DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 11/3

10 Mars 2020 - 18:46

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Bergsåker & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången. Det är Jackpot på 14 miljoner kronor efter att utdelningen frös inne på 6 rätt förra veckan.

Jag spikar endast i V86-8 på nummer 6 Victory Topline som kommer ut i årsdebut nu. Han har 8 segrar på 18 starter i livet och Timo Nurmos brukar ha sina hästar väl förberedda och han är startsnabb så här tror jag Jorma Kontio brakar till spets och slipper han hård press under vägen så tror jag han blir mycket svårslagen. Han har fem vinster på lika många gånger han har travat i ledningen så det är en position som är att föredra. Skulle det vara upptaget i ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också. 

V86 Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 11/3
V86-1 1,4,7,9,10
V86-2 1,2,4,5
V86-3 4,6,7,8,12
V86-4 4,7,10
V86-5 5,6,9 
V86-6 6,7
V86-7 2,10
V86-8 6 Victory Topline

3600 rader x 0,25 = 900 kr

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 11/3
DD1: 2,10
DD2: 2,3,6

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Cyrius D'Ariane tog en kort galopp i början av loppet senast men sedan så klev han fram utvändigt om ledaren med knappt två varv kvar till mål och han höll starkt till andraplatsen bakom Religious. Han lever mycket på sin styrka och kan Magnus A Djuse servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, 9 Reverend Wine vann ett V75 lopp från ledningen näst senast. Gången efter det kom han aldrig riktigt in i loppet så den starten kan vi glömma. Han debuterar över distansen nu men han har gjort bra lopp över 2640 meter tidigare så ett halvvarv längre distans ska nog gå bra det med och kan han få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten om det blir bra tempo på tillställningen.

1 Dollar Hornline slog på en snöplig galopp på upploppet senast och det var en framskjuten placering som försvann i det läget. Här är Robert Bergh ensam på startvolten och då sitter han i spets omgående och kan han dra i ett jämnt hårt tempo där framme i ledningen så kanske han kan hålla undan till seger. Barfota bak den här gången, 7 Hagentoy tog en efterlängtad seger i sin senaste start när han fick bestämma i ledningen. Löser det sig med positionerna så har han en vass avslutning att ta till och kan då vara intressant till en låg procent på spelet, 10 Importedfrmdetroit tryckte sig till ledningen med varvet kvar och från den positionen så blev segern sedan enkel näst senast. Gången efter det så försvann han med galopp. Felfri nu och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 4 Cyrius D'Ariane
Spets efter 500m: 1 Dollar Hornline
Skrällen: 7 Hagentoy
Ranking: A 4,9 B 1,7,10 C 6,5,2,8,3

V86-2
Ett Femåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Concrete Dee radar upp bra prestationer utan att få vinna. Senast så satt han i ledningen och Kenneth Haugstad drog då på där framme i ledningen så då kom Ronaldo Malibu loss från ryggen på honom och den hästen avgjorde då sedan mycket lätt till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är kvick iväg så här kan det bli spets eller rygg ledaren så från ett trevligt utgångsläge så ska han räknas tidigt här. Barfota runt om nu, 2 Night Rhythm vann inget lopp ifjol men var ute i hårda gäng. Han visade ändå lite av sitt kunnande i ett av försöken till SprinterMästaren där det blev en andraplats. Nu kommer han ut i årsdebut så formen är svårbedömd men han är startsnabb och kanske kan trycka sig till spets här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge.

5 Deep Pockets har tränat på rejält i vinter fast från stallet meddelar man att han inte är vässad på något vis till den här starten och han kommer troligen att behöva loppet och han kommer dessutom att gå med skor vilket är en nackdel. Han har visat gott kunnande och kan duga en bit mot det här gänget även om det kan saknas en del till toppformen, 4 Mr Clayton J.F. vinner inte direkt ihjäl sig men han har ett lopp i kroppen nu och kan vara förbättrad till den här starten. Barfota runt om nu är en fördel och dessutom första gången Jorma Kontio sitter upp bakom honom är intressant så med ett bra lopp i den främre träffen här så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Concrete Dee
Spets efter 500m: 2 Night Rhythm
Skrällen: 4 Mr Clayton J.F.
Ranking: A 1 B 2,5,4,6,7 C 8,3

V86-3
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 12 Klose har ett lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten. Tufft läge nu men han är vass med ett lopp på rulle så kan Mats E Djuse som kör hästen få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så har han en vass avslutning att ta till och då kan han bli farlig den sista biten om det blir överpace på loppet, 7 Angel Ovea har gått bra i Daniel Wäjerstens regi där hon på sex starter endast varit sämre än trea vid ett tillfälle. Det var årsdebut senast och då kördes hon till spets på den sista bortre långsidan och från den positionen så höll hon undan för övriga ekipage till seger. Spår lite långt ut här för hon är inte jättesnabb iväg men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering igen.

8 Hugo Gustivar Boko har lämnat Timo Nurmos och kommer nu ut i första starten för sin nya tränare Robert Dunder. Han trivs allra bäst i spets så trots läget här så är det inte omöjligt att han laddas framåt direkt och då kanske han kan få ta över ledningen i en andravåg och skulle så bli fallet så kan det räcka till seger direkt i comebacken här men i annat fall så tål han att göra en del grovjobb i dödens om det skulle behövas här, 4 Empir Brick avgjorde på ett bra vis till karriärens första seger senast. Han är kvick iväg och kan ta hand om ledningen initialt men sedan kanske Rikard N Skoglund väljer att släppa men oavsett så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då dyka upp långt framme igen, 6 Otroligosåfin har bara en seger så här långt. Han har varit borta från tävlingsbanorna länge för han fick en hovbensfraktur men nu är han redo för comeback. Kan han få en del draghjälp under slutrundan så har han en vass spurt och med lite klaff så kan han överraska här.

Min Vinnare: 12 Klose
Spets efter 500m: 4 Empir Brick
Skrällen: 6 Otroligosåfin
Ranking: A 12,7,8 B 4,6,10,9,2,11 C 3,1,5

V86-4
Customserien - K50 - Gösta Nordins Minneslopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Conrads Wilhelm kommer från en seger. Han kördes då till ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen så blev det sedan en väldigt enkel vinst. Från ett trevligt utgångsläge här så gör man säkert ett försök att komma till ledningen igen men skulle nummer 6 Vacqueyras som kan öppna fort ibland komma till spets inledningsvis så är inte säkert att det blir någon ledning den här gången och dödens vill man nog undvika men kan Peter Norsell som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i så har han en härlig speed att tillgå och då kan han blanda sig i segerstriden på nytt så oavsett så ska han räknas tidigt här.

7 Havbergs Knight travade i ledningen senast och höll godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Sir Ratzeputz. Han är snabb iväg och kan han ramla ner i en vettig position här så kan han utmana om en framskjuten placering, 10 Star Costashorta tog en färsk V75 seger så sent som i lördags. Han tog då hand om ledningen och ledde sedan loppet från start till mål. Täta starter nu tror jag kommer fungera bra men bakspår nu är ingen fördel och dessutom är det ett halvvarv längre distans än senast och dessutom blir det inte heller barfota runt om som det var vid vinsten senast. Det är ett par minusfaktorer men klaffar det med löpningsförloppet så kan han ändå duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 Conrads Wilhelm
Spets efter 500m: 4 Conrads Wilhelm
Skrällen: 3 Bottnas Commandeur
Ranking: A 4 B 7,10,1,3,6 C 5,9,8,2

V86-5
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Ängsborken(struken) har varit bra en längre tid och senast så kom han med en stark avslutning och var inte så långt efter Odd Herakles som vann det loppet. Han öppna hyggligt och om Jimmy Jonsson vill så kanske han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede men i annat fall så sitter han i andraspår omgående så med en fin löpning i den främre träffen så ska han räknas tidigt här.

5 Art Kjarvald kom med en mycket vass avslutning i nyss nämnda V75 lopp som Odd Herkles vann sist på Bergsåker. Han kan kliva iväg rätt bra från start och han kan nå ledningen initialt här men han är vass med ett lopp i ryggar så det är inte omöjligt att man släpper om ledningen skulle nås. Han står 20 meter bättre till den här gången än jämfört mot senast mot den klara favoriten och kan Oskar Kylin Blom servera honom ett bra lopp så kan han bli farlig här, 6 Tangen Haap vann Elitkampen på Solvalla under fjolåret. Nu kommer han ut i sin första start sedan november men han brukar vinna sina årsdebuter för vi får gå tillbaka så långt som till 2013 för att hitta att han inte vann i den första starten för året så kan Björn Karlsson hitta ner i en vettig position så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare:  5 Art Kjarvald
Spets efter 500m: 5 Art Kjarvald
Skrällen: 9 Tekno Eld
Ranking: A 5 B 6,9,3,1,11 C 7,8,4,10

V86-6
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har jag streckat två hästar, 7 Secondary Stall utrustades med ett helstängt huvudlag senast och var då helt överlägsen från ledningen. Erik Adielsson från springspår brukar betyda ledningen om det är en häst som kan kliva iväg bra så här tror jag det blir spets igen och slipper han utstå alltför hård press under vägen där framme i täten så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt här.

6 Quickatore gjorde ett fint intryck senast när han plockade ner sitt motstånd till seger. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten så kan Hannu-Pekka Korpi hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig när han väljer att gå till attack. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas. Barfota runt om för första gången nu tror jag kan ha en god effekt, vid ytterligare gardering kan 2 Geronimo Am som övertygade och vann sina två första starter ifjol innan han var sämre i den tredje starten där han galopperade vara tänkbar. Han var fin i ett banjobb nyligen meddelar man från stallet och kan han få ett bra lopp i den främre träffen så kan han ha vissa möjligheter direkt i comebacken här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Secondary Stall
Spets efter 500m: 7 Secondary Stall
Skrällen: 11 Rally Hans
Ranking: A 7,6 B 11,2,1,4,5 C 8,9,10

V86-7
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 2 Ready Lane har gjort två starter efter lång frånvaro. Han tog hand om ledningen mycket lätt och vann sedan väldigt enkelt från den positionen senast. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han tar hand om ledningen igen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skulle han misslyckas med att komma till ledningen så kan det bli ett bra lopp i den främre träffen och då kan han bli svår att stå emot när Magnus A Djuse väljer att sätta in slutstöten.

10 Xanthis Coktail är härdad mot tufft motstånd i Klass I inom V75 spelet. Han var inte som bäst senast men det visade sig att han hade dåliga blodvärden då fast kring årsskiftet så var han tvåa och trea i två V75 starter på Bergsåker och om han har hittat tillbaka till den formen han hade då så kan han duga en bit mot det här gänget, vid ytterligare gardering kan 1 Pinewood Man som gick en godkänd avslutning i skymundan till tredjeplatsen bakom Redhot Tap Dancer senast. Då var det isbana så att han kommer ut på grusbana nu är ingen fördel men kan han få smyga med i en vettig rygg på innerspår så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 2 Ready Lane
Spets efter 500m: 2 Ready Lane
Skrällen: 10 Xanthis Coktail
Ranking: A 2,10 B 1,3,5,6,4,12,7,8 C 11,9

V86-8
Vi avslutar V86 med Svantes 6-rätters - Avslutningslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 6 Victory Topline som kommer ut i årsdebut nu. Han har 8 segrar på 18 starter i livet och Timo Nurmos brukar ha sina hästar väl förberedda och han är startsnabb så här tror jag Jorma Kontio brakar till spets och slipper han hård press under vägen så tror jag han blir mycket svårslagen. Han har fem vinster på lika många gånger han har travat i ledningen så det är en position som är att föredra. Skulle det vara upptaget i ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också. Han är anmäld barfota runt om och i en jänkarvagn precis som han gick senast.

Vid gardering kan 3 Mr Southwind som har ett lopp i kroppen och kan vara vassare till den här starten vara tänkbar. Han är snabb från början och kan få ett bra lopp din främre träffen men jag tror inte att Kim Eriksson svarar om ledningen när min spik kommer och då kan han lifta med till en bra placering där bakom istället, 2 Maximus M.M. är startsnabb och han har ett bra läge här men man ligger rätt lågt från stallet och ser helst att han får ett lopp i ryggar nu i årsdebuten här och då tror jag inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 6 Victory Topline
Spets efter 500m: 6 Victory Topline
Skrällen: 9 One Two Beat
Ranking: A 6 B 3,2,9,8,12,11 C 7,1,4,10,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming