DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 16/10

16 Oktober 2019 - 14:28

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Bergsåker & Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i V86-2 på nummer 3 Conrads Rödluva som gör idel starka prestationer även om hon inte har fått sätta nosen först i de stora årgångsloppen under året. Senast var hon ute i finalen av Derbystoet på Jägersro där hon endast fick se sig besegrad av en bra avslutande Racing Brodda. Här tror jag att Örjan Kihlström kan glida till ledningen i ett tidigt skede och skulle hon nå spets smärtfritt är mycket vunnet men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.25 Unibet

Min andra spik kommer i V86-3 på nummer 6 Tangen Haap som galopperade bort en framskjuten placering i ett V75 lopp på Skellefteå senast. Här tror jag att Björn Karlsson som kör hästen kan få en bra start från springspåret och då tror jag att han sitter i spets in i första sväng och från den positionen så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage över den korta distansen. Vinnarodds 1.65 Unibet

Den tredje spiken kommer i V86-8 på nummer 10 Missle Hill som kommer med en fin rad. Senast var han ute över sprinterdistans i Gävle och tog då över ledningen med varvet kvar och gick sedan en bra avslutning via 11 tempo sista 800 meterna till seger. Nu är det medeldistans och bakspår istället fast jag tror att Örjan Kihlström styr på och landar utvändigt ledaren när tempot har bedarrat där framme och då tror jag han visar sig vara huvudet högre än sina konkurrenter här. Vinnarodds 2.65 Unibet

V86-1 1,4,5,6
V86-2 3 Conrads Rödluva
V86-3 6 Tangen Haap
V86-4 2,6,8,11
V86-5 1,2,5,9
V86-6 1,4,7,9
V86-7 3,4,5,6,7,9,13,14,15
V86-8 10 Missle Hill

2304 rader x 0,25 = 576 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4,7,9,15
DD2: 10 Missle Hill

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med STL Klass II, Försök 4 i Meeting 7 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Mellby Galanga avslutade starkt fram till seger i montédebuten näst senast. Senast så blev det en startgalopp i Klass II-finalen på Solvalla men felfri nu så tror jag att han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Lolee Trizzofrock är härdad mot hårt motstånd och han är ännu obesegrad efter två starter över lång distans så löser det sig med positionerna från innerspåret här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt. Barfota runt om och jänkarvagn nu, 6 Zodiac Kronos är både stark och snabb och skulle tipsettan göra bort sig från start, så tror jag Zodiac Kronos sitter i ledningen och kan då bli svår att plocka ner för han har vunnit de båda tidigare gångerna han har travat i ledningen fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 5 M.T.Lecavalier vann på ett bra vis från rygg på ledaren näst senast. Kan Oskar Kylin Blom som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Mellby Galanga
Spets efter 500m: 4 Mellby Galanga
Skrällen: 5 M.T.Lecavalier
Ranking: A 4 B 1,6,5,10,7,11,2,3,9 C 12,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Conrads Rödluva som gör idel starka prestationer även om hon inte har fått sätta nosen först i de stora årgångsloppen under året. Senast var hon ute i finalen av Derbystoet på Jägersro där hon endast fick se sig besegrad av en bra avslutande Racing Brodda. Här tror jag att Örjan Kihlström kan glida till ledningen i ett tidigt skede och skulle hon nå spets smärtfritt är mycket vunnet men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas, vid gardering kan 2 Zeta Wise As som vann ett försök till Drottning Silvias Pokal i våras och tog sedan hem försök och final av StoSprintern vara tänkbar. Hon är startsnabb och jag tror hon tar ledningen initialt men sedan tror jag hon släpper då det här är ett led i matchningen inför Breeders' Crown och kan isåfall lifta med till en fin placering i rygg på min vinnare, 8 Fanny Chenal vann lätt från ledningen senast men det blir tufft att komma till spets från det här läget men om Björn Goop kan slinka ner i en vettig position så kan hon duga en bit mot det här gänget fast jag tror inte hon räcker till seger.

Min Vinnare: 3 Conrads Rödluva
Spets efter 500m: 3 Conrads Rödluva
Skrällen: 2 Zeta Wise As
Ranking: A 3 B 2,8,4 C 10,1,5,9,7,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Paul Oscarsons Minneslopp - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 6 Tangen Haap som galopperade bort en framskjuten placering i ett V75 lopp på Skellefteå senast. Här tror jag att Björn Karlsson som kör hästen kan få en bra start från springspåret och då tror jag att han sitter i spets in i första sväng och från den positionen så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage över den korta distansen, vid gardering kan 1 Tand Kraft som galopperade bort sig dubbelt senast vara tänkbar. Han gick bra mellan galopperna senast och kan han hålla ordning på benen nu så kan han få en fin löpning eventuellt i vinnarhålet och med en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten, 4 Pydin kommer från två tveksamma insatser och har ett svårt spår i volten nu men han har bra grundkapacitet och kan vara långt framme om han löper upp till sitt kunnande men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Tangen Haap
Spets efter 500m: 6 Tangen Haap
Skrällen: 1 Tand Kraft
Ranking: A 6 B 1,4,2,3 C 8,7,5,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Dominic Wibb inledde karriären med en andraplats men har efter det tagit två raka segrar från utvändigt ledaren. Efter det har han fått en liten paus men han är stark och tål att göra en del grovjobb här om det skulle behövas och han kan blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Gazoline Mearas galopperade bort sig i tävlingsdebuten men har efter det plockat fem raka segrar. Senast så la han av efter två varv och förstod inte riktigt att det var ett halvvarv kvar av loppet men han kunde trots detta komma tillbaka till seger. Han kan öppna rätt så vettigt fast det är inte säkert att det blir någon ledning men med en fin löpning i den främre träffen så ska han räknas tidigt här. Han har gått rejält dövad tidigare och med ett helstängt huvudlag men nu ska man plocka bort en del av dövningen och dessutom sätta på ett open eye huvudlag meddelar man från stallet, 8 Don Fanucci Zet har startat fem gånger tidigare och har tagit fyra segrar. Samtliga vinster är tagna från ledningen och om Örjan Kihlström kan komma till ledningen här så kan det bli en ny seger men det kan kosta mycket kraft att komma till täten från det här utgångsläget men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 11 Arnie Express fick bestämma i ledningen senast och gick sedan undan till en lätt seger. Här är det ett helt annat läge men om Björn Goop kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 Dominic Wibb
Spets efter 500m: 2 Gazoline Mearas
Skrällen: 11 Arnie Express
Ranking: A 6,2 B 8,11,10,9,1,3,7,5 C 12,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Giampaolo Poof har inte vunnit på de senaste två åren men har nu gjort två starter på svensk mark sedan återkomsten från Frankrike. Senast så fick han en invändig löpning och sköt sedan till vasst när luckan uppenbarade sig till femteplatsen bakom vinnande Kövras So Far. Från ett fint utgångsläge här så kan han få en bra smygare på innerspår och med en lucka till slut så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 5 Vanessa F.B. kommer med fin form och hon gick en bra avslutning till tredjeplatsen i ett V75 lopp på Skellefteå som vanns av Walkie Talkie senast. Här kan hon kanske köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Eder Bob var mycket duktig när han tog en V75 seger på Skellefteå senast. Han gled då fram utvändigt om ledaren med dryga varvet kvar innan han tog över kommandot på sista bortre långsidan och stack sedan undan till en säker seger via 11,3 sista varvet. Kan Magnus A Djuse som kör hästen servera honom en bra löpning så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 2 Hunkydory Degato fick en tuff resa senast och höll sedan godkänt även om det bara blev en sjundeplats bakom vinnande Walkie Talkie. Med ett bra lopp i den främre träffen nu så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 1 Giampaolo Poof
Spets efter 500m: 5 Vanessa F.B.
Skrällen: 1 Giampaolo Poof
Ranking: A 1 B 5,9,2,12,10 C 7,4,3,11,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
STL Klass I, Försök 6 i Meeting 7 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Tengil Face har galopperat bort sig i tre raka starter. Nu är det autostart istället för voltstart vilket får ses som en fördel. Han kan öppna bra och kan han hålla ordning på benen här så tror jag att Kevin Oscarsson kan trycka sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här, 9 Global Winner har agerat ojämnt men han var duktig när han rundade sitt motstånd till seger på V75 näst senast. Han är inte att lita på men trivs över distansen och felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden här, 1 Young King kommer med två raka segrar. Han kan öppna bra och från ett fint utgångsläge här så sitter Per Lennartsson som kör hästen bra till omgående och med en lucka till slut så kan han bli farlig över upploppet, 4 Tsar Brodde kommer med en fin rad och han höll bra till andraplatsen bakom vinnande Burning Man senast. Nu återkommer han efter en tids frånvaro och han är inte snabb från början men han tål att göra en del grovjobb under slutvarvet och kan då duga en bit här.

Min Vinnare: 7 Tengil Face
Spets efter 500m: 7 Tengil Face
Skrällen: 7 Tengil Face
Ranking: A 7,9 B 1,4,6,12,8,2,3 C 5,11,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Diamantstoet, Försök 6 - Spårtrappa - Norrlands Elitserie, Försök- Ston över 2140 meter och jag har streckat nio hästar, 7 Dame Dream startade så sent som för en vecka sedan och gick då i mål med en del sparade krafter. Hon är snabb ut och gynnas av en invändig strykning och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 15 Walkie Talkie tog en välförtjänt seger när hon vann ett V75 lopp på Skellefteå senast. Här har hon många hästar att runda och det kan bli långt fram men om det löser sig med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 9 Global Well Off var inte så långt ifrån att kvala in till Derbystoet senast. Efter det har hon pausat och hon har varit struken för feber men om Mats E Djuse som kör hästen kan servera henne en fin löpning här så fäller hon många hästar till slut, 4 Pippi Roc var vass vid vinsten i debuten för Henrik Svensson näst senast men sämre gången efter det och hon har pausat efter det. Hon är snabb den första biten och kan nå ledningen initialt men jag tror att man släpper till tipsettan isåfall och kan då vara intressant från vinnarhålet med en lucka till slut.

Min Vinnare: 7 Dame Dream
Spets efter 500m: 7 Dame Dream
Skrällen: 3 Abrystir
Ranking: A 7,15 B 9,4,13,5,14,6,3 C 8,11,2,12,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Missle Hill som kommer med en fin rad. Senast var han ute över sprinterdistans i Gävle och tog då över ledningen med varvet kvar och gick sedan en bra avslutning via 11 tempo sista 800 meterna till seger. Nu är det medeldistans och bakspår istället fast jag tror att Örjan Kihlström styr på och landar utvändigt ledaren när tempot har bedarrat där framme och då tror jag han visar sig vara huvudet högre än sina konkurrenter här, vid gardering kan 2 Cab Lane som har vunnit sju av tio starter hittills. De lopp han har förlorat har varit i Kriteriet ifjol och nu de två senaste loppen som var uttagningsloppet till Derbyt och försöket till Europaderbyt. Han är snabb ut och är spetsfavorit och skulle Jorma Kontio som kör hästen få bestämma en del i täten så kan det räcka en bit här men jag tror att min spik är starkare till slut, 3 Lawmaker har inte fått någon vidare utdelning på sina tre Sverigestarter men från ett fint läge så kan han få ett bra lopp men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Missle Hill
Spets efter 500m: 2 Cab Lane
Skrällen: 3 Lawmaker
Ranking: A 10 B 2,3,5 C 4,9,1,7,8,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Parma - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
1.65
13:00  Southampton - Tottenham
Fotboll - Premier League  - Under 2.5 mål
1.89
14:30  AIK - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.12
15:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
2.60
17:30  IFK Norrköping - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.68
17:30  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.84
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League - Ö 2,5 mål + BLGM
1.83
20:00  Leicester - Burnley
Fotboll - Premier League  - 1 och under 3.5
2.20
20:45  Juventus - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.89
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
19:00  Elfsborg - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.01
19:00  Aston Villa - Sheffield U
Fotboll - Premier League - AV vinner hörnor
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 20/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 20 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming