte startat sedan Sweden Cup 2018 så han kommer troligen att behöva loppet. Han hade först problem med en spricka i en bakkota. Sen fick han problem med gaffelbanden. På slutet har han känts fin i träningen meddelar man från stallet. Han gjorde det bra i ett kvallopp nyligen. Han kan lägga iväg bra från start men det är ett snällt upplägg som gäller men får han smyga med i ryggar fram till upploppet så kan det ändå räcka en bit.

Min Vinnare: 7 Montdore
Spets efter 500m: 5 Patent Leather
Skrällen: 8 Nappa Scar
Ranking: A 7,5,4 B 2,8,3 C 1,6,9

V86-4
Ett Spårtrappa lopp över 2480 meter och jag har streckat fem hästar. 5 Kadabra Bolets kommer till den här starten med fin form. Han höll bra som tvåa från ledningen i ett lopp som vanns av Marble Arch näst senast. Gången efter det så startade han på just Åmål. Han blåste till täten och vann mycket lätt över aktuell distans. Hans Crebas har nog ställt in siktet på ledningen igen och når han spets utan att behöva ödsla alltför mycket krafter så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt.

4 Silver Load höll bra som tvåa i ett lopp som vanns av Lord Horse senast. Distansen är en fördel och han är startsnabb så han kanske kan snuva tipsettan på ledningen. Jörgen Westholm brukar vara offensiv och han kan vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

8 Millmighty har gjort jämna och bra insatser i alla tre starter under året. Han är stark och rejäl men spåret drar ner möjligheterna en del här men jag tror att Paw Mahony söker sig framåt när tillfälle ges och då kan han duga en bit mot det här motståndet. Han har gått med tunga järnskor tidigare men nu ska han lättas i balansen.

1 Harry Dynamit var duktig vid vinsten näst senast. Han tog då hand om ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så var han sedan aldrig i någon förlustfara. Gången efter det så avslutade han godkänt till tredjeplatsen bakom Bravo Sabotage. Han kan öppna fort men det kan ändå bli problem med att hålla upp ledningen men skulle det lösa sig på vägen så kan André Eklundhs styrning vara med i segerstriden.

7 Listas Psycho har bara en seger efter 13 starter. Han är jämn och säker och han gick bra som tvåa i ett lopp som vanns av Bravo Santana senast. Kommer Carl Johan Jepson som sitter i sulkyn ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan han bli att räkna med den sista biten.

14 Robertino drar en hel del streck. Han fick det fint serverat och han avgjorde på ett bra vis till seger senast. Uselt läge nu så det blir svårt att komma till från det här startspåret. Han har många hästar att runda och jag tror han får svårt att nå ända fram så han rankas ner och han ratas på systemet.

Min Vinnare: 5 Kadabra Bolets
Spets efter 500m: 5 Kadabra Bolets
Skrällen: 7 Listas Psycho
Ranking: A 5,4 B 8,1,7,3,10,14,6,9,11 C 2,12,13,15

V86-5
Ett lopp över 1680 meter. Jag har spikat 7 Alex H.P. som svarade för en strålande insats i den näst senaste starten. Han fick då vandra i dödens på den ledande Jazzmine Boko och han krossade ledaren och stack sedan undan till en överlägsen seger. Gången efter det så hade han ett iskallt utgångsläge på Vaggeryd och han avslutade positivt i skymundan men det räckte bara till en tredjeplats bakom Robertino som vann det loppet. Spår lite långt ut på vingen här men det är ett par startsnabba ekipage invändigt så kan Rick Ebbinge slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 2 Fougueux startade året riktigt bra vara tänkbar. Efter det så började det att strula med galopper och han har suttit fast så han är bättre än raden. Han är mycket snabb från start och gäller som spetsfavorit här. Kommer han till ledningen och om Dagfinn Aarum skulle få styra och ställa lite som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till seger över det korta upploppet.

1 Comte Godiva har vunnit hälften av sina starter så här långt. Han gav sig från ledningen över lång distans och slutade oplacerad näst senast. Gången efter det så bommade Marc Elias starten från springspåret och han fick vandra i dödens på den ledande Bally T.N. men han gjorde det ändå okej som femma i ett lopp där Ibelieveinamerica drog det längsta strået. Han kan öppna okej men jag tror det kan bli svårt att hålla upp ledningen här och då är han sårbar. Skulle det lösa sig med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 7 Alex H.P.
Spets efter 500m: 2 Fougueux
Skrällen: 10 Marengo
Ranking: A 7 B 2,1,4,12,10,6,3 C 5,9,8,11

V86-6
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 10 i Meeting 3 - Fördel Ston över 2480 meter och jag har streckat fem hästar. 8 Nordby Elde har visat en härlig form på sistone. Han vann senast över lång distans efter att han tidigt tagit ledningen. Där körde han sedan på och han gick ifrån i överlägsen stil. Vid en lyckad start här så tror jag att Olle Alsén provar mot ledningen igen och kommer han till spets smärtfritt så blir han inte lätt att fånga in.

4 Fröyu Birk har varit väldigt bra under året och han har vunnit årets båda starter. Han är stor och grov i travet så Åmåls bana kanske inte passar honom så bra men kan Anders Lundström Wolden som kör hästen få till en bra styrning så kan han duga en bit även mot det här motståndet.

9 Ask Viking har två lopp i kroppen efter en gaffelbandskada. Han är behandlad efter det senaste loppet men han var fin i ett banjobb nyligen meddelar man från stallet. Nu kommer han att tävla barfota runt om för första gången och stämmer det lite med positionerna på vägen här så kan han slå till med en seger.

5 Torpa Oda avslutade plusbetonat i skymundan näst senast och då räckte det till en tredjeplats i ett lopp som vanns av Rappnor. Får hon smyga med i en vettig rygg innan hon spelar ut speeden så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka långt.

7 Barkborren har ingen vidare rad. Det blev fel senast när han hamnade bakom en trött häst i den sista kurvan. Det är ett smyglopp som gäller men skulle ett par av de mer betrodda ekipagen underprestera eller göra bort sig så kan han i ett litet fält här ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 8 Nordby Elde
Spets efter 500m: 8 Nordby Elde
Skrällen: 7 Barkborren
Ranking: A 8 B 4,9,5,7 C 2,3,6,1

V86-7
Ett Stolopp över 2080 meter. Jag har spikat 5 Zante Grif som debuterade på svensk mark på Åby näst senast. Hon fick då ett lopp i tredje utvändigt innan hon gick på först i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så satte hon klorna i den ledande Oliveria och höll även undan för Zuleika Font som hade liftat med i rygg till seger. Senast så fick hon ett lopp i rygg på den ledande Zuleika Font innan hon tog sig loss på upploppet men då tappade hon stilen och rullade över i galopp. Hon är väldigt stark så felfri nu så tror jag hon sänker det här motståndet från dödens.

Vid gardering kan 4 Make More Cider som gjorde första starten på några månader senast vara tänkbar. Hon försvann då med en tidig galopp. Det var voltstart då och att det är bilstart nu är en fördel. Hon kan öppna bra och hon trivs i ledningen men det är inte säkert att hon kan komma till den positionen. Får hon ett passande lopp i den främre träffen så kan hon duga en bit här men hon är väldigt mycket streckad i nuläget.

3 Global Wonderful är väldigt snabb den första biten. Hon travade i ledningen över kort distans senast men hon fick ge sig mot en bra avslutande Royce Rolls så det slutade med en andraplats. Trevligt startspår så här kan det vid full laddning bli tidig ledning igen och om Magnus Jakobsson sedan väljer att köra i spets eller inte återstår att se men ett passande lopp borde hon kunna få och då kan det räcka en bit.

Min Vinnare: 5 Zante Grif
Spets efter 500m: 3 Global Wonderful
Skrällen: 6 Valkyria K.
Ranking: A 5 B 4,3,6,7,2,1,11 C 10,12,9,8

V86-8
Vi avslutar V86 med STL Klass I, Försök 2 i Meeting 5 över 2080 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Hummer Scott har gjort det bra i sina båda starter på svensk mark. I debuten så öppnade han bra och hamnade först i rygg på ledaren som sedan blev tredje invändigt med varvet till mål och sedan så tog han sig loss och kom med en stark avslutning men han fick aldrig tag i Nisse Sånna som vann från ledningen så det slutade med en andraplats.

Gången efter det var han med i en snabb öppning men Inspector lyckades med minsta möjliga marginal hålla upp ledningen. Han kom sedan med en stark avslutning men han tog sig aldrig förbi så det blev ännu en andraplats. Med den startsnabbheten han besitter så kan det bli tidig ledning och det är en position som är extra viktig på Åmål så från spets så kan han bli svår att fånga in.

3 Pleasure For Cash har vunnit två av fyra starter i Oscar Berglunds regi. Senast så slog han på en galopp på upploppet. Han kan öppna bra och har ett trevligt utgångsläge så här kan det bli en fin resa i den främre träffen så han ska räknas tidigt här. Man reser långt ända från Östersund för den här starten och det gör man knappast om man inte tror på bra chans. Intressanta ändringar nu. Barfota runt om samt bike och första gången med rycktussar. Dessutom norskt huvudlag för första gången.

9 Rally Gunnar har väldigt fin form. Han vann från spets näst senast och gången efter det så fick han ge sig från ledningen när Giordano Soa tog sig förbi. Fet är inte lätt att plocka längder från bakspår på Åmål men blir det lite körning och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen. Spännande med barfota runt om för första gången i nuvarande regi. Sedan kan det även bli jänkarvagn för första gången.

6 Inspector drar en del streck. Han gjorde det bra när han vann från spets senast. Till ledningen får han svårt att komma den här gången och det är ingen stjärna i min bok. Han har ett spår lite långt ut och han riskerar en tung löpning så som mycket streckad i nuläget är han klart sårbar och han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 4 Hummer Scott
Spets efter 500m: 4 Hummer Scott
Skrällen: 9 Rally Gunnar
Ranking: A 4 B 3,9,5,6,7,12,10,2 C 8,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Björklöven - Modo
Fotboll - Hockeyallsvenskan  - 1
1.85
17:50  H2H lopp 9 - Kontur
Fotboll - Bollnäs - Plats
1.75
18:00  Växjö - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.66
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
18:30  Cheltenham - Man City
Fotboll - FA-cupen - City ö 6,5 skott
1.66
20:45  Fiorentina - Crotone
Fotboll - Serie A - BLGM
1.90
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.45
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
02:00  St Louis - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.83
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:15  Powerplay Tips Lördag 23/1
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bollnäs 23/1
Insats: 320 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming