DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 1/4

31 Mars 2020 - 19:15

Vi inleder april med V86 tävlingar som delas mellan Bergsåker & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-6 på nummer 3 Happy Romeo (struken) som kommer från en färsk seger. Han hade då ett spår långt ut men Claes Sjöström var offensiv och tog över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så stack han sedan undan till en klar seger. Han växer en klass i ledningen där han har vunnit fyra av de fem gångerna han har travat i den positionen så här tror jag det är spets som gäller så kommer han till ledningen så är det hästen att slå. Struken så ny spik 4 Digital Science. 

Min andra spik kommer i V86-8 på nummer 6 That's Art som kommer med fyra segrar på de sju senaste starterna. Nu återkommer han efter en tids frånvaro men han känns fin i jobben meddelar man från stallet. Spåret är lite långt ut men nu blir det barfota runt om och jänkarvagn så kan Rikard N Skoglund som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så har han en bra avslutning att ta till och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. 

V86 Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 1/4
V86-1 2,4
V86-2 4,5
V86-3 3,4,6,7,14
V86-4 1,2,3,7,8,9,11,12
V86-5 1,2,3,4,5,8
V86-6 4 Digital Science
V86-7 3,4,12
V86-8 6 That's Art

2880 rader x 0,25 = 720 kr

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 1/4
DD1: 3,4,12
DD2: 5,6

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Angle Of Attack har gjort bra insatser på fransk mark. Senast så gjorde han en bra avslutning från tredje invändigt till seger. Han är väldigt startsnabb och har tagit många av sina segrar från ledningen så här tror jag han kör till spets och från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Bucks To Burn kommer från två starter nere i Frankrike där det blev en tredjeplats som bäst. Han är kvick ut och skulle han lyckas ta emot tipsettan i startögonblicket så är mycket vunnet och då kanske Ulf Ohlsson som kör hästen för första gången vill köra i ledningen och då kan det räcka långt här. Skulle inte bli ledningen borde han kunna få ett bra lopp i rygg på ledaren och då kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut. Det blir barfota runt om samt norskt huvudlag och den här gången blir det jänkarvagn och det hade han inte i Frankrike.

Vid ytterligare gardering kan 3 Magnifik Brodde som vann lätt i ett billigt lopp från ledningen näst senast vara tänkbar. Gången efter det så travade han utvändigt om den ledande och vinnande Coogan i ett V75 lopp på Bergsåker och han höll okej till fjärdeplatsen då. Kan Samu Sundqvist som kör hästen undvika dödens den här gången så kan han bli farlig den sista biten om det blir överpace på loppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Angle Of Attack
Spets efter 500m: 4 Angle Of Attack
Skrällen: 3 Magnifik Brodde
Ranking: A 4,2 B 3,9,6,8 C 7,5,1

V86-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Dwayne Zet gjorde bort sig med dubbla galopper i årsdebuten senast. Hans hittills enda seger togs för tre starter sedan när han tog över ledningen efter 800 meter och från den positionen så vann han sedan mycket lätt. Felfri nu så tror jag att Örjan Kihlström kan trycka sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få bestämma som han vill där framme i täten.

4 Stonecapes Superb var rejäl när han för fyra starter sedan tuggade ner sitt motstånd till seger från dödens. Näst senast så satt han fast med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Frodo S. Nu är det anmält barfota runt om för fösta gången och det är intressant och dessutom första gången Erik Adielsson kör hästen nu så med ett passande lopp i den främre träffen så kan han vara med och utmana om en fin placering, vid ytterligare gardering kan 7 Rotate som har årsdebuten avklarad vara tänkbar. Den slutade inget vidare för han gjorde bort sig med galopp med 700 meter kvar av loppet. Björn Goop upp för första gången nu är intressant och kan han hålla sig i rätt gångart så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Dwayne Zet
Spets efter 500m: 5 Dwayne Zet
Skrällen: 11 Iceland Radio
Ranking: A 5,4 B 7,1,11,9,2 C 10,8,3,12,6

V86-3
Ett Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Frozen Queen gick en bra upphämtning efter galopp till femteplatsen i ett lopp som vanns av Lövdala Symphonie näst senast. Gången efter det så var hon ute i ett V75 lopp på Färjestad och då tog hon över ledningen på den första långsidan och från den positionen så höll hon godkänt till tredjeplatsen bakom Shutter Island som vann loppet. Här tror jag Janne Soronen som kör hästen har siktet inställt på ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan hon leda loppet länge så hon ska räknas tidigt här, 6 Valuta E.W. gjorde det bra i årsdebuten även om det inte räckte till seger. Normalt så ska loppet ha gjort henne gott och kan Ulf Ohlsson hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara långt framme här.

14 Angel Ovea har gjort tre bra insatser efter vila. Senast så avslutade hon klart bra i skymundan fram till fjärdeplatsen i ett V75 lopp som vanns av Payet. Kan hon gå med i en vettig rygg och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så biter hennes avslutning bra till slut och då kan hon bli svår att stå emot den sista biten, 3 Love No More övertygade vid vinsten i debuten för Nicklas Westerholm senast. Nu har hon inte startat på några månader men från stallet meddelar man att hon känns klart bättre nu än hon gjorde vid segerloppet senast så får hon ett bra lopp så kan hon vara segeraktuell direkt i comebacken här, 4 H.P.R.Dominica har gjort en start för sin nya tränare Robert Bergh. Hon la då bort mycket mark och position på en galopp kort efter start men upphämtningen var bra trots att det bara blev en femteplats bakom Knowledge'em. Från ett trevligt utgångsläge nu så borde hon kunna få ett bra lopp och då kan hon vara med och hugga om en fin placering.

Min Vinnare: 7 Frozen Queen
Spets efter 500m: 7 Frozen Queen
Skrällen: 4 H.P.R.Dominica
Ranking: A 7,6 B 14,3,4,15,10,5 C 2,11,13,9,8,12,1

V86-4
Guldklockan 2020 över 1640 meter och jag har streckat åtta hästar, 1 Eye In The Sky har gjort två starter efter vila. Näst senast på Mantorp så fick han ta över ledningen i ett tidigt skede och från den positionen såg han ut att gå mot segern men G.K.Ursus kom med en vass avslutning och tog sig förbi kort före mål. Gången efter det så tog han över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så höll han undan till seger. Blir inte innerspåret en fälla här så tror jag han körs i spets på nytt och slipper han att utstå alltför hård press under vägen så kan han rinna undan till seger men han är väldigt stor favorit och bommar han spets här så är han utlämnad, 3 Irrawaddy har inte startat på några månader så han är lite svårbedömd så här direkt i årsdebuten fast han är rätt kvick den första biten så kan han sno åt sig ledningen så vill Elias Strandberg troligen köra i spets och då kan det räcka en bit här.

9 Drooping travade i rygg på den ledande Mellby Hurricane senast och fick aldrig någon lucka så det slutade med en tredjeplats bakom Will I Am som tog en knapp seger då. Han har bara en seger efter 29 starter men med lite klaff här så kan han ställa till med en överraskning här, 12 Linda Sånna gjorde det bra vid vinsten senast. Nu har hon inte startat sedan november och utgångsläget är iskallt men kan hon få gå med i en bra rygg så har hon bra farter i sig och kan då smälla till med en jätteskräll här.

Min Vinnare: 1 Eye In The Sky
Spets efter 500m: 1 Eye In The Sky
Skrällen: 3 Irrawaddy
Ranking: A 1,3 B 9,12,2,7,8,11 C 4,10,5,6

V86-5
Ett Fyraåringslopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Digital Asset har gjort tre starter för sin nuvarande tränare Gabriella Laestander och har varit bra varje gång. För tre starter sedan fullföljde han klart bra som tvåa i ett lopp som vanns av Xanthis Exciting. Efter det har det blivit två raka segrar. Han kan öppna hyggligt men det kan bli svårt att hålla upp ledningen men det är inte omöjligt att Ove A Lindqvist kan hitta ut och ta över ledningen i ett andraskede och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner. Blir det ingen ledning så kan det bli ett bra lopp på innerspår och då kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut, 6 Youhadmeathello (struken) kommer från en färsk V75 seger. Han fick då ett bra lopp i rygg på den ledande Unleash The Steel och när han tog sig loss i slutsvängen så sänkte han ledaren och kunde även stå emot övriga ekipage till seger. Dåligt läge nu men kan Mats E Djuse som kör hästen ramla ner i en hygglig position här så kan han vara långt framme igen.

3 Quickatore är obesegrad felfri efter tre starter i år där två av dessa har slutat med vinst. I den senaste starten så satt han i andra utvändigt när han vreds ut till attack på upploppet och via en stark avslutning kopplade han greppet på sitt motstånd och när sedan det enda hotet galopperade uppgivet så blev det en lätt seger. Det var första gången Mika Forss körde senast men han får chansen nu igen och felfri så tror jag han är långt framme på nytt, 2 Natasha Avant har varit borta från tävlingsbanorna ett tag men hon har gått ett banjobb inför den här starten. Hon är stark så den långa distansen ska passa henne fint så från ett trevligt utgångsläge här så kan hon bli att räkna med över upploppet. Troligen barfota runt om nu kan ge en extra växel till slut.

Min Vinnare: 1 Digital Asset
Spets efter 500m: 5 Bastian Boom
Skrällen: 8 Lover Bac
Ranking: A 1,3 B 2,5,8 C 4,7,9,10,11

V86-6
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har jag spikat nummer 3 Happy Romeo (struken)som kommer från en färsk seger. Han hade då ett spår långt ut men Claes Sjöström var offensiv och tog över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så stack han sedan undan till en klar seger. Han växer en klass i ledningen där han har vunnit fyra av de fem gångerna han har travat i den positionen så här tror jag det är spets som gäller så kommer han till ledningen så är det hästen att slå.

Vid gardering kan 4 Digital Science som har gott kunnande när han fungerar men han är också väldigt ojämn vara tänkbar. Han har gått två bra banjobb på slutet så han kommer väl förberedd till den här starten meddelar man från stallet. Dåligt spår i volten här men om han kliver iväg i rätt gångart så är han stark till slut. Barfota runt om nu men så har han gått sex gånger tidigare och han har galopperat alla gångerna, 2 Admirer kommer till den här starten med två raka galopper i raden. Han är stark så distansen är nog bara en fördel men han galopperar lite för ofta för att jag ska tro på honom men skulle han sköta sig så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 4 Digital Science
Spets efter 500m: 2 Admirer
Skrällen: 6 Iller Tooma
Ranking: A 4 B 2,6,1,8,5 C 11,7,9

V86-7
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Ready Lane har gjort tre starter efter tio månaders frånvaro. Näst senast så tog han hand om ledningen och vann sedan i ohotad stil från den positionen. Senast så tryckte han sig till spets i ett tidigt skede sedan Major Vici galopperat i ledningen och från den positionen så ledde han loppet länge men han tappade stilen och rullade över i galopp i slutkurvan och så var den dagen förstörd. Han är inte att lita på men felfri här så tror jag han sitter i spets i ett tidigt skede och från den positionen så kan han bli svår att plocka ner.

4 Arnie Express tog ett par fina spetsvinster i februari. Senast så fullföljde han klart bra i dödens på den ledande och vinnande Optimum Terminator till andraplatsen. Skulle han komma till ledningen är mycket vunnet men det är risk för dödens igen och då blir det tuffare att vinna loppet, 12 Hulk Boko är bortlottad här men han har fin form och han gick en bra avslutning efter en sen lucka till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Merritt senast. Med lite klaff och om han får hjälp med tempot så biter hans spurt bra till slut och då kan han ställa till med en överraskning här.

Min Vinnare: 3 Ready Lane
Spets efter 500m: 3 Ready Lane
Skrällen: 12 Hulk Boko
Ranking: A 3 B 4,12,11,9,6,1 C 2,5,7,10

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 6 That's Art som kommer med fyra segrar på de sju senaste starterna. Nu återkommer han efter en tids frånvaro men han känns fin i jobben meddelar man från stallet. Spåret är lite långt ut men nu blir det barfota runt om och jänkarvagn så kan Rikard N Skoglund som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så har han en bra avslutning att ta till och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 5 Mr Creation som galopperade i ett tidigt skede men han kom sedan med en mycket vass spurt i den senaste starten fram till fjärdeplatsen bakom Drive Launcher som vann det loppet vara tänkbar. Han är väldigt startsnabb så här tror jag siktet är inställt på ledningen och kommer han till spets så tror jag han körs i den positionen så länge lampan lyser, 2 Farsetti Hanover har endast startat som tvååring i USA och är svårbedömd i debuten för Daniel Redén nu. Han har hunnit bli fem år nu så det var längesedan han startade men han såg fin ut i kvalet och från ett trevligt läge här sitter Örjan Kihlström bra till omgående och då kan han duga en bit mot det här gänget men jag tror inte han räcker till seger, 7 Deep Pockets har en del anhängare. Han har årsdebuten avklarad och kan vara vassare med det loppet i kroppen nu och dessutom blir det jänkarvagn samt barfota runt om och helstängt huvudlag. Han har ett spår långt ut men han kan öppna fort fast jag tror att han kommer att få svar om ledningen och då är han sårbar så han rankas ner en bit här.

Min Vinnare: 6 That's Art
Spets efter 500m: 5 Mr Creation
Skrällen: 5 Mr Creation
Ranking: A 6 B 5,2,7,12,8,1,3,11 C 10,9,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Real Madrid - Shakhtar
Fotboll - Champions League - BLGM
1.90
19:00  Södertälje - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
21:00  Midtjylland - Atalanta
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
2.08
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
21:00  Man City - Porto
Fotboll - Champions League - City ö 4,5 ins
1.83
21:00  Bayern M - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.76
21:00  Ajax - Liverpool
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.05
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.85
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Jägersro / Solvalla 22/10
Insats: 864 kr - DrTrav
21:40  DD tips Jägersro & Solvalla
Insats: 250 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming